Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 00:53 - Анку Динка, румънски физик - Българите са в сърцето на велика цивилизация
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9142 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Апокалипсис на 21 декември няма да има, а хората ще еволюират от трети към четвърти стадий image ДЖОРДЖЕ ПЕЦУ, Букурещ 20.12.2012
image ДЖОРДЖЕ ПЕЦУ
  - Господин Динка, преди време обявихте, че има 5 места в Румъния, където хората ще бъдат опазени от наближаващия апокалипсис на 21 декември. Има ли повече от тези точки, където хората биха могли да се спасят?

- Първо искам да кажа, че няма да има апокалипсис под формата, за която се говори и пише. Земята няма да се пукне, няма да се топят металите, слънцето няма да изчезне от небето. Де факто става въпрос за увеличаване на честотата на Земята от 7,5 до 12, което ще се случи именно на 21 декември. Става въпрос за преминаване, за еволюция на хората от трети към четвърти стадий.

Хора, които са отворени, които не мразят, които прощават, които опитват да развиват знанията си във възможно повече сфери, ще минат много лесно към тази нова честота, към този четвърти етап на развитие. Другите ще останат на старата честота, която, между другото, започна да нараства след 1989 г. След време те ще се разболеят и умрат заради болести като рак, диабет, цироза... От друга страна е ясно, че напоследък се появяват все повече хора с паранормални способности, с по-голямо енергийно поле, чувстват определени неща, които други не усещат. Тези хора са подготвени за четвърти етап.

- Как се променя тази честота? От какво се влияе тя?

- Тази честота се променя на определен срок. Става въпрос за 25 600 години. Веднъж на толкова години минаваме в друг етап. Става въпрос за вселенско развитие, Земята минава се през фотонен пояс. От 20 години планетата ни е влязла в този пояс, но на 21 декември 2012-а ще бъде най-силната точка на пояса.  Докато излиза от пояса, ще минат още няколко десетилетия. Това е еволюция. Календарът на маите не свършва на тази дата – 21 декември 2012 г. Те просто са имали предвид тези 25 600 години, след което започва нов цикъл. Все едно е 31 декември и утре е 1 януари и започва нова година. Само че тук става въпрос за еволюция. Времето се кондензира, свива се. Ние практически не живеем 24 часа, а само 16 часа на ден именно заради промяната в честотата на Земята.

- В такъв случай може ли да се говори за появяването на един свръхчовек, както в теорията на Ницше?

- Може да се говори за свръхчовек, но по-скоро не за един, а за раждането на ново човечество, с други способности, с друга визия, с друго развитие – духовно, ментално, защото всичко тръгва от духа. Мой приятел например е бил атакуван енергийно. Той връщал 1000 пъти по-силно обратно на нападателя. Питах го защо го е направил и му казах следното: „Грешиш. Връщай му любов, добрина! Той ще чувства тези неща и ще стане добър човек. Той ще промени честотата от ниската, в която явно се намира, до високата, в която новото човечество комуникира. Той ще вижда по различен начин обществото.“

- Къде трябва да бъдат хората на 21 декември?

- Положително е хората да бъдат в която и да е енергийна точка в света. Аз съм посочил само 5 в Румъния, но ги има навсякъде по Земята. Може да бъдат посочени от хора, които усещат и изчисляват. Хора със силен дух или радиестезисти, но истински, които си разбират от работа. Ако имах повече свободно време, бих могъл да обиколя България и да посоча енергийните точки при вас. Мога да дойда през 2013 г. и да ги намеря. За местата в Румъния знам, че са във връзка и правят една мрежа с подобни по света – от пирамидите в Египет, през Мексико и Южна Америка, до Тибет. Между всички тях има коридори, по които нашите предци даките са се свързвали с останалите точки за няколко минути. Защото по тези канали времето е различно, измеренията са други.

Друг важен момент е, че ние се раждаме с равни възможности. Затова децата до 7-годишна възраст виждат определени неща, които остават незабелязани от нас. Казах ви, че ние минаваме на друга честота. Дори вече има по-развити хора от мнозинството. Например момичето ми, която ще навърши 3 годинки, гледа по стените и говори с някого. Преди няколко седмици почина прадядо й, а тя ми сподели, че говори с него наяве. Казва неща, които 3-годишно дете няма как да ги знае. Ние, хората, бъркаме после. Способностите биват затъмнени, замъглени.

Сигурно сте чели за открито племе в Южна Америка, което не познава огъня и барабана. При всяко събитие обаче те пристигали, боядисали лицата си както подобава. За смърт една боя, за раждане друга и т.н. Как са знаели с какъв цвят да оцветят лицата си, без да комуникират помежду си? Отговорът е лесен – чрез телепатия.

Ние вече не знаем как да използваме телепатията. В библията пише за Вавилонската кула. Аз вярвам, че в началото хората се разбрали помежду им по телепатичен път. В един момент, вероятно правейки някои грешки, Господе е казал: „Я да ви дам аз глас, за да не се разбирате вие, да не се събирате.“

- Получил сте световна награда за откритието ви - биологичния лазер. Бихте ли разказали повече подробности?

- Получих признание, защото демонстрирах научно, че няма нелечима болест. При това с използване само на натурални продукти. С моите методи вече лекуваме диабет, остеопороза, хепатит, както и някои разновидности на рак. Без медикаменти, без химия, използвайки само информацията от Вселената и енергията. Ние даваме нужната информация на човека, а ако организмът няма сили да се бори с болестта, ние му даваме нужната енергия за това.

- Бихте ли посочил общото между българите и румънците?

- Първите трима императори на Рим са били даки или траки. Тракия е била велика сила, истинска цивилизация, чак до Египет. Аз съм убеден, че българите са 75% траки, а останалото се дели между славянски и кавказки особености. Българите, заедно с румънците, са били в средата, в сърцето на тази цивилизация. Сармиседжетуза – столицата на даките (до Хунедоара, около 250 км северно от Видин), е страшно близо до земите на българите, наследниците на траките. Знаете, че в румънския език има повече думи от стария латински, отколкото в италианския. Защото румънският идва от езика на даките. Затова има и сериозен процент общи или близки думи с българския. Диалекти, близки до румънски език, се намират както в Швейцария, така и в Южна Италия, че чак на японски остров. Това означава, че нашите предци са стигнали преди Колумб в Америка.

Историята е различна от писаната. Знаете колко горди са били римляните и те просто са пренаписали историята, присвоили са някои постижения на траките и даките. Друг пример – хората знаят, че акупунктурата е китайско откритие отпреди 6000 години. Не е така. В музея на историята в Букурещ има статуетки и игли от глина с всички подробности – меридиани, точки за пресичане, чакри, датиращи отпреди 12 000 години.

За радиестезията пак твърдят, че е китайска. Ще трябва да оборя това твърдение. В традициите по нашите ширини и на същата възраст прилагаме опита с лешниковия клон. По този начин откриваме вода, метал и други ценни находки.

- Религиозен ли сте?

- Аз съм от религиозно семейство. Поради образованието си в определен момент смятах, че няма Бог. После се случиха неща, които промениха мнението ми. Има някаква сила, която подрежда нещата, която е в хармония с хората. Но тази сила няма нищо общо с Бог, както ни е представен от поповете. Бог не е лош, не е отмъстител. Най-важното за него е любовта.
  Визитка
  Говорейки с Анку Динка имаш чувството, че се намираш в няколко филма – сега си в „Изгубени”, след това в „Шифърът на Леонардо”, после в „Междузвездни войни”, но накрая изпадаш в „Изгубени в превода“ . Все пак физикът говори с толкова пламенност, че заслужава внимание. Офисът на Динка се намира в близост до Северната жп гара в Букурещ, залепен е до гробището „Света Петка”. Стаята, в която ще говорим, е пълна с дипломи и икони. Има прожектор, осветяващ отляво лицето на странния физик.

  Петте енергийни места в Румъния
 
image   Херакулане Намиращи се на около 30 км северно от Дунав, над Железни врата, баните Херакулане са познати още от римско време. Мястото е познато като разполагащо със силна енергия. Минералните води в зоната са полезни за различни здравословни заболявания. През последните години курортът е силно ударен от финансовата криза – много от римските сгради са се превърнали в руини, изворите с вода не са стопанисвани...
image   Адамклиси, Добруджа На това място в Добруджа се състояла битка през 101-102 г. между даките и римляните. След окупирането на Дакия след воинте през 105-а и 106-а, император Траян е заповядал построяването на паметника Трофеум Траяни. На турски Адамклиси означава Черква на човека, а на гръцки – земята на Адам.
image   Пещерите Кея и Търгушор, Добруджа Тези места също са свързани с римляните и даките. Също така те са познати като мястото, където е живял и се молил свети Андрей, пазителят на румънците. Поради тази причина пещерите в този регион са смятани за първите черкви по тези земи. По стените на пещерите има рисунки и ръкописи със знаци на латиница и кирилица. В близост има пещера, където има олтар за дакския бог на светлината – Митрас, а до нея – Пещерата на чудовищата. В нея има голямо количество водороден сулфид. Въпреки това в тази пещера може да бъде срещнат единственият скорпион от сладка вода в света.
image   Бабите в планина Бучеджи В планина Бучеджи (2292 м), около 130 км северно от Букурещ, има каменни формации, наподобяващи гъби или нагърбени баби. Една от структурите прилича на сфинкс. Също са свързани с римляните и даките. Според историците римляните са смятали скалните формации за божества, свързвайки ги със Земята, небето, слънцето и луната.
image   Планина Годяну Планината Годяну е част от Карпатите, намираща се на около 200 км северно от Видин. Прави впечатление асиметрията на тази планина, а най-големият връх има 2291 м - точно един метър по-малко от Бабите. Годяну и Бабите са две от портите на сакралната планина на даките Когайон. С езерата си зоната страшно напомня на Рила.





http://www.monitor.bg/article?id=366649



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3777355
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия