Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2011 19:56 - За българите - малко от Милан Миланов
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2627 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА МАДАРСКИЯ КОННИК



"...Подобно скално изображение на конник съществуваше доскоро в Кавказките планини на Афганистан, древната родина на българите, но бе взривен от талибаните. Останала е малка част от паметника.
...

За Мадарският конник има две официални версии. Първата е, че изображението представлява ловна сцена, в която българският владетел убива с копието си лъв и е следван от вярното си куче и втората - Конникът е хан Тервел, който побеждава византийците, изобразени символично в лъва, а кучето е просто куче.
Не всички български учени приемат двете версиии, поради съвсем видният факт - лъвът е с вдигната опашка, естествено не е убит от копието, защото копието не е копие, а къса дръжка, завършваща накрая с полумесец. А доколкото ни е известно, копие, завършващо с полумесец до ден днешен не е открито от учените.
...


...Миниатюрата ме подсети да попитам за произхода му.

- Ще имаш възможност да го посетиш отново - отговори Учителят, предварвайки въпросите ми. - Този път ще разглеждаш паметника отвътре...

- За пещерите до конника ли намекваш?

- И така може да се каже, но тези пещери са други... Питаш, кой е изобразен върху коня? Конникът не се идентифицира с определена личност. Изобразен е човешкият УМ устремен към бъдещия възход. Конят олицетворява този възход. Кучето, приятелят на човека ще го последва в тази надпревара с времето, а в лъва е пресъздаден образа на човешката сила над първичното. Кога е изработен? 10 000 г. пр.н. е. Изчакай да отидеш на място и още много неща ще научиш.

10 000-те г. пр.н.е. означаваха, че астрологическата символика на Мадарския конник не уточнява времето - 165 г. на изработване на паметника. Или действително ще отбелязват и едно по-късно време, когато ще бъде създадена българската държава?
Разбрах, днес повече отговори за конника нямаше да получа..."


Милан Миланов - "Тайните подземия на Б-я", първа част

-----------------------------------------------------------------------

" - Вие, българите, притежавате слънчев ген...
...
Това е една видима, лека слънчева нишчица, намираща се в 5-тото преплитане на ДНК - спиралата на българина. Слънчевия ген отличава генезиса на българина от този на другите народи. Той показва и генетичната връзка на българина с Космоса.
...
Бълг. ген е в основата на генезиса на човечеството. ДНК-генът е съставен от белтък и кристал. Генът синтезира белтък на основата на гел. А герът е течен кристал на основата на силиция. Хората с повече силиций в кръвта са носители на Слънчевата памет, т.нар. слънчев ген.

...

Да се съсредоточим на на темата за слънчевата нишка и за идентичността на личности от типа на Ел. Блаватска. Да, има прилика, но с определени нюанси, тъй като всяка човешка душа е надарена с възможности за постигане на определена цил - да работи на различни честоти и нива. Вие българите може да се гордеете със заминалите си вече от този свят екстрасенси като знаменитата пророчица Ванга, Божествената Слава Севрюкова, дядо Влайчо, Стефанка Мирчева, Веса Маркова... Именно чрез този силициев заряд са възможни делата на чудотворството. Светците, ангелите, учителите като Исус, Орфей и Дънов са такива носители и чудотворци. Силициевият ген прави мисълта лечебна и променяща гравитацията.
Той е зърното, посято в почвата, очакващо подходящи условия да поникне и се развие. Но това поникване и развитие зависи от Учителя, който поема отговорността за дадената личност.
...
Хипофизата е микрочипът на главния компютър - мозъка на човека. "Ключът" на този механизъм се намира в сърцето.
...
Българските учени, а и ти като доктор, сигурно се учудвате и не можете да проумеете как така 7% от българите не могат да се разболеят от СПИН, макар да са имали сексуални контакти с вирусоносителите на болестта.
- Поради това, че притежават слънчевия ген?
- Да, притежават голяма доза силиций в хипофизата и кръвта си.
..."



"... Англичаните и ирландците са твърде много свързани с българите. Хиладолетна е връзката ни с тях... В древността българите се разселват и заселват днешната територия на Англия и Ирландия и се смесват с автохтонното им население...
...
- Е, ще кажеш, че тогава българите още не са живеели на територията на днешна Б-я. Не, българите сме живели тук през времето на Атлантида и отново живеем пак тук. Отиваме и се връщаме във вековете. ...
Не се знае кога, но в недалечно бъдеще островът (Англия и Ирландия) ще загуби част от територията си. Вълните на океана са опасни..."


От "Тайните подземия на Б-я"



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782667
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия