Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 17:41 - ИЗВЪНЗЕМНО, ОТКРИТО В ГРОБНИЦА В ЛАХУН Октомври 14, 2012 г.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1976 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мумия с ръст 150 см е открита в малка пирамидана юг от Голямата пирамида в Египет. Това е хуманоид, но не е човек.
Малкият хуманоид е бил мумифициран и скрит в пирамидата.
Автор на откритието е бивш професор в Университета в Пенсилвания.
Каква е историята на откритата мумия на извънземно същество в египетска гробница? Професор Виктор Лубек от Университета в Пенсилвания разказва, че странното същество, с височина 150- 160 см, е било намерено при изследване на пирамидата на фараон Сенусрет II, в гробница на малка пирамида.
Професорът е обяснил, че мумията на мистериозното същество, изглеждащо като дошло от друга планета, датира на повече от 2000 години. То има вид на хуманоид, но главата му била несъразмерно голяма спрямо слабото тяло и очните му кухини били огромни.
Извънземното същество е открито в гробница в Ла хун. В гробницата има надписи, които съобщавали, че мистериозното създание е съветвало фараона.
Професор Лубек е споделил, че намерените останки са много внимателно мумифицирани, спазени са всички процедури, което показвало изключителното уважение и внимание на околните към това същество.
В гробницата са били открити множество предмети, които учените и археолозите не могат да определят.
Надписи в гробницата показват, че тайнственото същество е било съветник на фараона и е носело името Осирунет, което в превод означава "звезда" или "пришълец от звездите" Информацията за извънземното същество, намерено в египетската гробница, е била потвърдена от служител на "Отдел за антики" в Египет, съобщи "Плюс Инфо".

...

- Извънземното същество, открито в гробница в Ла- хун, е от периферна планета в съзвездието Орион. На Земята е пристигнало с летателен апарат, излетял от кораб-майка. Но то не е единственото същество, долетяло до Земята. Имало е и други като него, които са идвали и оставали на Земята. Целта е била да подпомогнат властващите да съхранят знанията и уменията, наследени от древните, да им припомнят забравеното и да ги съветват в делата им, за да запазят чистотата на вибрациите и да дадат възможност на хората да пребивават в по-високо ниво на съществуване. Те са приемали доброволно такава мисия и са се обвързвали с живот на Земята до края на мисията си или до евенту-алната им смърт. Периодично са общували със своята и с други цивилизации. Обменяли са информация за протичащите процеси, действия и постижения. Познавали са ученията, философията, знанията на Космоса, но са предавали или припомняли на земляните само разрешеното.

От 10 том на М. Миланов на "Тайните подземия на България"




Гласувай:
3



1. estirbg - Знаем ги ние тези малки хуманоиди чии изобретения са
21.03.2014 19:00
И сега Луцифер ни ги подхвърля в "разбити" НЛО същите "извънземни", за да повярваме в измамите му.
Междудругото, четейки доста материали и "пророчества", достигнах до извода, че самият Луцифер "признава", че тези зелени и сиви човечета с НЛО са били....демоните.
Т.е. Луцифер, за да отклони вниманието от себе си и да бъде "чист" при предстоящото си представяне, ще посочи биороботите си като демони, а той, заедно с бандата си паднали ангели ще се докара пред човечеството като Космическия Христос и неговите ангели, които ще спасят земята от вековния враг.
Хитро, нали?
Какъвто и да е планът му - при всички случаи ще бъде свързан с НЛО и "извънземни".
Още малко време остана, имайте търпение, но гледайте да спасите живота си преди това с изповед за греховете ви и вяра в скъпоценната жертва на Божия Син.
цитирай
2. estirbg - Забравих да споделя -
21.03.2014 21:41
още подобни мумии и "скелети" на "извънземни" ще бъдат открити - Луцифер се е постарал да заложи тези археологически клопки в далечното минало, за да подготви и направи по-"достоверна" предстоящата си грандиозната си измама, но хората няма да бъдат осведомени и ще му повярват. Нещо повече, ще "разкрие" всички исторически загадки, които са били неразрешими и необясними от археолозите, сатана е действителен, жив участник в цялата човешка история и я знае "на пръсти" - та нали той е изхвърлен на земята още със създаването на Адам и Ева, които бяха измамени от него - измами първите хора, ще опита да измами и последните...и всички ще му повярват. Само шепа хора, знаещи и запознати с Божиите предупреждения и изисквания, дадени в Словото, ще бъдат спасени. Е, аз желая искрено преобладаващата част от спасените да бъдат от моя народ.
Затова ви умолявам, четете Библията и не вярвайте на лъжеучитеите и лъжеводителите - сравнявайте това, което ви учат с това, което пише и изисква Творецът от Библията - така няма да бъдете заблудени и ще достигнете до обещаната Вечност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3801619
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия