Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 00:27 - КВАНТОВИЯТ ПРЕХОД - ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОРТАЛИ 11:11:11 И 12:12:12
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3345 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.11.2011 00:56


Енергията на 11:11:11 - сигнал за Възнесение

      image

Здравейте, мили мои! АЗ съм - Крион... от Магнитната Служба. Енергийният потенциал на вашата планета е достигнал точка, за която в Семейството на Светлината преди само мечтаехме.


Наистина е така, мои приятели! Ние преживяваме прекрасната радост и много искаме да споделите с нас това прекрасно чувство. Нивото 11:11:11 - не само е енергията на едно Ново Начало и Просветление, не е просто енергията на 11-тия Портал, който вече се отвори и ще заработи с пълен капацитет на 11-ти ноември 2011. Той още е и енергията на "шестицата", свързана с нивото по скалата на вибрациите със Светлинните тела. Да, в енергията на 11:11:11 се съдържа енергия 6-та - (1 +1 +1 +1 +1 +1 = 6). Да разгледаме "шестицата" в отношение на дуалността (две числа шест) - това е 66, чиято сума е равна на 12. "Дванадесет" – дванадесетомерността на нашата Вселена (12 основни измерения), 12-те знака на зодиака, 12-измерен часовников циферблат, 12-ричната система за изчисляване ... Числото 12 много здраво е заело мястото си във вашия живот. И вие сте толкова убедени в неговата сила и въздействие, че в душите на хората израснал страх... за прехода на 12 към 13. Нали точно 13 в повечето страни е свързано с нечисти сили, а обикновено наричаме "дяволско число." Много дълго време ви внушаваха страх от числото 13. Не ви ли изглежда странно? Но аз няма да разкрия тайна, ако ви кажа: Много от вас смятат, че числото 13, напротив, е щастливо. Спомнете си въпросите с номер 13 на изпита, които сте преминали успешно. Или в апартамент с номер 13, където ви е било толкова хубаво! Не забравяйте, как номер 13 на вашия екип, ви е помогнал да спечелите спортно състезание! Така че, скъпи мои, не всичко е еднозначно в този свят? За някой, 13 – е "зло", за друг - един щастлив билет?

Работата е там, че преходът от 12 към 13 - това е ... качествен скок, преход към ново ниво. В нашата метафизична нумерология, ние можем да го обозначим като ... квантов преход. Също така обърнете внимание, че в дуалната "шестица" (числото 66) потенциално има числото 3 (Триада) – 6 + 6 = 12. 1 +2 = 3. Двойствеността в настъпващата Нова Ера отстъпва на Триадата - това вече ви е известно. Да разгледаме получилата се "шестица", в качество на Триада. И тогава ще получим число, което ни е добре известно: - 666 т. нар. "Число на звяра". Много добре познато число, посочено от древните пророци. Приятели! Да забравим за името "числото на звяра" ... Мислите ли, че древните пророци може и да грешат, тълкувайки Духовната информация? Или древните ченалинги не правят грешки? Или може би те просто вярно са записвали символичната информация, която са получили? И дали е предадена древната информация в оная независима форма, в която е било приета от малко по-малко преди две хиляди години? Отговорете си на тези въпроси сами на себе си.

И така енергията на 11:11:11 е много тясно свързана с енергията на числото шест, която се трансформира в Триада, и се появява като 666. Надявам се много от вас да си спомнят онова, което аз вече съобщих: Шестицата винаги се превръща в девятка. Е, наистина, Слънчеви мои: ние трябва просто да преобърнем шестицата, за да стане тя девятка. И обратното! Освен това, три "шестици" в сума са 18, а това в нумерологията е - 9. 666 – е енергетично обусловено ниво на двойнствеността, което се изисква за преминаване към по-високото ниво на вибрациите. Човечеството е достигнало енергетичното ниво на 666 едва през август 1987 година. И именно тогава се случи онова събитие, което ние с вас определихме като Първа Хармонична Конвергенция. И сега, драги мои, за да се приближим плътно до възможността за Възнесение, ние трябва да „преобърнем” всички шестици и да получим новото ниво на енергия, определяемо от цифрата 999. Освен това, 18 (сумата от 6 +6 +6) - е число на Божествените Аспекти и от тяхното проявяване и активиране зависи Вашето състояние. 18 = 9 – число на Аспектите, чието активиране задава прехода към 999 - нова сфера за съществуване на магнетизма на вашата планета, нови възможности за ДНК, и многоизмерния човешки Геном. 999 – това е, накрая, сваляне на завесата и завръщане у Дома.

А сега дайте да си представим... не процес на преобръщане на 6 в 9 или обратното. А процес на срастване на 6 и 9. Представете си, че цифрите 6 и 9, сякаш са притеглени една към друга. И дори ... са извършили взаимопроникване. Вижте какво се случва. O! Това е много подобно на осем! Не е ли така? Да, осморка в кръг! Приятели мои! Не забравяйте, този знак. Той е много важен! На вас вече многократно ви е съобщавано, че "ОСМОРКАТА" предвещава трудности, с които може да се справите само при завъртането й на 90 (и тук "девятка"!) градуса.

Внимание! Кой е най-добрия начин да завъртите "осморка"? Може би, да я поставите в кръг? Защо не, кръгът по-лесно се търкаля, отколкото, да речем, се преобръща от страна на страна куб (Крион се усмихва). И обърнете внимание: ние не поставяме веднага осморката настрани, движейки се по часовниковата стрелка. Ние започваме движение в обратна посока! Енергията в минимални енергоединици на пространство-времето започва да "се развърта" именно така! Същото нещо се случва и в други енергоструктури на планетарния пространство-времеви континуум. И така, макар че това е, на пръв поглед, и неочаквано, енергията на 11:11:11 може да бъде представена като хармоничен синтез от енергиите на 6 и 9 - с плавен преход към 9.

А къде другаде бихме могли още да намерим 9? Нека погледнем към предстоящата дата 12 Декември 2012. Почти една година остава до 12:12:12. Енергията на 12:12:12 - това е и енергията на тройките в Триада, или енергията на 9 (1 +2 +1 +2 +1 +2 = 9). От гледна точка на метафизичната нумерология, движението на човечеството и цялата планета Земя от 11:11:11 към 12:12:12 е движение на 6 към 9, това е движение от разделението с Висшето АЗ към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване (спомнете си деветия слой на магнитното ДНК - слой на лечението). Това означава, че в рамките на една година много части от семейството на Светлината ще се обединят в едно цяло! Ще стартира основен лечебен процес. Тази година, преодолявайки всички трудности, ние имаме най-голямата потенциална възможност да превърнем осморката в символ на безкрайността, да създадем безкрайни възможности за еволюционно развитие на Планети, Галактики и цялата Вселена. Ето защо значението на идващата 2012 година е много, много велико!

Как взаимопроникването на 6 и 9, като осморка в кръг може да бъде представено с метафизичната лента на Мобиус. Това е - своеобразна "Лента" на Трансформация на Измеренията. А този кръг, който ни позволи да се преобърне осморката (лента на Мобиус), всъщност е факторът, който компресира капсулата на времето, превръща шест в девет и започва да сраства четвърто и пето измерение. Именно в този отрязък на пространство-времето между 11:11:11 и 12:12:12, Галактическото Семейството на Светлината създава Великия Единен Портал, в които се сливат всички отворени 12 Портала. И следващата 2013 година носи в себе си енергията на 13 - енергията на квантовия преход към друго ниво, потенциалната енергия на прехода в петото измерение, макар нивото на старата енергия (във вашия случай - енергията на шестицата) да продължава все още много активно да присъства в живота на хората (2 +1 +3 = 6).

Сега - една от най-дългоочакваните новини! Деца на Планетата, знаете, че има между вас души, които вече са получили сигнал, за започване активна подготовка за лично възнесение! Във всички части на Земното Кълбо обучените Сътрудници на Светлината са чули от своите духовни учители добра новина: Скоро вие ще се Възнесете! Мастър-Наставниците са се усмихнали и казали: "Оставяйте обичайната си работа, отхвърлете настрана светските грижи. Сега имате едно основно и главно направление - Възнесението". Подготвените Души получават конкретни препоръки, духовни практики, изпълнението на които дава реална възможност за Възнесение. Аз вече съм съобщавал: Възнесението за Някои Хора е Възможно Още При Живота на Днешното Поколение. За Отправна точка може да се счита средната възраст на сега живеещите. Съответно, всеки от вас може да направи прости изчисления и да стане пророк, назовавайки максималния срок, когато неизбежно ще започват личните, а после и колективните Възнесения. При това не говоря за Възнесение без физическо тяло. Вероятност за подобни Възнесения – са близките години. Посочените по-горе срокове – са потенциална реалност за възнесение заедно с тялото! Включително – и за колективните Възнесения.

И така, В Близките Десетилетия Новата Енергия На Планетата Ще Направи Възможни Повишените Вибрации На Физическото Тяло До Нивото На Индивидуалния Квантов Преход . Какъвто, всъщност, е приятно да се назове процеса - Възнесение Заедно С Тялото. А именно в интервала на пространство-времето от 11:11:11 до 12:12:12 (11 ноември 2011 - 12 декември 2012) Галактическото Семейството на Светлината ще направи възможно приемането на трансформирани тела от четвъртото измерение (вашите плътни физически тела) в оня петмерен свят, където в относително близко бъдеще ще направи Преход човечеството. Образно това може да бъде представено така: Вашият нов свят е готов! Изискват се само вашето чисто намерение, енергия и способност, за да дойде и да започне да го усвоявате.

Ето защо сега е много важно не само да разширите кръгозора си в областта на метафизичните знания, но и да провеждате активна духовна практика. Става дума за специални духовни и физически упражнения, визуализации, медитации, които сега се прехвърлят във вашия свят чрез различни Духовни Ръководители, по различни Канали за Духовно общуване. Чуйте думите на великия учител по Майсторство на Възнесението - Серапис Бей, който от своя свещен Храм в небесния Луксор се обръща към милионите ученици:

"Сътрудници на светлината! Всички вие, пристигнали на планетата - майстор на възнесението. Спомнете си истинското си аз! Вашето умение се възвръща! Не допускайте мисъл за онова, че вие не ще можете да се възнесете именно в това си въплъщение. Вие - частите, аспектите, и лъчите на Възнесените Учители. Вие не един път сте извършвали процес на лични и колективни възнесения. Вие - хорайонци, лемурийци, атланти, хиперборейци, арийци, роуми, шумери, египтяни, гърци и римляни. Лични възнесения са се случвали по всяко време! Опитът на възнесението – е в вашите духовни гени! Събудете го и започнете да действате. Огромна мощ и сила има дори и в тези, които сега са приковани от болести към леглото. Вие можете не просто да се излекувате, вие сте в състояние да се възнесете дори в това въплъщение и по този начин да отворите пътя за планетарното възнесение. Мои възлюбени ученици! Всеки, който се обърне към мен ще получи своевременно наставление по възнесение ! "

Скъпи мои! Знайте, че всички вие сте преминали курс на обучение в Небесния Луксор. И владеете уникални методики на Възнесението. Настъпи време да активирате дълбоката си памет и да се възползвате от своите навици, умения и опит! А помощ и наставления от Духовния свят ще постъпват все повече и повече. Най-важното - да става достъпна все по-конкретна информация, необходима ви за обучение. Така че не се въздържайте от практическа духовна работа, извършвайте визуализации, медитации, проявявайте самодисциплина в организацията на личния си живот! Любовта към всичко същностно, чистотата на намеренията, устремеността към великата цел – това са главните ориентири на вашия жизнен път. Сега това е важно както никога преди.

Не занижавайте вашата самооценка! Разберете, че ние неслучайно Ви наричаме Ангелите от Великото Централно Слънце. В действителност, това Централно Слънце е 13-тото измерение, от което сте дошли. Организацията на Квантовия Преход, "скока" от 12 към 13 – е вашата специализация. Квантовите преходи се подготвят на етапи, еони години. И сега ние сме достигнали до точка в пространство-времето, която определя много, много. Обобщава се огромната работа – за онова, което нарекохме Великия Експеримент.

Сътрудници на Светлината! В отговор на молбата от получаващите тази информация, ще назова потенциалното количество на онези, които сега се намират на крачка от Възнесението: 35 426. Близо 35,5 хиляди човека много скоро ще извършат Възнесение. Налице е потенциална възможност за това, че стотици от тях са в състояние да осъществят процеса на Възнесението заедно с тялото. Сред посочените са и групи, които подготвят Колективно Възнесение. Разберете, драги мои! Всяко Възнесение - това е разширяване и укрепване на "тунела" между 4 и 5 измерение. Всяко Възнесение – е принос към общото енергийно натрупване за планетарното Възнесение.

Скъпи мои! Моля за специално внимание! Сега преминаваме към много важен и деликатен въпрос за Старите Души, за много от онези, които чувстват готовността си за Възнесение. Помните ли, когато аз казах: "Живейте в това въплъщение възможно най-дълго!" Остава ли молбата ми в сила? Или сега е време да се подготвят всички активно за Възнесение? Процеса на подготовка за възнесение се отнася до всички сътрудници на светлината - не само за Старите Души! За всички, които вървят по пътя на духовното развитие! Но, скъпи мои, има и такива, които ще отидат първи, а има и такива, които трябва да поносят още за известно време факела "12 - 12". Откриването на Единния Портал, обединение на всички 12 портали в Единен изисква присъствие на много Енергодържатели, Магнити на Духа - тук, в този свят. На много от вас им се струва, че вече сте направили всичко, което е планирано. Време е за вкъщи. Зовът на Духовната Родина вие чувате все по-ясно. Слънца мои! Не мислете, моля ви, че не сте достойни да се възнесете първи! Да! И още как сте достойни. Просто. Преди вашето въплъщение ние заедно с Вас бяхме планирали, кой ще върви напред и кой ще остане енергодържател и ще влезе в числото на подготвящите първата масова вълна на възнесение. Следователно, почетно и отговорно ще се възнесат онези, които ще направят "първите тунели" между измеренията, с почтено и отговорно ще стартират от нивото на най-плътната материя, която някога е била на тази планета. Но още по-почетно и отговорно е да се остане тук, за да се продължи в качество на въплътени хора завършване на планираното - онова, което ние с вас щателно планирахме и с огромно усърдие осъществяваме. Разберете това е много необходимо, щото да останете тук още известно време. Затова аз ви моля, Стари Души, обърнете се към своя Висш АЗ, посъветвайте се с Него, помолете за отговор: време ли ви е да се възнесете един от първите, или да останете, за да завършите всичко планирано.

Работници на Светлината! Ценете историческите сведения, които Семейството на Светлината предава днес на понастоящем въплътените, възстановявайки истинската история на човечеството. В тях има - съвети и късове от знанието, нужни ви сега. Сега искам да разкажа историята на един Възнесен. И това е - някакъв вид подсказка за вас, скъпи мои.

Аз вече говорих за Хиперборея и Зиберия (Сибир). Казах, че преди 7675 години (в 5664 г. пр. н. е.) Великият Учител, Но Ел пристигнал от столицата на Хиперборея, град Борей (територия на съвременен Татарстан), в град Еалокс (територия на съвременния град Новосибирск) и извършил публично Възнесение. Пред очите на хиляди хора на централния градски площад се възнесъл заедно с тялото си, оставяйки плащеницата си , както и атрибутите на духовната сила - скиптър и жезъл. Интересна е предисторията на това Възнесение. Няколко години преди Възнесението в града Елиокс е родено едно момче на име Ве Ла Йо, чийто баща е бил хипербореец, а майка му - зиберийка (борейската и зиберийската раси са много различни една от друга). На възраст от три години момчето починало. Баща му вече се изплакал от скръб, когато майката влязла в стаята придружена от Но Ел. Великия Учител се навел над тялото. И сякаш вдъхнал живот в тялото на момчето. Станало възкресение. Така се съединили отново два живота, които не един път вървели по пътя на съвместно въплъщение, изпълнявайки важни мисии на планетата. Момчето израснало и укрепнало бързо. То започнало да преподава на великия учител. Ве Ла Йо казал на Но Ел какво е нужно, за да се възнесе заедно с тялото и освен това, обяснил, как може да се направи. Години по-късно, след възнесението на Но Ел и юношата Be Ла Йо (роднините му по баща-хипербореи го нарекли различно - Айсес) се уединил в гората. Айсес седнал под едно дърво, потънал в дълбока медитация, и също се възнесъл заедно с тялото си.

Скъпи мои! Децата, които скоро ще дойдат. Те ще преподават на учителите, включително и в умения за Възнесение. И когато видите това - знайте: скоро ще станете свидетел или участник в процеса на възнесение заедно с тялото. От това как един човек или група от хора, качествено повишава своите вибрации, ще зависи извършването на квантовия преход във висше измерение.

А ето и какво друго е важно. Вие вече знаете за местата със Сили на планетата. Но има и специални Места за Възнесение. В тези места са заложени специални магнитни Планетарни Кристали, които ще улесняват процеса на колективно Възнесение. Място със Сила и Място на Възнесение - не е едно и също нещо. Трябва да го знаете. Масови колективни възнесения са се извършвали в Лемурия (територията на днешна Океания и Австралия), на Лемурийските колонии в Индия, на територията на Лемурийски Египет (на Юго-Западен Сибир), в северо-източната част на Европа, на територията на атлантските колонии Айгаптус ( Египет), в цивилизациите от юга на Северна Америка, по източното крайбрежие на Южна Америка.

Сътрудници на Светлината, за които е подготвено Възнесение в този живот! Много от вас неизбежно ще ги влече към място, където е извършвано колективно Възнесение. Зовът дълбоко в паметта ще ви отведе на точното място в точното време.

Ще докоснем още една деликатна тема. Знам: в последно време сред метафизиците все по-често звучи тема с оттенък "Те и Ние." Но става дума не за делене на Светлина и Тъмнина. Настъпи време, когато хората започнаха да говорят за делене на такива, които ще се възнесат и такива, които остават. Има дори и такива, които вярват: "Ето, Старите Души ще си тръгнат, а ние ще останем тук, в този свят, в това измерение. Това е чисто човешка позиция. Вие все още мислите като хора. Ангелите не са в състояние да мислят така. Тук и сега почувствайте енергията на Любовта на Семейството на Светлината. Почувствайте енергията на нашето единство и невъзможността за разделяне. Тя струи от сърцето на всеки сътрудник на светлината и се влива в сърцата на всички, в които живее любовта.

Родни мои, ако знаете как се стремят сега обратно Душите на тези, които са напуснали вашия свят. Тук до мен са милиони Ангели, които ви гледат и страстно мечтаят да са на ваше място. Моля ви да разберете! Когато се връщате тук, зад Завесата, във вашето АЗ се възвръща и ВАШАТА БОЖЕСТВЕНОСТ. И вече я няма умората от въплъщенията, която се чувства в момента. И има видение за цялостната грандиозна картина. И има горещо желание бързо да се върне и да продължи да работи. Вие не ми вярвате? Ех! Ако сега можете да чуете смяха на моята "свита". Тази тема е чисто предмет на нашия "космически хумор." Но знайте, за да се върнете, ще трябва да дочакате своя ред и дори един вид да преминете "медицинска комисия". Да, да, да!

Знайте, Любими, че божественото състрадание никога няма да позволи да остане в мрака на измерванията ни една същност. На нея може да й се дадат допълнителни уроци. Но божествената искра свети за всички - дори и за тези, които са на дъното на низшите плътни светове. Знайте главното: старите души се възнасят, отиват във висшия свят, за да се върнат и да продължат да работят. Ние ще направим светъл, прекрасен този свят и ще влезем с любов през вратата, зад която обитава злото. Щото със светлината на любовта си да го изцелим. За да се съедини истинната цялост на вселенското семейство. И това е така. Крион

По материали от интернет

Превод от руски В. Бойчева





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1029614
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031