Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2021 16:57 - Влиянието на паралелните цивилизации в нашия свят (интервю с европейски политик)
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.03.2021 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От незапомнени времена начина по който функционира земната реалност е предмет на ожесточени философски дискусии. И макар точната структура да е подвластна на редица трансформации и флуктуации в унисон със собствената си природа, то сред езотеричните и окултни кръгове има известен консенсус в определени ключови аспекти. Предадено силно синтезирано – това, което възприемаме като „земно случване“ е финалния продукт на сценарий разработван от „локации“, които в голяма степен остават скрити от масовия фокус. Сред някои алхимични виждания дори битува схващането, че човешката раса се ръководи от скрита паралелна мета-цивилизация. Това е образно казано „студиото“, което съществува извън линейното време на земната матрица. Слоевете в разбирането на тази схема обаче, също не знаят граници и по тази причина и контролът над случващото се също не е хомогенен. Причините затова се дължат и на обратната връзка, която хората успяват да осъществят с т. нар. „задкулисни сценаристи“. Това понякога води до едно доста видимо разделение по отношение на съгласието какво точно се случва на планетата ни. Или през друга призма, е проявление на феномена познат под името „времеви войни“...
През годините редица кръгове и хора са говорили по този въпрос, но към днешна дата (и особено заради турбулентния период през който преминава цивилизацията ни) – тези иначе скрити на заден фон процеси започват да стават все по-видими за повече хора. По тази причина днес определен тип информация има далеч по-голяма вероятност да бъде възприета и през „логическия филтър“ на човешкото съзнание. Точно такъв е и случая с въпросното интервю, което ще бъде представено в следващите редове. През 2013 г. проект „Камелот“ (и основно Кери Касиди) прави анонимно интервю с представител на една от опозиционните фракции участващи в менажирането на планетата. Тъй като въпросният човек твърди, че е и „действаща политическа фигура“ – напълно разбираемо е неговото желание да остане анонимен. Просто въпросите, които са коментирани в интервюто не подлежат на какъвто и да е тип „официална дискусия“ от което и да е правителство. Същевременно огромна част от дискутираните теми са дори още по-актуални именно днес – защото пролуките в илюзорния ни холографски свят са още по-видими и автоматично водят до по-добро осъзнаване. Една от причините поради които това интервю изобщо попадна в радара на Издателството бе, че във въпросния разговор са споменати директно част от нашите книги издавани през годините. Освен това е коментирана и ролята на един персонаж, който има дейно участие в „мистериозните времеви аномалии на планетата“... Нещо, което бе детайлно анализирано в последното наше печатно издание. Допълнителните коментари за ролята на златото в процесите засягащи функционирането на обществата – бяха поредната закономерна синхроничност.
Предисторията на това интервю накратко е следната.
Инициативата за този разговор е предприета от въпросното политическо лице, защото той е бил натоварен с мисия да сподели това, което има да каже, именно с проект „Камелот“. Бил е „инструктиран“ да се свърже точно с тях по различни съображения. Въпреки това няма как да не ви направи впечатление, че в голяма част от случаите той отговаря изключително лаконично, а на два пъти дори заявява, че не може да сподели публично това което знае – дори и анонимно. Той обяснява, че разкритията, които прави, са част от една далеч по-голяма и продължаваща много по-назад във времето операция на постепенно повдигане на завесата относно механизмите чрез които се случват нещата в земната платформа. Той директно обяснява и към коя „паралелна фракция“ принадлежи.
И точно защото е част от властова фракция (макар и опозиционна), подобен тип разкрития винаги са свързани и с прокарването на определена пропаганда във всякакви насоки. Затова и интервюто, което следва, е просто компилирана част засягаща основните теми, които ние самите изследваме и коментираме, а политическата украса е оставена на втори план като необходим контекст. Не на последно място по важност следва да се отбележи, че представеното е просто един малък ъгъл през който съзнанието може да се идентифицира с определени процеси.
К (Кери Касиди): Можеш ли да опишеш накратко основата и естеството на позицията в която се намираш в момента? И какви са били обстоятелствата подпомогнали този процес? Получавал ли си някаква специална помощ, за да спечелиш поста, който заемаш?
Д: Страната от която идвам е сравнително малка, така че всеки има нужда от някаква помощ, за да пoлучи определена длъжност. Без излишни подробности бих казал, че съм официално лице (чиновник) на страна от ЕС.
К: Добре, тази „помощ“ идваше ли от някое специфично място, да речем Ватикана или пък академичните среди и т.н.?
Д: Не, не. Нека да кажем, че дойде от местна политическа структура. Но на върха на пирамидата на политическата структура имаше „неземна връзка
К: Би ли определил тази неземна връзка“ като един вид позитивна подкрепа, която е подпомагала различни твои дейности?
Д: Смесено е. Когато тази връзка бе напълно осъзната бях посъветван да прочета доста от творбите на Елена Блаватска. Бях инструктиран да прочета книги от сорта на „Разбулената Изида“ и „Тайната доктрина“..., но и друг тип книги от сорта на „Алиса в страната на чудесата“ и „Властелинът на пръстените“. Тези книги трябваше да ме подготвят. Освен това бях насочен и към древната египетска религия и основно към „Книга на мъртвите“. Отделно ми бе подсказано, че определени ситуации и аномалии от миналото са били разрешавани чрез неземни контакти и намеси. В случая визирам ядрената криза през 60-е между САЩ и Русия.
К: Когато става дума за тези неземни структури – би ли споделил кои са те?
Д: Да кажем, че това са паралелни цивилизации. Една подобна човешка паралелна цивилизация е свързана с Нюшвабенленд и има население между 20 и 30 хил. души. Има и 3 други паралелни цивилизации. Едната е с население от половин милион, другата е с почти 5 милиона. Най-общо казано има 3 основни групи. Условно ги наричаме „рептилии“, „атланти“ и „лемурийци“. Атлантите са около половин милион, лемурйците към 5 милиона. Но населението варира доста. В рамките на т. нар. лемурийци съществуват 4 подраси. Атлантите и лемурийците си сътрудничат сравнително добре. Рептилиите обикновено са в тяхна опозиция. Атлантската технология е по-напреднала от лемурийската. Когато Атлантида колабира, някои от оцелелите се преместили на „място“, което е доста близко до нашата цивилизация. С тази разлика, че времето там тече по различен начин.
К: Имаш предвид, че оцелелите са се пренесли в Египет ли?
Д: Не, те не са се заселили само там. От своя страна лемурийците също пазят доста силни връзки с хора от повърхността на земята, включително Китай.
К: И сега те са в Тихия океан – в техните подводни бази.
Д: Не.
К: Можеш ли тогава да ми кажеш къде са локализирани?
Д: Бих ти казал, но не и публично. Но ще ти дам някои жокери. Има книги от сорта на „Властелинът на пръстените“. Подобни книги всъщност се отнасят до напълно реални ситуации. Хобитите де факто са в ролята на хората. Чувала ли си за Николас Монсерат? Той е написал една книга „Времето преди това“. Има определена връзка с тази книга.
К: Тези, които визираш... можеш ли да ги опишеш физически? Каза, че в рамките на лемурийската група има поне 4 подраси. Има ли различни групи в рамките и на атлантите?
Д: Вероятно да. Но моето разбиране по въпроса е, че тяхното общество се управлява от монарси. Те все още използват санскрит, но в по-ранната му форма. Но всичките тези групи имат взаимоотношения едни с други. В това число малцината хора, които живеят свободно в тези цивилизации. Рептилиите обаче имат условие. При контакт с тях хората са длъжни да сближат ръце точно като при молитва. Освен това на хората, които посещават тези места им е абсолютно забранено да правят снимки или заснемат видеоматериали. Но им е позволено да пишат за техните преживявания.
К: Как информацията за всички тези групи достигна до теб?
Д: Бях информиран.
К: От човешки източник или от някакъв вид паранормално преживяване? Или пък директен трансфер на информация в съзнанието?
Д: От някой, който от доста време официално се счита за мъртъв.
К: Гледа ли конференцията ми посветена на пътуването във времето? Видя ли историята накрая свързана именно с хора за които се смята, че са мъртви, но не са?
Д: Да, мисля че я гледах.
К: ОК, личността за която говориш – да не би да принадлежи към групата от хора, които са живели дълги векове на Земята, защото притежават ключа към дълголетието?
Д: Може и така да се каже.
К: А може ли да се каже, че те са запознати с процеса по възвръщане на младостта или пък, че идват от паралелна времева линия?
Д: Първите две неща които описа са свързани и относително верни. А третото е възможно.
К: Но ти не искаш да разкриеш коя е тази личност?
Д: Мога да ти дам някои насоки. Той е руснак, мога да ти кажа още нещо интересно. Знаеш, че руското кралско семейство е било екзекутирано. Но всъщност един от членовете на кралското семейство е бил спасен. Това е Алексей[1], момчето. Той е бил заведен във Великобритания и неговите наследници са все още живи и живеят там. Човекът за който става дума е познавал Алексей. Били са близки. Мисля че е била сключена сделка между различните играчи, за да се стигне до тази ситуация. Но човека за който става въпрос е познавал Алексей – били са близки.
К: Имаш ли каквато и да е наследствена или кръвна връзка свързана с Русия?
Д: Не.
К: Има ли някаква специфична причина да изберат точно теб?
Д: Бях измамен със страшно много пари преди това да се случи. Те ми казаха, че са ме избрали точно защото съм бил измамен, но въпреки това не съм се насочил към негативната страна. Това е един от начините по които те избират определени хора. Това е начин чрез който те ги тестват.
К: За какъв тип измама става въпрос? В коя област?
Д: Нека кажем, че бе в сферата на рекламата. Впоследствие ми бе обяснено, че това се е случило частично заради определени „кармични взаимодействия“.
К: Човекът, който спомена... и подобните като него... Те каква точно роля играят? Като ментори ли са? Заемат ли постове в правителствата?
Д: Не, изобщо не.
К: Добре, как тогава зае тази правителствена длъжност на която си в момента?
Д: Ами подадох заявление за работа. Имах подходящата квалификация. Но тази работа ми бе дадена поне няколко месеца предварително в сравнение с обикновения темп на развитие на нещата. Така да се каже – процесът бе забързан. Но нямаше каквато и да е негативна намеса. Просто някой бе натиснат да свърши бюрократичната работа далеч по-бързо от нормалните срокове. В самата работа на този някой нямаше намеса, но му бе повлияно дистанционно да се забърза.
К: Значи те са искали да започнеш колкото се може по-бързо? Но кои са те?
Д: Става въпрос за „неземна цивилизация“. В крайна сметка обаче аз им свърших много добра услуга.
К: За каква точно услуга става дума?
Д: Имаше едно доста специфично „свързочно“ устройство за което би трябвало да си чувала. „Руснакът“ бе направил грешка и аз трябваше да го откупя от негово име.
К: Да не би да говориш за т. нар.Жълта книга“?
Д: Не, става въпрос за особен вид „кутия“.
К: И как откупи това устройство?
Д: Руснакът стана жертва на някои от типичните човешки недостатъци, които всички ние притежаваме. Бе похарчил много пари и натрупа сериозен дълг. В крайна сметка заложи това устройство срещу дълга. След това то се озова в едно казино. Там го държаха на съхранение, но се оказа, че започва да причинява сериозно въздействие на околната среда. Двамата с руснака успяхме да си го върнем обратно.
О (друг анонимен присъстващ на срещата): По традиционния начин или?
Д: Беше комбиниран подход така да се каже.
К: Т.е. е имало и дистанционна намеса?
Д: Да. Устройството започна да проявява редица странни ефекти около казиното. Дори небето около него започна да променя цвета си.
К: Какъв тип устройство е това все пак? Можеш ли да го опишеш?
Д: Бих споделил, че това устройство може да премести човек на повърхността на планетата до „друго място“.
О: Т.е. това е и комуникационно устройство до друга локация?
Д: Може да те прекара буквално през солидна скала. И тук си говорим за слой от около 1300 км.
О: Значи все пак говорим за телепортация?
Д: Може и така да се каже.
К: Мисля че разбирам за какво става въпрос. ОК, би ли казал кога започна всичко това? Защото не знам от колко време си на тази позиция. Имал ли си някакви предходни длъжности като предварителни етапи? Дори не знам каква точно титла имаш?
Д: Не знам дали искаш да се фокусираме повече на въпросите свързани с неземната връзка или на взаимодействието на тези паралелни цивилизации с нашия свят на повърхността?
К: Когато задавам въпроси предпочитам да говориш малко по-дълго защото така придобивам повече впечатления за теб. И отделно така възникват допълнителни взаимовръзки.
Д: ОК, чрез професията си често влизам в ролята на посредник между моята държава и източната част на света.
К: А говориш ли тези източни езици?
Д: Не, но по някаква странна за мен причина се разбирам много добре с китайците.
К: Изучавал ли си източна философия?
Д: Да, изучавал съм.
К: А медитираш ли?
Д: Понякога.
К: Можеш ли да ми кажеш от днешна гледна точка колко време си бил на правителствена длъжност?
Д: Десет години.
К: А преди това?
Д: Бях в други сфери на публичните услуги. Прекарах 5 години като адвокат, но това бе доста обикновена работа.
К: Значи познаваш правото? Запознат ли си с международното право или само това на твоята държава?
Д: Да. Запознат съм с международното право.
К: ОК, сега можеш да продължиш в която насока искаш.
Д: Искам да разкрия механиката по която се случват нещата. И по-точно за това как се балансира политическата ситуация в глобален план. По време на Студената война бяхме под постоянната угроза от ядрена война. Страхът от всеобщо унищожение бе в основата. Сега ситуацията е следната... Трите основни групи за които говорех (рептилии, атланти и лемурийци) се страхуват истински едни от други. Но кое е по-страшно от една ядрена война? Междуизмерна война!
К: Моето разбиране по въпроса е, че наистина част от проблема е именно междуизмерен.
Д: Различните групи имат определени споразумения чрез които времевата линия се запазва непроменена. Но те са уплашени от възможността някой да се намеси и да промени хода на събитията. Да речем някой, който се е докопал до определена окултна книга и приложи знанието в нея. Всъщност има човек за който със сигурност си чувала и той го е постигнал. Това е Кроули. Той е бил толкова екстремен, че се е опитал с всички сили и в крайна сметка е пробил през измеренията. Като цяло хората имат доста негативни впечатления от Кроули[2], но той далеч не е бил толкова негативен колкото се приема. В известен смисъл той е бил творец искащ да премахне лицемерието на предишните исторически епохи. А един творец трябва да отиде твърде далеч, за да може и обикновения човек да отиде достатъчно далеч. Аз лично вярвам, че до самия си край той е бил на страната на човечеството – независимо от писанията на пресата.
К: Да. Аз също считам, че е имало целенасочена дезинформационна кампания. Според мен той се е криел зад тази си самоличност. Проучвала съм това.
Д: Сега, нека продължим по основния въпрос. Атлантите определено имат по-голяма мощ от лемурийците. Тяхната технология е хиляди години пред официалната наша такава. Трябва да се върнем назад във времето, за да разберем защо Атлантида е колабирала. Причината е, че технологията им била изпреварила с много моралното им развитие. Точно и заради това в последното ти интервю Къртни Браун прави аналогията, че сградите им са били все едно от 50-е години на 20 век, докато технологията изглежда далеч по-напреднала. В общи линии Атлантида прави технологичен прогрес компресиращ хиляда години само в рамките на един век. В даден момент технологията става напълно неуправляема и те губят контрола върху нея. По мое мнение анунаките се възползват от ситуацията и „помагат“ за колапса.
К: Но доколкото знам е имало и удар идващ отвън планетата. Някакъв метеорит, който е бил специално насочен, така че да удари на специфично място.
Д: Възможно е. Но дори днес има функционираща атлантска технология предназначена да предотвратява подобни удари.
К: ОК, това което ни бе споделено от други хора е, че на определени локации съществуват подземни инсталации. Като например в Китай, до брега на Флорида и предполагам в Русия. Вероятно знаеш за моето интервю с Валери Уваров?
Д: Да, той е прав.
К: Значи те все още функционират. Когато говориш за атлантите, да не би всъщност да визираш анунаки?
Д: Не.
К: Значи са две напълно различни цивилизации. Когато описваш атлантите разбираш ли кои всъщност са те и откъде идват?
Д: Те са хора, които започват да напредват бясно в технологичното си развитие.
К: Значи те са хора. Знаеш ли от коя планета са дошли първоначално?
Д: Те са хора, но се различават от нас. Знам че има някаква връзка с Марс. Там е имало много генетични експерименти. Били са смесвани гени на хора и животни. Правени са били дори русалки. Но от гледна точка на сегашното положение – рептилиите предпочитат да потискат официалната технология колкото могат. Те искат да диктуват начина по който технологията се спуска в цивилизацията, така че икономиката да може да бъде контролирана. За тази цел има съставен специален съвместен съвет. Той решава кои технологии цивилизацията може да ползва и кои не. Различните фракции имат и различни перспективи по въпроса.
К: Значи един вид казваш, че анунаките и рептилиите са в един лагер?
Д: Не. Аз не говоря в случая за анунаките. Според мен те вече нямат същата власт и влияние както в миналото...
К: Значи правиш разграничение между анунаки и рептилии?
Д: Да. В тази връзка искам да кажа нещо свързано с климатичните промени. Възможно е морското равнище да се надигне в целия свят. Цялата тази ситуация обаче може да бъде проиграна по много различни начини. „Неземните цивилизации“ са запознати със ситуацията. Някои техни фракции искат тя да се развие възможно най-благоприятно и да се влезе в т. нар. „позитивна времева линия“. Това без всякакво съмнение е свързано и с начина по който ще функционира финансовата система. В тази връзка – съществуват различни тайни златни находища за които знаят само определени правителства по света. Понякога те биват използвани във времена на огромни кризи – като тази от 2008 г. например
К: Тези златни мини във Филипините ли се намират или някъде другаде?
Д: Не знам къде се намират. Но някои големи правителства разполагат с тези златни мини и никога няма да признаят, че съществуват. Но има и още по-интригуваща връзка. И тя е свързана с паралелните измерения. Част от златото за справяне с кризата бе доставено от паралелно измерение, където стойността на златото е много по-ниска от тази в нашата реалност.
К: Защо златото е било с по-ниска стойност? Поради тяхната собствена система за размяна или просто там стойността му е по-ниска?
Д: То е от различна времева линия. Напълно различна ситуация.
К: Да, но нека изясним – не става дума за това, че самото качество на златото е било по-ниско, нали?
Д: Точно така, няма разлика в качеството. Не знам дали са го подлагали допълнително на някаква технологична обработка, но със сигурност известно количество злато е било доставено „отвън“.
К: ОК, кой извършва тогава тези доставки? Кой преминава през измеренията? Свързано ли е с някаква тайна космическа програма?
Д: Не. Не. Това се извършва на възможно най-високо ниво. И трите групи за които говоря имат възможността да пресичат времевите линии с лекота.
К: Значи е била една от тези групи?
Д: Трите групи работят съвместно.
К: И ти знаеш това, защото...?
Д: Беше ми казано много време преди финансовата криза да избухне, че при подобен проблем има директни консултации с тези групи и съвместно се решава как икономиката да бъде вдигната отново на крака. Същото се случи през 1987 г. След това през 2008 г. Но тогава положението бе далеч по-зле.
К: А какво ще кажеш за сегашната ситуация и за казуса с германското злато?[3]
Д: Не съм сигурен как ще се развият нещата, но има различни сценарии. Един от тях е Китай да се затвори за Запада тотално.
К: И как би помогнало това?
Д: Това няма да помогне на Запада в краткосрочен план директно, по-скоро ще помогне на Китай.
К: С други думи те ще започнат да зависят от потреблението на собствени си хора, които да захранват икономиката?
Д: Те ще създадат своя собствена система.
К: Но това не е ли твърде лош план?
Д: Реално Китай винаги е правил точно това. Правили са го и в миналото. За Запада, в дългосрочен план, това може да се окаже ползотворно.
К: Кога са го правили преди?
Д: Тук визирам изграждането на Великата китайска стена. Имало е момент в който те са изпращали изследователи извън страната си, но в крайна сметка Китай се затваря в момента в който чувства, че има възможно най-високия стандарт на живот в света.
К: Но те тогава не са били свързани със Запада.
Д: Те винаги са били свързани със Запада. Има сведения на китайски дипломати, които описват посещения на пратеници от Римската империя. Когато някой си има взимане-даване с Китай следва да има предвид, че става дума за една бюрокрация на 6000 г. От тяхна гледна точка създаването на ЕС е отчаян опит Римската империя отново да бъде възстановена.
К: Нека се върнем отново на основната тема. Става дума за влиянието на „неземните фракции“. Какво би казал за т. нар. атланти“? Да не би те да имат нещо общо с илюминати?
Д: Отчасти, да. Една от атлантските фракции си взаимодейства с тях. Но те не са представителни за общото ядро. По мое мнение по-голямата част от „атлантите“ не са негативно настроени.
К: Какво ще кажеш за лемурийците? Те с китайците ли са обвързани?
Д: Смесено е. Китайската политика не е като Западната такава. Те са няколко различни групи. Триадите например са източния еквивалент на илюминати. В Китай освен това има десетки тайни общества. Грешка е да се счита, че там има хомогенно управление. Това обикновено се тиражира от западните медии, но просто не е вярно. Всъщност има много близко сходство по начина по който вътрешните китайски фракции си взаимодействат в правителството им. И това сходство е подобно на начина по който функционират фракциите в японската политика.
К: Но все пак би трябвало да има някакво изразено лидерство в една държава?
Д: Да, но това по-скоро е коалиция между различни групи с различни интереси. Илюминати обикновено имат определен правителствен контрол, но не и пълен такъв.
К: Но дали китайците са съюзници с Лемурия? Тези групи по принцип осъзнати ли са относно Лемурия?
Д: Не, не са. Но под повърхността на нещата има връзка с Лемурия.
К: Какво би казал за Алдебаран? Запознат ли си с тази тема?
Д: Да.
К: Защото някои от нацистите определено се идентифицират с Алдебаран. Мислиш ли, че част от влиянието идва оттам?
Д: Това което казвам е, че част от влиянието идва от същества, които са „интраизмерни“ (от друга земна времева линия).
К: Откъде?
Д: Оттук! Но от измерение, което е доста свързано с нашето собствено.
К: Но те не са ли потомци на същества от друго място?
Д: Не изключвам тяхното взаимодействие с други извънземни раси и групи. И трите групи за които говоря имат връзки с външни раси. Например атлантите и лемурийците си взаимодействат с плеядиански фракции в определени моменти.
К: Нека те питам тогава нещо друго. Запознат ли си с Африка и нещата, които Гордън Дъглас казва за този континент? Визирам тезата, че Африка е била буквално продадена на група от Алдебаран. Същевременно китайците строят цели градове там, за да се подготвят за тази сделка. И дори целия свят знае за нея и че тя включва буквално Африка да бъде населена с нова раса.
Д: Не бих го изключил, но според мен действията на китайците са свързани с подсигуряване на хранителни провизии, минерали и енергия за собственото им население.
К: Значи твоите източници не са те информирали за възможността Африка да се превърне в център на нова раса?
Д: Не.
К: А чувал ли си тогава за Гордън Дъглас досега?
Д: Чувал съм за него и това което казва, но не мога да го потвърдя.
К: Запознат ли си с предсказанията, че Япония може да потъне сравнително скоро и те трябва да осигурят подслон за своите хора? Вероятно могат да отидат в региона на Камчатка и да...
Д: Запознат съм с това.
К: Китайското правителство информирано ли е за подобен сценарий? Имам предвид на официално ниво.
Д: Това което аз знам е, че там се строят много нови градове. Празни градове...
К: Но мнозина биха казали, че японците никога не биха отишли там.
Д: Вероятно е така. Но колкото и невероятно да изглежда това на повърхността в момента – възможно е в бъдеще да има помиряване между двете страни.
К: Според теб защо биха оставили Япония да потъне? Каква е мотивацията им?
Д: Предисторията на конфликта не е от вчера. Не мисля, че са очаквали японците да откъснат толкова масивно парче от американската икономика през 80-те. След това се случи земетресението в Кобе. То бе режисирано от илюминати, така че японците да предадат собствените си интереси. В противен случай режисираната времева линия щеше да бъде различна.
По отношение на евентуалното „потъване“ на Япония – бих казал, че има проблем, но той не е чак толкова драстичен, колкото някои хора смятат. Има и друга важна причина за цялата ситуация. Япония е голям вносител на петрол, но в даден момент те сериозно започнаха да разработват технологии свързани със свободна енергия. Планираха да ги произвеждат масово. И тези им действия им изиграха лоша шега. Ситуацията с Фукушима според мен бе планирана преди много време. Възможно е само част от Япония да пострада от евентуални климатични промени.
К: Вероятно съществува и проблема свързан с това, че лемурийците имат по-стабилна връзка с китайците, а антипатията между Китай и Япония е от доста време. Съгласен ли си с мнението че Япония в даден момент ще бъде потопена?
Д: Всъщност антипатията е повече на правителствено ниво, а не между хората. Не мисля, че ще бъде потопена. Бих казал, че Япония ще бъде сплашвана и вероятно постепенно ще редуцира размера си. Но това не означава, че хората не могат да се преместят. Хората се местят постоянно откакто свят светува.
К: Запознат ли си или пък имал ли си контакт с т. нар. цивилизации от Вътрешната земя? Изобщо знаеш ли за контакти със същества от този кръг?
Д: Да, запознат съм с тяхното съществуване.
К: Като пример бих посочила „Румънския сфинкс“ и цялата история около изданията „Подземните тайни на румънския сфинкс“ и „Посвещение в древната страна на боговете[4]. Чел ли си тези книги?
Д: Чел съм части от тях.
К: Цезар Брад[5] е бил лидер на влиятелен мозъчен тръст в Румъния. След това се предполага, че е бил поканен да посети локация във Вътрешната земя заради откритата от неговата група инсталация. Една от причините за това е неговата необикновена пъпна връв и уникалните му интелектуални способности. Това същите хора (от Вътрешната земя) ли са? Ти знаеш ли, че има такива хора и бил ли си в контакт с тях?
Д: Да, те са от една и съща група.
К: Виждал ли си ги физически?
Д: Да.
К: Те като нас ли изглеждат?
Д: От моите лични наблюдения мога да кажа, че видът им е смесица между обикновен човек и атлант.
К: А как изглеждат атлантите?
Д: Тези, които са в ролята на „посредници“ активират своето атлантско ДНК. То започва да се „отваря“ така да се каже. Виждал съм дори метаморфни промени на външния вид.
К: Но когато говориш за атланти – как те се различават от хората физически? Има ли нещо, което е очевидно?
Д: По-високи са.
К: Има ли други разлики – цвят на очите, коса или пък други физически белези?
Д: Моите впечатления са, че кожата им е леко синкава, а косата и космите им като цяло са в гамата на червеното.
К: Синият цвят да не би да е свързан с групата на сирианските анунаки?
Д: Не съм сигурен.
К: Ами Сивите или другите извънземни раси?
Д: Знам за Сивите. Но считам, че много от тях са хора от бъдещето и са де факто от нашето потекло.
К: Сивите?
Д: Те се връщат в нашата епоха заради ДНК. Представи си, че имаш фотокопие на нещо и след това започваш да го копираш многократно. В крайна сметка то дегенерира. Така че в даден момент единственият изход е да се върнат назад във времето и дори през различни измерения, за да се снабдят с повече ДНК. Целта на занятието е да могат да се сдобият с нови тела, които да се репликират лесно, а съзнанието да бъде буквално download-вано в новите телесни черупки. Не знам дали си спомняш, но през 70-е години имаше един британски фантастичен сериал на Джери Андерсън. Казваше се „UFO“. Илюминатският символизъм с окото в началните кадри на всеки епизод бе доста показателен. В този сериал един от извънземните (който де факто бе човек, но от бъдещето) разкрива, че техните тела дегенерират.
К: Това на практика казва и Дан Буриш[6].
Д: Моето впечатление е, че в своята презентация през 2011 г. Дан Буриш говореше искрено и със сърцето си. Но в рамките на параметрите, в които е заключен и не може да мръдне оттам. Той няма негативна мотивация. Той просто даде 30% от това, което знае.
К: Ако говорим с термините за групите които ти използваш, да кажем лемурийците... Можеш ли да ги опишеш?
Д: Ниски. По-ниски са от атлантите. Технологията им също е малко по-примитивна, отколкото атлантската. Лемурийците имат трудности, когато даден проблем изисква логическа обосновка и „здрав разум“. Обикновено те решават подобни ситуации чрез достъп до спомените си. Ако погледнем от по-забавната страна – както атлантите, така и лемурийците намират хората за особено „миризливи“. Атлантите имат много красиви градове, докато лемурийците са по-грубовати в това отношение. Към момента двете групи са в мирни отношения помежду си, но в миналото е имало периоди на войнственост между тях. Малко по-лесно е да се получи достъп до районите контролирани от лемурийци, отколкото до тези на атлантите. Като цяло става дума за „територия“ с големината на Латинска Америка. Теренът е основно планински, а гравитацията по-ниска от типичната земна такава. Освен това процентът на водата като съотношение със сушата също е по-нисък.
В миналото лемурийците са владеели източната част на земното полукълбо – чисто физически. Сега тяхното присъствие в тази част на света отново е силно, но е по-скоро ръководено дистанционно.
К: Запознат ли си с Му?
Д: „Му“ и „Лемурия“ са в общи линии едно и също нещо.
К: Но Му е в Тихоокеанския район.
Д: Да, източната част на полукълбото.
К: ОК, чувал ли си за информацията, която получих от Дългас Дитрих, например? Той е работел в Сан Франциско и е със смесен произход с китайски и японски корени.
Д: Мисля че съм чел една негова публикация в списание „Nexus“.
К: Той говори относно това колко разгневена е цивилизацията на Му в момента заради Фукушима. И че започват да излизат от своите подводни бази.
Д: Това е разбираемо.
К: Та значи те са от Лемурия така както ти го разбираш? Но от това което аз съм чувала тази цивилизация притежава подводни характеристики. Те са амфибии. Освен това съм чувала, че са свързани с китайците.
Д: Някои да, но не всички групи са амфибии.
К: Как това афектира световните дела в текущия момент?
Д: В момента тече процес по разместване на пластовете и възможни сътресения така да се каже. Трябва да сме подготвени за евентуално повдигане на нивата на океаните. Но считам, че това ще се случва постепенно. Освен това трябва да сме подготвени и за нова ледена епоха в Северна Европа заради потенциалното отместване на Гълфстрийм. Но съзнанието на хората се въздига все повече и ние не трябва да гледаме на всички тези събития като на истинска опасност. Защото всички тези действия са инициирани от сили, които се страхуват, че ще загубят своя контрол.
К: Ти сподели, че си в контакт както с позитивни, така и с негативни фракции.
Д: Не, те просто работят заедно.
К: Как?
Д: Бих споделил това само в личен разговор с теб.
К: Можеш ли да говориш за по-лични неща? За дтсега ти с различни раси?
Д: Ще дам следния пример. На една среща на Европейския Съюз присъстват много официални лица. Към момента има 28 страни членки. Ако започнеш да анализираш нещата много много внимателно ще установиш, че мнозинството видимо е под сферата на влияние на илюминати. Има друго малцинство, което е под съвместен атлантско-лемурийски контрол. Има и някаква много малка трета група, чиято мотивация аз лично не познавам добре. Но техният достъп до технологии е видимо по-ограничен. Съществува и четвърта група, която е по-скоро независима. Така че по време на тези срещи могат да се видят поне 3-4 фракции.
Тук обаче следва да уточня, че има определени членове, които привидно са уж под рептилианско/илюминатско влияние, но са ориентирани за благото на обществото, а не за свои лични Его-цели. Така че в критичен момент те биха избрали позитивния за човешката раса сценарий.
К: И ти си свързан по някакъв начин с една от тези фракции?
Д: Да. Но наистина трябва да разбираш много дълбоко нещата, за да може това което ти говоря да бъде възприето чисто логически и да почне да се връзва.
К: От гледна точка на твоите обвързаности – би ли казал, че си по-скоро от страната на „добрата“ атлантска фракция?
Д: Бих желал да считам, че е така. Добре е да изучавате и наблюдавате поведението на гърците и кипърците... Има някои елементи свързани с гръцката православна църква, които имат дискретни контакти с потомците на Атлантида и Лемурия...
Мисля че цивилизацията на Атлантида беше саботирана от анунаките. И причината затова бе, че те започнаха да застрашават техния властови монопол. Това е причината поради която сегашната цивилизация също бива потискана. Имало е периоди в миналото, в които хората са живеели по 300-400 г. Сега не искат да позволят това да се случи масово, защото хората ще започнат да натрупват огромно окултно познание. И това ще се превърне в сериозно предизвикателство. Те искат хората да са в ролята на био-роботи, които им вършат физическата работа.
К: Но тази бариера реално вече е премината. Има хора, които вече са достигнали подобен статут от гледна точка на времевия си цикъл. И в голямата си част те по някакъв начин са свързани със самите лемурийци и атланти.
Д: Да, но трябва да се направи разграничението, че от определена гледна точка те вече не са съвсем хора. Това са личности които са успели в ролята си на посредници да променят и своята ДНК. Те могат да регенерират своята ДНК 100% по-бързо в сравнение с нормалните хора. Един от тези посредници е граф Сен Жермен[7].
К: Ти бил ли си в контакт с него?
Д: Не, но подозирам, че той има контакти във филмовата индустрия.
К: И как знаеш това?
Д: Ако нещо изглежда и се държи по даден начин... обикновено е това за което си мислите.
К: От гледна точка на сценариите с които си запознат, можеш ли да споделиш нещо, което на този етап е достатъчно ясно и свързано с някакъв трансфер между паралелната Земя и нашата реалност?
Д: Моите сведения са, че съществуват множество времеви линии от които 4 се явяват основни. Освен нашата, има сценарий в който ВСВ е спечелена от немците. Има и друга основна линия, в която хората живеят по доста по-традиционен начин. Това е реалност доминирана от замъци и цепелини за придвижване на далечни разстояния.
През 80-е години започват да излизат страшно много алтернативни истории свързани с това какво би се случило, ако немците бяха спечелили ВСВ. Тези истории обаче са базирани на истински паралелни времеви линии. Понякога част от тези истории са умишлено изпуснати в нашата реалност в художествен вариант, защото те наистина се базират на нещо реално.
К: Да, мисля че ТВ сериалът Fringe“ е доста показателен по отношение на паралелните времеви линии.
Д: Точно така. Сега искам да обясня какво се случва във всяка държава, когато трябва да се вземе някакво важно решение. И трите основни „неземни групи“ за които вече говорих имат своеобразен проблем при „измерването“ на начина на работа на обществото. Нещо подобно на това някой антрополог да вникне детайлно във вътрешния свят на група маймуни, които наблюдава. По тази причина те използват посредници, за да имат по-ясна идея какъв тип интервенция да предприемат и какво решение за обществото да бъде взето. На практика ограничен брой „посредници“ биват... така да се каже „отвличани“ с тяхно предварително съгласие. Така преди да бъде взето някакво важно решение се състои предварителна среща на която има посредници, които са представители на различните фракции. Те се споразумяват какво да се случи и какво да не се случи.
К: Значи те си организират среща на астрално ниво?
Д: Точно така. Това се случва например при европейските избори, но не само при тях. Ако трябва да бъде взето някакво решение за Северна Африка да речем, определени посредници от Италия също ще бъдат включени.
К: Бил ли си канен на подобни срещи?
Д: Бил съм на подобни мероприятия. Но ситуацията е организирана така, че посредника да може да си спомни само малки късчета и фрагменти от информацията, когато се събуди.
К: Кой ръководи тези срещи? Кои са тези на най-горните нива?
Д: Това сапредставителите на трите големи фракции – атланти, лемурйци и рептилии.
К
: От гледна точка на твоето участие в подобни срещи можеш ли да кажеш дали докато се случват има някакво осъзнаване затова кой де факто ги ръководи?

Д: Не, защото те са маскирани! Дори когато лично присъстваш на подобна среща е много вероятно изобщо да не разбереш какво се случва зад кулисите.
К: Сигурна съм в това. ОК... Това, което искам да питам, е свързано с твоята лична перспектива. Интересува ме от това което си видял дали можеш да опишеш микса от позитивни и негативни създания, които влизат в тази т. нар. лидерска група“ ръководеща срещите.
Д: Тук говорим за различни нива. Има посредници, които се намират така да се каже между двата свята. Те имат смесено ДНК. То е частично човешко и отчасти свързано с някои от неземните цивилизации. На някои видове срещи подобно ДНК е нещо като пропуск те да бъдат допуснати да присъстват.
К: ОК, ще попитам пак – можеш ли да опишеш тази група?
Д: Не бих могъл. Но със сигурност впоследствие човек ще има ясен знак, че е бил на подобна среща. Лягаш си да спиш вечерта и след като са изминали 8 часа се чувстваш леко изморен, все едно частично си бил зает с нещо съвсем друго.
О: Когато казваш че са маскирани, имаш предвид буквално или нещо по-метафорично?
Д: Те са забулени. Ти на практика не виждаш какво всъщност се случва.
К: Тогава нека поговорим за тази т. нар. посредническа група“? Можем ли да разпознаем подобни членове на човешко ниво?
Д: По-скоро не, но някой с пси-способности би могъл.
К: Например може ли да се каже, че Сен Жермен е подобен тип посредник?
Д: Възможно е.
К: А Кроули?
Д: Да.
К: Съгласен ли си с Ерин Ротшилд, че Кроули всъщност е жив?
Д: Знаеш отговора. Но аз не мисля, че той е свързан с негативната страна. Все пак той е доста странен и дори вманиачен. Неговото отношение към парите свидетелства за привидна алчност, но след това той върши с тях алтруистични неща. Той все още е шаман...
К: Дали някои членове на тази посредническа група са имали досег с пътувания във времето?
Д: Някои от тях дори са сменяли своята принадлежност от една група към друга. От едната към другата страна. На някои от тях им доскучава. Когато започнеш да живееш толкова дълго, започваш да ставаш доста по-ексцентричен и да си намираш все по-странни занимания с цел забавление и т.н.
К: Любопитна съм относно твоето разбиране за анунанки. Имаш ли усещането, че по скоро ти се дава информация относно тях или пък ти се спестява част от информацията по тази тема?
Д: Много се говори за тях, но от техните редици са останали твърде малко. Те живеят под земята и обикновено са само частично облечени. В повечето случаи са ориентирани в служба към себе си.
Елитът знае, че целия сценарий се променя. По тази причина виждаме и филми от сорта на „Игрите на глада“ и „Елизиум“. Те се опитват да постулират бъдеща ситуация, в която ще се случи разделение на човешкото общество... Работя в малък правителствен офис. Преди 20 г. служителите никога не биха дискутирали подобни теми помежду си. Но алтернативните медии започват да оказват своето влияние. Започват да изграждат определени пътеки. Някои от по-младите служители вече обсъждат темите, които дискутираме сега. Това са да кажем едни 10-15%. Но те тихомълком започват да влияят и на по-възрастните си колеги.
К: Какво ще кажеш за подземните бази, супер-войниците, роботите и т.н.?
Д: Елитът ще бъде заменен с друг елит. Част от сегашния скоро ще се опита да избяга.
К: Когато отговаряш на въпросите ми нарочно ли спестяваш част от това което знаеш или просто не знаеш повече?
Д: Не, аз се опитвам... Ще ти дам следното указание. Знаеш, че има книга написана от Хърбърт Уелс. Казва се „Машината на времето“. Той всъщност е бил в контакт с някой, който е имал вземане-даване с феномена пътуване във времето. Той е видял населението да се разцепва на две части. Това е което се случва. Една част под земята и една на повърхността. Една част от елита има схващането, че ще се опитат да се установят под земята.
К: Но има и фракция, която вероятно ще се опита да отиде в неземна локация?
Д: Да, но те знаят за това открай време.
Част от нещата са свързани с отмяната на златния стандарт и преминаването към фиктивните пари. Така се увеличава производството чрез създаването на изкуствено богатство. След това изкуственото богатство се отклонява в създаване на паралелни цивилизации към които могат да избягат впоследствие.
К: Това интервю няма да продължи още много затова искам да знам до каква степен успя да кажеш това, което искаш?
Д: Идеята ми бе да доставя позитивно послание. Част от елита иска хората все повече да виждат тези паралелни измерения и постепенно да започнат да се аклиматизират към идеята, че хората могат да пътуват до други измерения.
Но това трябва да бъде направено по начин, който да не шокира масите. Когато подобна информация бива спускана – обикновено част от хората я възприемат и това дава обратна връзка на неземните групи за ситуацията! Защото те имат проблем да оценяват акуратно човешкото поведение.[8] Това винаги е било проблем за тях. По тази причина те постоянно имат нужда да наемат посредници.
К: Ако си слушал интервюто ми свързано с пътуването във времето – там се споменава за едно постоянно пресичане през различните времеви линии. Дори има слухове, че учени от друга времева линия са били докарани тук в нашето измерение. Те не са „мъртви“, те просто са пресекли тази граница.
Д: В нашата култура съществува проблема с разбирането за „смъртта“. Защото всички се боим от нея. Но фактически смъртта е смяна на вибрацията. Но има съвсем друг проблем в тази връзка. Когато хората починат техните „души“ биват залавяни от специална електронна машина и биват изпращани обратно с напълно изтрити спомени. Луната е много интересен обект за изучаване по тази линия. На Луната има устройство за улавяне на души. Хората постоянно биват програмирани чрез медии и филми, че трябва да отидат към светлината. А светлината в случая е част от въпросната машина, която е част от системата за реинкарнация. Филмът „Луна“ от 2009 г. на Дънкън Джоунс показва играта доста ясно. Но също така може би трябва да интервюирате и Робърт Морнинг Скай[9] за всичко това...Вероятно един от начините за заобикаляне на тази система е човек да се отдръпне от очевидните холографски проекции на видни религиозни фигури по време на прехода.
К: Но дори това като че ли се променя. Имам предвид, че все повече хора си спомнят. Аз също имам спомени – много хора успяват да преминат през завесата и да си спомнят.
Д: Има система за контрол, която се намира между Луната и Сатурн. Сатурн отговаря за контрола на нашата времева линия. Но има сведения, че това подлежи на промяна. Част от нещата ще се случат след удар на метеорити върху контролната система и тя ще бъде повредена. Това няма да доведе до нейната ликвидация, обаче. Просто ще загуби малка част от влиянието си.
О: Какво имаш предвид, когато говориш за контролния механизъм идващ от Сатурн?
Д: Сатурн е Кронос. Сатурн управлява нашата честота. Принципно тя е „негативна“.
О: И кой управлява тази структура?
Д: Бих казал че това са някои рептилиански групи. От дадена перспектива те се опитват да вампиризират цялата система. И това се случва именно благодарение на управлението на времевите линии. Това донякъде обяснява и фиксацията във времето характерна за западната култура установена чрез Гринуичкия меридиан. В другите култури няма чак такова вманиачаване на тема „време“.
К: Някои хора твърдят, че е имало период в който Луната не е била тук.
Д: Това, което знам е, че Луната е полуизкуствена и че е част от контролната мрежа свързана със Сатурн. Освен това е и куха и потенциално може да плува в голям воден басейн.
К: Доволен ли си от това което успя да кажеш в това интервю или желаеш да споделиш още?
Д: Вероятно някой друг път ще бъда в позиция да дам повече сведения...

Превод и компилация: Alien - https://www.parallelreality-bg.com/statii/obsti/629-2021-01-28-18-05-24.html
[1] През годините слуховете около евентуалното спасение на Алексей формират редица „алтернативни слоеве“ на реалността. Вероятно някои от тях дори служат като защитен механизъм определен тип процеси да не бъдат изследвани в дълбочина. „Официалното“ становище базирано на „ДНК експертиза“ свидетелства за неговата смърт, но това също може да бъде манипулирано чрез различни похвати. В amazon например, може да се намери книга радваща се на огромна популярност със заглавие „Спасението на Алексей – синът на Цар Николай II“. В нея редица експерти базиращи изводите си на документи не просто обясняват как е било осъществено бягството, но също така посочват и лицето „приемник“ на новата самоличност. Нещо, което вероятно цели отклоняване на вниманието в определена посока. Самата идея, че Алексей е останал жив намира изключително странна и доста екзотична „реализация“ в популярна компютърна стратегическа военна игра, разиграваща се в периода на ВСВ. Тя се казва „Hearts of Iron IV“. Интересното е, че играта има няколко различни режима (модове) като единия от тях е пряко свързан със съдбата на Алексей. Въпросният мод се казва (забележете) „Новият ред – последните дни на Европа“. В него „силите на Оста“ печелят ВСВ. В този режим на играта единият сценарий се върти около човек, който вярва, че Алексей е жив и прави всичко възможно да го върне да управлява Русия. Като основната тема в играта е с ключовото име – „свери си часовника"
2.Изключително подробен анализ на дейността на Кроули в контекста на неговите опити да „пробие през измеренията“, както и ангажиментите му с различни властови фракции, може да откриете в следговора на „Завръщане в Монтоук“.
3. През 2013 г. в медиите бе широко отразено желанието на Германия да си върне оставеното за съхранение злато в САЩ.
4.
Имената на двете книги в интервюто са написани с техните американски заглавия
5. В оригиналното интервю името е „Раду Чинамар“. Това е често срещана грешка, когато някой се е запознал с материалите само повърхностно. „Раду Чинамар“ е псевдонима на автора на книгата, докато „Цезар Брад“ е псевдонима на човека за който реално е зададен конкретния въпрос.
6.
Дан Буриш е един от малцината алтернативни учени, който не само говори за изключително екзотичната тема свързана с различните видове земни портали, но заявява че такъв съществува и на територията на България. Всъщност става дума за междупространствения портал в Пирин за който е писано в следговора на „Подземните тайни на румънския сфинкс“. Когато чуждестранни „алтернативни източници“ обикновено коментират твърде нестандартни феномени – България като дестинация притежаваща подобен тип структури често остава „неглижирана“. По тази причина това негово разкритие е по-скоро едно от редките изключения
7.
Подробно описание на голяма част от сведенията свързани с граф Сен Жермен присъстват в творбата на Ян ван Хелсинг – „Не пипай тази книга!“. От тях става ясно, че това име е просто едно от десетки други самоличности на „човек“ пътуващ през времето и пространството. Едно от свидетелствата коментира връзката на Сен Жермен с подземните цивилизации и тунелите водещи към тях.
8. Всъщност темата защо „сценаристите“ имат проблем при оценката и разбирането на човешкото преживяване се крие в самия произход на човека, който е създаден с известна доза „непредвидимост“ в поведението си. Това е фактора, който изстрелва земната Игра в напълно различна орбита в сравнение с конкурентните галактически локации.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3802012
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия