Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2015 00:05 - Химтрейли: Управление на хора? Елементарно!
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1749 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Напълно фалшифицирани избори – с предварително известен брой гласове,  „спонтанна революция“ – нещо като украинската, а дори и „самото  настроение“ на хората на конкретна територия – всичко това е елементарно за тези, които управляват свръхсекретната програма «Cloverleaf», разраснала се до глобален мащаб.

Става дума за явлението химтрейли – следи от самолети в небето, подобни на обикновените инверсионни следи – а именно – за разпръскване над нас на микрочастици от алуминий, барий, радий, уран и стронций, както и нановируси, създадени в лаборатория. Това обаче официално никой не потвърждава – по темата цари пълно мълчание.

Накъде  полетя „ангелът“?

Много хора по-рано възприемаха информацията за химтрейли, като още едно от плашилата на любителите на конспиративни теории, а сега дори и скептиците се отнасят към тях сериозно. Не случайно наричат ??химтрейлите  беда  за  човечеството N 1! Изследователите алармират: под химтрейлите на земята, по тревата и по листата на дърветата са намерени микрочастици от оксиди на барий и алуминий, както и проби от микроорганизми и вируси с неприроден произход.

Много   западни учени смятат, че това може да бъде скритата причини за масовата и необяснима смърт на риби и птици в различни региони на планетата, неочаквани епидемии, които една след друга избухват  „изведнъж“ и със завидна периодичност.

Един от първите, които съобщават подробности за химтрейлите е американският изследовател Майк Блеър. През 2001 г. той публикува в САЩ доклад, в който се посочва какво именно се разпръсква от самолетите: бацили  и ентеробактерии, дехидратирани червени и бели кръвни клетки от човешка кръв с онкомутагенни параметри, ензими и бактерии, които се използват в лаборатории за промяна на ДНК. А за посочените соли на барий и алуминий – пръскането се организира в рамките на програмата на НАТО – радарната система RFMP: тя се основава на ефекта на отразяване на радиовълните, което позволява да се наблюдават различни обекти в три измерения (3D).

Оксидите на тези метали образуват химична  завеса,   като бяла мъгла, закриваща небето над облаците. Тази мъгла е в състояние многократно да засили ефекта на електромагнитната енергия,  може да прави точни  триизмерни карти и изобщо всякакъв вид триизмерни  образи.

В същото време в доклада за първи път открито се появи и  друга дума – HAARP. Разпилените в  атмосферата  химикали работят със системата HAARP – високочестотен предавател и мощен лъчев йоносферен  нагревател, който в действителност може да е и психотронно оръжие с насочено действие.

А самите тези съединения потискат нервната и имунната система на човек. А  когато душевното състояние на човека е потиснато (смачкано!), с него може  да се прави всичко. Обострят се и всички видове заболявания, което пълни джобовете на  световните фармацевтични гиганти, които отдавна и неведнъж са засичани  в различни съмнителни проекти, включително в областта на биологичните оръжия.

В небето се разпръскват не само токсични метали, но също така и вируси, направени във военни лаборатории с помощта на генното инженерство, моргелони- синтетични влакна на базата на нанотехнологиите, които действат като изкуствени паразити. В медиите тези влакна са наричани също „косите на ангела“ …

Смъртоносната следа

В Латвия с темата за химтрейлите се занимава ениолога Юрий Лир (ениологията е модерна мултидисциплинарна  наука, която изучава процесите на енергоинформационния обмен между човека и околната среда). В Латвия е сформиран екип, който включва лекари, химици, биолози, пилоти и радиоинженери, обезпокоени от химтрейлите.

 

– Такива изследователски групи има в Литва и Естония – казва за изданието „Saturday“ Юрий Лир. – Наскоро  Естония бе домакин на международна конференция, посветена на химтрейлите, и в нея взеха участие специалисти по епидемиология и микробиология, които се занимават със създаването на наноовируси и работят по военни програми. Целта на срещата – не само  да се обсъди проблема, но също така и да се реши: как да живеем по-нататък? В края на краищата, проблемът с химтрейлите се отнася за всички, а  от изкуствените вируси, които се пръскат от самолетите върху различните региони, не спасяват дори и  противогазите …

Хората обикновено бъркат химтрейлите с  обикновени инверсионни следи от самолетите. Инверсионните следи са  конденз, почти прозрачен. Това, по същество, е водна пара. Такива следи изчезват пред очите ни. Но химтрейлите  висят във въздуха в продължение на няколко часа на ниска височина, разгръщат се на  широки  ивици, след което покриват небето с бледа мъглива мараня. Да сте виждали подобно нещо?

Като се започне от 1997 г., когато темата с химтрейлите започва да се експонира сериозно, в САЩ и Канада изследователи са натрупали впечатляваща колекция от фотографии и свидетелства на очевидци, описващи странни явления в небето. Учени от различни страни са събирали след появата на химтрейлите – на земята, от тревата и листата странни химически съединения,  които не се използват в обикновената  индустрия, и не са „продукт“, който се излъчва от ауспусите на автомобилите или от комините на  конвенционалното производство.

 

А американският микробиолог Халах Macy е намерил редкия и изключително опасен грипен вирус V2, който обикновено се среща само в лабораториите. Редакторът  на седмичния вестник «The Files» George Filer публикува  доклади на учени, в които се казва: у хората веднага след като видят химтрейли в небето, се откриват странни  заболявания, подобни по симптоми на атипичния грип.

Потискане  на заплаха  – или мозъците?

– Скоро започнаха да коментират във водещи световни медии много изследователи – и с всеки изминал месец все повече и повече – подчертава събеседникът. – Но  ние не говорим за някаква масова лудост на учените, а за  проблем, с който все по-често се сблъскват хиляди хора. Имаше дори едно мнение, че американците след събитията от 11 септември, са създали някакъв химичен състав за „потискане на агресията“: той се разпръсква в небето, а на земята а след това хората „стават  добри.“ По-скоро, те не стават добри –  просто започва да се блокира мозъчната  им дейност.

Учените , които събират на земята и от листата това, което пада от небето, са намерили дори микрочастици с уран. Ние и други групи, получаваме  голям брой доклади на хора:  „без видима причина“ след като те виждат в небето загадъчните следи от самолети,  изведнъж се влошава тяхното здраве; в градините загива целият  разсад; на листата се появява „странна химия.“

А миналата зима учени от САЩ и Белгия буквално са изумени, когато  събрания около къщата „сняг“, който паднал веднага след химтрейлите не се топи, а от него се получава странна стопилка , когато е подложен на  открит огън. И каква беше изненадата ми, когато получих същата информация от нашите латвийски активисти градинари, които живеят целогодишно сред  природата! ..

До около 2012 г. официални лица в  Европа, САЩ и Канада  твърдят: химтрейлите – това е опит чрез генно инженерство  да се създадат специфични условия в небето така , че да не влияе пагубно слънчевата радиация и да се намалява парниковият ефект.

Има програма «Cloverleaf»

Тя вече е официализирана, а  нейната съставка е  генното инженерство с компонент – химтрейли. Но какво се крие зад всичко това? Конкретно  и точно: без обявяване на война се случва чудовищно насилие над хората, води се истинска война срещу цялото човечество!

Има и по-тъжна конкретна информация. Наскоро в лаборатории правят извод: в това,   което се разпръсква от самолети, има самостоятелно сглобяващи се  наноструктури, работещи на принципа на псевдо микроорганизмите и микрочастици, използващи уран като батерия, за да се активират.

Освен това в  последните проби от химтрейли са открити агенти на  вирусите  Ебола, холера, Атипична пневмония,  коронавируса MERS-CoV, нови видове организми,  причиняващи нелечими форми на псевдотуберкулоза във всички вътрешни органи на човека, симптоми на СПИН.

Към тази „коктейл“ в  последно време се добавят онкомутагени – активни вещества, съсипващи  генетичната програма на всички живи организми – и на първо място на човека – в посока  ракови образувания. Всичко това се случва във въздушното пространство на САЩ, Канада, Европа, Близкия Изток, Австралия, скандинавските страни, балтийските държави. И в латвийското – също …

http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/04/himtrejli-upravlenie-na-hora-elementarno/


 

Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно
Твърде много хора …  -Химтрейлите са  „всеобхватно зло“, – казва Юрий Лир.  – Така например, никой не е анулирал програмата за  обезлюдяването на Земята до „минимално разумно ниво“, споменато в „заповедите“, издълбани на  прословутите „скрижали на   Джорджия.“ За да разберем това трябва да се върнем назад във времето – в средата на 1960-те години. Тогава световният елит разглежда дългосрочна перспектива за  развитие на човечеството като цяло, както и възможността за обезпечаване на абсолютна власт над световните финансови и природни ресурси на Земята.

И „силните на деня“ (надполитически фигури с огромна власт, финанси и контролирани медии)  правят сериозни заключения.  Още през 1966 г. в САЩ за първи път е публикуван официален документ, въз основа на който се предлага да започне работа по създаването на технологията на контролираната атмосфера – предшественикът на «Cloverleaf».  „Тогава започват обширни експерименти в най-тайните центрове в САЩ – Base Daguey и във Форт Детрик (основна военна лаборатория за изследване и производство на бойни вируси и патогени).

Към днешна дата се знаят имената на повечето учени, които са участвали в тази програма. Някои от тези учени са участвали в програмите с най-високо ниво на секретност, включително и взаимодействие с неземна цивилизации. Но това е друга тема …

Днес едва ли някой не знае за теорията на „златния милиард“ – намаляване на населението на света, на базата на много точни изчисления: колко хора планетата може да изхрани  и с какви ресурси разполага. В „златния милиард“ има  представители на САЩ, Канада, Австралия, Япония и Западна Европа.

За да този един милиард са достатъчни  още  два – хора „втора класа“ от  трети страни, които да служат  на световния елит. Отдавна е приета дългосрочна програма за намаляване на населението на планетата и, разбира се, как да се контролира. Това не е теория на конспирацията.  Всичко е на повърхността! Просто човек трябва  да бъде в състояние да мисли, да анализира, да сравнява факти …

 

Между другото  понякога ме питат защо няма новини от летището в Рига? В крайна сметка от там излитат летящите цистерни  – огромни самолети на  базата на „Боинг“. Първо, ние получаваме информация от летищни работници, които, по очевидни причини, няма да бъдат цитирани в медиите.

Те разказват за  „странни варели“, които се товарят в такива въздухоплавателни средства, за  специфични самолети на известни търговски авиокомпании, които летят по маршрути за разпръскване на химтрейли. Второ, никой от местните работници няма отношение към споменатите програми за международни отношения, всичко е под надзора на не латвийски  структури, страната ни осигурява само външна „защита“. Но въпреки тази секретност нищо не може да  се скрие ..

http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/04/himtrejlite-i-kontrolat-na-chovechestvoto-nishto-po-lesno-ii/

 
Гласувай:
4
01. bojinkata - Едно уточнение - първи Хследи са ...
05.10.2015 21:40
Едно уточнение - първи Хследи са регистрирани в САЩ в края на 50 - те години на миналия век. Заснети са на филма "Спартак" с младия Кърк Дъглас.
И още - над Русия и Китай също пръскат! Пускал съм снимки. Над Тел Авив - също!
цитирай
2. hadzapi - А нещо за Африка и Югоизточна Азия, знаете ли,
06.10.2015 17:16
там пръскат ли или само, където са основно бели хора?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2314688
Постинги: 1551
Коментари: 659
Гласове: 1204
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия