Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 12:38 - РЕПОРТАЖ ОТ СЪБИТИЕ (13-15.01.2013): Срещата с г-н Мехран Кеш и Дирк Лауренсенс
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1658 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.02.2013 12:45


Благодаря на тези Българи които направиха това което трябва да се случи приобщиха страната към технологиите на Бъдещето.Не се страхуваха като нашите политици които ни предават всяка минута и всеки миг нашите национални интереси в името на чужди каузи.Бог да ви Благослови!!!:)


РЕПОРТАЖ ОТ СЪБИТИЕ
(13-15.01.2013):

Срещата с г-н Мехран Кеш и Дирк Лауренсенс беше уникално преживяване! Поговорихме си за бъдещето, Космичния човек, Вселената като живо същество и величието на Персийската култура, родила Заратустра и Манес, и исторически свързана с няколкото български древни държави. Искрено Благодаря на Анди, защото помогна и стартира процеса в България! Благодаря на Елия, че организира, балансира и импулсира процесите в решаващ момент! Благодаря на Павел, че създаде условията за срещата по перфектен начин. Дирк беше човека, който ни посрещна и прие с топли обятия - без него просто нямаше да има среща, нямаше да има и книги и много други неща. БЛАГОДАРЯ НА Г-Н МЕХРАН КЕШ, КОЙТО НИ ДОКАЗА, ЧЕ И В НАШЕ ВРЕМЕ ИМА ВЕЛИКИ МИСЛИТЕЛИ, ОТКРИВАТЕЛИ И ГЕНИИ, ПРОМЕНЯЩИ ЧОВЕЧЕСТВОТО БЕЗКОРИСТНО ЗАВИНАГИ.

Г-н Мехран КЕШ ни прие в центъра на фондацията, усмихнат и приветлив - шегуващ се с Дирк за това, че имало скептици, които не вярвали дори в съществуването на сградата, в която ние влизахме... Срещата се случи 14.01.2013 в периода 20:00-02:00 ч. на около 30 км. от Брюксел - Белгия.

Разговорът започна с това, че обясних на г-н Кеш, че ние българите сме се организирали - около 5000 човека и искаме да направим реални стъпки напред в основаването на български клон на Кешефондаци. Той започна да разказва, как организацията на световни центрове в различните държави е в много напреднала фаза и че принципът на организацията е свободата и общата безкористна собственост на всички новооткрити технологии и методи в науката.

Започна един много естествен и непренуден разговор за България и неговите интересни и добри спомени за държавата ни и народа ни. Оказа се, че не само често е идвал в България, правил е икономически инициативи у нас - помагал е на народа ни в икономическо отношения по време на кризата след 1989, но дори много добре знае, това което ние обсъждахме в предварителните разговори с г-н Дирк Лауренсенс - че Иран(Древна Персия) са много дълбоко свързани исторически с България.

Апропо, Дирк впечатли и трима ни, когато ни разказа за своя естествен и интересен опит и преживявания с г-н М.Кеш. Дирк е учил социални науки, изобретател е, създава изключително интересна теория пряко свързана с струнната теория, топологията и философската визия за холоните (същност, която е едновременно цялост и част - твърде близка визия до фракталната геометрия), и заедно с това от 14-годишен се занимава с астрология. Точно тук обменихме интересна информация - показах му 3-измерния модел на хороскопа, а той ми сподели полезни идеи в областта.

Г-н Мехран Кеш ни даде съвети как да процедираме и организираме работата си по приложението на новите идеи в България. След това ни сподели как Италианската група за много кратко времe е успяла да повтори самостоятелно около 90% от маграв технологията, защото Италия е била силно заинтересована институционално и научно от делото на инж. М.Кеш.

Г-н М.Кеш ни показа медицинска апаратура на фондацията и ни обясни по какъв невероятно безкористен и благороден начин лекува хората. Обяснини, как неговата нова физична теория си прилага успешно към лечение на рак и други тежки болести.
След това, показа с конкретна демонстрация с магнити, че принципа на вълново-честотните явления са налични само там където има форма и физически проявени процеси, но на едно по-фино ниво, примерно на нивото на проява на плазма-обектите честотата и резонанса спират да имат значение (тук не трябва да се разсъждава с конвенционалното разбиране за това какво е плазма, а с новите разбирания, създадени от него).

Инж. Мехран Кеш е изключителен хуманист, искрено искащ световен мир и проява на благородни и хармонични отношения между народите. Препоръча ни да прочетем речта на иранския президент пред ООН, където лично самия президент разказва за новите идеи и технологии на М.Кеш. Когато го попитах, че според личните си наблюдения към определени космически обекти има видими промени. Той ни разказа, че в Галактиката ни има истинско общество от високо напреднали в морално, духовно и технологично отношение цивилизации и че той създава своята физична теория и технологии, като съзерцава галактиката ни като живо същество. Това много ме зарадва, защото напълно се покрива с моята гледна точка и с древните езотерични идеи, които съм научил от българската езотерико-християнска школа. Сподели ни и ни разказа подробно, че в много близко бъдеще ще има изключително важни и интересни новини от Кешефондацията и че ще се радва, да дойде в България да се срешне с будните хора в нашия народ, за да изнесе лекции за новите идеи и технологии.

Още инфо ще има скоро.
Полезни линкове:
http://www.keshefoundation.org/
https://www.facebook.com/groups/21.september/
http://forum.keshefoundation.org/group.php?groupid=12
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151393708001745&set=vb.711331744&type=2&theater


Материалът е взет от потока на Стан Ген от Фейсбук

 




Гласувай:
0



1. hadzapi - Има и снимка, която обаче нещо не може
23.02.2013 12:45
да излезе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3808848
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия