Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2017 16:12 - Заговорът зад световните кулиси продължава Кой е жив, мъртъв или полужив - не е ясно
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 1004 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От години не е имало толкова важни събития в толкова късо време с толкова важни персонажи, в случая кралицата на Англия - Елизабет ІІ, Путин, Медведев, Нетаняху, Меркел, Тръмп, Ердоган, Лукашенко, Рокфелер, Ротшилд... Събития, които така да са били укривани или дезинформирани.

Но именно така от столетия стават най-важните неща на световната сцена - дълбоко зад кулисите и далеч от очите и ушите.

В няколко броя на "Строго секретно" ще се опитаме да ги проследим, тъй като те ще са в развитие още дълго време.
 

Ще започна с кралицата на Великобритания Елизабет ІІ и с въпроса "жива или мъртва е тя", или е в някакво междинно положение - между живота и смъртта.

В момента именно кралицата е най-важната персона на планетата, съответно най-богата и влиятелна.

Великобритания е най-големият в историята геополитически политически и социален паразит, начело със своята кралица. Тя е държавата, която управлява света, в който 90 държави са актуални или бивши колонии на Лондон, сред които са и САЩ.

И тази малка островна държава на север от Европа до края на 2016 г. тихо и мирно, ако не се брои убийството на Даяна, се управляваше от дребната и безобидна бабичка Елизабет ІІ. Но изведнъж около нея се разрази тайфун с въпроса жива или мъртва е Елизабет ІІ.

Паниката е основателна. Защото така нареченото сенчесто правителство на Британия управлява света, защото всичкото световно зло винаги се е ръководило от този център, оттук действа и глобалният финансов октопод, тук е и глобалната пирамида, на чийто връх е британската кралица /или крал/ от векове.

Но в края на 2016 г. Елизабет ІІ изчезна, което постави началото или съвпадна с много други събития в Европа, САЩ, Русия, Близкия Изток, Китай, Япония, ЮАР и т.н.

Преди един месец предположихме, че Елизабет ІІ вероятно е починала в началото на януари и оттогава се разиграва една от поредните комедии с укриване на смъртта, докато не бъдат постигнати някакви договорености, както със смъртта - в средата на 2016 г., на Ротшилд и Рокфелер, преди това на Елцин и т.н.

От края на 2016 г. Елизабет ІІ не се беше показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на Елизабет ІІ беше най-вероятно предварително записаното с нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е казала наистина сензационни неща. В първия запис на ВВС е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът от ВВС е бил в шок. Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет ІІ.

Появиха се слухове, че тя е мъртва, тежко болна или е под домашен арест.

Кралицата не се появи за първи път от 28 години и на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип.

Ще припомним, че кралицата традиционно посещаваше службата в църквата Света Мария Магдалена още от 1988 г. и не беше пропускала нито една. Така че отсъствието й не можеше да се укрива. Според слуховете от двореца Сандрингхам кралицата е тежко болна, не става от леглото и постоянно взима причастие и едва ли ще доживее до Рождество.

Въпроси за изчезването на кралицата се появиха още по-рано, през ноември, когато започнаха да питат "къде изчезна Елизабет ІІ след срещата й с руския патриарх Кирил".

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон.

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство www.royal.uk беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет ІІ от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет ІІ умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец. Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата.

Принц Чарлз поиска да бъде направено следващото съобщение незабавно: неговата обичана майка кралица Елизабет ІІ почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Някои британски издания, веднага определиха слуховете за смъртта на Елизабет ІІ като "руски мръсни трикове", други твърдяха, че не е имало такова съобщение за смъртта на кралицата в официалния сайт. Някои руски сайтове се свързаха с Бъкингамския дворец, който определи съобщенията като "пълна неистина".

След това обаче Globe пусна пробен балон № 2 под заглавието "Кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение - да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи в семейството може да има конфликт на наследниците Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям, който може би има намерение да прескочи баща си и да бъде коронован за крал през 2017 г.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет ІІ. Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, тъй като "кралицата е жива".

Явно информираната по-добре от другите премиерка Тереза Мей изведнъж заговори за "социална отговорност" и за "британците, сблъскващи се с несправедливостта", за необходимост от реформи. Поиска и спешна среща в САЩ с новия президент Доналд Тръмп, която не се състоя в Белия дом, който, както е известно, е подслушван по десетки начини.

Преди това в Ню Йорк и Вашингтон се появи външният министър Борис Джонсън. Британското външно министерство съобщи, че спрямо Москва "трябва да се води стратегия на бдителност, въвличане и санкции срещу Русия заради политиката й в Сирия".

Към средата на януари започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари.

Като капак на всичко, неизвестно защо, последва обявяване на новия състав на "така наречения Комитет на 300-те", в който на първо място беше кралица Елизабет ІІ. Правеше впечатление, че в списъка за първи път от много години преобладават разни бивши, сегашни или бъдещи, признати, непризнати или самозвани монарси, кандидат-монарси или мераклии за монарси.

Въпреки усърдното мълчание около Елизабет ІІ, все повече се налагаше предположението, че смъртта на мозъка й е настъпил примерно в началото на януари и другите функции на организма се поддържат с апаратура /подобни сценарии бяха и при изкуственото поддържане на Ариел Шарон, на Дейвид Рокфелер, създател на Тристранната комисия, за чиято смърт на 101 години беше съобщено официално чак на 20 март 2017 г., въпреки че беше починал още на 20 юни 2015 г. на Ротшилд и др./ В такива случаи на тялото се правят специални масажи като официалното обявяване на смъртта на Елизабет ІІ се планира или за април или за септември-октомври, когато ще започне и подготовката за коронацията на наследника - синът й Чарлз или внукът Уилям.

За времето на смъртта на Елизабет или за началото на необратимите процеси в нейния мозък може да се предполага доста точно, тъй като веднага след изчезването й, в ООН беше убит постоянният представител на Русия Виталий Чуркин, който почина на 20 февруари. Ако се отчете някакво време назад за подготовката на неговото покушение може да се получи сравнително точната дата на смъртта на Елизабет ІІ плюс-минус една-две седмици, т.е. първата половина на януари. Защо? Защото веднага след убийството на Чуркин в ООН беше внесена заявка от ...претендентите за руския престол, от наследниците на Елизабет - ІІ принц Чарлз и Майкъл Кентски. Самата Елизабет ІІ предяви някакви претенции към руския престол още през 2016 г., но не успя да доживее, както се вижда, до нужната дата и наследниците сега трябва в най-строга секретност да крият нейната смърт.

Междувременно на 14 март в Япония беше свикана тайна среща на световната масонерия, за да умуват какво да правят в новата ситуация.

За сериозността на монархичната провокация срещу Русия свидетелстваше и изявлението на пресговорителя на Путин - Песков, че "Путин се отнася без оптимизъм към предложението да се върне монархията". Даже бившият монархист Жириновски трябваше да заяви, че "монархията е невъзможна и това не ни е нужно".

Всъщност заговорът пълзеше зад кулисите от доста време и чак сега изплува на повърхността. Още преди две години от монархичните мазета изплува тежащата 150 кг така наречена Мария Владимировна и нейният син Георги, вероятно в опит да се върне на руския трон немското семейство на Романови - Хохенцолерн-Уиндзор. Споменатата Мария Владимировна е дъщеря на обергрупенфюрера от СС на Хитлер Владимир Кирилович. Някои архивари пък изнамериха, че Мария Владимировна произхожда от арменско-грузински-еврейски род на Багратион и че по тази линия е родствена и с премиера на Русия Дмитрий Медведев, който също в своята биография показва произход от рода Багратион, макар че не е съвсем сигурно.

Но "играта" е много по-голяма - за парите на света. Защо? Защото Федералната резервна система на САЩ, създадена от клана Ротшилд, според някои източници, принадлежи в 88,8 на сто на императора на Руската империя Николай ІІ и срокът за арендата на неговия дял завършваше през декември 2013 г. Горе-долу по същото време започнаха да издирват кандидати за руски царе и царици, като наред с Елизабет ІІ се появиха споменатата Маша Хохенцолерн, която би трябвало поне за половин час да стане "царица", за да се оформи на нея делът във ФРС, принадлежащ на Николай ІІ, като Маша след това трябва да го "преоформи" на клана Ротшилд, който пък застана зад идеята за връщането на монархиите в Европа. Заради което се укрива и неговата смърт от лятото на 2016 г.

Най-вероятно убитият руски постоянен представител в ООН Виталий Чуркин трябваше да разкрие цялата афера със ФРС и Николай ІІ, заради което беше елиминиран от ЦРУ или МОССАД.

Така стигаме до изчезването през втората половина на март и на премиера на Русия Дмитрий Анатолиевич Медведев, който се оказа че е приятел на Мария Хохенцолерн не само заради приликата си с Николай ІІ.

Така настъпи и най-важният момент, свързан с убийството на Николай ІІ и царското семейство от главорезите на Ротшилд.

Залогът е огромен. Властта и парите на света. На този фон изчезването на 15 март на Дмитрий Медведев обяснено от Путин като "грип" е наистина загадъчно. Преди да изчезне, източник около опозиционера Навални /вероятно свързан със САЩ/ разпространи компромат за Медведев - резиденции в Русия, лозя в Тоскана, кравеферма в Курска област, схемата на пирамидата "Медведев", т.е. на неговите най-близки лица, телевизията Дождь, банката КИТ-Финанс, Коммерсант, Московски комсомолец, Интерфакс.

През всичките години от 1989 г. Медведев е най-близкото лице до Путин /наред със Сергей Иванов/, т.е. заиграването на Медведев със САЩ, Израел и монархията не би могло да става без знанието на Путин.

И изведнъж, на 15 март, Медведев изчезна от публичното пространство. Появиха се спекулации, че ще напусне поста премиер и ще се върне в Петербург в новата щаб-квартира на Газпром. Или пък Путин засега го изтегля от предната линия... Ще видим.

Междувременно гъстотата на събития в Русия и по света ставаше все по-интензивна:

  • Нетаняху, като гастарбайтер от Биробиджан продължаваше често да посещава Москва с надеждата да използва Путин като средство срещу Иран и Хизбула и по този начин да спаси Израел от екзистенционална заплаха, до която го докара;
  • съобщението за смъртта на Рокфелер съвпадна с информацията, че той се освобождава от нефтените и въглищни активи, което по своето значение можеше да се сравни с оттеглянето на Ротшилд преди няколко години от пазара на златото, което означава пълен хаос на златния и енергийния пазар на света;
  • дойде и визитата на Ердоган в Москва и неговата поредна среща с Путин, от която не стана ясно дали ще стане по-ясно;
  • Меркел долетя до Белия дом и разговаря с Тръмп, като след срещата той въобще не й подаде ръка;
  • спекулациите за оттеглянето на Медведев съвпаднаха с пълна тревога на Националната гвардия на Русия;
  • президентът на Беларус Лукашенко изостри линията към Москва след нефтен спор с Медведев и не само;
  • Сирийската армия свали над Голан израелски изтребител, който се връщаше от бомбардировки на сирийски обекти до Палмира под претекст, че бомбардира Хизбула, последва израелска бомбардировка на резиденцията на Асад в Дамаск;
  • за 85-ата годишнина вдовицата на Борис Елцин - Наина Елцина, Путин даде прием в Кремъл и й връчи орден на Светата Великомъченица", с което отново ни върна към някои странности около смъртта на Елцин;
  • и така нататък, и така нататък...

P.S. На този фон новият тероризъм в Лондон не беше изненада. Операцията по прикриване смъртта на Елизабет II е с кода "лондонския мост падна". Сега имат оправдание да "скрият" кралицата още няколко месеца докато официално съобщят нейната смърт. Отлага се и откриването на новия офис на Скотланд ярд от кралицата. Вероятно това ще бъде първия случай когато тя ще го открие от "оня свят".

image imagehttp://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=262&aid=1

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3777254
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия