Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2011 21:05 - Взето малко сборно от Милан Миланов
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3730 Коментари: 0 Гласове:
2



" - Лизимах и двама от най-приближените му хора са били посветени и са знаели тайните на висшите духовни учения. Имали са достъп до подземията под нос Калиакра, където са прибрали всички съкровища, притежание на владетеля.
- Ти говориш за подземия, а Страбон пише за пещери.

- Съвсем точно е написал - пещери. Да, пещерите, в които се влиза през морето са 8 и са свързани помежду си. Сега местността е много променена в следствие на срутвания и земетресения. Но има и други входове. Те са насушата, на различни места.
- Ще ми ги кажеш ли?

- Единият вход е в самия стар град на носа. Там, на нос Калиакра, все още има руини. Входът представлява шахта-кладенец, през който се стига до стена, отместваща се чрез механизъм, скрит зад един от по-гладките кавъни, които я изграждат... Другият вход е в района на Балик. Той свързва подземията на Калиакра с тези на Балик, Силистра и Варна. 3-ят вход е по-далеч, в централната част на Троянския Балкан и свързва Калиакра с основните центрове на територията на Б-я и извън нея. В него е ключът към цялата мрежа от тунели, проходи, подземия и градове.

Троянския Балкан. Толкова се говори за него. ... Какво всъщност представляваше Троянският Балкан?

- Троянският Балкан е база на цивилизации, непознати на нашето съвремие. Част от техните мисионери живеят под земята и изследват енергийните мощности на земното ядро. Други от тях координират излъчваната енергия със спътници, разположени на 7 места в района. Тези 7 спътници образуват излъчватели (лъчи) - 7 на брой, които се насочват към: 2 - към северната граница; 3 - към северното, южното крайбрежие и Странджа и 2 към Запад и Югозапад. Те създават мощна енергийна мрежа, която съхранява неизползваните все още енергийни стойности на земната повърхност и блокира възможностите за недобронамерено възползване от способностите на земното ядро, което е мощен фактор за цялата Галактическа система.
Базата в Троянския Балкан е създадена от цивилизацията на Сириус, но е посещавана и от други цивилизации в рамките на Галактиката.

---------------------------------------------------------------------------------


"- Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?

- Траки и българи - това е един и същ народ. Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи, започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенстване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само тома, те изпълняват и друга, по-важна мисия - възстановяване и подобряване на заложеното от Първоизточника на сътворението в ДНК клеткака. Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир...

- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света И в Тибет...

- Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духовност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.
Българите притежават 2 генетични кода - на атлантите и лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна Б-я. Това е причина българите да носят усъвършенствания слят ген на лемурийците и атлантите."

---------------------------------------------------------------------------------

"...- В подземието на остров св. Кирик има тайник, който съхранява цялото материално богатство на първите египтяни от времената преди историческите династии. ... В помещенията около него има само библиотеки, в които систематизирано са подредени книги, засягащи различни области от бита на първите египтяни - техническа литература, описваща начините, процесите и уредите, с които са извършвани различни дейности. В специален отдел са родословията на династиите на египтяните с пълно историческо описание на времето през което е властвал даден владетел. В друг отдел са подредени документи, свързани с различни закони, наредби, договори и т.н. В следващ отдел се намират описания на всички срещи и контакти с представители от други раси, народи и цивилизации.

...

В най-дълбокото подземие на Созопол се намира град на средните лемурийци. Това е вълшебен град с изключителна архитектура, безценни съкровища, невиждана феерия от цветове, звуци и фини енергийни полета.

...


...- Подземните градове под Варна са разположени на 7 нива. първите 2 града са на извънземни цивилизации. Първият от тях, който е най-дълбоко в земята, е изграден още преди заселването на Земята с цивилизации от земен тип. В този град са разположени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Вселената.   ...  В тези лаборатории се правят проучвания и измервания на земното ядро и различни манипулации с характеристиките, стойностите и производните на вълните, полетата и честотите на земното ядро.
... Там има център, в който е изграден мощен реактор, свързан директно с ядрото. В този реактор чрез пречупване, издължаване и сгъстяване на стойностите се получават нови излъчвани вълни от междинен тип, съдържащи високочестотен потенциал и двойно модулирани "фта" двойки на микроедричните стойности. Реакторът е свързан чрез втулоедрични канали с центровете на всички лаборатории, където след  преработка със специфичните за съответната галактика енергийно-полеви стойности излъчените вълни се ретланслират в зонален квазер и от там чрез концентрирани полета от горен квант се доставят в галактиките и прилежащите им планети за нуждите на обитаващите ги цивилизации.

2-ят извънземен град е създаден от цивилизацията на Плеядите - създатели на лемурийците, като към тях по-късно се присъединяват представители от Сириус, Голямо Куче, Кентавър и други съзвездия. В този град са изградени много на брой пирамиди - правилни, обърнати, двойни, различни по размер, форма, строеж на кристалите, функционалност, енергийни и вълнови параметри. От този пирамиден град се координират енергийните полета и канали на всички излъчвани в Космоса стойности на висшите Алфа и Сигма спектрални зони. Балансират се също така и нововъзникналите енергийни стойности във Вселенската общност. В голяма правилна пирамида е съсредоточен центърът за директна връзка с Акаша.
И двата града продължават да функционират и сега, а пространството, на което са разположени продължава и под дъното на Черно море.
...
Следващите 2 града са изградени от цивилизацията на атлантите. Първият, който е по-дълбоко под земята е град-музей и съкровищница. Тук атлантите са съхранявали всички наследени от лемурийците ценности, скулптури, книги, машини и предмети, свързани с различни сфери на науката, изкуствата, строителството, инженерните, транспортните и комуникационните технологии, лазери, енергоизточници, кристали, сфери, преносими пирамиди и др. Златни, кристални и диамантени плочи, предмети и уреди. Тук се съхраняват прототипите и оригиналите на различни машини, уреди, апарати, конструирани от атлантите. Много статуи, предмети, използвани в бита, храмовете и в различни области на технологиите и производството.
2-ят град е изграден от средните атланти. В него са живели наследниците на първия атлантски владетел. Там има голям пирамидален комплекс, състоящ се от 37 различни по форма, големина и материал пирамиди. В тях се съхранява историята на всички владетели на атлантите, много техни лични вещи, дарове, които са получавали, лични архиви, книги с родословието на владетелите, висшите духовни водачи и династиите на лемурийците. Около този пирамидален комплекс са разположени сградите, в които са живели и използвали жителите на града, разположени стъпаловидно, свързани с красиви паркове, в които има шадравани, водопади, езерца. Улиците са изключително прави, с много арки и стърбища.
Последното - 7-мо подземие е изградено от първите траки, заселили се по тези земи. В него се намират наследени от атлантите предмети и книги. Има изграден голям храмов комплекс, включващ светилища на атрантски и тракийски богове, а също храмове на Слънцето, Луната, Звездите, Венера, Сириус. Тук се намира единственият по рода си Храм на Светлинното кълбо. В тракийския град има много и разнообразни сфери, изработени от розлични видове кристали. В една част на града е изграден мавзолеен комплекс, в който са положени първите 7 владетели, техните съпруги и главните жреци. в голяма мраморна стая се съхраняват книгите и документите на траките.
В по-късни времена част от града е посещавана и използвана като склад-съкровищница от персите и римляните. Много са тайните, които се крият под Варна."

"... В подземията на Плиска се съхранява литературната съкровищница на българските ханове, исторически документи, свързани с живота и преселението на траките, както и документи от времето на атлантите, описмащи начина на конструиране и принципа, на който са работили всички използвани от тях апарати и машини. В специален отдел се намира "ключ" към познанието на атлантите. ...

В златната книга, намираща се в подземията на Преслав, са предадени всички тайни на атлантите, които те са оставили на траките. Там са описани и всички техни подземни градове, както и пътят до тях. Съществува и описание на мястото, където се съхранява генетичния материал на всички живели до сега цивилизации на Земята и пътят до там. Във 2-та, по-малка част от книгата, траките описват пътищата, по които са поели; местата, които са посетили; дейността, която са извършили преди да се върнат отново по тези земи.
Началото на книгата започва с азбуката на атлантите и начините за усвояването й."


От книгите на Милан Миланов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3786175
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия