Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2011 20:37 - Свещените храмове - Патриша Кори - "Космосът на душата - зов за пробуждане на човечеството"
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2291 Коментари: 0 Гласове:
2



... Щом приемете, че всяко творение представлява материализация на съзнателна мисъл, ще преминете към по-високо ниво, където целебният процес, който преоткривате днес, вече няма да бъде необходим - впрягането на силата на индивидуалния разум за лична и планетарна хармония ще бъде просто като да ударите камертон, за да създадете звук.

Това е изключително важно, когато Гея се подготвя за пълен планетарен възход, ако искате да останете в тялото си, тъй като енергийните блокажи във всеки слой на съществото ви ще попречат да го направите. С прости думи, хората с лошо функциониращи биоелектрически меридиани и затворена енергия няма да издържат огромните енергийни промени и усилването на фотонната светлина, което предстои сега, когато Гея се придвижва към центъра на Галактиката.

Решаваща за вашата Слънчева система беше 1994 г. Тя отбеляза ускоряването на земната трансформация и пробуждането на другите небесни същества от вашата сфера. Юпитер беше галванизиран чрез обстрел от дълбокия Космос, който стимулира това тяло за начално ниво на физически живот, като оттекна и в други светове, непонятни за биологическата терминология. Реактивизираха мисъл-формите на съществата, свързани с юпитеровата вибрация, като всички се приготвиха за промяната. Онези от вас, които усетиха върху емоционалните си тела юпитеровото шоково лечение, са най-настроени към тези многоизмерни същества, защото резонират към експанзивната, освобождаваща архетипна енергия. Затове сте съвсем наясно, макар и само на подсъзнателно ниво, за труса, който предстои в 3-измерния свят на планетната действителност из цялата Слънчева система. Ако можете да си представите как огънят Кундалини протича от Слънцето през всяко планетно тяло на съществото на вашето Слънчево Божество, тогава ще съумеете да осмислите интелектуално и да очаквате величествените вълни светлина, които ще преминат през Галактиката и ще достигнат до най-отдалечените краища на Вселената в нещо, което можем да ви опишем най-добре като галактически оргазъм.

...

Както при Юпитер, цялата Слънчева система сега преживява космическо настройване и в момента наблюдаваме експлозивното отваряне на впечатляващ брой човешки същества. Всяка отделна единица ще отговаря за собствената си еволюция, защото такъв е доброволният избор на всеки индивид. Мнозина ще изберат да си тръгнат поради нежелание да се откажат от своята зависимост от сетивната действителност.... Онези от вас, които наистина искат да се понесат върху огромните вълни на промяната, сега трябва да поемат алхимическата задача на метаморфозата, известна на мнозина като Великото Дело или пробуждането на светлинното тяло.

...

Храненето със сурови плодове и зеленчуци прокарва светлината през храносмилателната система и най-важното, през тъмнината на чревния тракт - растенията действат в клетките ви като носители на светлина, които попълват Ка или жизнената сила във вас.

...

Най-съществените химически вещества, необходими за идеалното функциониране на тялото, но и за отварянето на епифизната жлеза, се намират главно в суровите плодове и зеленчуци, зърнените култури, ядките и семената.

- Елиминирайте мъртвата животинска плът от хранителния си режим.

- Отстранете изкуствените оцветители, аромати, синтетичните хранителни вещества и синтетичните витамини.

- Избирайте пълнозърнести, непреработени, естествени храни от дъното на хранителната верига, като зърнени култури, семена, плодове, зеленчуци.

- Направете радикална промяна в методите си за приготвяне на храна, като включите 60-70% неготвени зеленчуци и плодове, най-добре откъснати направо от дървото или от растителния източник.

- Не използвайте микровълновите фурни в който и да е аспект на храненето си.

- Стремете се към екологично отглеждани продукти или по-добре сами ги отглеждайте. Растенията откликват на сърцето с още повече светлина; всички живи същества разцъфват от любовта.

- Включете в диетата си семена, бобови култури и целулоза.

- Благославяйте храните, които поемате, и ги ограждайте със светлина.

- Силициевият двуокис може да неутрализира някои от замърсителите, които се намират в питейната ви вода: поставете парче кварц в стъклено шише и съхранявайте в него филтрираната вода една нощ, преди да я пиете.

...

Знайте, че ядките, семената и бобовите култури са най-малко обработваните и променяни химически от всички храни.
...
Пестицидите, използвани в масовото производство на плодове и зеленчуци, натрупват токсини в тялото и донякъде неутрализират ползата от яденето им. Ако храната се харесва на насекомите, най-вероятно е здравословна и за вас, затова не се тревожете, ако няколко малки създания искат да споделят едно листо маруля или домат. Присъствието им е знак, че храната е чиста от токсични пестициди и отпадъчни вещества,.

...

Яденето на месо от клонирани животни, от което ви дели само една крачка, ще породи усложнени генетични мутации в телата ви и можете да бъдете сигурни, че ще ви прикове допълнително към земната плътност. Мъртвото месо, най-тъмната храна, очевидно запушва храносмилателната ви система, затова ви предлагаме да го елиминирате. Щом прозрете, че плътността му пречи на работата ви върху светлинното тяло, сигурно ще откриете, че желанието ви за месо е изчезнало. Мнозина от вас вече са забелязали нарастваща липса на интерес към месото. Това е етап от еволюцията на вашия вид.
 
...
В цялата човешка история - както документираната, така и по-старата, от времето когато континентите са били единна земна маса - звукът се е използвал като мощен катализатор от съществата, които са засяли Гея, и от техните наследници. В момента на вашето пробуждане трябва да разберете силата на звука за отварянето на дверите, освобождаването на енергията, видоизменянето на материята и разчистването на пътя към възхода. В древната цивилизация на Атлантида, преди вибрацията на Нибиру да унищожи хармонията й, съществата били напълно възприемчиви към звука и усещали музиката на Гея със стъпалата си като "басовия акорд" на своята самоличност. Всяка планета, всъщност всеки слой измерение, вибрира със звука на своето семе и затова съществата от Атлантида, наследници на други светове, донесли на Земята нивото на своята културна идентичност под формата на звук... Атлантида била мултиетническа култура от много цивилизации, които дошли да поставят началото на Новия Свят. Тази епоха доста приличала на заселването на Северна и Южна Америка - преселниците били същества от най-различни измерения и звездни системи извън земното ниво.

Всяка душа притежава отличителна музикална честота и сливането й с музиката на Гея пораждало някакъв индивидуален звуков отпечатък във всяка клетка на тялото. Този отпечатък наричаме аум или музиката на душата. Хармонията сред съществата на Атлантида далеч надхвърляла емоционалните взаимоотношения, защото в онзи период и при тази цивилизация всеки можел да чуе душевната музика на другия; и тъй като всяка музика в една или друга форма се вливала в останалата, нямало дисхармония. Затова тази първоначална земна култура се смятала за една от най-успешните в Галактиката, място, където същества от най-различни измерения се настроили към вибрацията на Гея в мирно съжителство и се постигнало величие на много нива.

С течение на времето 3-измерната вибрация на сетивната действителност и гравитационното привличане на Гея започнали да се намесват в личния аум, разстроили го и се наложило провеждането на лечение. То се осъществявало посредством кристалните пещери по бреговете на Атлантида, където жриците-лечителки настройвали аум просто като удряли съответната кристална матрица и създавали резонансен тон, който възстановявал хармонията в индивида.
...

Намесата на Анунаките в следващите поколения не само осуетила фината индивидуална вибрация, а агресията им била толкова яростна, че звуковата честота (аум на Гея), била хвърлена в жестока дисхармония, близка до днешната. Със силата на всевластния воин те нпрегнали Жреческото познание за звука и кристалите на такава опустошителна честота, че можели да взривят звука като бомба иви напомняме, че звуковата война (методът на Анунаките) продължава да се използва за контрол и господство. Онова, което все още ви предстои да научите за унищожението на онзи континент и последвалото наводнение, е, че именно разстройването на звуковите честоти на Гея нарушава равновесието върху планетата.

Трима представители на Висшето жреческо съсловие на Атлантида избягали от безвъзвратното унищожение на континента и стигнали до бреговете на сегашните Хималаи, където установили познанието на звука и свещената геометрична форма. В разцвета на Атлантида съществата, които населявали този огромен остров, действали в многоизмерно съзнание, ето защо има известно объркване по отношение на материалната действителност на тази земя. В многобройните си поколения Атлантида наистина съществувала в 3-измерното, и ако сега в спомените ви изплува нейната значимост, то се дължи на факта, че докато навлизате в Епохата на Водолея, започвате да преоткривате тайните на предците си успоредно с възстановяването на т.нар. връзка ДНК... и се връщате към пално съзнание като галактически същества, които обитават синьо-зелената планета.

...
Тримата от Хималаите се споразумели да запазят за бъдещите поколения на Гея познанието за музиката на душата, но тя трябвало да се замаскира за онези, които, както в Атлантида, биха злоупотребили с енергията, за да контролират и изкривят честотата - както било станало със синтетичините кристални форми в напредналата вибрационна технология на цивилизацията им. Приносът им към тази бавно еволюираща култура бил най-напред във въвеждането на звуковите врати, които се отваряли само когато звукът започнел да резонира; а после в използването на геометричните фигури на Сириус като свещени порти към висшите светове. Тези символи са преплетени в архитектурата на много постройки на тибетския мистицизъм, появяват се навсякъде в изобразителното изкуство на храмовете под формата на мандали и геометрични скулптури. Съдържат честотата на време, когато музикалната вибрация се сливала със свещената фигура, за да отвори дверите на времето и измерението в онази култура. За жалост познанието изчезнаро в мощния водовъртеж от нахлуването на китайците в най-святата култура на ХХ в. Ламите напуснали покритите със сняг планини на Тибет и по-голямата част от познанието и свещените инструменти изчезнали от тази свята земя. Сега са малцина онези, които наистина разбират властта на звука над свещените символи, останали в изображенията от епохата, когато човечеството притежавало много от ключовете.

...

Майсторството на звука се е почитало в много цивилизации от богатата ви история и познанието продължава да е с вас, управлявано от просветените на определени древни народи, като маите, северноамериканските индианци, догоните, ламите и делфините. Те са обединени да поддържат вибрацията на гея, но за жалост до нея се домогва и властващият елит, който отново би злоупотребил с познанието, за да ви държи под контрол. Подобно на тъмните жреци на Атлантида, Властта притежава способността да взривява вирацията. Техните воини не хранят обич към Гея, нито уважение към човечеството, а продължават да се стремят да ви заробят в мрака на невежеството - където са се опитали да ви държат през цялото земно време след нахлуването им в Атрантида. Манипулерането на звука е съществена част от технологията им.

...
Познанието за звука и неговата респектираща сила отново се люшка между полюсите на светлината и мрака, също както и вие преди началото на вашата трансформация.


...

Работата на строежите на пирамидите била просто и лека дело на разума - Жреците се призовавали, за да породят звуковата честота, необходима за издигането на блоковете. Те притежавали познанието на Атлантида за силата на звука, също както маите в подобните им творения... и тибетците, които използвали своето разбиране за звука и човешкия глас за висшата цел да поддържат вибрацията на душата на гея, която в действителност поддържа планетата в течение на много хилядолетия.


Патриша Кори - "Космосът на душата - зов за пробуждане на човечеството"



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785993
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия