Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 23:03 - Великани
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3793 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"- Действително ли е съществувала цивилизация на великаните?

- Съществувала е. И легендите за тях не са измислени. Огромните животински видове са създадени от цивилизацията на великаните. Създадени са, за да има равнонесие между животинските видове на двете пребиваващи тук цивилизации - земната и тяхната. Представителите на животинския вид на земната цивилизация, са били прекалено дребни за великаните и това им е създавало неудобство като вид на Земята. С появата на огромните животни, великаните са се заобиколили с подобна на своята среда.


- Циклопските строежи...

- Великаните изграждат огромните циклопски строежи, където вграждат част от своите вярвания и мъдрост. Помагали са и на земните цивилизации при построяването на някои от техните обекти.

- Но те изчезват от лицето на Земята ведно с динозаврите, или...

- След продължителен период от време, съществата от Плеядите решават да премахнат от Земята огромните видове животни, поради несъвместимостта им с природния свят на лемурийците и се е преминало към тяхното отстраняване на 3 етапа. Великаните също не останали за дълго на нашата планета. Били заменени като присъствие на Земята със себеподобни от същата цивилизация, населяващи съседна планета в Галактиката на голямата спирала, но те били с по-малки размери в сравнение с тях, което ги направило приспособими в условията на лемурийската природа и живот. Лемурийците също са били великани, но с по-нисък ръст от предшествениците си."


...

- Със заминаването на последните великани представителите на съществуващата ваша цивилизация постепенно губят знанията и уменията да поддържат условията за живот в подземните градове. Градовете престават да функционират и единственно високо посветените представители имали достъп до тях. Само най-горните нива на градовете остават използвани там, където няма висши космически технологии. Те се превръщат в съкровищници на живеещите стари народи и империи. до днес все още се носят легенди за тях и са обект на търсене от страна на плавителства, частни колекционери и иманяри.


От Милан Миланов

...................................................

"Всички древни езичници и християни са вярвали, че най-ранното човечество е било раса на гиганти. Разкопки на някои гробници и пещери в Америка вече са дали в отделни случаи групи от скелети с ръст девет и дванайсет фута. Тези скелети принадлежат на племена на ранната Пета Раса, днес изродили се до средното равнище между пет и шест фута.

     
Но лесно може да се повярва, че титаните и Циклопите на древността действително са принадлежали на Четвъртата /на атлантите/ Раса и че всички следващи легенди и алегории, срещани в индуските Пурани и в гръцките поеми за Хезиод и Омир, са били основани на смътни спомни за действително съществуващите Титани – хора със страшна, свръхчовешка сила, даваща им възможност да се защищават и да държат на разстояние гигантските чудовища на Мезозойския и ранния Ксенозойски период - както и за истинските Циклопи, „Три-Оките“ смъртни. В Коментариите на Пураните четем:

       
„В онези далечни времена на мъжете-женствените /хермафродитите/ съществували четириръки човешки същества; с една глава, но с три очи. Те са можели да виждат пред себе си и зад себе си. След изтичането на една Калпа /след разделянето на половете/ духовното зрение на хората станало замъглено, вследствие на тяхното падение в Материята, и съответно на това Третото Око започнало да губи своята мощ...

     
Когато Четвъртата Раса достигнала своята средна възраст, дошло време да се събуди Вътрешното Зрение и то да се придобие чрез изкуствен стимул, този процес бил известен на древните Мъдреци...На свой ред Третото Око започнало постепенно да се вкаменява и скоро изчезнало. Двуликите станали еднолики, окото влязло дълбоко в главата и сега то е погребано под косите.

     
По време на дейност на Вътрешния Човек /по време на транс и духовни видения/ окото набъбва и се разширява. Архатът вижда и го чувства и съобразно с това регулира своите действия… Непорочният Лану /Ученик, Чела/ не бива да се страхува; който не пази своята чистота /който не е целомъдрен/, няма да получи помощ от „Окото на Дева“.

     
За съжаление това е така. „Окото на Дева“ вече не съществува за мнозинството от човечеството. Третото око е мъртво и повече не действа; но то е оставило след себе си свидетелство за своето съществуване. Това е епифизата. Що се отнася до „четириръките“ хора, именно те са станали прообрази на индуските богове."

Ел. Блаватска - "Тайната доктрина" - том 2         



Гласувай:
2



1. анонимен - Странно..
12.08.2011 23:28
чел ли си нещо от Бен Кото...?
цитирай
2. hadzapi - Не ми напомня нищо като име засега.
13.08.2011 06:09
Какво имате предвид, нещо е писал на тази тематика?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785160
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия