Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2019 22:11 - БЪЛГАРИЯ ИМА МИСИЯ – ДА ОСВОБОДИ ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ НА РУСИЯ ОТ РУСКО ИГО
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 10521 Коментари: 64 Гласове:
28

Последна промяна: 17.01.2019 00:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БЪЛГАРИЯ ИМА МИСИЯ – ДА ОСВОБОДИ ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ НА РУСИЯ ОТ РУСКО ИГО


   България има мисия,от която Русия се страхува. Тази мисия ни е дадена от Бога- да освободим поробените народи на Русия от руско робство,като обявим свобода за всеки източнославянски,угрофински,кавказки или алтайски народ,който иска да бъде свободен.

  Как ще стане това? Има само един начин- чрез просвещение на руския народ,като му се разкрие какъв е той в действителност. "Руски народ" няма- има поробени от Руската империя източнославянски народи,които трябва да получат независимост. Всеки източнославянски народ има правои на самоопределение- беларуси, новгородци, украинци, рязанци, владимирци, псковци и пр. имат право да живеят свободно и да се самоуправляват,без да бъдат потискани и ограбвани от разни московити и угрофински еничари. Угрофинските народи също имат такова право- карелци т.е. фини, марийци, самоеди, чуди, естони и пр. имат право на ефективно самоуправление а не на формално,каквото им "дават" имперските доктрини на Русия. Кавказките народ също- арменци, осетини, абхази, грузинци, черкези, дагестанци и пр. трябва да получат онази свобода,за която живеят и умират. Това се отнася и за тюркските народи- чуваши, башкири, татари, тувинци, казахи и пр. заслужават да живеят свободно,а не да робуват на крадци и присвоители. Право на такава свобода имат и монголоидите- калмики, якути, долгани, монголи, чукчи, манджурци, кати и още много други мечтаят за свобода,каквато от векове не са получавали.

  Нека не забравяме и Българите- в европейските земи на Руската империя живеят милиони Българи,които Русия никога не е преброявала като такива а ги е причислявала произволно към руснаците. Тези наши сънародници,които може да са 20,30 че и повече милиона никога не са признавани за Българи- не и в последните 450 години! Те обаче са такива по език,манталитет,култура и народностно име и ако някой ден се присъединят към свободната си родина,Русия ще изгуби всякакъв достъп до Черно,Азовско и Каспийко море!

                                      image

  Затова България е опасна за "националната" сигурност на Русия- тя е крещящо разобличение на ненаучната графоманска "славянска" теория за произхода на Българоидните народи,както и на всички руснаци разбира се! По тази причина Русия се стреми да унищожи Българите в България и извън нея,като запази самата България заради едната демагогия- заветна мечта на всеки изкрейзил великоруски шовинист е да види България без Българи,за да припише на гърба ни всякаква ромска,ромейска или турска идентичност,а после да открадне всичките ни културни постижения! Затова основен дълг на всеки Българин е да се пази от идващи да ни "освобождават" "Големи братя"- те винаги идват при нас като крадливи окупатори а не като честни приятели и НИКОГА не признават нашето старшинство в "славянските" работи!



Гласувай:
33


Вълнообразно


1. 1997 - След като българският народ бе прилъган и всичко ни се решава в Брюксел
16.01.2019 22:20
да бъдем мисионери и други да влязат в капана?
Непочтено дело.
цитирай
2. radostinalassa - Как ще стане ?
16.01.2019 22:25
Имаме ли поне един здрав самолет? А, да , ще дадем милиарди на братята янки и те ще построят първо завод, а после я камилата, я камиларя. А Русия подари на сърбите самолети и ПРО. Тя ще ни пази от джагалите и братята янки.
В този постинг си надминал и себе си. Но го постави в раздел Забавление.
цитирай
3. troina - България, Народа на Бога....ще издържим и това, Многоо хубав Пост!!!
16.01.2019 22:50

Нека не забравяме и Българите- в европейските земи на Руската империя живеят милиони Българи,които Русия никога не е преброявала като такива а ги е причислявала произволно към руснаците. Тези наши сънародници,които може да са 20,30 че и повече милиона никога не са признавами за Българи- не и в последните 450 години! Те обаче са такива по език,манталитет,култура и народностно име и ако някой ден се присъединят към свободната си родина,Русия ще изгуби всякакъв достъп до Черно,Азовско и Каспийко море!
цитирай
4. анонимен - Аз предлагам да не забравяме, че в ...
16.01.2019 22:52
Аз предлагам да не забравяме, че в Китай живеят милиарди българи. И въобще чудя се защо толкова тесногръдо разсъждаваш, да сме освободели някакви племена от Русия. Ами като сме тръгнали дай да освобождаваме наред, да освободим и Апачите, Инките и Ацтеките. Да вдегнем с крик от океана потъналата Атлантида.
И не на последно място да излекуваме всички душевно болни, ако не в световен мащаб, то поне у нас.
А какво ще кажеш?
цитирай
5. papurov - Чудя се кога лудите ще престанат да ...
16.01.2019 22:58
Чудя се кога лудите ще престанат да говорят от името на България!
цитирай
6. krumbelosvet - Боже, Боже
16.01.2019 23:05
Божиле.
Ми то в Германия няма германци, има пруси, сакси, баварци, май и шваби, и др. които не помна, както те не помнят че ние сме мизи, траки, македонци, добружанци, трънчани, граовци, щопи, турци, цигани, арменци, еврей...
Кой да ни освободи от българско робство?
цитирай
7. bojil - да бъдем мисионери и други да влязат ...
17.01.2019 00:05
1997 написа:
да бъдем мисионери и други да влязат в капана?
Непочтено дело.

Капанът е свободата- или влизаш в него,или оставаш роб и просташки прислужник до живот!
цитирай
8. bojil - Имаме ли поне един здрав самолет? А, ...
17.01.2019 00:08
radostinalassa написа:
Имаме ли поне един здрав самолет? А, да , ще дадем милиарди на братята янки и те ще построят първо завод, а после я камилата, я камиларя. А Русия подари на сърбите самолети и ПРО. Тя ще ни пази от джагалите и братята янки.
В този постинг си надминал и себе си. Но го постави в раздел Забавление.

За тази работа не ни трябват войски и самолети- нужно е само правилно просвещение на "славянските" народи.
цитирай
9. bezistena - Браво, Приятелю!
17.01.2019 03:34
Адмирации за краткия и абсолютно точен пост – от екипа ни, които от позициите на безприкословни Българофили сме имали неприкрити симпатии към имагинерното понятие "руски народ", на който духовният интелектуален творчески и прогресивен бунтовен елит е от 500 изявени фамилии Българи от рода Дуло от поробена Волжка България от юдео – фанариотите след падането на България под турско – юдейско робство, както сме имали и неприкрити симпатии към Владимир Путин, на който ние лично сме му разкрили Българския генезис, симпатии като най – малко изродения династичен израстък от рода Дуло от всички изродени династи от този род, които са всички до един управници на всички държави и народи по света, и които ни симпатии се стопяват поради все повече излизащи доказателства, че и той играе зад кулисите в един отбор със заговорниците срещу Българите!
– справка блога ни с парола на търсачката "безистена и Путин"

В блога ни представяме неопровержими документи, че всички поробени народи в руската и съветската юдео – фанариотска империя преди и сега, са културно цивилизационни генно – инженерни продукти на нашите пресвяти Български предци, култиватори и цивилизатори на тези народи и племена, както и на руското племе, а цялата територия на руско – съветската империя, са изконни земи на Българското царство само до преди 700 години!

И нека разни русофили, американо фили, еврофили и съответно фоби всякакви, знаят:
Нашето филство е към всички народи, с презрение към изродените им управленчески и богаташки реакционни върхушки, но преди тези нерегламентирани относителни чувства сме преди всичко и само не Българофили, а Българородолюбци – затова ще просвещаваме и спасяваме само Българите, срещу които всички участват в перманентен заговор за геноцидното ни затриване, а после ще спасяваме и които се поклонят на Боговете ни чрез нашето посредничество!

И още веднъж поздравление за поста!
цитирай
10. kvg55 - bojil,
17.01.2019 08:39
Ха-ха-ха!
Смях в залата.
Най-напред трябва да освободим себе си.
цитирай
11. zaw12929 - НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСВОБОЖДАВАНЕ ДНЕС НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГАДНИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ
17.01.2019 08:43
НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСВОБОЖДАВАНЕ ДНЕС НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГАДНИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ
Болен, здрав носи..АВТОР Джоузеф Стиглиц -НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ИКОНОМИКА : "Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна Европа, и основно на Германия.

Източна Европа е в типична "хватка на доминионите". Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът й. Това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта.

Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници са подкупът, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии пр.
цитирай
12. bven - Прав си, bojil - новото освобождение няма да бъде с огън и меч, а огнено кръщение!
17.01.2019 09:02
Чрез новата култура и знания в епохата на Водолея и с новите ин-енергии. Защото досега господстващите ян-енергии не донесоха развитие и еволюция, а поробване и трупане на блага за единици. Петър Дънов е дал достатъчно информация за ролята и задачите на българите - който иска нека прочете.
Поздрави!
цитирай
13. анонимен - Имаме ли поне един здрав самолет? А, ...
17.01.2019 13:05
bojil написа:
radostinalassa написа:
Имаме ли поне един здрав самолет? А, да , ще дадем милиарди на братята янки и те ще построят първо завод, а после я камилата, я камиларя. А Русия подари на сърбите самолети и ПРО. Тя ще ни пази от джагалите и братята янки.
В този постинг си надминал и себе си. Но го постави в раздел Забавление.

За тази работа не ни трябват войски и самолети- нужно е само правилно просвещение на "славянските" народи.


О, просветителю, просвети непросветените:)))
цитирай
14. radostinalassa - Днес най - голямата опасност са либералните идеи
17.01.2019 14:19
Именно славянските народи успешно им се противопоставят. Ти не се притеснявай за тях.И църквата ни, която е източно православна ни подкрепя. Притеснявай се за Украйна, където живеят същите славяни и се избиват всеки ден.
цитирай
15. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Всяко образувание, което се крепи на насилие, е обречено!
17.01.2019 15:24
Няма друга държава в света, която да е нанесла повече щети на България от Русия. Тя е и най-заинтересована да ни заличи, за да прикрие следите на всичките злини, които ни е причинявала във времето, както и собствената си неблагодарност и болните си амбиции да граби и присвоява чуждите исторически постижения, заслуги и територии. Крайно време е вече да се разбере и осъзнае от всички българи, че от далечното минало до ден днешен Русия е воденичният камък на шията на България, който ни тегли към дъното подло, нагло, подмолно,надменно и лицемерно!
В подкрепа на мислите ти, Божо, ще кажа, че скоро светът ще бъде свидетел на разпадането на империята на Злото!
цитирай
16. get - До Божил за освобождението ... ?
17.01.2019 16:29
Ама ти, досущ кат един Лъвский бре Божиле - нали знаеш какво е казал?

bojil написа:

БЪЛГАРИЯ ИМА МИСИЯ – ДА ОСВОБОДИ ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ НА РУСИЯ ОТ РУСКО ИГО


Цитат:
"Когато България се отърве от турците, то трябва да се бори още дълго време, да махне от себе си кръстените турци ... (демек "помаците" - заб.:)))

- Кой ще да ни бъде цар, когато изгоним турците? - попитали го един път няколко души от работниците, като желаели да чуят името на бъдещия свой християнски господар.

- Цар, княз! Где се намирате вие? - отговорил нашият герой, като че бъдещият владетел на България идел вече за Велико Търново. - Ние се мъчим да се отървем от един, а вие желаете да поставите на мястото му други? Но бил той християнин, ако щете, и наш българин? Все едно; разликата ще бъде само тая, че единът е с фес, а другият със златна корона, украсена с кръстове!... Ако аз знаех, че България ще да се управлява от царски скиптър, то отдавна бих отишъл да служа при някой владика; ние ще да си се управляваме помежду си по републикански ...

- А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.

- Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече."
- край на Цитата - от Глава ПЪРВА, раздел VII-ий от книгата, на Захарий Стоянов, "ВАСИЛЪ ЛЕВСКИ (ДЯКОНЪТ) - ЧЕРТИ ИЗ ЖИВОТА МУ" - писана в лето господне, 1883-Го.

- Чудя се от коментиралите - колко ли измежду тях, ще се окажат "помаци"те?
цитирай
17. bojil - (България, Народа на Бога....ще издържим и това, Многоо хубав Пост!!!)
17.01.2019 18:28
troina написа:

Нека не забравяме и Българите- в европейските земи на Руската империя живеят милиони Българи,които Русия никога не е преброявала като такива а ги е причислявала произволно към руснаците. Тези наши сънародници,които може да са 20,30 че и повече милиона никога не са признавами за Българи- не и в последните 450 години! Те обаче са такива по език,манталитет,култура и народностно име и ако някой ден се присъединят към свободната си родина,Русия ще изгуби всякакъв достъп до Черно,Азовско и Каспийко море!

Благодаря- високи оценки като тази ме насърчават да продължавам!
цитирай
18. bojil - Аз предлагам да не забравяме, че в ...
17.01.2019 18:35
анонимен написа:
Аз предлагам да не забравяме, че в Китай живеят милиарди българи. И въобще чудя се защо толкова тесногръдо разсъждаваш, да сме освободели някакви племена от Русия. Ами като сме тръгнали дай да освобождаваме наред, да освободим и Апачите, Инките и Ацтеките. Да вдегнем с крик от океана потъналата Атлантида.
И не на последно място да излекуваме всички душевно болни, ако не в световен мащаб, то поне у нас. А какво ще кажеш?

Това което предлагаш не се взема предвид,понеже не е в крак с темата на постинга. Само темата за душ.болните ми е присърце- тия дни тръгва нова тяхна телевизия,като че ли старите са им малко и мисля че е крайно време да ги затворим в лудницата или май би беше лагерницата,от която са избягали през 1944 г.- ти какво ще кажеш?
цитирай
19. bojil - Чудя се кога ...
17.01.2019 18:37
papurov написа:
Чудя се кога лудите ще престанат да говорят от името на България!

И аз се чудех същото- затова реших да напиша нещо по-свестно от бълвочите,с които ни заливаха и още ни заливат конгресите на Бе-еееееееееееееее Сепе.
цитирай
20. bojil - Божиле. Ми то в Германия няма гер...
17.01.2019 18:40
krumbelosvet написа:
Божиле.
Ми то в Германия няма германци, има пруси, сакси, баварци, май и шваби, и др. които не помна, както те не помнят че ние сме мизи, траки, македонци, добружанци, трънчани, граовци, щопи, турци, цигани, арменци, еврей...
Кой да ни освободи от българско робство?

Такова робство няма- никога не е имало,няма и да има! Робството у нас обикновено е гръцко,турско или руско а Българско- никога!
цитирай
21. get - Ха-ха-ха! Смях в залата. Най-...
17.01.2019 18:41
kvg55 написа:
Ха-ха-ха!
Смях в залата.
Най-напред трябва да освободим себе си.


Свободният по дух и бит се бори за себе-съвършенство - робът, за по-добър господар?
цитирай
22. bojil - Адмирации за краткия и абсолютно ...
17.01.2019 18:42
bezistena написа:
Адмирации за краткия и абсолютно точен пост – от екипа ни, които от позициите на безприкословни Българофили сме имали неприкрити симпатии към имагинерното понятие "руски народ", на който духовният интелектуален творчески и прогресивен бунтовен елит е от 500 изявени фамилии Българи от рода Дуло от поробена Волжка България от юдео – фанариотите след падането на България под турско – юдейско робство, както сме имали и неприкрити симпатии към Владимир Путин, на който ние лично сме му разкрили Българския генезис, симпатии като най – малко изродения династичен израстък от рода Дуло от всички изродени династи от този род, които са всички до един управници на всички държави и народи по света, и които ни симпатии се стопяват поради все повече излизащи доказателства, че и той играе зад кулисите в един отбор със заговорниците срещу Българите!
– справка блога ни с парола на търсачката "безистена и Путин"

В блога ни представяме неопровержими документи, че всички поробени народи в руската и съветската юдео – фанариотска империя преди и сега, са културно цивилизационни генно – инженерни продукти на нашите пресвяти Български предци, култиватори и цивилизатори на тези народи и племена, както и на руското племе, а цялата територия на руско – съветската империя, са изконни земи на Българското царство само до преди 700 години!

И нека разни русофили, американо фили, еврофили и съответно фоби всякакви, знаят:
Нашето филство е към всички народи, с презрение към изродените им управленчески и богаташки реакционни върхушки, но преди тези нерегламентирани относителни чувства сме преди всичко и само не Българофили, а Българородолюбци – затова ще просвещаваме и спасяваме само Българите, срещу които всички участват в перманентен заговор за геноцидното ни затриване, а после ще спасяваме и които се поклонят на Боговете ни чрез нашето посредничество!

И още веднъж поздравление за поста!

Благодаря за чудесния прекрасен отзив- без теб блогът ще бъде далеч по-досадно място за пребиваване,така че дерзай!
цитирай
23. bojil - Ха-ха-ха!Смях в ...
17.01.2019 18:45
kvg55 написа:
Ха-ха-ха!
Смях в залата.
Най-напред трябва да освободим себе си.

Комай имаш право- не е и лъжа,че първо трябва да освободим народа си от крадливи русофили, туркофили, римляни и гръкомани,които като крастави магарета през девет баира се надушват,пък после да освобождаваме другите.
цитирай
24. bojil - НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСВОБОЖДАВАНЕ ДНЕС ...
17.01.2019 18:48
zaw12929 написа:
НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСВОБОЖДАВАНЕ ДНЕС НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГАДНИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ
Болен, здрав носи..АВТОР Джоузеф Стиглиц -НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ИКОНОМИКА : "Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна Европа, и основно на Германия.

Източна Европа е в типична "хватка на доминионите". Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът й. Това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта.

Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници са подкупът, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии пр.

Имаш немалко право- докато ни крадат комунисти и руснаци ние ще бъдем дотолкова слаби,че няма да можем да провеждаме наша собствена политика и винаги трябва да се съобразяваме с някой друг,без значение от Изток или от Запад.
цитирай
25. bojil - Чрез новата култура и знания в еп...
17.01.2019 18:50
bven написа:
Чрез новата култура и знания в епохата на Водолея и с новите ин-енергии. Защото досега господстващите ян-енергии не донесоха развитие и еволюция, а поробване и трупане на блага за единици. Петър Дънов е дал достатъчно информация за ролята и задачите на българите - който иска нека прочете. Поздрави!

Благодаря Танче- поздравления за хубавия отзив и за прекрасното ти име!
цитирай
26. bojil - Имаме ли поне един здрав самолет? А, ...
17.01.2019 18:51
анонимен написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
Имаме ли поне един здрав самолет? А, да , ще дадем милиарди на братята янки и те ще построят първо завод, а после я камилата, я камиларя. А Русия подари на сърбите самолети и ПРО. Тя ще ни пази от джагалите и братята янки.
В този постинг си надминал и себе си. Но го постави в раздел Забавление.

За тази работа не ни трябват войски и самолети- нужно е само правилно просвещение на "славянските" народи.


О, просветителю, просвети непросветените:)))

По-спокойно,не припирай- има си хора за всичко.
цитирай
27. bojil - Именно славянските народи успешно ...
17.01.2019 18:53
radostinalassa написа:
Именно славянските народи успешно им се противопоставят. Ти не се притеснявай за тях.И църквата ни, която е източно православна ни подкрепя. Притеснявай се за Украйна, където живеят същите славяни и се избиват всеки ден.

Не забравяй,че "либералните" идеи са социализъм в най-чистия му вид- незамърсен от вонливото влияние на комунизма но в същото време неизчистен по никакъв начин от глупостите на социализма. Чуеш ли някога нещо за "либерали" знай,че става въпрос за най-обикновени социалисти: те може да не са от най-простите,но нерядко са от най-глупавите.
цитирай
28. bojil - Няма друга държава в света, която ...
17.01.2019 18:59
batogo написа:
Няма друга държава в света, която да е нанесла повече щети на България от Русия. Тя е и най-заинтересована да ни заличи, за да прикрие следите на всичките злини, които ни е причинявала във времето, както и собствената си неблагодарност и болните си амбиции да граби и присвоява чуждите исторически постижения, заслуги и територии. Крайно време е вече да се разбере и осъзнае от всички българи, че от далечното минало до ден днешен Русия е воденичният камък на шията на България, който ни тегли към дъното подло, нагло, подмолно,надменно и лицемерно!
В подкрепа на мислите ти, Божо, ще кажа, че скоро светът ще бъде свидетел на разпадането на империята на Злото!

Абсолютно право имаш да наричаш тази самопоканила се у нас империя "воденичен камък на шията на България"- тя винаги ни тегли към дъното а тайните й служби винаги измислят някакви фалшиви компромати,когато наши светила бъдат номинирани за Нобел!
цитирай
29. bojil - ...
17.01.2019 19:02
get написа:
kvg55 написа:
Ха-ха-ха!
Смях в залата.
Най-напред трябва да освободим себе си.


Свободният по дух и бит се бори за себе-съвършенство - робът, за по-добър господар?

И това е истина- затова руските служби ни приписват "робски" манталитет: за да не можем да се измъкнем от тяхната опека!
цитирай
30. bojil - Ама ти, досущ кат един Лъвский бре ...
17.01.2019 19:04
get написа:
Ама ти, досущ кат един Лъвский бре Божиле - нали знаеш какво е казал?

bojil написа:

БЪЛГАРИЯ ИМА МИСИЯ – ДА ОСВОБОДИ ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ НА РУСИЯ ОТ РУСКО ИГО


Цитат:
"Когато България се отърве от турците, то трябва да се бори още дълго време, да махне от себе си кръстените турци ... (демек "помаците" - заб.:)))

- Кой ще да ни бъде цар, когато изгоним турците? - попитали го един път няколко души от работниците, като желаели да чуят името на бъдещия свой християнски господар.

- Цар, княз! Где се намирате вие? - отговорил нашият герой, като че бъдещият владетел на България идел вече за Велико Търново. - Ние се мъчим да се отървем от един, а вие желаете да поставите на мястото му други? Но бил той християнин, ако щете, и наш българин? Все едно; разликата ще бъде само тая, че единът е с фес, а другият със златна корона, украсена с кръстове!... Ако аз знаех, че България ще да се управлява от царски скиптър, то отдавна бих отишъл да служа при някой владика; ние ще да си се управляваме помежду си по републикански ...

- А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.

- Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече."
- край на Цитата - от Глава ПЪРВА, раздел VII-ий от книгата, на Захарий Стоянов, "ВАСИЛЪ ЛЕВСКИ (ДЯКОНЪТ) - ЧЕРТИ ИЗ ЖИВОТА МУ" - писана в лето господне, 1883-Го.

- Чудя се от коментиралите - колко ли измежду тях, ще се окажат "помаци"те?

Изобщо не знаех че е казал това и с изненада сега го научавам- дори от тези думи ми просветна за някои неща,които по-рано ми бяха неясни!
цитирай
31. radostinalassa - Имаш немалко право- докато ни крадат комунисти и руснаци
17.01.2019 20:10
Днес сме колония на США к колониално управление, а ни крадат комунисти и руси. И как става това? това наистина е шоу, а ти си шоумен. Важното е колко от коментиралите могат да разсъждават, а не колко са чифутите без родина тук.
Либерализма не е социализъм . При него джендърството се смяташе много правилно за болест, както си е. А днес в США четох, че на 6 - годишно дете е направена химична кастрачия по желание на майката. Това е ужасно. По - добре с братята славяни, които не са изродени .
цитирай
32. radostinalassa - Хайде , признай си , че се шегуваш
17.01.2019 20:11
Това е несериозно, има по - сериозни проблеми от шегичките ти.
цитирай
33. get - До 30. bojil - Ето отговор - от "radostinalassa"(№31 + 32) на това Което написах-цитирайки словата на дякона Левски в ...
18.01.2019 10:18
... коментирах под №30 ?
bojil написа:
get написа:

"Когато България се отърве от турците, то трябва да се бори още дълго време, да махне от себе си кръстените турци ... (демек "помаците" - заб.:)))

... от тези думи ми просветна за някои неща,които по-рано ми бяха неясни!


Вследствие ТОТАЛНАТА ПАН-СЛАВИСТКА ПРОПАГАНДНА ИНДОКТРИНАЦИЯ - на някои хора СА ИМ ПОДМЕНИЛИ - себе-предствата ЗА НАРОДНОСТНА и РОДОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ?!
Поради това - те са приели:
А) По-старият БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - че е "славянски";
Б) По силата на тази езиковедско-историческа и СПЕКУЛАТИВНА ТЕЗА "СЛАВИСТИКА"(?) - те приемат, че едни хора ЖИВЕЕЩИ НА ДВЕ-ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА ОТ НАС ЗА РОДСТВЕНИ (!) НА БАЗА ЕЗИКОВ ПРИЗНАК? А не както е ПРАВИЛНОТО - на база народностен произход - включващ, ЕЗИК, КУЛТУРА, ТРАДИЦИИ и ОБИЧАИ - в контекста самостоятелното им историческа развитие през вековете - при тях с продължителност ХИЛЯДА ГОДИНИ?

ВТОРО:
На същите тези СКАРАНИ С ИСТОРИЯТА КАТО НАУКА -ХОРА!
Не им иде на ум - че КАКТО ПРЕЗ м.Октомври 1944 г. изпаднали в ПИЯНСКО ОТКРОВЕНИЕ върху "цигарена кутия"(?)- Сталин и Чърчил са ДЕЛИЛИ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ(и всяко друго) ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИ (в частност и за България) на "процентно участие"?!
Така също и през декември 1989 год. О-Т-Н-О-В-О(!) - вече трезвите Буш-стари, и секретаря на КПСС М. Горбачов - отново ИМА ЕДНО ПРЕ-РАЗДЕЛЯНЕ НА СФЕРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ в СВЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ В БИВШИЯ КОЛОНИАЛНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, СЪВЕТСКИ ЛАГЕР в Източна и Централна Европа?
Вследствие на ТОВА Н-О-В-О ДЕЛЕНИЕ(!) - резултата е че НИТО ИМПЕРИЯТА СЪВЕТСКА РУСИЯ СИ ОТИДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ - А ОБРАТНОТО?
Освен нея на САЩ му бе дадена възможност да се настани, политически, икономически и военно в България !!!
Като при това НАСТАНЯВАНЕ - нито Русия нито САЩ - ни ПИТАХА ИЛИ ПИТАТ нас българите ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ!?

- Така че, ПРАВ Е ДЯКОНА ВАСИЛ ЛЕВСКИ КАЗВАЙКИ:
"Когато България се отърве от турците, то ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ, ДА МАХНЕ от себе си КРЪСТЕНИТЕ ТУРЦИ ..." (демек, ТОВА КОЕТО ВИЗИРАМ в/чрез "помаци" - заб. - към настоящият момент следва да се замени с актуалното ПОРУСНАЦИ :))) !!

Божиле, не години и ДЕСЕТИЛЕТИЯ а ДОРИ СТОЛЕТИЕ - ЩЕ Е НЕОБХОДИМО, да се отървем от хора(та) с менталност на "КРЪСТЕНИ ТУРЦИ-ПОРУСНАЦИ" ... докато не сторим това, тоест НЕ ГИ НАКАРАМЕ - ДА ПРОГЛЕДНАТ ИСТИНАТА, такава КАКВАТО Е(!) - народа и България ще са в ментален А ОТ ТАМ В държавно-политически, ступор-КОМА!
Не излезем ли от тази будна-кома - ПОГИНАЛИ СМЕ, КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА!

Ако някой не ме е разбрал, ДА МУ ОБЯСНЯ С ДУМИ ПРОСТИ? - Отново сме се ВЪРНАЛИ НА ЕТАП известен в историята ни като БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ И НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНИ БОРБИ - така че не ми остава нищо друго освен ... като един възрожденец да призова!
- Стресни се от своят СЪН успаний от сладките лъжи на враждебна теб НАРОДЕ пропаганда!
Пробуди се, ЗАПОЧНИ борба с "помаците", Те верни маши-проводници на нео-имперски И ЧУЖДИ НАМ интереси, задушаващи свободата и независимостта на народа и държавата Български!
цитирай
34. radostinalassa - Писах нещо и за цензурата ти
18.01.2019 14:56
Така не мога да си оправям грешките и ще ми се смеят графоманите. Горе трябва да пише кастрация. Тези промени в пола не са богоугодни и Бог ще ни накаже. Също и вземането на деца от родните им майки и възпитаването им от гейове. Това е антихуманно.
цитирай
35. radostinalassa - Да не си взе отпуск?
18.01.2019 21:12
Тука няма помаци, а само сенилни мильовци.
цитирай
36. radostinalassa - Добре, трябва да има равновесие.
18.01.2019 22:05
Така е добре.
цитирай
37. get - До 35. radostinalassa - Момиче с акъл на голяма водоплаваща птица - никой не иска ТЪПОТО ТИ МНЕНИЕ !
18.01.2019 22:08
radostinalassa написа:
Тука няма помаци, а само сенилни мильовци.


А че си ПОМАКИНЯ-ПОРУСКИНЯ ... говори, последният ти пост КАК ПУТИН ЩЯЛ ДА НИ ДАДЕ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА аз "Турски поток" ... пак повтарям за ПАТКИТЕ-ПОМАКИНИ ... ТУРСКИ ... ТУРСКИ ... ТУРСКИ поток!

Защо им на ПИШМАН МОСКОВСКИТЕ СЛАВЯНИ - Турски поток ... нали са "славяни" и "православни" - нали заради "славяните" и "православните" и последната си риза от гърба си ще дадат - е Да, ама Не!

Турския поток - ГО СТРОЯТ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ ВЕЧЕ ИЗГРАДЕНИТЕ социалистически потоци ... Защо?
Защото искат да СЛОЖАТ РЪКА ВЪРХУ СОБСТВЕНОСТТА ИМ - ама тъпите според тях украинци НЕ ИСКАТ ДА ИМ ПРЕОТСТЪПВАТ НАРОДНАТА СИ СОБСТВЕНОСТ !
Заради УКРАИНСКОТО НЕПОСЛУШАНИЕ - руснаците ЗАБРАВИХА КЛЕТВИТЕ СИ ЗА СЛАВЯНСКА ДРУЖБА И ПРАВОСЛАВИЕ!
И не само ТЪПА ПАТКО ГИ ЗАБРАВИХА - но предпочетоха С НЕ-СЛАВЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИ ТУРЦИ - ОРТАЦИ ДА СТАНАТ!!

Ти на тези МОШЕНИЦИ ИСКАШ ДА ИМ ВЯРВАМ ЛИ ... на такива САМО ХОРА С ПОМАШКО МИСЛЕНЕ - АКО И ДА СА РОДЕНИ БЪЛГАРИ - ОРТАЦИ ИСКАТ ДА БЪДАТ ... такива като теб Радостино-ПОМАКИНЬО!
цитирай
38. radostinalassa - Повече едва ли ще пиша на едно място...
18.01.2019 22:36
с такива екземпляри. Отдавна съм го баннала, но той не е разбрал даже. Горко му . Даже и коко38 чатна, а този не може. Тежък случай. Лекувай си го сам.
цитирай
39. bojil - Днес сме колония на ...
18.01.2019 22:57
radostinalassa написа:
Днес сме колония на США к колониално управление, а ни крадат комунисти и руси. И как става това? това наистина е шоу, а ти си шоумен. Важното е колко от коментиралите могат да разсъждават, а не колко са чифутите без родина тук.
Либерализма не е социализъм . При него джендърството се смяташе много правилно за болест, както си е. А днес в США четох, че на 6 - годишно дете е направена химична кастрачия по желание на майката. Това е ужасно. По - добре с братята славяни, които не са изродени .

По-чист социализъм от либерализма няма- ако той не е социализъм,значи нацизмът не е фашизъм. А кой е тоя США,който често споменаваш?
цитирай
40. bojil - Това е не...
18.01.2019 23:00
radostinalassa написа:
Това е несериозно, има по - сериозни проблеми от шегичките ти.

Един от най-сериозните проблеми е как да освободим десетките милиони поробени Българи от руско робство.
цитирай
41. bojil - . . . коментирах под №30 ?&qu...
18.01.2019 23:07
get написа:
... коментирах под №30 ?
bojil написа:
get написа:

"Когато България се отърве от турците, то трябва да се бори още дълго време, да махне от себе си кръстените турци ... (демек "помаците" - заб.:)))

... от тези думи ми просветна за някои неща,които по-рано ми бяха неясни!


Вследствие ТОТАЛНАТА ПАН-СЛАВИСТКА ПРОПАГАНДНА ИНДОКТРИНАЦИЯ - на някои хора СА ИМ ПОДМЕНИЛИ - себе-предствата ЗА НАРОДНОСТНА и РОДОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ?!
Поради това - те са приели:
А) По-старият БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - че е "славянски";
Б) По силата на тази езиковедско-историческа и СПЕКУЛАТИВНА ТЕЗА "СЛАВИСТИКА"(?) - те приемат, че едни хора ЖИВЕЕЩИ НА ДВЕ-ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА ОТ НАС ЗА РОДСТВЕНИ (!) НА БАЗА ЕЗИКОВ ПРИЗНАК? А не както е ПРАВИЛНОТО - на база народностен произход - включващ, ЕЗИК, КУЛТУРА, ТРАДИЦИИ и ОБИЧАИ - в контекста самостоятелното им историческа развитие през вековете - при тях с продължителност ХИЛЯДА ГОДИНИ?

ВТОРО:
На същите тези СКАРАНИ С ИСТОРИЯТА КАТО НАУКА -ХОРА!
Не им иде на ум - че КАКТО ПРЕЗ м.Октомври 1944 г. изпаднали в ПИЯНСКО ОТКРОВЕНИЕ върху "цигарена кутия"(?)- Сталин и Чърчил са ДЕЛИЛИ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ(и всяко друго) ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИ (в частност и за България) на "процентно участие"?!
Така също и през декември 1989 год. О-Т-Н-О-В-О(!) - вече трезвите Буш-стари, и секретаря на КПСС М. Горбачов - отново ИМА ЕДНО ПРЕ-РАЗДЕЛЯНЕ НА СФЕРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ в СВЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ В БИВШИЯ КОЛОНИАЛНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, СЪВЕТСКИ ЛАГЕР в Източна и Централна Европа?
Вследствие на ТОВА Н-О-В-О ДЕЛЕНИЕ(!) - резултата е че НИТО ИМПЕРИЯТА СЪВЕТСКА РУСИЯ СИ ОТИДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ - А ОБРАТНОТО?
Освен нея на САЩ му бе дадена възможност да се настани, политически, икономически и военно в България !!!
Като при това НАСТАНЯВАНЕ - нито Русия нито САЩ - ни ПИТАХА ИЛИ ПИТАТ нас българите ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ!?

- Така че, ПРАВ Е ДЯКОНА ВАСИЛ ЛЕВСКИ КАЗВАЙКИ:
"Когато България се отърве от турците, то ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ, ДА МАХНЕ от себе си КРЪСТЕНИТЕ ТУРЦИ ..." (демек, ТОВА КОЕТО ВИЗИРАМ в/чрез "помаци" - заб. - към настоящият момент следва да се замени с актуалното ПОРУСНАЦИ :))) !!

Божиле, не години и ДЕСЕТИЛЕТИЯ а ДОРИ СТОЛЕТИЕ - ЩЕ Е НЕОБХОДИМО, да се отървем от хора(та) с менталност на "КРЪСТЕНИ ТУРЦИ-ПОРУСНАЦИ" ... докато не сторим това, тоест НЕ ГИ НАКАРАМЕ - ДА ПРОГЛЕДНАТ ИСТИНАТА, такава КАКВАТО Е(!) - народа и България ще са в ментален А ОТ ТАМ В държавно-политически, ступор-КОМА!
Не излезем ли от тази будна-кома - ПОГИНАЛИ СМЕ, КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА!

Ако някой не ме е разбрал, ДА МУ ОБЯСНЯ С ДУМИ ПРОСТИ? - Отново сме се ВЪРНАЛИ НА ЕТАП известен в историята ни като БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ И НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНИ БОРБИ - така че не ми остава нищо друго освен ... като един възрожденец да призова!
- Стресни се от своят СЪН успаний от сладките лъжи на враждебна теб НАРОДЕ пропаганда!
Пробуди се, ЗАПОЧНИ борба с "помаците", Те верни маши-проводници на нео-имперски И ЧУЖДИ НАМ интереси, задушаващи свободата и независимостта на народа и държавата Български!

Подкрепям призива ти приятелю- ние трябва да се борим с всички форми на колониализъм и неоколониализъм,които червените мракобеси наложиха на народа ни!
цитирай
42. bojil - Така не мога да си оправям грешките и ...
18.01.2019 23:10
radostinalassa написа:
Така не мога да си оправям грешките и ще ми се смеят графоманите. Горе трябва да пише кастрация. Тези промени в пола не са богоугодни и Бог ще ни накаже. Също и вземането на деца от родните им майки и възпитаването им от гейове. Това е антихуманно.

Това за което говориш го правеха комунистите и най-вече съвецките: по време на червеното робство на хиляди нашенски майки им изчезнаха децата от родилните домове,а после се появиха хиляди "сираци" потурнаци,т.е. поруснаци...
цитирай
43. bojil - (Да не си взе отпуск?)
18.01.2019 23:13
radostinalassa написа:
Тука няма помаци, а само сенилни мильовци.

Ето ме,тук съм: аз не бих използвал думата "помаци",понеже не е точна и може да настрои срещу нас чисти етнически Българи с нетрадиционно вероизповедание.
цитирай
44. bojil - (Добре, трябва да има равновесие.)
18.01.2019 23:14
radostinalassa написа:
Така е добре.

Равновесието е хубаво нещо,стига да не е за наша сметка.
цитирай
45. bojil - Тука няма помаци, а само сенилни ...
18.01.2019 23:18
get написа:
radostinalassa написа:
Тука няма помаци, а само сенилни мильовци.


А че си ПОМАКИНЯ-ПОРУСКИНЯ ... говори, последният ти пост КАК ПУТИН ЩЯЛ ДА НИ ДАДЕ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА аз "Турски поток" ... пак повтарям за ПАТКИТЕ-ПОМАКИНИ ... ТУРСКИ ... ТУРСКИ ... ТУРСКИ поток!

Защо им на ПИШМАН МОСКОВСКИТЕ СЛАВЯНИ - Турски поток ... нали са "славяни" и "православни" - нали заради "славяните" и "православните" и последната си риза от гърба си ще дадат - е Да, ама Не!

Турския поток - ГО СТРОЯТ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ ВЕЧЕ ИЗГРАДЕНИТЕ социалистически потоци ... Защо?
Защото искат да СЛОЖАТ РЪКА ВЪРХУ СОБСТВЕНОСТТА ИМ - ама тъпите според тях украинци НЕ ИСКАТ ДА ИМ ПРЕОТСТЪПВАТ НАРОДНАТА СИ СОБСТВЕНОСТ !
Заради УКРАИНСКОТО НЕПОСЛУШАНИЕ - руснаците ЗАБРАВИХА КЛЕТВИТЕ СИ ЗА СЛАВЯНСКА ДРУЖБА И ПРАВОСЛАВИЕ!
И не само ТЪПА ПАТКО ГИ ЗАБРАВИХА - но предпочетоха С НЕ-СЛАВЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИ ТУРЦИ - ОРТАЦИ ДА СТАНАТ!!

Ти на тези МОШЕНИЦИ ИСКАШ ДА ИМ ВЯРВАМ ЛИ ... на такива САМО ХОРА С ПОМАШКО МИСЛЕНЕ - АКО И ДА СА РОДЕНИ БЪЛГАРИ - ОРТАЦИ ИСКАТ ДА БЪДАТ ... такива като теб Радостино-ПОМАКИНЬО!

"Славянската" дружба и "православно единство" са руски отпадни продукти,нямащи нищо общо с православието и "славянството".
цитирай
46. bojil - с такива екземпляри. Отдавна съм го ...
18.01.2019 23:20
radostinalassa написа:
с такива екземпляри. Отдавна съм го баннала, но той не е разбрал даже. Горко му . Даже и коко38 чатна, а този не може. Тежък случай. Лекувай си го сам.

Гет е строг но справедлив- той веднага ще спре да те дразни щом види,че си проумяла истината за руските кражби и посегателства към България.
цитирай
47. radostinalassa - Аз не го чета
19.01.2019 09:57
Да отива да дразни баба си. А това че обижда е много тъпо и простовато. Какво да чакаме от негър.
цитирай
48. get - с такива екземпляри. Отдавна съм го ...
19.01.2019 11:08
bojil написа:
radostinalassa написа:
с такива екземпляри. Отдавна съм го баннала, но той не е разбрал даже. Горко му . Даже и коко38 чатна, а този не може. Тежък случай. Лекувай си го сам.

Гет е строг но справедлив- той веднага ще спре да те дразни щом види,че си проумяла истината за руските кражби и посегателства към България.


Една полуграмотна и идиотизирана от пропагандното ИНДОКТРИНИРАНЕ на доскорошната ни МЕТРОПОЛИЯ(ИМПЕРИЯТА-РУСИЯ) ... Не може да осмисли ЕЛЕМЕНТАРНИ ИСТИНИ!
Не само не може да ги осмисли - но продължава да тиражира НОВИ ПРОПАГАНДНИ ЛЪЖИ - на бившата ни имперска владетелка!
Същата НАМЕСТО ДА ОСМИСЛИ ЕЛЕМЕНТАРНИЯ ФАКТ - Русия вече не е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА И ВРАЖДЕБНА ПОНЕ НА ДУМИ - на останалияткапиталистически смят Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СВЯТ!
С други думи - ТОВА В КОЕТО РАДОСТИНА - ОБВИНЯВА "западните" и традиционно-пазарни държави С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ И ЗА "източната" и уж "славянска" Русия!

За какви "дружби" и общност в "славянство" ни говори същата - след ПУТИН ГО Е ЕНЯ, колкото и американския му колега-президент Тръмп, го е еня за това!

Просто - интернационалната славянска-солидарност, православие и ред подобни пропагандни УЛОВКИ - се използват ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ БЛАГОДАТНА ПОЧВА - всерд ТАЗИ ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ ОТ опростачени-проруснаци КОИТО ВЯРВАТ В ТОВА - като въпросната Радостина - Помакиня ПО МАНТАЛИТЕТ ... или както го е казал В. Левски - "кръстените турци" ?

Толкова е елементарно и просто за осмисляне, ТА СИ МИСЛЯ, че само човек с ВРОДЕНИ МУ или придобити ПОСТ-НАТАЛНИ проблеми С интелекта - не могат да осмислят ... показвайки "второсигнални" модели в поведение - досущ като тези СЪЗДАДЕНИ В ПОДОПИТНИТЕ МУ КУЧЕНЦА - от доктор Иван Павлов ?
цитирай
49. get - - Божиле, по отношение на този коментар на "славянската-арийка" Радостина с интелектА на "Ласи" :))?
19.01.2019 20:03
radostinalassa написа:
Да отива да дразни баба си. А това че обижда е много тъпо и простовато. Какво да чакаме от негър.


Това бе от преди тридесет години и стана в битността ми на милиционер?
Покрай бокса, който съм тренирал имах няколко познати циганета, - защото и те също се "отриха" у този спорт и бях "Фторитет":))) за тях !

Стоя си приказвам един ден с няколко от тях и покрай нас преминават няколко АФРИКАНСКИ СТУДЕНТИ! Бяха от този "сой"(както казва "Ласи-Радостина":))), за който шопите казват: Црън, црън - та син!
Едното от циганетата - което най-много се българееше, ги загледа заинтриговано и в един момент ИЗТЪРСИ ?
Бе бат"Григоре - като ги гледам, тия колко са черни - какви ли ще да са техните цигани? :)))

- Защо го каза - това момче циганче - това? Защото както уж СОЦИАЛИЗМА ПРОПОВЯДВАШЕ РАВЕНСТВО независимо: пол, вяра, цвят на кожа ... циганите си оставаха с манталитета на "втора ръка" хора!
При такива се развива чувство ЗА МАЛОЦЕННОСТ ИЗБИВАЩО В РАСИЗЪМ КЪМ НЕГРИТЕ -примерно?

Та като чета постоянните "обиди" на негър, по отношение на мен родения ШАТЕН а в момента сивокос българин - от страна на момичето с интелект на кученцето "Ласи", се питам - мисля с основание?
Дали и тя не е с произход, от Заарската рОмска ма"ала - та има такава болезнена фиксация ... проявяваща се постоянно в себе-изтъкването й, че е "славянка" от вида угро-финско-руска/блондинка ... тоест, "арийка" при това :))) ?

Радостинке - няма нищо обидно в това да си Сиганка - лошото става, когато като излезеш от маалата ... продължиш ДА СЕ ДЪРЖИШ, тоест да имаш МАНТАЛИТЕТ КАТО - НА ЧОВЕК ОТ "ГЕТОТО" !?
цитирай
50. radostinalassa - Ей негре, ти си напълно неграмотен арап
19.01.2019 20:07
Трябва да почнеш да четеш от библейско време, т.нар. ви Хабад, твоето верую, чифутското. Ние сме от бялата раса, за разлика от тебе. Останали сме 8 % .
Вие сте 5 млн в США и 5 млн в Израел плюс други подобни лъжци.
От такива акъл не вземам. Скоро ще дофалира прехваленият ти США. Те са бита карта. А Русия и Сърбия се оказаха братя. Виж ти, а ние къде сме? В мозъка на чифута Гетчо, който е сенилен. И повтаря все едно и също. Като балалайка. Ти си баннат и не пиши по мой адрес. Намери си на кого да изнасяш лекции.
цитирай
51. bojil - Трябва да почнеш да четеш от ...
20.01.2019 02:35
radostinalassa написа:
Трябва да почнеш да четеш от библейско време, т.нар. ви Хабад, твоето верую, чифутското. Ние сме от бялата раса, за разлика от тебе. Останали сме 8 % .
Вие сте 5 млн в США и 5 млн в Израел плюс други подобни лъжци.
От такива акъл не вземам. Скоро ще дофалира прехваленият ти США. Те са бита карта. А Русия и Сърбия се оказаха братя. Виж ти, а ние къде сме? В мозъка на чифута Гетчо, който е сенилен. И повтаря все едно и също. Като балалайка. Ти си баннат и не пиши по мой адрес. Намери си на кого да изнасяш лекции.

Допуснах този коментар само заради "братята" Русия и Сърбия. Повече недей да пишеш такива обидни коментари,понеже няма да ги допускам а "братята" знай,че са плод на една илюзия- наивно самозалъгване от страна на руснаците и неискрено възползване от страна на сърбите,които от най-продажния "славянски" народ бяха обявени за най-"примерния".
цитирай
52. get - До 50. radostinalassa - Радостинке - няма нищо обидно в това да си Сиганка - лошото става, когато ... ?
20.01.2019 09:16
... когато излизайки от маалата - продължиш да демонстрираш манталитет и арогантно поведение на такава?
- А, че това не са голословни и неоснователно-обидни твърдения - ето ти факти-доказателства?
radostinalassa написа:

Трябва да почнеш да четеш от библейско време, т.нар. ви Хабад, твоето верую, чифутското. Ние сме от бялата раса, за разлика от тебе. Останали сме 8 % .
Вие сте 5 млн в США и 5 млн в Израел плюс други подобни лъжци.
От такива акъл не вземам. Скоро ще дофалира прехваленият ти США. Те са бита карта. А Русия и Сърбия се оказаха братя. Виж ти, а ние къде сме? В мозъка на чифута Гетчо, който е сенилен. И повтаря все едно и също. Като балалайка. Ти си баннат и не пиши по мой адрес. Намери си на кого да изнасяш лекции.


1. Хасидизма(Хабад) не е възникнал - както твърдиш в "библейско време", т.е. 3-ти век пр. н. ера - а през 18-ти век!! Не в иврито-езична, а в НЕМСКО-езична културно-религиозна среда, на ешкеназките и ЕВРОПЕЙЦИ ПО ПРОИЗХОД - нямащи нищо общо със античните семити-евреи - а още по-малко имам аз с тях:))
За разлика от теб демонстриращата - расова, културна и народностна ИЗБРАНОСТ - досущ като ЕДНА ХАСИДСКА-ЕВРЕЙКА :))) !

За Сърбия? Ако отвориш Франкските анали - ще се убедиш, КАКВО РОБСКО СЕРВИЛНО И ГОТОВО ДА ПРЕДАДЕ РОДСТВЕНИТЕ МУ БЪЛГАРИ - ПЛЕМЕ са тези "сръбски-славяни".
Именно поради този сервилно-продажен пред силните държавата им до скоро е изписване с име звучащо "Служанка-Слугиня"?
За невярващите - ето карти с изписване на Сърбия, като Servia, това идващо от латинската дума за слугиня?
1-ви Пример на /адрес:
http://www.swaen.com/antique-map-of.php?id=13422
2-ри
https://www.mapsandantiqueprints.com/shop/antique-maps/roumania-servia-serbia/#.XEQUnlUzY1J
3-ти
https://www.antiquemapsandprints.com/bosnia-servia-montenegro-balkans-serbia-croatia-herzegovinajohnston-1900-map-353249-p.asp

- Разглеждай и мисли ... ако не ти е ясно питай - инак ще си останеш с ниво-интелект, кат кучето "Ласи" или на лъжлива ... Ром(ка:))) !!
цитирай
53. radostinalassa - Много чаршафи има тука.
20.01.2019 12:54
Ще ме хване менингит. Циганине по - благоприятно стечение / негри и жълги / от арап / негър / с 9 нищожни информационни каналчета и огромен тулуп. Да му помага Госрод, т.е. Йехова. Алилуя - хвалете Йехова.
цитирай
54. radostinalassa - Ако видя още една неприемлива дума по мой адрес...
20.01.2019 21:30
без звездички /от лебедището/ , да знаеш, че вече сме в някой друг живот.
цитирай
55. get - Божиле, както виждам ПРОСТОТИЯТА - те устройва? Предвид което ?
21.01.2019 14:20
Явно сте от този вид българи-родолюбци, паразитиращи от/чрез СЪЗДАВАНИТЕ ОТ ВЪНШНИ и ВРАЖДЕБНИ на БЪЛГАРИЯ СИЛИ - целящи конфронтация и от там опростачване на БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ!?

Вече съм го заявявал за една такава политика: "Русофили" срещу "русофоби"?
А то е ?
- С изчезване на русофилите от самосебе си ще се затрият и русофобите!
За патриотите-родолюбци и двете форми "фили-фоби" са абстракции вкарвани изкуствено-враждебно - и с Цели преднамереното опростачване и конфронтиране на НАРОДНОСТНО НЕЗРЕЛИ субекти!
- Разединен народ = Слаба Държава!

Пожелавам ти по-нататъшно и приятно прекарване С МАРГИНАЛКАТА ОТ СТАРА-ЗАГОРА ... росуфилска-ПОМАКИНЯ!
А е помакиня ЗАЩОТО ТЯ КАТО ЛИЧНОСТ и КАТО ЦЯЛОСТНО ПОВЕДЕНИЕ - ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ и ВРАЖДЕБНИ ИНТЕРЕСИ!

Божиле, двусмислеността в поведението Ви - Изразяващо се в пускане на ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ П-О-М-А-Ш-К-И КОМЕНТАРА С ПЕРСОНАЛНО-ОБИДНО СЪДЪРЖАНИЕ ... Считам за достатъчно показателно, за това - КАКВА Е ЦЕЛТА ТИ В БЛОГА !?

Не знам, ЩЕ ЛИ СЪЗНАЕШ - защо наричам, РАДОСТИНА-ПОМАКИНЯ или БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ПЛЕМЕ?
Наричам я така - ПОРАДИ НИВОТО НА ИНТЕРЕКТУАЛНОТО И "разВитие" - отговарящо на ЧОВЕК от първобитно-общинен ПЛЕМЕНЕН "строй" С присъщите му "ИНДИАНЦИ" , тоест МАЛОКУЛТУРЕН или казано по друг начин, НЕ-ЦИВИЛИЗОВАНИ ЛЮДЕ!
А когато ПОДАВЛЯВАЩОТО МНОЖЕСТВО от ЕДИН НАРОД е на ниво ИНДИАНЕЦ - не можем да говорим, първо за цивилизованост на този народ А ОТ ТАМ още по-малко - ЗА НАЦИЯ ... За тях(хората от тези "племена") може да се говори в бъдещо-пожелателно време - като за НАРОД!
Докато те НЕ ПОЧНАТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ/ПОСТЪПВАТ ОТ ПОЗИЦИИ НА ОБЩО-НАРОДНИ ИНТЕРЕСИ - си остават на ниво социално и интелектуално ИНДИАНЦИ, по друг начин казано? На хора демонстриращи признаци за историко-културен и социално-политически МАРГИНАЛИЗЪМ!

С такива и подобни - нито имам нерви, нито желание да споря по злободневни И още повече, ПО ОБЩОНАРОДНИ И СОЦИАЛНО-ЗНАЧИМИ ПРОБЛЕМИ!
С подобни на овце, хора, не ми се ... блее наедно! ... АЗ - бях до тук!
цитирай
56. radostinalassa - Къде са звездичките?
22.01.2019 18:57
Този човек няма понятие колко прости и ограничени са напр. циганите. Да не говорим за негрите, жълтите. Тръгнал да говори за народа ни. Горкият простак. Май сте един дол дренки.
цитирай
57. bojil - Да отива да ...
28.01.2019 00:19
radostinalassa написа:
Да отива да дразни баба си. А това че обижда е много тъпо и простовато. Какво да чакаме от ***.

Прекратявай с тези обиди- колегата се разсърди заради тях!
цитирай
58. bojil - с такива екземпляри. Отдавна съм го ...
28.01.2019 00:23
get написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
с такива екземпляри. Отдавна съм го баннала, но той не е разбрал даже. Горко му . Даже и коко38 чатна, а този не може. Тежък случай. Лекувай си го сам.

Гет е строг но справедлив- той веднага ще спре да те дразни щом види,че си проумяла истината за руските кражби и посегателства към България.


Една полуграмотна и идиотизирана от пропагандното ИНДОКТРИНИРАНЕ на доскорошната ни МЕТРОПОЛИЯ(ИМПЕРИЯТА-РУСИЯ) ... Не може да осмисли ЕЛЕМЕНТАРНИ ИСТИНИ!
Не само не може да ги осмисли - но продължава да тиражира НОВИ ПРОПАГАНДНИ ЛЪЖИ - на бившата ни имперска владетелка!
Същата НАМЕСТО ДА ОСМИСЛИ ЕЛЕМЕНТАРНИЯ ФАКТ - Русия вече не е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА И ВРАЖДЕБНА ПОНЕ НА ДУМИ - на останалияткапиталистически смят Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СВЯТ!
С други думи - ТОВА В КОЕТО РАДОСТИНА - ОБВИНЯВА "западните" и традиционно-пазарни държави С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ И ЗА "източната" и уж "славянска" Русия!

За какви "дружби" и общност в "славянство" ни говори същата - след ПУТИН ГО Е ЕНЯ, колкото и американския му колега-президент Тръмп, го е еня за това!

Просто - интернационалната славянска-солидарност, православие и ред подобни пропагандни УЛОВКИ - се използват ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ БЛАГОДАТНА ПОЧВА - всерд ТАЗИ ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ ОТ опростачени-проруснаци КОИТО ВЯРВАТ В ТОВА - като въпросната Радостина - Помакиня ПО МАНТАЛИТЕТ ... или както го е казал В. Левски - "кръстените турци" ?

Толкова е елементарно и просто за осмисляне, ТА СИ МИСЛЯ, че само човек с ВРОДЕНИ МУ или придобити ПОСТ-НАТАЛНИ проблеми С интелекта - не могат да осмислят ... показвайки "второсигнални" модели в поведение - досущ като тези СЪЗДАДЕНИ В ПОДОПИТНИТЕ МУ КУЧЕНЦА - от доктор Иван Павлов ?

Имаш право- Русия и полуграмотните й управници не ги е еня за народа ни.
цитирай
59. bojil - Да отива да ...
28.01.2019 00:28
get написа:
radostinalassa написа:
Да отива да дразни баба си. А това че обижда е много тъпо и простовато. Какво да чакаме от негър.


Това бе от преди тридесет години и стана в битността ми на милиционер?
Покрай бокса, който съм тренирал имах няколко познати циганета, - защото и те също се "отриха" у този спорт и бях "Фторитет":))) за тях !

Стоя си приказвам един ден с няколко от тях и покрай нас преминават няколко АФРИКАНСКИ СТУДЕНТИ! Бяха от този "сой"(както казва "Ласи-Радостина":))), за който шопите казват: Црън, црън - та син!
Едното от циганетата - което най-много се българееше, ги загледа заинтриговано и в един момент ИЗТЪРСИ ?
Бе бат"Григоре - като ги гледам, тия колко са черни - какви ли ще да са техните цигани? :)))

- Защо го каза - това момче циганче - това? Защото както уж СОЦИАЛИЗМА ПРОПОВЯДВАШЕ РАВЕНСТВО независимо: пол, вяра, цвят на кожа ... циганите си оставаха с манталитета на "втора ръка" хора!
При такива се развива чувство ЗА МАЛОЦЕННОСТ ИЗБИВАЩО В РАСИЗЪМ КЪМ НЕГРИТЕ -примерно?

Та като чета постоянните "обиди" на негър, по отношение на мен родения ШАТЕН а в момента сивокос българин - от страна на момичето с интелект на кученцето "Ласи", се питам - мисля с основание?
Дали и тя не е с произход, от Заарската рОмска ма"ала - та има такава болезнена фиксация ... проявяваща се постоянно в себе-изтъкването й, че е "славянка" от вида угро-финско-руска/блондинка ... тоест, "арийка" при това :))) ?

Радостинке - няма нищо обидно в това да си Сиганка - лошото става, когато като излезеш от маалата ... продължиш ДА СЕ ДЪРЖИШ, тоест да имаш МАНТАЛИТЕТ КАТО - НА ЧОВЕК ОТ "ГЕТОТО" !?

"Славянството" е поредното наукообразно,с което ловки мошеници и слуги на Руската империя тровят народа ни. Това,че пише за него във всички учебници не значи че е истина а значи само това,че корените на лъжата са прекалено дълги.
цитирай
60. bojil - . . . когато излизайки от маалата - ...
28.01.2019 00:41
get написа:
... когато излизайки от маалата - продължиш да демонстрираш манталитет и арогантно поведение на такава?
- А, че това не са голословни и неоснователно-обидни твърдения - ето ти факти-доказателства?
radostinalassa написа:

Трябва да почнеш да четеш от библейско време, т.нар. ви Хабад, твоето верую, чифутското. Ние сме от бялата раса, за разлика от тебе. Останали сме 8 % .
Вие сте 5 млн в США и 5 млн в Израел плюс други подобни лъжци.
От такива акъл не вземам. Скоро ще дофалира прехваленият ти США. Те са бита карта. А Русия и Сърбия се оказаха братя. Виж ти, а ние къде сме? В мозъка на чифута Гетчо, който е сенилен. И повтаря все едно и също. Като балалайка. Ти си баннат и не пиши по мой адрес. Намери си на кого да изнасяш лекции.


1. Хасидизма(Хабад) не е възникнал - както твърдиш в "библейско време", т.е. 3-ти век пр. н. ера - а през 18-ти век!! Не в иврито-езична, а в НЕМСКО-езична културно-религиозна среда, на ешкеназките и ЕВРОПЕЙЦИ ПО ПРОИЗХОД - нямащи нищо общо със античните семити-евреи - а още по-малко имам аз с тях:))
За разлика от теб демонстриращата - расова, културна и народностна ИЗБРАНОСТ - досущ като ЕДНА ХАСИДСКА-ЕВРЕЙКА :))) !

За Сърбия? Ако отвориш Франкските анали - ще се убедиш, КАКВО РОБСКО СЕРВИЛНО И ГОТОВО ДА ПРЕДАДЕ РОДСТВЕНИТЕ МУ БЪЛГАРИ - ПЛЕМЕ са тези "сръбски-славяни".
Именно поради този сервилно-продажен пред силните държавата им до скоро е изписване с име звучащо "Служанка-Слугиня"?
За невярващите - ето карти с изписване на Сърбия, като Servia, това идващо от латинската дума за слугиня?
1-ви Пример на /адрес:
http://www.swaen/antique-map-of.php?id=13422
2-ри
https://www.mapsandantiqueprints/shop/antique-maps/roumania-servia-serbia/#.XEQUnlUzY1J
3-ти
https://www.antiquemapsandprints/bosnia-servia-montenegro-balkans-serbia-croatia-herzegovinajohnston-1900-map-353249-p.asp

- Разглеждай и мисли ... ако не ти е ясно питай - инак ще си останеш с ниво-интелект, кат кучето "Ласи" или на лъжлива ... Ром(ка:))) !!

Истинското значение на "Сервия" може да е друго,но това което си написал те го заслужават.
цитирай
61. bojil - Ще ме хва ...
28.01.2019 00:42
radostinalassa написа:
Ще ме хване менингит. Циганине по - благоприятно стечение / негри и жълги / от арап / негър / с 9 нищожни информационни каналчета и огромен тулуп. Да му помага Госрод, т.е. Йехова. Алилуя - хвалете Йехова.

Ще се наложи друг път да трия такива коментари- достатъчно своеволия вече изтърпях.
цитирай
62. bojil - без звездички /от ...
28.01.2019 00:44
radostinalassa написа:
без звездички /от лебедището/ , да знаеш, че вече сме в някой друг живот.

Не е красиво да говориш така,без да разполагаш с никакви научни аргументи.
цитирай
63. bojil - Този човек няма ...
28.01.2019 00:47
radostinalassa написа:
Този човек няма понятие колко прости и ограничени са напр. циганите. Да не говорим за негрите, жълтите. Тръгнал да говори за народа ни. Горкият простак. Май сте един дол дренки.

Има понятие и то достатъчно- не съм сигурен ти дали имаш.
цитирай
64. bojil - (Божиле, както виждам ПРОСТОТИЯТА - те устройва? Предвид което ?)
28.01.2019 00:50
get написа:
Явно сте от този вид българи-родолюбци, паразитиращи от/чрез СЪЗДАВАНИТЕ ОТ ВЪНШНИ и ВРАЖДЕБНИ на БЪЛГАРИЯ СИЛИ - целящи конфронтация и от там опростачване на БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ!?

Вече съм го заявявал за една такава политика: "Русофили" срещу "русофоби"?
А то е ?
- С изчезване на русофилите от самосебе си ще се затрият и русофобите!
За патриотите-родолюбци и двете форми "фили-фоби" са абстракции вкарвани изкуствено-враждебно - и с Цели преднамереното опростачване и конфронтиране на НАРОДНОСТНО НЕЗРЕЛИ субекти!
- Разединен народ = Слаба Държава!

Пожелавам ти по-нататъшно и приятно прекарване С МАРГИНАЛКАТА ОТ СТАРА-ЗАГОРА ... росуфилска-ПОМАКИНЯ!
А е помакиня ЗАЩОТО ТЯ КАТО ЛИЧНОСТ и КАТО ЦЯЛОСТНО ПОВЕДЕНИЕ - ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ и ВРАЖДЕБНИ ИНТЕРЕСИ!

Божиле, двусмислеността в поведението Ви - Изразяващо се в пускане на ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ П-О-М-А-Ш-К-И КОМЕНТАРА С ПЕРСОНАЛНО-ОБИДНО СЪДЪРЖАНИЕ ... Считам за достатъчно показателно, за това - КАКВА Е ЦЕЛТА ТИ В БЛОГА !?

Не знам, ЩЕ ЛИ СЪЗНАЕШ - защо наричам, РАДОСТИНА-ПОМАКИНЯ или БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ПЛЕМЕ?
Наричам я така - ПОРАДИ НИВОТО НА ИНТЕРЕКТУАЛНОТО И "разВитие" - отговарящо на ЧОВЕК от първобитно-общинен ПЛЕМЕНЕН "строй" С присъщите му "ИНДИАНЦИ" , тоест МАЛОКУЛТУРЕН или казано по друг начин, НЕ-ЦИВИЛИЗОВАНИ ЛЮДЕ!
А когато ПОДАВЛЯВАЩОТО МНОЖЕСТВО от ЕДИН НАРОД е на ниво ИНДИАНЕЦ - не можем да говорим, първо за цивилизованост на този народ А ОТ ТАМ още по-малко - ЗА НАЦИЯ ... За тях(хората от тези "племена") може да се говори в бъдещо-пожелателно време - като за НАРОД!
Докато те НЕ ПОЧНАТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ/ПОСТЪПВАТ ОТ ПОЗИЦИИ НА ОБЩО-НАРОДНИ ИНТЕРЕСИ - си остават на ниво социално и интелектуално ИНДИАНЦИ, по друг начин казано? На хора демонстриращи признаци за историко-културен и социално-политически МАРГИНАЛИЗЪМ!

С такива и подобни - нито имам нерви, нито желание да споря по злободневни И още повече, ПО ОБЩОНАРОДНИ И СОЦИАЛНО-ЗНАЧИМИ ПРОБЛЕМИ!
С подобни на овце, хора, не ми се ... блее наедно! ... АЗ - бях до тук!

Простотията никак не ме устройва,затова прекратявам тези неща- такива коментари повече няма да има!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771782
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада