Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2011 20:53 - Видове НЛО - нестандартна класификация на Г. Орионски - 1 част
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1126 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.10.2022 19:19


Ако при нас действително долети непосредствено космическо началство от Сириус, то, интересно, на какъв кораб? Въпросът е странен. Меко казано, смешен въпрос. Още по-смешно е, че на него може да бъде отговорено. Пришълците от Сириус ще дойдат при нас на АНОЛЕТ. Така се нарича апарата от виза "галактически" НЛО. С Анолети летят хуманоиди в "плътно тяло", стоящи на еволюционната космическа стълба на едно стъпало по-високо от нас или наравно с нас. Това не е високо нива в сравнение с други космически същности.

Освен "галактическите" НЛО са известни "трансцедентни": "трансметагалактически", "метагалактически" НЛО и "кораби от паралелна Вселена". Откъде са известни? От ръкопис, датиран с 1979 година. Смята се, че Г. Орионски (псевдонимът на автора) съобщава на човечеството получена чрез контакт неизопачена информация. Класификацията, по всичко се вижда, съответства на езотеричната картина на Вселената. Изобилието на непривични термини е предизвикано от това, че в земните езици просто няма адекватни думи, и авторът е принуден да прибягва до неологизми, поне приблизително предаващи смисълът на това, което трябва да бъде предадено. Затова класификацията по всеки пункт има забележки.


І. ТРАНСЦЕДЕНТНИ НЛО

1. ЕЙДОЛЕТИ.

Използват енергията на осъществяването, т.е. динамиката на идеалното и материалното. Имат трансфизичен характер, явяват се информационни системи. Пределно пластични - приемат форма, съответстваща на опита, мировъзприемането на наблюдателя или малко изпреварваща този опит. В полета на субективното възприятие, могат да мимикрират с каквато и да е форма на НЛО.

Проявление: целият спектър на формите на НЛО.


2. ИНФРАЛЕТИ.

Използват енергията на прехода на различни нива на организация на материята , движат се по далбовска йерархия. Използват се само от висши същества  на ейдосферата. Използвали са се в началото на еволюцията за включване на голямотаксонни мутации, направлявани от ейдосферата. Ще започнат да действат при ключови премествания в ноосферата.

Проявление: искрящо небе.

3. САКРАЛЕТИ.

Използват се за екстренна дематериализация и пряка връзка с ноуменалния свят. Работят с тринитарна енергия. Използват се изключително рядко - обикновено за въвеждане на трансцедентна информация (знамения) или срочна евакуация в ейдосферата (възнесение).

Проявление: фаворска (покровителствена) светлина.


ІІ. ТРАНСМЕТАГАЛАКТИЧНИ НЛО

4. ТАХОЛЕТИ.

Работят с тахиони, придвижват се покрай веригите теологична причинност. Могат да отиват колкото си искат в далечното минало или бъдеще. Използват се за връзка със "световете" и "антисветовете". Възприемат се само чрез сънища или паранормални състояния, но в определени случаи могат да предизвикват устойчиви възбуждения във веществото - т. нар. трансхолограми (Каирското чудо).

Проявление: перцепция на свитото време, озарение, сатори.


5. ВИРОЛЕТИ.

Използват енергията на прехода от възможността към действителността (от виртуалното към реалното). Способни са мигновено да преминават във виртуално състояние, придвижвайки се с безкрайна скорост в огънатите виртуални пространства. Използват се за съхранение на информация, натрупана от колапсиращите метагалактики.

Проявление: концентрични системи в небето.


ІІІ. МЕТАГАЛАКТИЧНИ НЛО

6. УНИЛЕТИ.

Неутринни кораби. Създадени са от представителите на неутринната форма на живот. Имат бази в недрата на земното кълбо.

Проявление: огнени кълба.

7. ХРОНОЛЕТИ.

Използват в качеството на енергиен източник ходът на времето (динамиката на причинността). Преместват се по времевата ос само в бъдещето. Способни са да преминават в затворени пространства.

Проявление: дисковидни форми.

8. ВИТАЛЕТИ.

Структурни сгъстявания на биополетата. Способни са (за определено време) да се материализират във вид на самите кораби и членове на екипажи (продуцират до 12 астрални двойника). Използват биогенна енергия.Могат да се управляват от представители на ограничен брой цивилизации. Станции на Луната и на всички планети от Слънчевата система. Контролират биокармичната метаморфоза.

Проявление: двойни или многократно разделящи се кълба.

9. СИНГЛЕТИ.

Използват енергията на сингулярността. Горивото се добива по два начина: с помощта на тахолети или с метода на изкуствения колапс.

Проявление: гигантски техноморфни системи.


ІV. ГАЛАКТИЧНИ НЛО.


10. АНОЛЕТИ.

Работят с анихилационни инсталации. Радиус на действие - около 1000 светлинни години. (Анихилация - превръщане на елементарните частици, ставащо при стълкновение на частица с античастица и съпровождащо се от отделяне на голямо количество енергия).

Проявление: кълба с несилна дифузна светлина.

11. ДЕФОЛЕТИ.

Работят на основата на дефекта на масата, използвайки кварково гориво. (Кварки - хипотетични фундаментални частици). Радиус на действие - около 1000 светлинни години.

Проявление - летящи сърпове.

12. ГРАВИЛЕТИ.

Работят на основата на синтеза на антигравитоните. Радиус на действие - около 1000 светлинни години.

Проявление: болиди с необичайни траектории.

13. ТОПОЛЕТИ.

Използват енергията на геометродинамични преобразуватели. Радиус на действие - 100 000 светлинни години.

Проявление: геометрични форми.

14. ХАРМОЛЕТИ или ГАРМОЛЕТИ.

Работят на основата на изкуствен синтез на 137-я елемент - хармий или гармий.

Проявление: възприемат се от слуховия канал като "симфония на сферите".



НЛО - КОРАБИ ОТ ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА


15. НЕВРОЛЕТИ.

Използват енергията на топологичното самозатваряне на нисшите и висшите форми на организация на материята, явяват се космически квазиорганизми, създаваг гигантски биосфери в космоса. Имат голям принос в развитието на биосферата на Земята, моделирайки себе си в нейните организми.

Проявление - медузни форми.

16. ХОЛОЛЕТИ.

Системи, използващи енергията на неадекватността на частите в холистичните образувания - основната енергия в космоса.

Проявление: телетранспортиращи се хуманоидни форми.

17. ЕНДОЛЕТИ.

Санитарни кораби на паралелна Вселена. Използват енергията на регенериращата памет на системите, преминали в ентропийно състояние. Контролират негентропийните режими на космоса. Постоянно се намират на Земята и около Земята.

Проявление: мимикрират под технически форми.

(мимикрия е биологичен термин)

18. МНЕМОЛЕТИ.

Използват енергията на аномнезис (онтологично припомняне). Осигуряват съхранението на информацията в Космоса. Създали са резервоара на геопаметта (Шамбала).

Проявлевие: верижки от огънчета в небето.

19. НООЛЕТИ.

Системи, блокиращи хаосогенните излъчвания на земната ноосфера в космоса. Намират се на голяма височина.

Проявление: аномалии в магнитосферата.

20. КРЕАЛЕТИ.

Системи, управляващи еволюцията. Включват се след типогенезиса (погледни 2. Инфралети).

Проявление: ярки звезди, могат да бъдат погрешно асоциирани със свръхнови.

21. ПЕДОЛЕТИ.

Неголеми екскурзионни кораби. Използват се за посещение на Земята за учебни цели (при подготовка на големи операции в космоса).


От "Смысл жизни и истории с позиции эзотерики" на Евгений Панов

превод: хадзапи



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3801605
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия