Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 16:13 - Никола Тесла, Едгар Кейси. Етерни технологии. В. Ацюковски
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 565 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Говори се, че Никола Тесла също е разработил антигравтационна технология - и нищо чудно дори да е получил известна помощ за това.

Сидни Къркпатрик е първият човек, който получава пълен достъп до архивите на Кейси, в това число и до вси ки истински име
на. Ето как научаваме, че Никола Тесла и Томас Едисон са имали професионални взаимоотношения с Едгар Кейси в периода от 1905 до 1907 година. Това почти със сигурност означава, че Кейси е пророкувал на Тесла най-малко веднъж.

По-късно се провежда серия от сеанси, които навлизат в огромни подробности - с изобретател, който работи върху прототип, използващ гравитационния щит, наречен „Безгоривен мотор". От записките разбираме как източникът на Кейси твърди, че гравтацията е последица от действието на две сили - едната от тях с посока надолу, а другата - нагоре.

Източникът допълва, че това описание е твърде грубо, тъй като съществува непрекъснато кръгово движение, като спираловиден вихър, което протича и в двете посоки. За съжаление два различни пожара във фотографското студио на Кейси унищожават всички негови архиви от ранните му години, в това число и пророчествата, които вероятно е направил за Тесла.

Допълнителната кореспонденция между Тесла, Томас Едисон и Кейси „по-късно също бива унищожен от един добронамерен, но късоглед по убеждения доброволец, работещ в архива на Едгар Кейси във Вирджиния Бийч". (Това да ви напомня нещо за фондация Кеше?!)

Независимо от това дали Тесла е имал или е нямал помощ от Кейси, важното е, че четири години след началото на кореспонденцията им Тесла прави няколко провокативни изявления в едно свое интервю за „Ню Йорк хералд":

"Летящата машина на бъдещето — моята летяща машина, ще бъде по-тежка от въздуха, но няма да бъде самолет, няма да има криле...Въпреки това ще може да се придвижва във всички посоки из въздуха при максимална безопасност и при скорости много по-високи от познатите... Може да остава абсолютно неподвижна във въздуха, дори и при вятър, за продължителни периоди от време... Силата и на отделяне от Земята няма да зависи от такива деликатни приспособления каквито са принудени да използват птиците, а от а от позитивно механично действие.

Запитан от журналиста какво има предвид под „механично действие", Тесла отговаря:
Чрез жироскопското действие в моята машина, подпомагано от известни уреди, за които все още не съм готов да говоря... Моят въздушен кораб няма да притежава нито газов балон, нито криле, нито перки."

В „Изгубената наука" Джери Василатос цитира разкази на очевидци, наблюдавали Тесла при използването на новата му технология.

Тесла бил наблюдаван, застанал на платформа, обграден от сияние в блед пурпурен цвят, на около десет метра над земята. Уредът имал на върха малка намотка, а отдолу бил изцяло покрит с гладък меден лист. Дълбочината на платформата не била повече от половин метър, претъпкана с различни компоненти. Тесла се насочил към платформата, застанал пред контролен панел и се издигнал нагоре сред дъжд от бели искри. С увеличаване на разстоянието от Земята искрите постепенно из-чезнали, често насочващи се към металната ограда. Тесла положил огромни усилия да избягва безбройните метални предмети под себе си... Говори се, че Тесла много обичал да се носи из нощното небе и посвещавал на тези свои разходки часове наред.

Ралф Ринг, Омис Кар и „ Утронът" на Тесла

През август 2006 година Проектът „Камелот" интервюира (Ралф Ринг - седемдесет и една годишен техник, който е работил с Отис Кар - изобретателя на асансьорите - в края на 50-те и през 60-те години на XX век. Кар е учил при Никола Тесла |и се смята, че от него е получил тайната на неговата антигравитациона технология. Отис Кар произвежда своята летателен апарат приличащ на чиния, през 1947 година, а след това построява още няколко такива, но не предизвиква ничий интерес.

Ето какво казва за това кандидатът на физико-математическите науки С. Сал: "Противно на експериментите на Майкелсън, Морли и Милър, общността на физиците поема по пътя на отричането на етерния вятър и етера. Върши се измама, при която вместо високо прецизните експерименти на Милър, точността на които е потвърдена от практиката на работа с оптични влакна и микровълнови системи с цифрова връзка, се приемат резултатите от експерименти с интерферометри, разположени в метален корпус, в който етерен вятър не може да има.

Но най-важното е друго. Пътят към усвояването от човечеството на екологосъобразна, безплатна енергия бил затворен, а монополът на илюминатите върху горивните ресурси е запазен. Към днешна дата в областта на енергетиката без гориво има голям напредък.
Въпреки това, опитите да се въведат тези технологии на практика обикновено завършват зле за авторите на тези проекти. Науката, технологиите и най-важното - пресата, са под контрола на илюминатите. В допълнение, нарастващата загриженост за околната среда се използва от Илюминатите за насърчаване на човеконенавистни идеи за радикално намаляване на населението".

Виждате ли, плановете на световния "eлит" за намаляване на населението в света на 500 млн. души се основава на предпоставката за изчерпване на ресурсите на нашата планета. Но именно същата сила държи в тайна от човечеството технологията за безплатна енергия, която в продължение на десетилетия тайно от обикновените хора се използва активно в подземните градове - убежища на "eлита", разпръснати по целия свят.

Все пак сега още повече независими изследователи и учени, които не са корумпирани служители на световния "eлит", започват отново да се връщат към теорията на етера и етерната технология. Например, докторът на техническите науки В. Ацюковски, който на 25-ти февруари 2011 наблюдава освобождаването на огромна слънчева плазма, която е 50 пъти по-голяма от размера на Земята, зададе един разумен въпрос: от къде нашата звезда взема енергия за такива колосални емисии?

Въз основа на своите предположения Ацюковски изказва уникална хипотеза, че Слънцето черпи своята енергия от етера. Той е напълно убеден в съществуването на този газ, както и че именно под негово влияние, нашето слънце излъчва от повърхността си във всички посоки на пространството комети. Според тази хипотеза, енергията в нашата звезда е толкова много, че всеки момент тя може да изхвърли няколко десетки комети. А самата слънчева корона не е нищо друго, освен емисии на етер.


Ето какво той казва за него: "Eтерът се оказа обикновен газ с много високо налягане и много разреден. Неговата плътност е 11 пъти по-малка от плътността на въздуха. Но той има огромна енергия, огромно налягане, поради много високата скорост на молекулите му".

Разработването и масовото въвеждане на етерните технологии ще позволи на човечеството да реши много от проблемите си, които вече са се превърнали в планетарни бедствия за всички живи същества. Това се отнася за варварското добиване на традиционните въглеводороди и екологичното замърсяване на околната среда, която придобива все по-катастрофални размери.

Материалите са обобщени от Жоро ОнчевГласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2035202
Постинги: 1472
Коментари: 634
Гласове: 1168
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия