Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2023 11:26 - С КРАКАТА НАГОРЕ, С ГЛАВАТА НАДОЛУ!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1467 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

С  КРАКАТА  НАГОРЕ,  С  ГЛАВАТА  НАДОЛУ!

 

   Има ли нещо, което да не е опорочено през последните години? Защо допуснахме  хаоса навсякъде край нас? Толкова ли не можем да различим доброто от лошото?!

   Още много въпроси може да си зададе всеки обикновен, нормален човек, който не участва в „управлението“ на държавата, не прибира пари от различни грантове или чуждестранни организации и не е журнаГлист. Отговорите са повече от въпросите и напоследък все повече хора ги намират, въпреки гнусните манипулации най-вече от телевизията, въпреки всички празни приказки и лъжи от страна на политици, статистици и еднополюсните медиатори. Стигнал съм до извода, че всеки човек много бързо може да стигне до истината, когато приеме обратното на това, с което ни заливат ежедневно като информация! И  да дам конкретни примери, за да може всеки да прецени къде е истината!

-         Сегашните депутати, министри и политици не представляват народа и не го водят, а го предават, продават, крадат и лъжат! Те могат да бъдат избирани само в кой затвор да влязат, за да получат заслуженото си наказание.

-         Масмедиите се използват като оръжие срещу обикновените хора! Те биват използвани само за манипулации, зомбиране, стресиране и подчинение на хората. Те са по-вредни дори от пълните с консерванти, пестициди и др. вредни вещества генномодифицирани храни. Тъй като бълват само дезинформация, редно е да не бъдат гледани и слушани.

-         „Ценностите“, към които ни насочват политиците са джендъризъм, содомизъм, поквара върху малки деца, покровителство на всякакви престъпници и изроди! Затова трябва категорично да сме против всякакви атлантически и еврогейски „ценности“, като в същото време запазим семейството, чистото детство на децата,  мъжът и жената като основни стълбове на обществото, чрез любовта си един към друг.

-         Да не приемаме еврото, защото е пагубно както за икономиката и доходите, така и за държавата ни! Трябва на всяка цена да съхраним българския лев!

-         Да се отменят категорично делегираните бюджети на училищата, като се осигури централизирано финансиране и се проведат явни и огласени конкурси за нови учебници по история, български език и вероучение!Да се назначават само читави и способни учители със специални конкурси, за да обезпечим бъдеще на страната си!

-         Да се отхвърлят като възможни класификациите за търговски дружества на болниците, поликлиниките, санаториумите и другите здравни центрове! Да бъдат върнати в старият си финансов вид отпреди демокрацията, за да се превърнат лекарите от търгаши отново в медицински специалисти!

-         Отрасли като енергетика, подземни богатства, води, железници, съобщения и комуникации да бъдат одържавени в най-скоро време, за да се спре безобразното ограбване на българския народ и мародерските злодейства на политиците!

-         Да се закрият всички американски военни бази на наша територия!

Мога да изброявам още десетки страници, но спирам до тук, защото всеки нов довод ще ни връща към онова сътояние, когато имаме реална, а не колониална държава и когато нямаме просяци и безработни! Когато престъпниците няма да са в „управлението“ и властта, а в затвора, където в момента трябва да са банкянския мафиотски гуру, Кирчо, Кокорчо, Доган,  Хр. Иванов и опуления гном с генералски пагони! Да не забравяме „царските“ мошеници и крадци и още знайни и незнайни бандити, лъжци и крадци от новата ни жалка история! Всъщност, когато имаме СПРАВЕДЛИВОСТ!!! И ако изобщо някому дължим благодарност и признание, то не е на тези, които в момента ни грабят, а на братския руски народ! Всеки нормален човек, който не е предател и неблагодарник знае защо!

  Отдавна не срещам горди българи!!! Сигурно е логично, защото смелостта и  човещината  днес са заклеймявани с всякакви средства! Днес е модерно да си гей, набоден трикратно с отрови, наречени „ваксини“, да размахваш синьо-жълто знаменце и да плюеш всичко родно, както и да се отказваш от идентичността си! Както и да е! Народът ни е минал и през по-трудни периоди, ще преминем и през тази гнусотия!

  ЩЕ СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ  И  ВСИЧКО  БЪЛГАРСКО! ЩЕ  СИ  ВЪРНЕМ  НОРМАЛНОСТТА  И  ЧОВЕЩИНАТА! ЗНАМ,  ЧЕ  ТОВА  ЩЕ  СТАНЕ,  ПРИ ТОВА  СКОРО…..!

  Красимир  Бачков

 





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. emelika - Дано
26.01.2023 14:25
стане!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430589
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031