Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2011 10:28 - Глюкопротеин унищожава раковите клетки напълно!
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2870 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Работи на 100% и унищожава раковите клетки напълно без опасност да се появят отново след години. Така описват учените най-обещаващото лекарство против Рак.
Седмична инжекция от 100 милиардни от грама безобиден глюкопротеин (естествено-образувана молекула от захарен и протеинов компонент) активира имунната защита и лекува рака без да причинява странични ефекти.

Нормалният Gc протеин (също познат като Витамин-D свързващ протеин) е обилен глюкопротеин, намиращ се в кръвния серум, който се превръща в молекулярния ключ, активиращ макрофагите, когато се преобразува в активната си форма, наречена Gc макрофаг активиращ фактор (Gc-MAF). Gc се активира при преобразуването си в Gc-MAF с помощта на Б и Т клетки (костен мозък и бели кръвни клетки). Според учените, раковите клетки секретират ензим, познат като alpha-N-acetylgalactosaminidase (Nagalase), който блокира преобразуването на Gc протеина в Gc-MAF и предотвратява унищожаването на туморните клетки. Това е причината ракът да не е засичан от имунната система. Резултатът са инфекции, които най-често убиват раково болните.

Веднъж в седмицата инжекция (100 нанограма) от Gc-MAF активира макрофагите и имунната защита, и не след дълго болестта е победена подобно на обикновения грип.

Нобуто Ямамото, директор и молекулярен биолог от института на Терапевтична имунология във Филаделфия, щата Пенсилвания, каза: "това е най-могъщият макрофаг активатор, откриван някога."

Веднъж произведени макрофагите в достатъчно количество, другa Gc-MAF инжекция не е необходима за една седмица напред, защото макрофагите имат полуживот от 6 дена. След 16-22 седмици лечение с Gc-MAF количеството на ензима Nagalase ще е в рамките на нивата при здравите хора, което доказва, че туморите са напълно унищожени. Лечението е абсолютен успех.... проработи 100% и 16 пациенти с диагноза рак на гърдата бяха излекувани за период от 4 години, гласи изданието от 15 Януари (International Journal Cancer).

В друго свое изследване на д-р Ямамото и колегите му, публикувано през Юли 2008, Gc-MAF терапията на 8 пациенти с рак на дебелото черво, които вече били преминали веднъж през операционната маса, завършила успешно след 32 до 50 седмици (32-50 инжекции). "Всички пациенти се завърнаха обратно в границите на нормалното здраве, след като се повишиха нивата на Nagalase в кръвта им, унищожавайки всяка ракова клетка." Този ефект продължил 7 години без повторна поява на тумори.
Gc-MAF терапията се развива изключително бавно, въпреки че е позната още от 1993 година.

Опитите са потвърдени през 2003 от независими лаборатории в Германия, Япония и САЩ, които успешно демонстрираха активацията на макрофагите след инжекцията на глюкопротеина.

През 1997 д-р. Ямамото инжектира лекарството в мишки с тумори. Резултатите са същите. 4 инжекции удължили живота на болното животно с 6 пъти в сравнение с други болни мишки, които не са били подложени на лечение.

Националният институт по ракови заболявания в САЩ обяви през 2004 г., че 72 милиарда долара са инвестирани в борбата с болестта. Още 55 милиарда са инвестирани в опиати, които не допринасят с нищо. Ако обикновен пациент бъде подложен на GcMAF терапия, то той би заплатил цена за цялото си лечение от около 4500 долара (150 долара на инжекция). За сравнение генната терапия е на цена от 13 000 до 100 000 долара на годиниа, но резултатът е почти нищожен.

Допълнение: За съжаление лечението, за което прочетохте току що не е достъпно никъде. Откривателят му се опитва да патентова версия, но изпитва изключителни затруднения, въпреки че методът се е доказал многократно - излекувани са напълно хора с различни видове рак без усложнения и странични ефекти. Докато Gc-MAF се синтезира в здрав възрастен, няма достъпни центрове за извличане на серума от кръвта, за да се инжектира на болен.

Надяваме се, че някой ден лекарската общност ще напише протоколи за този вид лечение и как да се внедри. GcMAF е естествена молекула, която не може да се патентова. Целта на статията е да съобщи, че е открит начин за лечение на раково болните, и че само така могат да бъдат избавени от ужасната болест.

Bill Sardi & Timothy Hubbell



Гласувай:
4



1. kiarasoto - Няма болест без лек...
04.10.2011 10:55
Но причината е в донорството. Всеки болен е донор на средства на здравната ни индустрия и ако няма болни, какво ще правят. Така, че нещата са в собствените ни ръце. Яжте повече грозде Булгар и не се бойте ! Желая настроение и усмивки на всички и ясната мотивация:" Лекът за всичко живее в нас !"
цитирай
2. helibet - стискаме палци
04.10.2011 11:44
стискаме палци
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785295
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия