Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2021 15:17 - Цитат от книгата "Дълбините на древността", автор Румяна Халачева
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1233 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.01.2021 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Искаш ли да научиш нещо от мен? – попита Магът и пов­диг­на насмешливо вежди.  Да! – усмихна се Радина. – Всичко.
- Всичко? Любопитно изявление! И кога?
- Ако може – веднага! – каза настъпателно тя.

  - Добре тогава! – разсмя се мъжът. – Да започнем от най-го­ля­мото, което познаваме – Вселената. Тя е безкрайна, жива и ра­зум­на. Учените твърдят, че се разширява постоянно, но гре­шат.
Вселената диша и пулсира. Когато вдишва, тя се раз­ши­ря­ва. Когато издишва, тя се свива. Но всяко нейно дихание от­не­ма милиони години. Във Вселената един и същи модел се пов­таря от все по-голямо на все по-малко ниво.
Галактиките са ума­лени вселени, съзвездията – умалени галактики. Aтомът e умаленo копиe на слънчева система. Всяко живо тяло и вся­ка клетка представляват мънички Вселени. Телата ни са из­гра­дени от клетки, които работят на принципа „един за всич­ки, всички за един”.
Вселената е създадена от висш, непостижим за нас разум и за­това е съвършена и необяснима. Тя се възпроизвежда, пре­чист­ва, лекува и възстановява сама. Тя е винаги в равновесие. Ня­къде умира слънце, но в неговата противовесна точка се раж­да друго. Нашата планета също е жив организъм и прите­жа­ва тези качества. Всяко живо тяло ги притежава.
Всяко същество, но и всяко „мъртво” според хората тяло, като камъка например, при­те­жава своя енергия, която може да се измери с уред. При­тежава и информация, заключена в неща като ДНК, магнитно поле и биополе.
Всичкото знание на Вселената е събрано във Вселенското енергийно поле. То е навсякъде във все­ки един момент и знае всичко. Пророците и ясновидците получават прозренията си от не­го. То е „централният компютър” на ми­ро­зданието и то дър­жи в равновесие всички системи – климат, води, растения и жи­во­тински свят. Освен вселенското енер­гий­но поле, има и друг, ма­те­риален носител на информация – водата.

  - Водата?! – удиви се Радина. – Но тя е толкова... обик­но­ве­на! - Обикновена!? – разсмя се Магът. – Тя знае повече от все­ки на нашата благословена водна планета. Откъде, мислиш се е взе­ла толкова вода на Земята? От космоса, разбира се!
Всяка ко­мета и всеки метеорит съдържат огромно количество вода, които са се изсипвали върху планетата ни, за да създадат ус­ло­вия за първите изпарения и валежи. Първоначално на голата ни и суха планета се е появила само водата. И е донесла целия ге­не­тичен код на живота във Вселената, защото той се съдържа в нея. Раждането на всяко живо същество е свързано с водата и без нея е невъзможно. Правени са опити в лаборатория – пос­та­вят две затворени епруветки една до друга.
В едната има ДНК молекули, а в другата – само отлично филтрирана вода. След де­сет дни във втората епруветка се появяват същите ДНК моле­ку­ли, каквито има и в първата.
Защото водата има памет и поема информация от всичко, с което е в досег.
Японски учен от години изследва водата. Той и пуска музика и и` говори, а после я замразява бързо и разглежда получените кристали. Когато и` казва „обичам те“ или и` пуска Моцарт и Бетовен, водата замръзва в красиви хармонични кристали.
Когато й казва лоши думи или й пуска хеви метъл, кристалите й са тъмни и начупени.

В Китай е записан такъв случай: група учени се­де­ли в кабинет и обсъждали създаването на ново химическо оръ­жие. На масата имало само вода, от която пили. През нощта всички били приети в болница с тежко отравяне. А заедно били пили само от водата.
Изследвали я – в нея нямало нищо. И все пак те се отровили, защото тя поела информацията за отровата, чиято химическа формула били обсъждали. Сега си помисли как­во правим с водата на планетата! Ние я тровим постоянно с ми­лиардите тонове химически вещества, които изсипваме в нея от заводите, хотелите, фермите или дома­кин­ствата.
Тя все още съумява да се пречисти в някаква степен, но ние изливаме все по-големи количества и един ден всичката вода на планетата ще стане отровна, ако не спрем с тази лудост. Тогава животът ще бъде поставен под въпрос, защото той не може да се въз­про­из­вежда и самолекува без водата.

Цитат от книгата "Дълбините на древността", автор Румяна Халачева





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3807198
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия