Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 10:49 - ВОДАТА ОТРАЗЯВА КОСМИЧЕСКОТО СЪЗНАНИЕ
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1461 Коментари: 0 Гласове:
1



Всички водни молекули са свързани чрез водородни връзки подобно на човешкият мозък. Мозъкът има десетки милиарди неврони,образуващи мрежа. Те кодират информация от околният свят и я складират. Не случайно мозъкът се състои от 85 % вода. Водата отразява съзнанието на Бога. Затова е важна много светената вода. Който работи с вода да внимава какво прави. Водата има памет. Както знаете тя е в основата на много "магии".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сребърна вода

Хората отдавна знаят, че водата може да се дезинфекцира със сребро и са използували сребърни съдове не само за разкош, но и като средство за поддържане на здравето, защото известно количество сребро е попадало в организма и е го е лекувало. Ефективността на такава вода се повишава, ако се разтвори неголямо количество сребро във водата с помощта на електричество.

Препаратите на база на среброто унищожават ефективно бактериите. Тяхното действие е по-бързо, отколкото на известните антибиотици, и може да се увеличи още с помощта на водороден прекис, ултравиолетови лъчи и други методи.


Снежна вода

Това е друга интересна и полезна вода. Това е питейна вода, която се замразява, след което се размразява, като при това се очиства от химически вещества, радионуклиди, но преди всичко – изменя се структурата на водните молекули и те стават адекватни на молекулите в организма, като му придават повече енергия. Снежната вода намалява умората, полезна е за децата и учениците. Такава вода се приготвя по следния начин: В емайлиран съд се сипва вода и се поставя в камерата на хладилника. След 45 часа съдът се изважда, ледът се счупва и незамръзналата вода се пресипва в друг съд (най-добре също емайлиран). Ледът се изхвърля, той съдържа молекули на тежката вода (деутерий), тъй като те замръзват по-бързо. Съдът с пресипаната вода се поставя отново в хладилника и се държи докато не замръзнат 2/3 от водата.

Тогава съдът се изважда, пробива се дупка в леда и се излива незамръзналата вода. Ледът, който е останал, се оставя да се втечни при стайна температура. Това е и пречистената снежна вода, от която се пие хладна, на малки глътки, по 2-3 чаши на ден, 1 час преди ядене.


Магнитна вода

Това е питейна вода, която е преминала през магнитно поле, създадено от
постоянни магнити (например фуния със прикрепени на нея магнити). Тази вода има лечебни, стимулиращи свойства, нормализира кръвното налягане и може да се използува както за пиене, така и за измиване.

Кремък, поставен в съд с вода постепенно унищожава гнилостните и другите бактерии, подобрява вкуса и прозрачността на питейната вода, абсорбира примесите на тежките метали или ускорява утаяването им. Той насища водата с микроелементи, нужни на организма. Твърди се, че под въздействието на кремъка водата от който и да е водоизточник за 3 дни става годна за пиене, а след седмица отговаря на изискванията на стандарта за питейна вода. Ефективно действува само опалово-халцедонов кремък.


Активирана вода

Активираната вода, получавана чрез електролиза, е вода, която придобива съвършено нови свойства и се превръща в ефективно действуващо, екологически чисто средство за профилактика при редица болести. Областите на приложение на активираната вода непрекъснато се увеличават, а хората я наричат “жива” и “мъртва” вода.

Още от 1980 г. използувам активираната вода за различни цели, като популяризирам използуването и в рамките на своите сили, консултирам интересуващите се, участвувам в предавания по радиото и телевизията, пиша статии и изнасям лекции за активираната вода.

Мисля, че в тази област съм натрупал немалко знания и практика, убедил съм се нееднократно в ефективното действие на активираната вода и в нейната безвредност. През всичките тези години не е отбелязан случай активираната вода да е навредила някому, въпреки че са я използували стотици и стотици хора във всяка възраст, включително и деца.

Разбира се, трябва да е ясно, че активираната вода във никакъв случай не е панацея за всички болести. Такова лекарство няма и няма да има. Но, след като ефективността на активираната вода е достатъчно висока, тя има правото на признание...


СВОЙСТВА НА АКТИВИРАНАТА ВОДА

В началото трябва да се отбележи, че концентрацията на водородните йони в активираната вода се измерва с водородния показател pH. Скалата на този показател се изменя от 0 до 14 единици.

Неутралната вода от водопровода има pH=7,0.

Ако този показател е по-малък, характерът на водата е киселинен. Най-често се използува
киселинна (мъртва) вода с pH = 2,5 - 5,5. При използуване за дезинфекция, водата може да бъде и по-киселинна (pH = 1,5 - 2,0).

Ако показателят е по-голям от 7,0, то водата има алкален характер. Колкото по-голям е показателят – толкова по-алкална е водата. Обикновено се използува алкална (жива) вода с pH = 8,0 - 10,0. За поливане на цветята, поене на пилета, телета и т.н. се използува по-слабоалкална вода с pH = 7,5 - 8,5. Разлика в концентрацията ± 0,5 pH няма особено практическо значение.

Мъртвата вода (анолит, киселинна вода) е безцветна, прозрачна течност с кисел вкус и
характерен мирис на киселина. Тази вода е отлично бактерицидно и дезинфекциращо средство.

Тя забавя биологичните процеси в организма на човека и животните, понижава кръвното налягане, успокоява нервите, подобрява съня, намалява болките в ставите. При редовно изплакване на устната кухина с нея след ядене, тя разтваря зъбния камък, спира кръвотечението от венците и дезинфекцира устната кухина. Мъртвата вода дезинфекцира много добре бинтове, бельо, дрехи, обувки, различни съдове, хранителни продукти, плодове, зеленчуци, дори помещения и почва.

Много ефективно и бързо лекува обикновената хрема, болката в гърлото при простудни
заболявания, прекратява диарията. Лесно може да се приготви мъртва вода с широко
рекламирания pH=5,5, която да се използува за миене вместо скъпоструващи препарати.
Мъртвата вода, освен това е заредена с положителни заряди около 0,9-1,1 волта, което усилва действието и. При съхраняване в плътно затворени съдове тя запазва свойствата со 2-3 седмици.

Живата вода (католит, алкална вода) е по-мътна, сивкава течност, без мирис, с алкален вкус, много мека. След реакцията утайките падаат на дъното и водата става прозрачна. Колкото по-лошокачествена е водата, толкова повече утайки се образуват, като в утайките се концентрират и съдържащите се във водата радионуклиди. Така се постига и допълнителен ефект – смекчаване и пречистване на водата.

Живата вода е отлично тонизиращо и стимулиращо средство. Тя ускорява биологичните процеси в организма, увеличава кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, ускорява обмяната на веществата, подобрява апетита, придава енергия, бодрост. Тя бързо лекува различни рани, от драскотини, раздразнения на кожата, до язви на стомаха и дванадесетопръстника.

Живата вода освежава увехналите цветя и след това те дълго запазват свежестта си. Семената, киснати в жива вода преди да бъдат посяти, покълват по-бързо, а при периодично поливане с жива вода дават по-добра реколта, която и узрява по-бързо. Живата вода е отлично средство за пране, обезмасляване на повърхности, стимулиране растежа на домашните животни.

Освен алкалните свойства, живата вода е заредена с отрицателни заряди около 0,8-0,9 волта. Тя губи свойствата си по-бързо, отколкото мъртвата вода, за около седмица, при условие, че се съхранява в плътно затворени съдове.

Свойствата на анолита и католита са съвършенно различни. При смесването на анолит и католит се получава отново неутрална вода, макар и вече без утайки. Затова, когато за лечебни цели се налага използуването на двата типа вода, между тяхното приемане следва да има поне едночасова разлика.

Често задаван въпрос е в какво се заключава лечебното въздействие на акивираната вода. Активираната вода по своите електролитически параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяваненто на енергийния баланс на организма. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Не е целесъобразно активираната вода да се съхранява в хладилника. Изследванията показват, че при охлаждане времето за съхранение почти не се увеличава. При кипване активираната вода губи свойствата си много бързо.

Не се препоръчва да се приготвя активирана вода за запас. По-добре винаги да се използува свежо приготвена вода, а остатъкът да се използува за поливане на цветята, пране и т.н.


д-р доц. Петрас Шибилкис



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3803927
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия