Постинг
01.02.2014 14:00 -
Кекс с лимон
Автор: exiliaiscooking
Категория: Рецепти
Прочетен: 8269 Коментари: 5 Гласове:
Последна промяна: 19.12.2016 15:22
Прочетен: 8269 Коментари: 5 Гласове:
36
Последна промяна: 19.12.2016 15:22
Тази рецепта за кекс сме я правили по два начина:
На форма за кекс и на малки формички за кекс. И двата варианта стават много вкусни!
Ето и рецептата:
Продукти:
4 яйца 1 водна чаша брашно 1 водна чаша нишесте 1/2 водна чаша олио [1 водна чаша захар ванилия кората на един лимон бакпулвер
Начин на приготвяне:
1. разбиват яйцата със захарта 2. добавя се олиото 3. смесват се сухите съставки ( брашно, нишесте и бакпулвер) 4. добавят се сухите съставки към сместа и се бърка на ръка с дървена лъжица 5. добавят се ванилия и кората на 1 лимон
Може да ни харесате фейсбук страницата на адрес:
https://www.facebook.com/ExiliaInCookingland
На форма за кекс и на малки формички за кекс. И двата варианта стават много вкусни!
Ето и рецептата:
Продукти:
4 яйца 1 водна чаша брашно 1 водна чаша нишесте 1/2 водна чаша олио [1 водна чаша захар ванилия кората на един лимон бакпулвер
Начин на приготвяне:
1. разбиват яйцата със захарта 2. добавя се олиото 3. смесват се сухите съставки ( брашно, нишесте и бакпулвер) 4. добавят се сухите съставки към сместа и се бърка на ръка с дървена лъжица 5. добавят се ванилия и кората на 1 лимон
Може да ни харесате фейсбук страницата на адрес:
https://www.facebook.com/ExiliaInCookingland
Вълнообразно
Багодаря, че сте си отделили времето да разгледате и да коментирате. Все пак времето е най-ценното нещо на човек и е доста важно как го опозотворявате. За мен е чест че сте изхарчили минутите си за да злобеете тук.
цитирайПривет, Назмие, добре, че се сетих да надникна тук. Трябва да се науча да готвя, а ти предлагаш много добри рецепти и мисля да ги пробвам. И в Меню сме се засичали, аз пробвах кюфтенцата от леща, добре станаха, само дето ми беше трудно да ги слепя, но като за пръв опит, бива.
Май трябва да съм по-упорита :)
П.П. Относно злобните коментари, тук има доста хора, които изливат негативната си енергия на чужд гръб, просто трябва все някъде да я излеят и си търсят къде. Жалко е, но според мен, щом имаш какво да предложиш, това е, което си заслужава. Злобните вредят на себе си де факто.
цитирайМай трябва да съм по-упорита :)
П.П. Относно злобните коментари, тук има доста хора, които изливат негативната си енергия на чужд гръб, просто трябва все някъде да я излеят и си търсят къде. Жалко е, но според мен, щом имаш какво да предложиш, това е, което си заслужава. Злобните вредят на себе си де факто.
Блабодаря Веселина,
Много се радвам, че си опитала кюфтенцата. Ще гледам блога да е активен и занапред :)
цитирайМного се радвам, че си опитала кюфтенцата. Ще гледам блога да е активен и занапред :)
4.
анонимен -
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СМЕЛИТЕ И СПОЛУЧЛИВИ КУЛИНАРНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ !
02.02.2014 13:21
02.02.2014 13:21
Вместо коментар посочвам още един "експериментатор" в областта на кулинарията.
https://www.facebook.com/yan.petrova
Нека оптимизмът никога не те напуска ! :)
цитирайhttps://www.facebook.com/yan.petrova
Нека оптимизмът никога не те напуска ! :)
Ако искаш малко да разнообразиш може да добавиш накиснати в коняк сухи плодове - боровинки, стафиди и т.н.
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 1998
Блогрол