Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2011 21:07 - Живот в четвъртото измерение
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2508 Коментари: 0 Гласове:
4



Бихме искали да мислите за приключване на полярността на вашето измерение като за вегово усъвършенстване, защото ако можете да си представите нюансите на преживяването, вместо противоположностите, тогава сигурно ще разберете фината метаморфоза на физическото, емоционалното и умственото тяло, която протича при смяната на измеренията. В 4-тото измерение издигате съзнанието си до ниво, където постоянно изпитвате единството на всички вибрации, и това изострено усещане за цялостност и взаимозависимост на всичко съществуващо не може да промени изражението и разбирането в областта на свободната воля. Това, което ви изглежда като рамка сега, в 30тото измерение, се размива в нюанси на Единното в еволюиралото ви съзнание като същества от 4-то измерение.

...

Единствено в съчетаването на

ин и ян аспектите на собственото ви същество

ще се разсее заблудата за полярността на Духа.

Когато Адам и Ева във вас

станат Едно,

тогава можете да познаете и разберете

Всичко-Което-Е.

...
Едва когато вие, съ-творците на Вселената, еволюйрате до ниво, така че да се слеете обратно с Бога, вече няма да се нуждаете от съществуването на полярността. Щом завършите духовното си пътуване (Божественото Аз, което е изразило желание да съществува като индивидуално съзнание), ще бъдете напълно освободени от най-важното изискване на самосъзнателното съществуване: подбудителят на свободната воля и еволюционният ви двигател - изборът.

Във всяко следващо по-висше измерение крайностите в този вроден дуализъм се смегчават, защото разбирането ви става такова, че виждате Цялото, пълнотата в движени Доброто и злото стават страни на битието, без вече да бъдат в противоречие помежду си, а по-скоро колебания или нюанси на взаимния израз.

...
Щом преминете и преживеете тунела, мигновеното прераждане на вашето Слънчево божество, ще сте преодолели такава голяма част от страха си, че най-вероятно ще се освободите от него, още преди да достигнете ярката светлина.

...

Щом се освободите от капаните на дуализма, от черното и бялото на сегашните ви убеждения и поведение, преминавате в просветлено състояние на съзнание, където съзирате взаимността на всичко. ... Кръгът е символ на вечността, разделен, в графичен смисъл, на тъмно и светло - като същевременно в светлината има точка мрак и обратно.
...
Двойнственотта, която свършва с приключването на земния календар не изчезва във висшите измерения. По-скоро става ясно за съзнанието и целия ви опит, че полюсните сили са само крайностите на цялото - взаимнозависими една от друга, за да съществуват. Вместо да отстраните полюсите, вие ще ги усъвършенствате, и това вероятно ще бъде един постепенен процис.

...

Земята преминава като възходящо небесно тяло, така че и в по-висшето измерение ще бъдете земно-центрирани. Всъщност няма да напуснете Гея... ще мутирате заедно с нея. Тревожите се за формата; можем да ви уверим, че много от възприятията ви ще се променят толкова фино, че едва ли ще  разберете, че вече не сте физически. Онези от вас, които изберат да се изкачат по спиралата като обитатели на Земята, пак ще се изправят пред Гея, която трябва да се възстанови от крайностите на човешките злоупотреби и дисхармония, и ще посветят голяма част от мислите и енергията си, за да я излекуват. М вного отношения пак ще обичате, ще се вълнувате и ще усещате живота както в настояшия етап от развитието си, но ще има много нюанси на промяна в съзнанието ви...
...
Адам, логическият ви разум, ще си почине, облегнат отново на Ева... ще позволи на интуицията да надделее над логиката. Земята също ще еволюира, докато дисхармонията, пренесена през черната дупка, ще започне да се изглажда, защото без вашето его, разделение и крайни емоции много бързо ще постигнете хормония с Гея.

Езотеричните господари, които са ви направлявали в подчинение и страх, най-вероятно ще останат заключени в 3-то измерение, ще преживеят процеса на смъртта, който ще порази големи участъци от вашата планета, и ще се инкарнират на други небесни тела във физическата Вселена в други времена. Някои от тях ще се присъединят към властващият елит (онези преки наследници на Анунаките), които ще полетят в бездната на сивата зона. А вие, пробудените, ще преминете от физ. реалност в новото си усещане за живота като взаимно проникване на разума и събитията, където ще се смесите с вибрацията на всички елементи на съзнание в едновременно съществуване.

Ще имате ли физ. тела? Няма да изгубите самоличността си в следващата фаза! Телата, които вместяват душевната ви същност, ще са се издигнали до по-висши честоти и това ще даде нови отправни точки на самопознанието ви, на преценките ви за другите и на способността да разпознавате космическите вълни, които преминават през вас. Ще възприемате енергиите на другите като вибрационни полета, ще разбирате мигновено емоционалното и душевното състояние на другия. Ще бъдете телепати, свободни да общувате без думите, които в действителност сега ви ограничават.

В 4-тото измерение пак ще има степени на съзнание, защото индивидуалните ви способности са толкова развити, колкото е еволюирала душата ви. Дарбите ви са наградите, които сте спечелили чрез духовните си постижения и изплащането на кармичните дългове. Това важи за всички измерения в Космоса, както ги разбираме. Така, както трябва да се изправите и да преодолеете трудностите в процеса, трябва да поднаете и удовлетворението от постигнатото, защото това са пътеводните светлини, които ви насочват по пътя към дома.


...
Щом се откъснете от Божественото, започвате процеса на обучение и никога не спирате да учите - дори при завръщането си във Всичко-Което-Е, Което-Някога-Е-Билои Което-Някога-Ще-Бъде. При завръщането донасяте натрупаното познание обратно в Цялото, а това е било намерението ви от самото начало.

Онези от вас, които ще влязат в състоянията на създаване на 4-тото измерение, са били приети в института по Висше обучение... Посветени в училището за стаж по съзнание. След като сте взели изпитите, сте спечелили много награди, и ако сте започнали да виждате, съвсем скоро ще станете ясновидци, защото ще гледате с психичното си око, както и ще чувате без физическите уши и ще усещате, без да докосвате.

Ако вече сте благословени с тези дарби, скоро ще забележите, че способностите са ви се усилили, защото такъв е естественият процес, при който всички се издигат нагоре. Колкото повече напредвате, толкова повече се изострят сетивата ви, защото ако действате известно време на висше ниво, вие се изкачвате по-високо. Вече знаете много за вибрационните полета, еманациите на мисълта и етерните енергии. ще влизате и излизате от 4-тото измерение с лекота и ще се свързвате с учитерите и водачите си на още по-висши нива.

... Като същества от 4-то измерение продължавате да създавате потомство, но формата се променя. С рафинирането на енергиите ви (процес, който вече сте започнали като пробуждащи се същества на земно ниво, (сексуалното общуване става по-сърдечно преживяване, защото щом познаете оргазма като екстатична светлина, която преминава през космическото море, осъзнавате истинското му значение. Ще почуствате как енергията препуска през сърцето ви с такава сила  и възторг, че ще се чудите как някога сте могли да се наслаждавате на този съюз в животинското си аз, където физ. удоволствие и его-удовлетворението от завоеванието ограничават преживяването до 4 или 5 секунди физ. разтоварване и краткото удоволствие от моментите на емоции.

Децата ще се раждат от съюза на светлинните ви тела.
...
Първото поколение деца на възхода ще бъдат новите Пазители на Земята. Те ще настроят Гея обратно в резонанс. Тези високо развити души сега се подготвят за идването си и много ще се появят точно преди вихърът да ви притегли в центъра и през тунела.

Технологията, която познавате ще изчезне, защото вече няма да ви бъде необходима. Нима това не е характерно за еволюцията? ... Мислите и предаването им, данните и цялата съществуваща мъдрост, могат да се притеглят в съзнанието ви просто като уловите вълната на мисълта.

...
Чуваме мислите ви, колективният ви страх, че промяната ще ви отведе до някакво призрачно съществуване като вълни светлина, които преминават през някаква неясна, нереална сфера на "битие", някъде в Космоса. Този дълбок, непреодолим страх е един подсъзнателен спомен от преминаване през сивата зона, когато изпитвате различните преживявания на раждане и смърт в циклите на вашата реинкарнация. Сивата зона можем да я определим като слой между измеренията или по-точно между състоянията на битие.

...
Всеки път, когато преминавате през тунела на смъртта или раждането, вие се сблъсквате с бездната и трябва бързо да я прескочите. Познавате опастността, защото това е най-близкото състояние до несъществуването в една иначе бързо движеща се и разширяваща се Вселена - някакво полюсно отражение на Градината на Едем.

...

Емоционалните ви тела ще се пречистят, полюсите в съзнанието ви ще се изгладят, а нуждите ви като съзнателни същества ще намалеят. Всъщност бъркотията изчезва в 4-то измерение; манията за притежания избледнява, защото на това ниво егото замлъква.

...

Когато се изкачвате нагоре по спиралата, нещата, които смятате за важни, придобиват нови измерения. Отвъд сетивния свят вече няма да изхвърляте отпадъци и да бъдете неефективни потребители на енергия. Храната - вашето гориво - ще бъде светлината и това е една от най-значимите промени, която можем открито да ви опишем. ... Приемането на храна в тялото изчезва в 4-тото измерение. Това само по себе си представлява огромно облегчение за Гея, защото голяма част от замърсяването на планетата е продукт на хранителните нужди и отпадъците от тях.

...

Историята ви е пълна с примери за Учители, които чрез концентрация на ума са съумявали да преодолеят нуждите на физ. тяло и да живеят само като вдишват светлина в телесното електричество. За вас обаче тази практика все още е изключение, докато във висшите измерения е правило.
...
Във висшите измерения тялото ви се нуждае само от светлина, за да съществува.
...

Щом можете да се пренесете към друго събитие като влезете в резонанс с времето на възникването му, така можете да пътувате към определено място, като вибрирате към координатите му в космическата мрежа.
...
Настоящите ви начини за пътуване и отделяните от тях отпадъци също ще изчезнат, тъй като еволюцията ви в светлинно тяло вече няма да се нуждае от машини и механизми, за да ви отведе там, където искате да бъдете. щов напуснете 3-тото измерение, ще бъдете свободни да обикаляте планетата като се носите мърху космическите вълни на континуума време-пространство; по същия начин ще се придвижвате в Космоса, през висшите и нисшите измерения!


Когато наблюдавате същества в етера, енергии ири форми, които сякаш се появяват от нищото, в действителност съществото или неговата мисъл-форма от друго измерение или друго време е влязло в резонанс с вашето поле или във вибрациите, излъчвани на това място, и е дошло на тази честота, за да усети енергийното му поле. Понякога, в случаите на неизплатена карма, е дошло, за да я изцели. Хората с повишена чувствителност обикновено възприемат тези същества като призрачни, прозрачни видения, но това не е вярва представа. Става така, че същество, дошло в по-ниско измерение или по-точно в по-плътна действителност, не може да се материализира на същото ниво на сгъстяване. Занова наблюдавате някакво холографско изображение на формата му, която ту се появява, ту избледнява пред очите ви. Прилича на гледането на лошо настроен телевизионен канал, където образите или звукът се намесват в друга програма, а после отново изчезват.

Не казваме, че всичко отвъз физическото е задължително по-висше в духонто отношение от вашата реалност. Съществата, които са попаднали в сивата зона, са в безизходица и нито могат да еволюират отвъд физическото, нито могат да влязат отново в него; остават заробени в илюзиите на не-съществуването и заключени в неизплатената си карма. Когато при прехода преминавате през зоната, тези същества се опитват да се свържат с вас, да се прикрепят към вас в известен смисъл - това, за съжаление, става по-често, отколкото можете да си представите. Много деца превеждат със себе си такива натрапници през родилния канал, което обяснява защо някои същества са толкова обременени през живота си. Някои от хората, измъчвани от натрапчиви спомени за отвличане от извънземни, най-вероятно са превели един или двама сиви при раждането. Това обяснява защо много от онези, които се подлагат на хипнотична регресия, трябва да се справят със страха от преживяване на разни събития, свързани с посещения на извънземни в ранното им детство.

Колкото по-задълбочено разбирате резонанса, толкова по-добре осъзнавате как съществата се прикрепят на различни нива. Привличате към себе си резонанти мисъл-форми, изпратени както от хората от най-близкото ви обкръжение, така и от същества на астралните нива. В сивата зона няма АУМ, няма музика; съвсем оскъдна светлина или звук преминават през мъгливата бездна, но въпреки това мисловните вълни, проектирани от най-ниските ви вибрации, проникват през нейната граница и в дълбоката й вътрешност.

Можете да разберете защо сега, повече от всякога, трябва да изчистите полето си, преди да преминете през астралните нишки на вашето Слънчено божество - защото обитателите на сивата зона се надяват да се "вкопчат" във вас, за да ги отнесете в светлината.

Помнете, когато изпращате отрицателни мисли, сякаш хварляте спасително въже в мочурище с плаващи пясъци, защото сивите могат да се хванат за тези мисъл-форми и вие да ги издърпате от тресавището.

Можете ли да си представите какво би означавало това в момент, когато цялата Слънчева система се изкачва в 4-тото измерение?



Патриша Кори - "Космосът на душата"
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785576
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия