Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2021 14:26 - Мислете, че инжекцията съдържа наноботове, които събират или крадат хемоглобин (вид железен оксид) от кръвта, за да се изгради нещо.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2348 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 22.05.2021 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Теория на Джим Стоун:

Наноботите крадат желязо от кръвта Джим Стоун беше, доколкото знам, първият, който разкри тази история.
Неговата теория си струва да се разгледа.
Той казва, че каквото се инжектира, е силно метално или генерира интензивно магнитно поле - достатъчно, за да привлече нормален магнит на хладилника, когато върхът на иглата на ваксината е много малък. Как може това малко количество течност във ваксината без COVID да бъде достатъчно магнитно, за да привлече магнит през човешката кожа?
Мислете, че инжекцията съдържа наноботове, които събират или крадат хемоглобин (вид железен оксид) от кръвта, за да се изгради нещо. Това е напълно възможно, като се има предвид, че първото проучване, споменато по-горе, обсъжда, че магнитният хидрогел е съставен от частици на основата на железен оксид.

Джим пише на уебсайта си : „Мисля, че каквото и да е било магнитно във ваксата, е някаква самовъзпроизвеждаща се нанотехнология (чип не е инжектиран), а нанотехнология с група наноботове, които изграждат структури в рамото на мястото на инжектиране, които са магнитни. Иглите, използвани за пластира, са твърде малки за ID чип, дори в пълен размер, вероятно няма да са достатъчни, за да привлекат магнит.
Ако искат наноботите да изграждат магнитна структура в тялото, тези наноботове трябва да работят с всичко, което тялото има на разположение, за да го направят. Единственият леснодостъпен източник на магнитен метал в тялото е хемоглобинът в кръвта, където нанотехнологично устройство може да накара желязото да изгради нещо от него. Не мисля, че нито един изстрел, който е само 1CC или по-малко, не би могъл да направи хората ТОЛКОВА магнетични.
Те са МНОГО магнитни. което означава, че каквото и да е под кожата им, това, което се случва, трябва да идва от собствените им тела, ако магнит се залепи върху него през кожата. Първоначално си помислих, че може да е само ваксината и че е необходим неодимов магнит, за да се види ефектът. Но обикновените керамични магнити и гъвкавите магнити за хладилник също работят и работят усилено, често на площ от 4 квадратни инча. Това не е маргинален ефект.

Нещо сериозно се случва, като тялото е инструктирано да изгради нещо, което е метално или излъчва магнитно поле. Какво АКО се появят всички кръвни съсиреци, защото изстрелът пусна куп наноботове, които атакуваха кръвта, за да откраднат нейния хемоглобин, за да могат да построят нещо на мястото на инжектиране? Обзалагам се, че това не е "ами ако". "

  Финални мисли

В скорошно интервю с Алекс Нюман д-р Кари Мадей обсъжда как нанотехнологията, включена в тези COVID неваксини, има потенциала да бъде система за доставка на лекарства при поискване .
„При поискване“ означава, че нещо трябва да го активира, за да работи, така че въпросът е какво ще го задейства?

рН? Определена честота? 5G? ЕМП?

Каквото и да е това метално или магнитно вещество под кожата, това със сигурност е някакъв вид биосензор, предназначен да приема и предава сигнали.

Живеем в истински исторически времена и бихме могли да видим масовото превръщане на милиони или може би дори милиарди хора в Human 2.0 - трансчовешки - със синтетична технология, вградена в тях.

С напредването на нещата това ще бъде първата вградена технология по рода си, а не последната.

image

 


Може ли магнитният хидрогел да обясни феномена на магнита Vax COVID, особено след като проучванията признават, че той може да бъде магнитно активиран и дистанционно управляван чрез Smart Grid? от Макия Фрийман Това усещане става много добре документирано, след като много хора по света демонстрират на видео, че магнит залепва ръката им на мястото на инжектиране, но никъде другаде по тялото им.
  TimTruth.com пусна друга компилация, този път 47-минутна версия с хора от всички възрасти и култури, показващи какво се случва. Той представлява огромно доказателство, че това е истинско събитие, независимо от това, което твърдят апологетите на ваксините В някои видеоклипове хората свалят същия магнит от ръката си и го поставят обратно в хладилника, където той остава. Металните наночастици са добро предположение за това какво може да се случи. Тази статия ще разгледа конкретно напредъка на магнитния хидрогел и дали това може да обясни явлението.
  Образуване на магнитен хидрогел Като отправна точка дефинираме думата хидрогел: „мрежа от омрежени полимерни вериги, които са хидрофилни, понякога се намират под формата на колоиден гел, в който водата е дисперсионната среда. Триизмерното твърдо вещество се получава от хидрофилни полимерни вериги, задържани заедно чрез напречни връзки. "
  Тази военна статия, която цитирах по-рано, гласи, че разработваният хидрогел (от Profusa с помощта на DARPA) ще се състои от 2 части: „полимерни вериги“ и „електронен компонент“. Електрониката почти винаги или винаги съдържа метал. Проучване от март 2020 г., озаглавено „ Последни постижения в областта на магнитно-чувствителния хидрогел в тъканното инженерство“, задълбочава начина, по който магнитните хидрогелове (които са направени с помощта на частици на основата на железен оксид и различни видове хидрогелни матрици) се използват в биомедицински приложения за инженерни тъкани (r генеративна медицина, която ремонтира увредена телесна тъкан). Те очевидно са подходящо вещество поради тяхната биосъвместимост, контролирана архитектура и „интелигентен отговор на дистанционно магнитно поле“, което е улика, че те са биосензори, които могат да се управляват дистанционно чрез Smart Grid . Технологията на публичната сцена вече е достатъчно напреднала, което означава, че истинската технология, скрита в обособените военни програми, е много, много напреднала.

В доклада се посочва: „Хидрогеловете са проведени в биомедицинско приложение, за да осигурят регулируемо триизмерно скеле за клетъчна адхезия, миграция и / или диференциация и също могат да бъдат проектирани като платформа за контролирано доставяне на цитокини и лекарства в тъканното инженерство и за доставка на лекарства ...
  Наскоро магнитореактивният хидрогел, като вид интелигентен хидрогел, е въведен в биомедицински приложения, за да подобри биологичните дейности на клетките, тъканите или органите. Това се дължи главно на неговата магнитна реакция на външното магнитно поле ... Магнитните хидрогелове се произвеждат от композитни материали, които притежават биосъвместимост, биоразграждане и магнитна реактивност ”. Както всяка технология, тя може да се използва за добро или за зло и това проучване се фокусира единствено върху това как може да се използва за добро, т.е. Въпреки това, нищо не се казва за това как се изпълнява в най трансхуманизъм дневен ред .
  Изследването завършва с внимание: „Освен това трябва да се обърне повече внимание при оценката на фармакокинетиката / токсикокинетиката, метаболизма, биоразграждането in vivo и така на магнитните хидрогелове, които са от голямо значение в приложенията на тъканното инженерство.“ Интелигентни магнитни хидрогелни трансформатори
  Статия, публикувана през декември миналата година на Phys.org, озаглавена „ Интелигентни трансформатори, базирани на хидрогел с магнитно управление“, описва друго проучване, проведено върху магнитни хидрогелове . В това проучване китайският изследователски екип се опита да покаже доказателство за концепцията за дистанционно управляван трансформатор (детската играчка), базиран на хидрогелна система с памет с форма. Те включиха магнетит (Fe 3 O 4 , вид железен оксид) и магнитни наночастици в полимерна структура с двойна мрежа, съдържаща желатин. Те използваха магнетизъм и светлина, за да променят дистанционно формата на хидрогела. В доклада се посочва:

  "Обратимата спирала-тройна спирална трансформация на желатиновия компонент импрегнира хидрогела със запаметяване на формата и самолечебни свойства, докато магнетитовите наночастици осигуряват фототермично нагряване и магнитни манипулационни функции за деформиране на хидрогела за навигация в поле. Магнитно. След това екипът може да възстанови деформираната форма чрез възстановяване на формата с помощта на светлинно облъчване. Zhang et al. дистанционно контролирани процеси на паметта на формата чрез магнитно управлявано активиране и подпомагане на светлината памет. " Следващият цитат показва как те контролират формата и движението на хидрогела. Какви последици има за тези, които имат хидрогелове в себе си - и как те буквално могат да бъдат дистанционно контролирани - след като всичко е свързано с управление на роботи ?
  „Магнитните наночастици са ефективни добавки за въвеждане на дистанционно контролирано безконтактно активиране. Когато хидрогеловете се осветяват с близка инфрачервена (NIR) светлина, тези магнитни наночастици непрекъснато преобразуват светлината в топлина, което кара хидрогела да се нагрява. Това ще доведе до обратима деформация на хидрогела за приложения като меки, свободно движещи се роботи ... Екипът също така използва взаимодействието между постоянните магнити и магнетитовите наночастици, съставляващи хидрогела HG-Fe 3 O 4, за да насочи конструкцията за насочената навигация . Използвайки хидрогела, те показаха как индуцираната от магнит насочена навигация може да води мек трансформатор през лабиринт.
  Такива експериментални концепции имат потенциал за редица приложения като меки носители за транспорт на стоки за доставка и освобождаване на лекарства в биомедицината. "

Elinor GrimaldiГласувай:
7Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3243845
Постинги: 2293
Коментари: 744
Гласове: 1849
Архив
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия