Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2011 20:25 - Контакти с Космоса
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
1Минало, настояще и бъдеще са термини, възприето от човешкото съзнание за отграничаване на пространствено-времевия поток и ставането на събитията. Реално във Вселената нещата протичат в т-нар. СЕГА, в настоящето, което е пресечна точка на т.нар. минало и бъдеще за кратки мигове от протичане на енергията.
       
Контактите между съществата и духовните субстанции от двете планети (Марс и Земята) в т.нар. Слънчева система, които са "една след друга" или "една пред друга" (зависи от гледната точка на наблюдателя) датират още от т.нар. ЕПОХА  НА  СЪТВОРЕНИЕТО на телата.
       
Създаването на всяко ново планетарно тяло е било в зависимост с предишното и следващото - влияело и било повлиявано от трептенията на орбиталните кръгове, пропорции, размери, разположение, функции.
     
 По своеобразен план и модел са били разпръснати и т.нар. жив и нежив материален, биологичен, енергиен, полеви, магнитен и вълнови тип.
       
Марс като планетарно тяло е предхождал създаването на Земята, защото "строежът" на т.нар. Слънчева система е започнал от най-външните планетарни тела, не от центъра към периферията. Парадоксално е, но е регистриран факт /Къде ли е пък регистриран, на други места се споменава за създаване отвътре навън, Забележката е моя, на Д.). Слънцето е най-младото творение в системата (?). Марс има свое място в еволюцията на планетата Земя. От Марс има доста "преселници" на Земята - през различните периоди и под различна форма. На Земята се съхранява част от марсианската древна култура и познание.
       
Земята е била убежище и земя за експерименти за жителите на по-древното тяло.
       
От своя страна Земята също е влияела, влияе и ще влияе върху историята на Марс. Може да се твърди, че марсианската "почва" ще приеме "семенцата" от земната култура и в следващия еволюционен кръг ще има симбиоза между двете планетарни култури и раси. От Червената планета за Земята са били изпращани наблюдатели, учители, пазители, мъдреци и воини. Земята е давала на Марс енергия, ресурси, идеи, подслон и природа, в която разумът на Марс е регенерирал и намирал формули за спасение и прогрес - за себе си и за братята си по разум от Земята, системата и галактиката.
       
На Марс има т.нар. Музей на Времето, в който присъства и историята за зараждането на планетата Земя и на живота и разума върху нея.
       
Земята генерира особен вид трептения, които зареждат с "горива" орбитата на Червената планета. Марс е претърпял като планетарно тяло известни негативни и деструктивни влияния поради грешки на неговите обитатели  и сривове - катаклизми от естествен и изкуствен характер. Повечето от функциите на живот са пренесени под повърхността на планетата и на спътниците й.
       
Контактите в по-ново време, например на представителите на т.нар. "Трети райх" с извънземни същества са се осъществявали мнага дискретно и на територия извън Германия. Срещата с извънземен разум за пръв път става при експедиция на германски археолози в Непал. Подават рапорт за преживяното, но никой не му обръща внимание. Следва нов рапорт от Египет - 1935 г., а след него от Латинска Америка. Има данни за срещи между Хитлер и командир на кораб от неземна цивилизация. На срещата, осъществена в строга секретност, извъндемният хуманоиден екипаж демонстрира част от възможностите на техниката си. Обещават пълна подкрепа на Райха, ако им се предостави опитен човешки материал и площ за стартови площадки за излитане и кацане. Подсказват редица технологии и идеи за военната техника. Обучават Хитлер на известни умения - за определено време да владее много хора, т.е. психохипноза. Не случайно някои от речите му оказват магнетично въздействие на тълпата.
     
Във военните заводи на Райха от 1940 г. усилено работят върху летателно тяло, способно да изведе човек извън земното притегляне - прототип на космически кораби от рода на днешната совалка.
     
По същото време и руснаците осъществяват контакт с извънземни пришълци, които им обещават помощ и открития срещу запазване тайна на контактите, бази за излитане и кацане, суровини - хора и метали. Във Втората Световна война след 1942 г. се включват и извънземни сили от двете страни при т.нар. Курска магнитна аномалия, от която започва преломът в превес на руснаците. За да демонстрират възможностите на своята техника и способности, помощниците на Сталин "отключват" силата на тази особена зона, която може да се владее. Започва конкуренция между извънземните за надмощие над земните световни държавни лидери.
     
Първите опити с най-елементарния тип ракети ("Фау", "Катюша") и двете суперсили правят с помощта на извънземни съветници. Успоредно с военната техника се работи над летателни апарати. Първите опити за германците са през 1943 г. Кораб обикаля Земята и се приземява. Руснаците извършват полет почти по същото време. Някои липси на материали при конструкциите взимат жертви и от двете страни.
     
Полетът с летателен апарат "Адолф" с екипаж от трима летци до Луната се е състоял на 22 юни 1944 г. в деня на нападението над Русия. Според някои данни корабът е кацнал и е оставил нацистки флаг и снимка на фюрера. Вероятно е имало и извънземен член на екипажа.
     
Русите стартират своята ракета до Луната с човек на борда също през 1944 г., но не стигат там поради авария. Следващият им полет успява и кацат, но на друго място. Полетът е в началото на 1945 г.
     
Концентрационните лагери, в които през Втората световна война се правят чудовищни експерименти с човешки същества, са експерименталните бази на извънземни, приели външното подобие на хора. Не случайно част от военнопрестъпниците изчезват мистериозно и без следа в края на войната.
   
 Разработката на съвременната техника за полигон в Космоса е от времето на Третия райх. Самият баща на "Фау 1", който се предаде на американците, сътрудничи активно с извънземните и е летял с тях в Космоса.
     
Същото важи и за руснаците, но те имат малкия шанс да сътрудничат с по-ниско развита цивилизация.  (Да, ама въпреки всичко печелят войната с неповторимия си дух!)
     
Атомната бомба и взривовете над Япония през 1945 г., които изглеждат немотивирани поради края на войната, стават под въздействието на извънземни сили, които обработват американското правителство и му демонстрират мощта си като залог за партньорство. Руснаците получават водородния подарък.
     
"Студената война" всъщност е война на страха на изоставените суперсили, тъй като техните извънземни сътрудници са отстранени от Земята от по-висши космически същества.

Нина Ничева

---------------------------------------------------

И ЮПИТЕР НИ ЧУВА

       
- Би ли се описал и представил?
       
- Хуманоид и по професия съм нещо като журналист - пътувам с експедиции из галактиката, описвам видяното, събирам информация, кодирам я и пиша един вид космически пътеводител.
       
- Как общувате?
       
- За мисълта като продукт на разума няма прегради. Пространството и времето са относителни понятия в Космоса. Вие на Земята сте млада цивилизация.
       
Имам универсален езиков трансформатор на мисли и ти отговарям на твоя език. На Земята не съм идвал. Знам, че наши ескпедиции са я посещавали и че е много красива планета. Напоследък, вие хората, сте я замърсили с вашите нисши (неразвити) технологии... Е, и ние сме минали по вашия път...

       
- Как протича животът на твоята планета?

       
- При нас животът е на цикли. Цикъл работа - почивка - релаксация и нови знания - пътешествия - работа. Почевката не е точно като вашия земен сън. Слънцето не огрява Юпитер, има спътници, на които живеем, работем, почиваме. Практически сме безсмъртни, ако не пожелаем промяна в статуса си.
       
ПОТОМСТВОТО ни се възпроизвежда по генен път по нашите генни кодове без наше участие. Например аз и моята приятелка даваме заявка в програмния център, че желяем свое дете. Всеки има генна карта и код и от тях се формира нашето дете с най-ценното от нас. За да имаш право на дете трябва да си съвършен юпитерианец.

---------------------------------------------------

РАЗУМЪТ НИ Е ОБЩ, ТВЪРДЯТ ОТ ПЛУТОН

       
- Приличате ли на земните хора?

       
- Имаме по-различен външен вид, но РАЗУМЪТ НИ Е ОБЩ, разбираме се чрез езиков галактически преводач - транслатор на мисли. Плутон е с богата история и развита култура. Тук се пазят много космически тайни. От Плутон се излъчва информация за посветените космически и земни братя и сестри по разум от различни степени и ниво. Тук има души на земни хора - учени, изобретатели, които после отново се връщат със знания на Земята.

       
- Знаете ли нещо за Христос?

       
- Питаш кой е Исус, както го наричате на Земята? Той е висш космически учител. ЕНЕРГИЯ И СВЕТЛИНА Е ТОЙ, съзидателна, а при нужда и унищожителна.

       
- Посещавате ли Земята?

       
- Наши ескпедиции не са идвали на Земята. Земното ви притегляне не е за нас, макар че може да решим този проблем.

       
- Какво е НЛО?

       
- Космически фантоми, холограми, а някои са и реални ескпедиции на извънземни цивилизации. Те са много във Вселената. Знам бъдещено на твоята планета и човечеството. След 3925 г. ще се пресели на друга звезда.

----------------------------------------------------------

Н Е   С Ъ М   Ч О В Е К 

         
- Как изглеждат жителите на твоята планета?
       
         
- Човекоподобни с допълнителни органи за сетивност, приспосибени за климата на Уран. В Космоса носим скафандри. Цветът ми е нещо мораво, с оттенъци, които се менят. Изобщо съм особен за земните вкусове. Но пък съм умен повече от всичките професори на Земята. Пътуваме из Космоса с добри кораби и супертехника. Имаме своя мисия.

         
- С какво се занимаваш?

         
- Аз съм нещо като хранител на информационните кодове за централния компютър на Вселената. Събирам и класифицирам информация, сверявам я, поддържам контакти с другите като мен от галактиката.

         
- Можеш ли да правиш прогнози?

         
- Знаем какво ще стане на Земята, но не можем нищо да променим. Можем на единици да помогнем с енергия и преградни щитове около тях. Иначе вие имате свой път и карма. Имам достъп до Вселенския компютърен център и черпя информация. Там са класифицирани планети, звезди, съществи и цивилизации, различни степени на разум. Всяко нещо има код-ключ.


Нина НичеваГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2744694
Постинги: 1862
Коментари: 666
Гласове: 1417
Архив
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия