Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 15:55 - Всеки си има ангел-хранител според зодията
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2340 Коментари: 0 Гласове:
1



Отправяте молитва към своя ангел хранител и той ще ви помогне

Кой какъв ангел хранител има?

Ангелът на Овена е Баракиел, той се грижи за успеха му. Дарява го със силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

А ангелът на зодия Телец е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете предназначението си.

Гъвкавият и пъргав Близнак се управлява от Бахрам – ангелът на победата Той ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина – настойчиво го подтиква към придобиване на нови знания.

Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате.

Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

Любопитният и знаещ Лъв се управлява от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

Бързата и работлива Дева се пази от Кадмиел – ангелът на съдбата винаги е готов да ви помогне да разберете истинското си предназначение, да изберете верния си път. Обръщайки се с молитва към него, внимателно се вслушвайте в това, което ви предсказва вашата интуиция. Именно чрез него ангелът на зодиака направлява Девите.

На хармоничната, уравновесена и която цял живот се стреми към стабилност, но трудно или въобще не я постига, чувствителна Везна – ангелът Барчиел й дава вътрешна сила и състрадание. Те са й нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.

Жестокият и отмъстителен, но трудно разгадан Скорпион се управлява от Габриел – един от най- силните ангели. Той помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на ангела и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

Не дотам общителният Козирог се управлява от ангела Камбиел. Той ги покровителства във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

Най-умния и с голяма проницателност, с много силна интуиция Водолей, който живее 50 години по-напред от другите, го пази ангелът Катател, дарява „децата” на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

Добрата и чувствителна, със силно развита интуиция, медиумът Риби се управлява от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води към успех в любовта и в делата им.

КАК ДА СЕ МОЛИМ НА АНГЕЛИТЕ НА ЗОДИАКА?

За целта трябва да се използва обикновена молитва към ангела пазител, като в нея се поставя името на зодиакалния ангел, чиято помощ призовавате. В края можете да изкажете конкретна молба в рамките на това, в което може да ви помогне даденият ангел. Ето и текстът на молитвата, с която да се молите на своя ангел: „Свети ангеле, запази мен, грешния. Не позволявай на лукавия демон да ме обладае, укрепи ръката ми и ме наставлявай по пътя на моето спасение. Свети ангеле Божий, пазител и покровител на окаяните ми душа и тяло, прости ми, ако съм те оскърбил неволно, и ме запази от всяко изкушение, за да не разгневя Бога. Моли се за мен пред Господ и ми помогни….Амин.”

Източник: chudesa.net


Тагове:   ангели,   зодии,   зодиак,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3800682
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия