Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2012 15:25 - Орденът без име или историята на Воинът Монах от земите на Аспаруховите Предци
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1228 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Орденът без име или историята на Воинът Монах от земите на Аспаруховите Предци

В момента може би си мислим, че ходим по Път от тръни и глоги, но нека си спомним, че щом настъпи момента много от нас ще си спомнят какво и кои са. В миналото бяхме всякакви, можем да се трансформираме по много начини и това зависи само от нуждите на нашата Еволюция, но явно сега сме такива.....не искаме робство.

 

В това си съществуване минахме през безброй опити, които ни намекваха от тук и от там каква е нашата роля. На някой не обърнахме внимание, в други бегло се загледахме но в нас винаги имаше едно странно усещане, което някак си ни нагатваше що да правим и тези, които успяваха да се водят по него и добиха слух за да го чуват и очи за да го видят малко по малко започнаха да откриват Пътя. Мислите ги объркваха, в началото не знаеха какво са мислите. Безконтролните емоции ги караха да страдат но с времето си вземаха поука и разбираха бавно, че това е просто опит нужен за активацията. Познаха полярностите, изпитаха всяка от тях в себе си, трудно им беше да ги приемат и двете но след време и още опит разбраха, че Баланса е Цялото а Цялото е в самите тях и всички заедно го оформят карайки го да върви по пътя на вечната Еволюция. 

 

Някой от нас са си постоянно такива, имаше наши братя и други наши Същности, които вечно бяха такива, не искаха робството, искаха да се развиват свободно. Раждаха се в долните измерения, сметнаха че отново там е мястото където трябва да идат. Изравниха себе си с по бавните вибрации и по-големите плътности на Енергията и се родиха отново в материята. Сметнаха за нужно да отхвърлят робството, не за друго, а защото Същностите им бяха такива. 

 

Воинът монах вече многократно е бил там, умираше е и пак се връщаше, идваше в земите на Аспаруха, в земите на всичките предци на неговият Род, пазеше тайните, биеше се за тях и загиваше многкратно, Мисията за него е Свещенна, довършването на тази Мисия е Светлината, която ще освети пътят му към висшите съществувания! Мисията е в името на Цялото а не само на едната му страна. Биеше се, унищожаваше ги с хиляди и те пак се връщаха, отмъщаваха си, избиваха до крак семейството му, раняваха многократно душата му, спираха Музиката, която даваше тон и начало на вибрацията в неговият свят. Той беше свикнал на болка в материята, но тази която усещаше в душата си под формата на една тежка празнота го връщаше обратно за да довърши започнататото, да отхвърли робството, като това също така щеше да го пречисти и да олекоти по пътя към висшите форми на съществуване.

 

Принадлежеше към Орден без име и без велик майстор, Орден без магистри, без кръщения с мечове. Посветените в този Орден нямаха тайни знаци и пароли и нямаха нужда да се търсят чрез цвета на униформата си, те наследствено са такива. Откриват се синтонизирайки същостите си, и по този начин се намират едни други във всяко измерение и така помагат на братята си изпаднали в нужда. Когато го посвещаваха в Ордена той изучи изкуството да балансира пожарите предизвикани от Тъмните с капки Светлина, докато огънят престане да унищожава  а пепелта останала от него обогати с ново Сътворение всяко предхождащо разрушение. Придоби уменията да регулира себе си, да влияе над материята от самото и ниво на съществуване, да долавя капаните на Тъмните, да ги вижда под всичките им форми. Беше посветен в древните тайни на символите, звуците и вибрациите, показано му беше кое как да използва и той го правеше умело, защото беше избран за това според произходът си, а неговите предци бяха пазители на древните знания, които техните предци бяха създали. Орденът, към който принадлежеше от началото беше просто част от пазителите на старите царства, но след голямата война мина в тайнство за да запази постигнатото от много поколения. Орденът и неговите войни монаси бяха принудени да започнат както явна така и тайна война със силите на Тъмната страна, които нахлувайки се опитаха да унищожат Знанието и да изтрият паметта на древните поробвайки Съзнанията на тези, които още не се бяха събудили. Дойдоха от това и други измерения с големи армии родили се навсякъде за да разклатят Вечният Баланс, поискаха царството на Духът и висшите Създатели да стане само тяхно. 

 

Тази битка се води и до днес, води се извън изкуствено нагласеното и фалшиво линейно време, води се и вътре в него, води се от всички нива. Воинът монах и неговите братя по сътворение продължават да са тук, той каза следното на един негов млад брат докато тялото му спеше:

 

ґґ Една Велика Същност показа на човека - ""Познай Истината и Истината ще те направи свободен"". Питай се братко, що е Истина , що е Свобода? Отговори всеки ще поиска да ти каже, всеки ще да ти покаже кое как, кое що. Но не братко, Ти си като диаманта - единствен, уникален, но въпреки всичко писан си в общото, в туй в което всички сме писани, и туй що е писано у всички ни. В тебе братко въ всяко що искаш да видиш, всяко що искаш да знаеш. Питай, себе си питай кое как и кое що, и слушай се но не с тези уши дето чуват фалшивото и туй де е слуга на заблудата, слушай се духом, с ушите на Азъ, гледай се вътре с очите на Азъ, искай да чуеш и ще бъде, искай да видиш и ще бъде - но вътре братко, у тебе дълбоко, там де никой не вижда, там де единствен сам себе господар се наричаш.

 

И бури ще минеш и през огън ще гориш, но не се отказвай, братко! Гледай всичко, което си минал, направи го на книга и дръж я вътре въ тебе и гледай я, гледай! Там на книга в душата, там де никой не гледа, там де господар си на себе, там е туй що Истина значи и туй що Свободата навява! И продължавай по Пътя, той нивга не ще се прекине, и Пътя е вътре въ тебе и ти самият си Пътя напреде! Туй що съ тъмна одежда видиш да броди, не спирай подир него да бродиш, а знай щом Пътя при него те води, то туй е да пробваш дали си достоен по Него да ходиш. И много съ тъмни одежди ще видиш, на погледа първо ще бъдат приятни, но щом добиеш очите да видиш, научаваш на скритият образ лицето без маски какво е! Ако тъмни одежди поискат въ битка да влезеш покажи Светлината тъмата как гони, но помни че и Светло и Тъмно са слични, помни че на Цялото двете страни балансират. А Истини.......има ги много, има и много заблуда, но Вярата, таз що в душата ти грее, тоз поглед през плътните същности гледащ, и мечът - Духът твой на Воин ще пазят, Балансът на Цялото вечен да бъде!!! ґґ


Старият Български мистицизъм, този същитят който изгубихме през вековете, Българската езотерика и начин на Духовност - част от Цялото, от туй което е било, Е и никога няма да престане да бъде. Това, което крият от нас, това от което се страхуват, това при мисълта за което натискат още по-долу Съзнанията на Българите и всички древни народи! Туй което рисуват като религия, туй което от както се родим ни индуцират като ""духовност""... Духът на Българина е една от връзките с Неразрушимото, това което е у Вас, това що е у мен, това що е у теб... Българина, връзката с Цялото, духовността, самото Цяло....това си ти, това съм аз, това сме всички ние. Нашите Предци го знаеха...ние го забравихме, ние го заместихме с фалшивото и туй що истину е празно... Мислим туй дето всеки ден и нощ ни сервират я от медии, я от сателити, я чрез ""другите методи""....мислим го и на всичкото от горе го вярваме... но така е, човеците сами избрат Пътя си, много от тях дори са го избрали преди да дойдат тук отново, но с тях дойдоха и голям брой други...други облечени в тъмни одежди, други маскирани като всеки, други представящи себе си за Светлина.

 

Те използват лимитираните сетива на човешкият аватар за да сеят заблуда, при това много успешно. Връщат се отново за да се опитат за пореден път да нарушат Баланса. Създадоха системи, институции, програмираха новородените със слепота и все още правят всичко по силите си за да държат нашите Същности и Съзнания далеч от Истините, далеч от Богъ, дълбоко заземени! Правят и невъзможното за да бъде успешен опитът им да донесат и тук царството на негативното и да съществуват чрез нашата слепота.......но...... :) въпреки всичко, Баланс отново ще има.

 

В редиците на този Орден без име и без велики майстори и магистри има все повече и повече Азове готови да помогнат. Доста от тях се събудиха но все пак мисля, че за да достатъчно трябва още работа. Следващата стъпка на тези заели едната или другата полярност е да останат безполярни, да открият Баланса у себе си без да заемат една или друга страна. Те са бъдещето, новото което идва. Подтисканите стари народи пазещи в ДНК-то и в историята си Знанията малко по малко ще започнат да се пробуждат и с времето. Планът и Играта ще се обърнат посоката си. Тогава Мисията на безименният Орден ще бъде приключена под тази и форма, и Мисията като всичко останало ще еволюира и ще се трансформира под една или друга форма. Успелите да се изкачат над полярностите ще ""излетят"" още по нагоре, всички го знаем.

 

Еволюцията е в хода си, тя е вечен процес на трансформация, старото винаги ще отстъпва място на зародилото се ново, не е ли прекрасно човек да го осъзнае? Пътят продължава, и за успокоение Братя ще ви кажа, че е сложен, но за сметка на това е продължителен! :) Дръжте Съзнанията отворени, битката е към краят си.

 
Атанасовски

http://www.facebook.com/notes/petko-atanassovski/%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%85-%D0%BE%D1%82-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%86%D0%B8/235840826447722





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799587
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия