Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2015 21:50 - Клонирането на антихриста: експерименти с ДНК
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

“ И когато се свършат хилядата години, сатана ще бъде пуснат от тъмницата си,  и ще излезе да мами народите в четирите краища на земята, Гога и Магога, да ги събере за войната, – чието число е като морския пясък.“

 Изглежда, че това   пророчество   в Откровение на Йоан, започва да се сбъдва. И мистицизмът не е виновен. Учените работят по въпроса.

Те искат да клонират Христос. Но, без дори да го знаят, може да получат обратното – Антихриста.

Сензационното признание прави Алън Адлер, известен химик, който е изучавал проби на легендарната Торинска плащеница, в която според легендата, е бил загъранат  след смъртта си на кръста Исус Христос. На плащеницата има кръв, заяви ученият, и тя принадлежи на човек, който е умрял от насилствена смърт. А  в Центъра за съвременни генетични технологии в Университета на Тексас (САЩ) от кървавите петна   е била изолирана ДНК. Виктор Tрайон, директор на Центъра, потвърди, че  генетичният материал е на човек.

Той е  разделен на няколко проби и изпратен  до различни лаборатории за по-нататъшни разследвания. Резултатите не са публикувани, но е ясно, че има. Д-р Леонсио Гарза-Валдес е един от малкото учени, на които е било позволено да докосват лично савана, и вече пише книга с простото, но шокиращо заглавие  „ДНК-то на Бога.“ Плащеницата от Торино  е ленен плат, посмъртно покривало на Исус Христос. Дължината му е около 4 м 20 см, а ширината малко повече от метър.  От  1578  г. се пази в  гр. Торино (Италия) в специална метална кутия – раке.

Смятало се, че първото споменаване на плащеницата датира от 1354 година. Въпреки това разследване, което наскоро проведе известният историк Ян Уилсън разкри, че има и по-ранни свидетелства, отнасящи се към 1200 г. В тях е описано платно, сходно с плащеницата. Но тогава реликвата е известна като Едеската тъкан, тъй като се е съхранявала в турския град Едеса. Първата снимка на плащеницата е направена на 28 Май 1898 от човек на име Secondo Pia. Именно на неговата снимка изображението на тялото и образа, едва видими върху тъканта се виждат за първи път ясно. Фотографска плака със снимката Pia едва не счупва заради треперене на ръцете си. „Аз виждам лицето на Бога“ – прошепнал той.

Плащеницата на два пъти едва не изгаря- през 1532 и  наскоро, през април 1998 година. Последните изследвания на изображението дават възможност да се определи ръста на Исус Христос- около 1 м 80 см. В испанския град Овиедо манастир пази парче от древната тъкан със следи от кръв. Изследователите Алън и Мери HENDZHER наскоро правят изследване. И   установяват, че кръвта е идентична с тази, открита на плащеницата от Торино

image

Сходни са и следите. Размерите на тази  тъкан са 83х53. Учените смятат, че е открита   частта, с която е  била завита главата на Исус Христос, и е лежала навит в ковчега до тялото. Ако се вярва на хрониките, то това парче плат е донесено от Ерусалим през 614, по време на войната с Персия. В Овиедо  се появява през  1113 г.

Копие на Бог

Допреди няколко години, хората се отнасяха спокойно към комбинацията от три букви ДНК. А сега се притесняват. Тъй като ДНК е в основата на клонирането. Имайки ДНК-то на едно същество, можете да направите копие от него, а всъщност ще е самото то. Което успешно е доказано в практиката. Известната овца Доли е точно копие на овцата, от която са взели генетичен материал. Тоест ДНК. Скоро стана ясно, че клонирането на хора също не е проблем.

Професор Ричард LED взима  решение да го направи. Само му трябвал достоен кандидат за клониране. И  той бе намерен. Този, чиято кръв е   на плащеницата. В интервю за „Тайм“ Гарза-Валдес обобщи десетгодишният спор за автентичността на плащеницата от Торино. „Няма  причина да се съмняваме, че плащеница от Торино е посмъртното  покривало на Исус Христос – казва ученият.

Нямам никакво съмнение в това, че   кръвта му е била намерена на тази тъкан. “ А спорът е ето за какво. През 1988 г.  три лаборатории в Англия, Швейцария и Съединените щати произнасят присъда: тъканта на покрова е създадена през XIV век. Тези резултати показва анализът, извършен по радиовъглеродния метод. Излиза, че светинята е фалшива. Едва наскоро тези заключения бяха опровергани. Най-голям принос за това имат руски учени. Те премахват самия   повод за съмнение.

С помощта на експерименти те успяват да убедят  колегите си, заяви Дмитрий Кузнецов, доктор на химическите науки, че е допусната грешка при определяне на възрастта на тъканта. А резултатите от теста са били изкривени от „излишния“ въглерод, който  материя е попила при пожара. В действителност, плащеницата  е много по-стара. Според нашите данни е най-малко на 2000 години.

Числото на звяра „666“

Звената на веригата се формират една по една. Нанизват се  събития и открития. Но не забравяйте и пророчествата. Лично на мен ми настръхват косите от ужасните съвпадения. Второто идване на Христос е предсказано. Но е предречено и идването на антихриста. Библията ясно казва, че той ще дойде на Земята в образа на Христос и в плътта му. Това ще бъде негов фалшив двойник. Това наистина може да се случи в резултат на клонирането. Освен това, антихристът като за начало ще убие двама свидетели на появата му.

Първите жертви, вероятно, ще станат учените, които са го клонирали. И след това „космическият узурпатор и самозванец,  носещ маската на Христос“, „човекът на греха“ ще олицетворява абсолютното отрицание на Божиите заповеди, щя хвърля хората в смъртоносни битки. „Кой е антихриста?“ – пита византийският тълкувател на Новия завет Теофилакт БЪЛГАРСКИ. Сатана ли е? „И тогава той отговори:“ Не, но човек, който има  цялата му сила „Той ще  установи царството на Сатана, където „хората са егоистични, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, безмилостни, неверни на думите си,  клеветници, невъздържани, предатели, буйни, надути, обичащи удоволствията повече от Бога. „Да, ние вече живеем в това царство.

Остава   само някой да го възглави. Св. Йоан Богослов, предсказвайки появата на Антихриста, изглежда, свързва с него числото на звяра „. Който  има ум, ще изчисли числото на звяра, защото   число човешко, числото е шестстотин шейсет и шест“.  За дълго време  този пъзел е напълно неразбираем. Много по принцип го тълкуват буквално. Например, ще дойде някой, на чиято глава пише „666.“ Или    ще има такова име, че числовите стойности на буквите (?) ще са „666“. Едва сега се появиха подозрения, че числото на звяра, по някакъв начин е свързано с генетичен код, изразен в цифрова форма.

Аз не бих се изненадал  ако се окаже, че в числото  „666“  е кодирана последователността на генетичните  ДНК сигнали. Или нейните фрагменти, необходими за успешно клониране.

666 – „числото на звяра“ продължава да не дава покой на тълкователите на Библията. Неговата тайна остава една от най-големите мистерии на Светото Писание. В края на ХХ век, около „числото на звяра“ се разгоряха сериозни страсти, свързани с появата на баркодове и разговори за предстоящата масова идентификация на населението.

Разхождащият се по света глобализъм, според някои християни, носи заплахата от тотален контрол върху обществото, което е предрекъл Йоан Богослов в своето Откровение- на всеки ще бъде даден персонален номер, който е включен в централния компютър, а микрочип с този номер и цялата информация за даден човек ще се имплантира под кожата в детска възраст.

Оптималното място за имплантиране на чипа е определено от учените. Това е челото и дясната ръка – предполага се , че там температурата на тялото се променя най-бързо, което е необходимо за презареждане на чипа. А вярващите се позовават на 13-та глава на Откровение, в която се казва:

16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Масло в огъня налива съобщение от САЩ: преди няколко години, IBM е създала свръхмощен компютър, наречен „The Beast“.

Прогнозите се сбъдват?

Прецизните тълкуватели намират числото 666 навсякъде – на копчетата, на обувките, на кредитни карти, в номерата на новите компютри и банковите кодове. Вярно е, че тайната на самото число се опитват да разкрият малцина. За да направят това, трябва поне да могат да смятат.

Аритметика

Например 666 е сумата на първите 36 цифри. Мистиците обясняват: на 36 години в хората се укротяват страстите и започват да разчитат на ума си.

Друго наблюдение: ако вземем квадратите на първите седем прости числа (2, 3, 5, 7, 11, 13, 17) и ги съберем, отново се получва 666. Съществува хипотеза, че 666 означава несъвършенство, за разлика от номер 777, което е три пъти символ на хармония. Много интерпретации, но често детайлите остават извън анализа. Да се замислим как е написано „числото на звяра“ в оригинала, който в първоизточника е на гръцки. За нас, които работим с арабски цифри, три шестици носят мистично очарование. Но когато е написано Откровение, числата са „изглеждали“ различно. Защо Йоан Богослов обявява 666 за „числото на звяра“ и го нарича „човешкият номер“? Какво иска да каже?

Критичната граница
„А да го разберат в първо приближение трябва буквално: номерът на човека – това е броят на хората, съблазнени от звяра. Само че броят е индиректен, изразен като част от цялото. 666 е две трети от 1000, просто казано – 66,6%. Тоест за да завладее света, злото трябва да преодолее границата от 66,6%, „- казва д-р Андрей Осипов (Skurlyagin). Смешното е, че този учен няма формално отношение към теологията. Научните му интереси са към стабилността на така наречените бинарни системи. Казано по-просто, системата на взаимодействие между две противоположности. Да кажем плановата и пазарната икономика: в какво съотношение трябва да бъдат „смесени“, за да се постигне максимална полза за страната?

Или въпроса за централизация на властта, контрола. В едната крайност е анархия, а в другата диктатура. В какво процентно съотношение трябва да са комбинирани крайностите, че политическата система да работи добре? Винаги трябва да се търси оптималното и въпреки привидната лекота, това е супер предизвикателство.

Във философията и теологията бинарни системи също не липсват. Добро – зло, Бог – Сатана, ред – хаос … На това и обръща внимание при четене на Откровението Андрей Осипов (Skurlyagin): „Тълкувателите забравят, че главната тема на Апокалипсиса е една непримирима борба между доброто и злото, при това в крайна форма, в състояние на война.

90% от текста се състои в описания на „военните действия“. Логично е да търсим отговора на числото 666 във връзка с борбата на противоположностите, тоест в рамките на бинарната система. Според теорията, представена преди няколко години професор Г. К. Semin и потвърдена от строги математически изчисления, двоичните системи са стабилни само в диапазона от 1 / 3 до 2 / 3. Това означава от 33,3% до 66,6%. В противен случай рязко се увеличава тяхната нестабилност, и загуба на контрол. Без външна намеса тази система е обречена на разпад.

„Но да се върнем към 666 – продължава Осипов (Skurlyagin). – От текста става ясно, че в началото се появява първият звяр – Антихристът, а след това вторият – лъжепророкът. Вторият започва активно да агитира за първия: „… и кара земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр …“ „И в чудесата, които са му дадени да прави пред звяра, той заблуждава тези, които живеят на земята …“

Това означава, че има активна пропаганда, в резултат на което броят на привържениците на Антихриста нарастват и в бинарната система се натрупват промени, водещи до загуба на равновесие. Именно в този момент се определя „числото на човека“ – критичната стойност, над която започва властта на Антихриста и ще изисква принудителната намеса на Бог.

Възстановяването на равновесието трябва да се извършва на качествено ново равнище „И видях ново небе и нова земя …“ И така- защо 666? По време на написването на Апокалипсис изчисленията са реализирани по азбучна номерация, удобна за писане на числа само до хиляда, така че мисля, 666 означава две трети и нищо повече. „

Познаването на тази граница, според учените, е от решаващо значение в политиката и икономиката. Например, ако в социално-икономическата система се намали драстично ролята на влияние на правителството от 66,6% до 33,3%, това ще доведе до намаляване на броя на работниците и служителите в дадена икономика 4 пъти: останалите ще отидат в сенчестата икономика и натуралното стопанство. Теорията на устойчивостта на бинарните системи може да бъде полезна в корпоративното управление. Интересно е какво би казал за това Йоан Богослов?


http://bultimes.com/kloniraneto-na-antihrista-eksperimenti-s-dnk/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782674
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия