Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 20:06 - Ето моята идея за ново правителство: мнение на drake от форума на в-к "Дневник", хумористично
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4985 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Ето моята идея за ново правителство:

Министър-председател: Яне Янев. Досега не сме успели да покорим световния връх в класацията за топ идиот министър-председател. С Янев ще успеем.

Министър на здравеопазването и земеделието: Златко Баретата. Той познава отблизо и съвсем отскоро условията в болниците. Земеделието ще престане да разчита на европейски субсидии защото нивите ще се култивират на принципа ред царевица-ред марихуана. С парите от процъфтялото земеделие ще се оправи и здравеопазването.

Министър на външните работи: Илона Сталер (Чичолина). Чичолина има голям опит в областта на еротичната индустрия. Говори няколко езика. Подходящ кандидат е за поста на външен министър защото и без това външната политика на България е пълна порнография.

Министър на труда и социалните грижи: г-н Харисън Форд. Той е вече в пенсионна възраст и разбира проблемите на възрастните хора в България . Освен това в последния епизод на Индиана Джоунс показа как човек може да оцелее от атомен взрив ако се скрие в хладилник. Тези му качества го правят символ на издръжливостта на българския пенсионер. Г-н Форд ходи облечен скромно , не носи бижута и скъпи часовници, няма пуделче което да храни с крехки мръвки и умее да използва камшик , с който да вкарва поверените му чиновници в правия път.

Министър на образованието: Марк Цукърбърг ( основател на Фейсбук). Те и без това учениците висят само във Фейсбук, нека поне новият министър да им налее малко ум и разум в главата като използва поверената му компания.

Главни преговарящи с Брюксел: братя Галеви ( засега в неизвестност). Тяхната убедителност, чар, интелект и излъчване придружени елегантното " со-кротце, со-благо и со малко кютек" ще осигурят безпроблемното усвояване на европейските фондове. Гарантирам по-висока успеваемост от екс-министъра Дончев. Не гарантирам че на Ромпой ще му останат цели очилата, а на Барозу няма да му бъде набито канчето. Но това са рисковете на професията.

Министър на финансите: Николета Лозанова-Божинова. Знае как да харчи предизборно пари. А и не само предизборно. Ще укроти справедливия народен гняв с няколко фотосесии. Народът ще я гледа в захлас вместо да слуша министър-председателя.

Министър на отбраната: Доналд Тръмп. Г-н Тръмп е милиардер натрупал състояние от сделки с недвижими имоти. Безспорният му опит в тази област го прави кандидат номер едно за поста. И без това основната работа на министрите на отбраната е да правят заменки с военни имоти, нека поне да има професионалист на поста.

Министър на културата: няма. То и без това култура няма."

мнение на drake от форума на в-к "Дневник"



Гласувай:
2



1. raders - Няма да е зле за министър на право...
21.02.2013 20:34
Няма да е зле за министър на правосъдието да се предвиди кандидатурата на Митьо очите. Момчето има богат опит. Освен това може да се промени конституцията и да станем монархия. Имаме си и готов монарх - цар Киро.
цитирай
2. hadzapi - Да, наистина, пропуснат
21.02.2013 21:28
е министърът на правосъдието :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810736
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия