Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2011 22:03 - Подземни градове
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2866 Коментари: 2 Гласове:
1



"- Съществата от Плеядите, Сириус и други планети създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на извънземни технологии тези стойности се смесват с други енергийни мощности и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. За съжаление и аз нямам понятие какво представляват. Засега не се дават повече подробности. Трябва да се отбележи, че Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка.

- Къде се намира тази Висша информационна банка?
- В Окото на Дракона. Това е Акаша. Затова всяка цивилизация се стреми да получи достъп до Земята. Пребивавайки тук, на Земята, инопланетяните спестяват време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Но често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.


- Ще попитам за източника на електроенергия. Как се осветяват подземните селища?
- С помощта на слънчевата светлина. Тя се доставя чрез специални канали и с моделиращи генератори за подземните централи. Там, с допълнителна обработка и обогатяване с Алфа енергийни импулси, се излъчва в пространството.


- В подземните градове има ли небе и слънце?
- Небето е различно, няма звезди и слънца. То е илюзорно, много чисто и е ефективен филтър, който пречиства въздуха от тежките частици на елементите, изпълващи пространството около града.
- Предполагам, че няма като нашите морета, езера и реки...
- Има водни площи, които са организирани по планов начин. Но няма соленоводни басейни. Водата е чиста, богата на положителни йони. Въздухът се създава от проводници, генериращи необходимите съставки и свързващи ги в молекули. След смесването, във въздухоцентралите, готовият въздух се изпуска в пространството чрез специално изградена мрежа, снабдена с датчици и пропускателни механизми. Енергийните мощности за тази цел се черпят от земното ядро.


- Говори се за множество златни подземни градове в България.
- Не всички подземни градове са златни. Повечето градове са изградени от цветни мраморни блокове, с богати инкрустации от злато, различни сплави и скъпоценни камъни. Във всички подземни градове има сгради или отделни части от различни кристали. Това придава изключителна красота на градовете, с много отблясъци и нюанси. Обитателите им са били от различни цивилизации - атланти, лемурийци, предишни цивилизации и инопланетяни, живели през отделните периоди от историята на земята.

- С какво са се хранили?
...
- Храната е различна за всяка цивилизация. Най-близка до съвременната е тази на атлантите. Много цивилизации са използвали предимно природни продукти, обработвани със специфични технологии. Облеклото е характерно за всяка отделна цивилизация - материи, апликации, аксесоари. Но не всяка цивилизация се е нуждаела от облекла. Имало е от по-старите, които не са били така плътни като материя и поради тази причина, не са използвали облекла. Имали са постоянни обвивки от различни материали, покриващи ги целите.

- Животът във всички градове е бил организиран на принципа на съвършеното държавно устройство и управление. Всеки индивид е знаел точно какви са неговите задължения в структурата на общественото устройство. Всички са били изпълнени с позитивно чувство към общото благо и развитие на обществения живот. Йерархията се е спазвала строго и никой от висшите слоеве не е злоупотребявал с властта и положението, което има. Взаимоотношенията са се базирали на взаимопомощ, толерантност и стремеж към добруването на всеки отделен индивид.

- Всяка от цивилизациите е имала собствена култура, високо развита, богата и с високи духовни ценности. Всеки град е притежавал архив, разкриващ и най-малките детайли от живота на живущите.
- А по какви подземни коридори се е стигало до тези градове?
- Имало е създадени транспортни коридори, които осигуряват безпрепятствено влизане и излизане от недрата на Земята. Там тече друго измерение...

- С други думи, тези градове днес не се намират под земята и никога ние няма да можем да ги видим.
- Входовете на подземните градове и всички богатства, пренесени в други измерения предстои да бъдат отворени и разкрити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им.
- Добре казано, но кога ще се случи това? След колко хиляди години?
- Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството, и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята в различните периоди от досегашното й съществуване. В подземните коридори, под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основите на 3-те най-големи пирамиди.


- В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които Атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършенните условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с други планети. Много са богатствата, които се намират на планетата Земя, но са останали скрити от очите на земните хора. Наближава времето за откриване на всички тях и използването им по предназначение. Великите учители ни повеляват: "Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост."


От "Тайните подземия на Б-я" на Милан Миланов
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - Диагнозата е доста банална. Съвсем ...
02.08.2011 22:10
Диагнозата е доста банална. Съвсем обикновена шизофрения.
цитирай
2. hadzapi - Всеки си има право на мнение.
02.08.2011 22:13
Това, което сте написал е вашето лично мнение. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3786140
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия