Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2011 20:56 - Видове НЛО - нестандартна класификация на Г. Орионски - 2 част
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1355 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.10.2022 19:19


Ето забележките по повод приведената по-горе класификация:



І. ТРАНСЦЕДЕНТНИ НЛО

1. ЕЙДОЛЕТИ.

Ейдосферата е висшата сфера на Вселената. Ейдоси - "идеи" - са същности с височайше съзнание.

2. ИНФРАЛЕТИ

Според далбовската йерархия, светът е създаден според принципа на неизчерпаемостта. В нашият план тя е блокирана. За нас атомът е - "единство от елементарни частици". В действителност самата Вселена е на друго ниво.

3. САКРАЛЕТИ.

Фаворска светлина е - светлината, наблюдавана от апостолите по време на преображението на Христос на планината Фавор (не мога да преведа точното име на тази планина) (преди разпятието).
Тринитарна енергия - е енергията, обезпечаваща цялостта на Троицата - висшата ейдосфера на нашата Вселена, нейното ядро. В християнството тринитуриум, триединство, е - симбиозата на трите начала на Вселената, изразена в езотеричната образна форма на Светата Троица.


ІІ. ТРАНСМЕТАГАЛАКТИЧНИ НЛО

Могат да преодоляват космологичният хоризонт, т.е. космическите бариери между Вселените на различните измерения.

4. ТАХОЛЕТИ.

Тахионите са частици, движещи се със свръхсветлинни скорости.
Веригата на теологичната причинност - бъдещето влияе на настоящето, тъй като еволюцията е осъществяване на по-рано поставена цел.
Антисветът - тук е и светът на теологичната причинност, и светът от антивеществото.
Сатори (индуско) - предчувствие, проскопия, изпращане на тахионен лъч.
Каирското чудо - образът на Божията майка, движещ се и сменящ позите, се е наблюдавал в продължение на няколко дена в небето над храма в Кайро. Видели са го хиляди хора, има фото и кинодокументи.

5. ВИРОЛЕТИ.

Енергия на прехода от възможността ("виртуалността") към действителността - енергия на причинността, тясно свързана с времето. Времето е сила, енергия. Времето и праната са синоними.


ІІІ. МЕТАГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО

6. УНИЛЕТИ.

Неутриното, както е известно, е частица, нямаща маса на покой и не встъпваща във взаимодействие. Неутринната форма на живот - е запазилата  се от предишната Манвантара динамическа памет. Как изглежда цивилизацията, състояща се от "манвантарни призраци", не може да бъде обяснено.

7. ХРОНОЛЕТИ.

Използват обикновенната причинност - не теологичната.

8. ВИТАЛЕТИ.

Астралните двойници (астрогени) - това не са холограмите, които ние познаваме, и не са астрални тела, а нещо от вида на "одухотворена холограма", способна към самостоятелни действия и свързана с бодърсвуващото съзнание на оригинала. Много от срещаните типове хуманоиди се отнасят към този тип явления.

9. СИНГЛЕТИ.

Енергията на сингулярността е - енергия на свръхплътното състояние на веществото.


ІV. ГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО

10. АНОЛЕТИ.

На тези апарати летят хуманоиди в "плътно тяло". На еволюционната космическа стълба те са на една стъпка по-високо от нас или са наравно с нас. Това в сравнение с другите космически същности не е високо ниво.

11. ДЕФОЛЕТИ.

Сложни технически системи. На тях летят хуманоиди в "плътно тяло" от паралелна степен на развитие.

12. ГРАВИЛЕТИ.

Антигравитонът (може да се нарича и левитон) - е частица, която не ни е позната. Корабите се ползват от хуманоиди с по-висока степен на еволюция.

13. ТОПОЛЕТИ.

Материята може да се разглежда като възбудено състояние на геометрията на пространството. Това са кораби на цивилизации от много висок ранг. Може би, кръстът, който е видял Циолковски да е бил тополет.

14. ХАРМОЛЕТИ или ГАРМОЛЕТИ.

137-ят елемент - гармий (хармий) - е модел на Вселената, от него може да се получи който и да е друг елемент. Гармолетите постоянно се намират на околоземните орбити. Отговорни са за геологичните процеси. Обезпечават хармоничността на Вселената. Те се използват от същности от много високите нива на еволюция - възможно, от последната преди ейдосферата 27-ма степен (земното човечество се намира на 6-9 степени).


V. НЛО - КОРАБИ ОТ ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА

Тази Вселена е по-стара от нашата, намира се в друго измерение. Тя също е триизмерна. Свързана е с нашата чрез звездите от съзвездието Орион,"дошли" при нас. Единствената от космическите цивилизации, специално оказваща помощ на Земята не само в духовен план: но и чрез материална дейност. "Орионците" са с една еволюционна стъпка по-високо от нас. Встъпват в контакт с отделни земяни и неголеми групи земяни.

15. НЕВРОЛЕТИ.

На 20.09.1977 год. над Петрозаводск е наблюдаван невролет.

16. ХОЛОЛЕТИ.

Името е образувано от думата "холизъм", обозначаваща разглеждането на всичките явления в света в едно цяло (цялостно).

17. ЕНДОЛЕТИ.

Очевидно са автоматични. Възможно е това да са "чинии с прозорци". Блокират вредните излъчвания от космоса.

18. МНЕМОЛЕТИ.

Тясно свързани със Шамбала.

20. КРЕАЛЕТИ.

Звездата Тишья, намираща се зад (след) Юпитер, за което се говори в източните легенди, - е креалет.


21. ПЕДОЛЕТИ.

Педогенезисът - е биологично явление, при което личинката спира развитието си и получава възможност да се размножава. Енергията на педолетите - е енергия на спиране на развитието. Осигуряват екологичният контрол на Земята.




...И така, функциите на НЛО, наблюдавани на Земята от древни времена са многобройни и разнообразни.

И така, съгласно автора, НЛО не са обезателно космически кораби, носещи хуманоиди, а тези хуманоиди, с които са се срещали земяните, не са задължително същества "от плът".

И така, в по-голямата си част НЛО изобщо не приличат на машини, те се преместват в пространствата на Вселената с изцяло невидими и недостъпни за нас начини. Въпреки че, вижда се, Земята се посещава и от хуманоиди, подобни на хората, те могат да използват и сравнително прости апарати, приличащи в нещо на земните технически устройства.

Главното съобщение на Г. Орионски, изпълняващ волята на неизвестните просветители, е следната. Вселената - е единно и живо цяло, изключително високоорганизирано и в това си качество е централизирано управлявано и регулирано. НЛО - е видимият аспект на тази регулация, видими средства и инструменти на управлението. А това премества разговора в съвсем друга плоскост. Контактът с други светове не само вече се е състоял, контактът е постоянно и необходимо условие за съществуването на планетата и човечеството върху нея по законите на космоса. С други думи, Вселената се явява единно енергийно събитие, проявяващо се в множество форми; Галактиката е одушевена и разумна, има желания и цели; Галактиката непрекъснато участва в процеса на еволюция на Земята и живота върху нея. Така са си представяли мирозданието древните маи, и техните представи, вижда се, са изцяло верни. Повече от това, те са единствено верни, но не в детайлите, а в главното. Те са верни, защото е вярна езотеричната картина на Вселената.

Колкото до детайлите, то различията са неизбежни. Така, няма съгласие по въпроса за местопребиваването на "нашето непосредствено космическо началство". Къде е щаб-квартирата - в системата на Сириус или в звездните системи на Орион?.. По-нататък. В класификацията на Г. Орионски се изброяват 21 вида НЛО, но в други източници се говори за 15 типа... Вместо понятието "феномен НЛО" се употребява понятието "феномен на неизвестна разумна активност". А това вече е различие не в детайлите, а в начините на подход към проблема.


От "Смысл жизни и истории с позиции эзотерики" на Евгений Панов

превод: хадзапи



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3786137
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия