Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2017 10:36 - Съединение-разединение
Автор: belisaaboleon Категория: Политика   
Прочетен: 353 Коментари: 0 Гласове:
0



Сънародници, Здравейте!
Днес България празнува "Съединението на България"!
Много интересно как ще го празнува, тъй като народът й никога не е бил толкова разединен?!
Аз, не се чувствам съединена /обединена/ дори със съседа си на етажа, на който живея!? Нито с колегите, с които работя! Чувствата са взаимни, тъй като окончателно липсват понятията и съответните действия на етика, поведение и правила в обществото и в социума. Когато проявявам и спазвам всичко това, и го изисквам от другите при общуване, започват да ми се подсмихват ехидно и да ме питат: "Ти, в кой век живееш?!". Да, жвея във век, в който ценностите изчезват тотално..., тъй като не ги предаваме на децата. Живея във век, в който "Гарван, гарвану, око не вади", в който работещите в най-елитните институции са "Навързани като свински черва!", и това сякаш им дава чувството за неприкосновеност и е повод да не си изпълняват качествено служебните задължения, дава им право да работят непрофесионално и да допускат много грешки, на гърба на другите, които подценяват и си мислят, че им липсват познания, за да се защитят...
Политиците ни и избраните от нас ръководители, не чувствам да са обединени за добрите каузи на България! Напротив, там ситуациите са страшни, предвид глупавите им дрязги и войни, да се надскачат, обиждат и пр., за надмощие и то най-вече да изпъкнат пред електората, сиреч нас, простосмъртните..., кой от тях е по-по-най, за да ни прецакват отново и отново!
Неслучайно съществува поговорката - "Рибата се вмириства откъм главата!". Дааа, обаче, "опашката" на рибата още мърда, макар и подсмърчаща, а единствено от нея зависи посоката и движението на "главата"!

Всичко добро на всички и най-добре за нас е, да не забравяме, да се гордеем и да предаваме на бъдещото ни поколение, че сме наследници на първата Държава Идел в Света, създадена от нашите праотци Великите Траки! Да Бъдем и Пребъдем!!!

Б. А.
06.09.2017 г.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belisaaboleon
Категория: Други
Прочетен: 282237
Постинги: 219
Коментари: 41
Гласове: 284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930