Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 15:54 - По повод атентата в Бургас - взето от изказвания във Фейсбук
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2863 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


"Владимир Дойчинов

Болгары говорят, что смертник с бомбой зашедший в автобус к евреям был белый мужчина, в шортах "бермудах" и с водительскими правами выданными в Мичигане.

апдейт: в Мичигане большой тренировочный центр black water

http://zet09.livejournal.com/234415.html

Academi[2], до января 2010 года известна как Xe Services LLC (читается как «Зи»), до февраля 2009 года как «Блэкуотер» (англ. Blackwater — «Чёрная вода») — американская охранная фирма (частная военная компания), основанная в 1997 году Эриком Принсом и Элом Кларком[3][4]. Компания имеет большое количество подразделений, дочерних компаний. Academi в настоящее время является самой крупной частной военной компанией[5][6][7][8][9]. Штаб-квартира находится в Северной Каролине, округ Карритак, на территории общины Мойок[10].

Основные прибыли компания получает от участия в военных конфликтах, около 90 % выручки происходит от правительственных контрактов[11][12].

Xe стала известной во время участия в Иракской войне в связи с убийствами мирного населения, контрабандой оружия и другими инцидентами, получившими широкую огласку в прессе. Сотрудники компании участвовали в войне в Афганистане. Компания Blackwater была нанята для ликвидации последствий урагана «Катрина». Также клиентами являются частные лица, нефтедобывающие, страховые компании[13].

http://ru.wikipedia.org/wiki/Academi



..................

"Педал, балестист или терорист?!
Ако това е камикадзето, значи мюсюлманската връзка отива на кино – пределно ясно се вижда, че този човек не е арабин!!! После – що за камикадзе е някой, който си сваля раницата и я оставя в багажното – в традицията на ислямските камикадзета техните бомби са на телата им и сами ги взривяват!!! Трето, първоначалната версия беше за дистанционна бомба, което не е характерно за ислямските терористични организации!!! Да не след първия “гаф” сега да се опитат да внушат на общественото мнение, че наистина е имало камикадзе?!?”, е написал проф. Людмил Георгиев във Фейсбук. Ние питаме пък как е влязъл „терориста” в България – с фалшиви документи или как? Че и според премиера се подвизавал тука „четири – пет” дни. Този човек педал, балетист или терорист е, пита и бивш антимафиот във Фейсбук. Поживьом, увидим какво
ще ни поднесат корифеите на МВР-то на Цветанов."


...............

"Сейчас погуглил в инете на тему Иран Болгария. Нашёл информацию почти сразу, что Иран договорился с Болгарией о постройке там нефтеперерабатывающего завода. Это было совсем не давно, в пределах этого года. Так что взрыв скорее всего дело не Ирана, которому это не нужно абсолютно, так как он там завод строить хотел, но это не вписывалось в планы США и вероятно Израиля."

................

Nikola Kalinov А аз мога ли да направя предположение / съдейки от незабавната реакция на Натаняху,който заяви,че атентата е дело на Иран и Израел ще отговори със сила/,че някои от големите играчи на световната сцена просто си подготвят общественото мение за атаките срещу Иран, които от години им се иска да сторят...)))

...................

Nikola Kalinov Бъдете сигурни,че НИКОГА няма да разберем кой и защо стои зад този атентат. Може сама да се гадае.Тия които имат механизма да разберат / или вече зная, или участват..../ никога няма да ни кажат!!

.................

John Smith

Задавам си въпроси относно терористичният акт на летището в Бургас. Помогнете ми да си отговоря на тях.
1. При изключителният контрол и драконовски мерки за сигурност по летищата как е пропуснат този така наречен атентатор с фалшиви документи? Как са вкарани взиривът и детонатора в България ?
2. Как във всички терористични акции срещу израелци винаги се намира я паспорт , я шофьорска книжка ( при разтопилия се самолет след " удара" в Пентагона беше намерен цял паспорт - при развитата температура от 5000 градуса е оцелял хартиен паспорт , а самолетът целия се разтопил ????. Според добре запознати очевидци не е имало части от самолет при Пентагона. )
3. Тъй като израелците са мишени по цял свят ( защо, това е друг въпрос, но лесно можем да си отговорим следейки изявите на Нетаняху ) тяхното придвижване по света се извършва по друг режим. Пристигайки на летището за тях се отцепва коридор или цялата зала и охранявани се настаняват директно по автобусите или превозните средства, особено когато са група. Защо израелските туристи не са били осигурени както обикновено. За справка цялото летище в София се отцепваше при пристигане на израелски самолет. Как така израелската група не е видяла "човека с фалшивата американска шофьорска книжка" в тяхната група? При 38 градуса обикновено хората пътуват само по тениска или друг тип лека връхна дреха. Добре подготвените и много бдителни израелски граждани, относно терористични актове биха видяли взривното устройство , което би било поставено около тялото на извършителя или биха били подозрителни към непознат човек от тяхната група, който въобще не си сваля раницата от гърба.

4. Какво точно ще помогнат ДНК тестовете ? Къде ще се правят, като в БГ няма специализирана лаборатория за ДНК анализи ? Кой ще контролира истинноста на получените резултати ?

5. Интересно е съвпадението на събитията :
а) шефът на ЦРУ пристига в България , защо не беше никак ясно, Бойко обясняваше,че го развеждал насам-натам и човекът се наспал най-накрая.
б) в Персийския и Оманския заливи са ситуирани самолетоносач, бойни кораби и подводници всички с ракети. Защо ?
в) Нетаняху, час след атентатът, без още да има реална информация веднага обвини Иран за него, а пък председателят на Шалом в БГ като мислещ човек изрази съгласие с Нетаняху и реши пак като мислещ човек, че Иран трябва да се овладее. От кого трябва Иран да се овладее и какви са интересите на овладяващият? Петрол и експлоатация на другите природни залежи ?
г) почти по всички новинарски канали в БГ и света почва да се тиражира информацията за това,че Иран стои зад атентата и в общи линии съобщенията бяха еднотипни. Само в БГ имаше догадки за това, кой го е извършил и какви интереси би могъл да има. Наистина съжалявам за невинните, които бяха пожертвани за недостойни за човешкия род цели. Изказвам моите най-искрени съболезнования на близките.

...................................

“Евреин и арабин воюват с танкове. Изведнъж танка на арабина спира стрелбата.
Евреина излиза от своя танк и отива при арабина да види какво става.
- Защо спряхте стрелбата ?- пита евреина.
- Свършиха ни снарядите. - отговаря арабина
- Елате, да ви продам и да си продължим работата, - услужливо предложил евреина!”

Борисов не трябваше да приема Хилъри Клинтън преди няколко месеца у нас... И не трябваше да склонява за военна база срещу Иран... Защо винаги в навечерието на поредната световна война ние сме на погрешната страна?

http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/07/19/1868834_vzrivut_v_burgas_kato_chast_ot_goliamata_igra_na/?ref=rss

reakzioner: Нещо не разбирам. Буквално минути след атентата Натаняху се изтъпанчи и каза Иран е , Хизбула е. Хубаво, но Хизбула отрече! И сега? Сега като начало ще трябвало да получават конкретни свидетелства за извършителите и поръчителите.

нервна: Тези, които упорито навиват пружината на войната с Иран, будят основателни подозрения дали сами не са си организирали атентата. Колко му е да дадат курбан един автобус от собствените си граждани,само и само да си намерят повод да започнат голямата игра за налагане на новия световен ред. Лошото е,че постановката се разиграва на нашата територия,зорлем ще ни въвлекат във война.

Ogiigo: Има много голяма вероятност да се търсят формални поводи за започване на война с Иран! Както беше и с Ирак че и на други места! Производителите на оръжие, трябва да си реализират продукцията (за всеобщо съжаление на всички останали)!

Hristo-Matilda Ivanovi
..........................................
Albena Kotzeva На тази дата е извършен и атентата с/у Ст. Стамболов. Но нада ли датата е важна в случая. Самолетът е кацнал не по плана на рожд. дати! Досега ни се разминаваше, но започна да се гърми и при нас. А дано и иранците да са научили вече, че са подпалили автобус - без да знаят!

........................................

Hristo-Matilda Ivanovi Boiana Ivanova: Пак ще цитирам Ванга:"-Вие сега Америка гледате,но пак Русия ке ви помогне !".Братушките...., но и те ни се подиграват.За срам станахме на целия свят! Най- лесно е да си правиш експерименти с беззащитни хора (в слу4ая България - българския народ).От колко време им написах тук по форумите:"-Молете се на Бог, защото сме в такава каша, че само Той може да ни помогне !"Кой слуша...гледат си картинки и Послания от Галакти4еската Федерация-луда работа ! То, че има Галакти4еска Федерация-има, но към нея, 4овек може да се обърне телепати4но а не по Хю Еидж форумите...и не да се гланяме, както са го правели предците ни и да си даваме Свободната Воля, без да знаем на кого.Нито Законите се знаят, нито протокола. Ще запалят света и ще дойдат пак тези същите уж да ни освободят и ЕТО ТИ ГО АНТИХРИСТА !!!

............................................













Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3804084
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия