Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2021 17:34 - Пол Крейг Робъртс: Още колко ще съществуват САЩ?
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1363 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пол Крейг Робъртс: Още колко ще съществуват САЩ?
Като географско местоположение Съединените американски щати, не непременно под това име, могат да съществуват дълго време. Но като нация Съединените щати вече не съществуват. Нацията изисква хомогенно население, което Съединените щати нямта, и много по-голямо единство, отколкото съществува днес в Америка.

След като мина колониалната ера, когато се отвориха имиграционните врати, английското население беше разредено с ирландци, италианци, поляци, евреи и редица други европейски народи.

С разумни имиграционни политики и изисквания, Съединените щати успяха да асимилират различни европейски етнически групи в едно английско върховенство на закона, английски граждански свободи и английски език.

Тези успешни усилия за асимилация бяха изоставени преди десетилетия и изместени от „мултикултурализма“ и „многообразието“. Днес Съединените американски щати са Вавилонска кула.

Днес Съединените американски щати са твърде разнообразни, за да живеят по същите закони. Например демократите заявиха намерението си да унищожат Втората поправка (за правото на самозащита и носене на оръжия, бел.р.).

Освен това някои от тях са готови да го направят не чрез законодателни действия, а чрез президентски фиат, правомощие, което Конституцията на Съединените американски щати не позволява.

Например, антиконституционалистите представители на Съединените щати - Майк Томпсън (демократ от Калифорния), Джо Негузе (демократ от Колорадо.), Вал Демингс (демократ от Флорида) И Ед Перлмутер (демократ от Колорадо) поискаха от крадеца на изборите Джоузеф Байдън да „предприеме изпълнителни действия“ срещу „щурмовите оръжия“.

Да поискаш президент да упражнява власт, която той не притежава, е начинън, по който започва тиранията, но на представителите на демократите толкова липсва американска юридическа култура, че те молят Байдън да извади несъществуващи правомощия от въздуха и да ги използва срещу Конституцията на Съединените американски щати.

Само това доказва моята теза, че няма американска нация. Конституцията е Съединените щати. Лишена от конституцията, това е друга държава.

Съзнавайки, че антиамериканският и нелегитимен режим на Джоузеф Байдън възнамерява да премахне конституционното право на американците да защитават живота и имуществото си срещу престъпниците и тяхната свобода срещу тиранията на Вашингтон, Сенатът на щата Арканзас е приел законопроект за забрана за прилагане на Федералния закон законите за оръжията на своя територия.

С други думи, Арканзас не е готов да живее съгласно федералните закони, приети, за да се угоди на женствените и покорни демократични избиратели, които населяват североизточното и западното крайбрежие. Това не е бяла / чернокожа разлика, както ясно показва този чернокож американец:

https://www.paulcraigroberts.org/2021/04/02/a-brilliant-defense-of-the-2nd-amendment-brilliant-telling-off-of-dumbshit-white-liberals/

Това е секционна разлика, подобна на секционната разлика, довела до отделянето и последвалата инвазия на Съюза в Конфедеративните щати на Америка.

Митническите такси тогава бяха изгодни на Севера, но не и на Юга, който беше прекаран да плаща за северняшката индустриализация в Съединените щати.

Днес в Съединените щати има много повече разногласия по различни въпроси, отколкото са съществували през 1860 г.

Днес в Съединените американски щати традиционните бели американци - а не "пробудените" (woke) демократи - се виждат под заплаха.

Длъжностните лица на управляващата партия и медийните директори обявиха традиционните бели американци за „вътрешни екстремисти“, „вътрешни врагове“, „бели супремасисти“, както и „излишните на Доналд Тръмп“.

ФБР търси и преследва онези, които са упражнили правото си на Първа поправка на свобода на словото и сдружаването, като присъстват на митинга на Тръмп във Вашингтон и фалшиво обвиняват тези, които са упражнявали конституционните права, в опит за „въстание в полза на Тръмп“.

Побърканите антиамерикански демократи от Камарата на представителите всъщност се опитаха да импийчнат бившия президент Тръмп за несъществуващо „въстание срещу правителството на Съединените щати“.

Това показва, че Съединените щати политически са се изродили в затънтената страна от третия свят, където новият режим арестува или екзекутира предишния президент.

Поддръжниците на Тръмп са патриотите, които исторически са формирали гръбнака на въоръжените сили на страната. Именно тези хора от въоръжените сили в момента Пентагонът прочиства.

Докато идиотът, назначен за министър на отбраната, елиминира бойните способности на американската армия, нелегитимният президент в Белия дом нарича президентите на Русия и Китай с обидни имена и отправя заплахи.

Едновременно с това, идиотът, играещ министъра на отбраната, издава американска гаранция на Украйна срещу Русия, докато Министерството на отбраната обявява, че ще имаме армия с червило, боядисани нокти, опашки - една транссексуална армия, създадена в интерес на разнообразието.

Тези типове мъже, които създадоха ядрото на американските морски пехотинци и парашутистите на нашите бойни сили, няма да се присъединят към такава армия или да приемат такива същества като офицери.

Американските военни са история. Украйна трябва да вземе това предвид, преди да се самоунищожи. Американската гаранция струва нула и тази безполезна гаранция може да започне световен пожар, точно както безполезната гаранция, която идиотското британско правителство даде на Полша през март 1939 г.

https://pogled.info/svetoven/amerika/pol-kreig-robarts-oshte-kolko-shte-sashtestvuvat-sasht.128084






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3797234
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия