Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2011 22:42 - Едно мнение относно промените, в които живеем и които се "очакват"
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6661 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бих желал да споделя и моето мнение:


Тук в 3Д има една група, която се наричат Просветени, които осъществяват ритуалностни процеси на точно определени енергийно-вихрови точки, които отварят определени портали в други измерения за комуникация с определени тъмни същности, пребиваващи в 4Д - така наречения Астрал - това е енергийно психично пространство, както всички знаем.

Тук бих искал да направя малко отклонение, за което съм особено любопитен какво мислите, ако се говори за преход в 4Д, това не е ли своеобразна и реална био-човешка физическа смърт? - На практика ДА.

Целта на тея Просветени, както всички знаем е редуцирането на световното население до 500млн. и колко удобно идва момента за сладките приказки за трансформация за прехода в 4Д и т.н. Тяхната цел на Илюминати е да предизвикат моментална смърт на 5,5млрд души, пак повтарям моментална, тоест в първия момент ние няма да осъзнаем че сме мъртви, просто това ще стане в един момент, тъй като те ще са предизвикали нашата смърт мигновенно. - това на практика изглежда особено "хуманно" за тях.

На практика, 2012 и всичките тиражирания за Възнесения и т.н. си е чиста информация за директното редуциране на населението, като те на практика, ще са с измити ръце, защото на всякъде има информация за Финалния ден, с други думи ние сме били информирани и сме имали достатъчно време, за да се подготвим - кой тихо и спокойно да медитира и да се подготвя за възнесението, кой да чака търпеливо, за да види какво ще се случи и съответно тези, които биха противодействали.

Както всички знаем, те разполагат с пълните и цялостни информационни установки в 3Д, както и съответните предаватели в 4Д, които приематели са ченълинги, контактьори и т.н. С други думи това е една особено добра подготовка на всяко ниво и е логично да е така, защото редуцирането и възнесението на 5,5млрд души не е шега   работа. В крайна сметка, Илюминати в 3Д ще са постигнали своите цели, но по-лошото или най-лошото е че и енергийно-паразитните същности в 4Д ще са постигнали също своите цели, а именно 5,5млрд обекта, които ще бъдат използвани за храна, енергия, роби и т.н. - и всичко това в добре координиран план - мигновенен, за да може докато се усетят душите, че вече са мъртви в 3Д, те вече да бъдат "сграбчени" и "натоварени" за определените цели на същностите в 4Д - а ние винаги знаем каква са техните цели - храна и лууш и робство!

Бих желал да обърна внимание относно споделената информация около космическите процесии, еклиптики, фотонни пояси, енергийни-вибрационни трансформации, смяна на полюсите и т.н. Всички те се споделят като предпоставки за образуването на някаква моментална видима промяна на 3Д в някакво друго "Д" - Нов Свят, нова визия и т.н., като тук е и особения момент, в който много удобно се спуска информация, че "4Д" дава възможност на всички да създадат свят, какъвто пожелаят или с други думи че каквото си помислят това ще е - подобен сценарий съществува единствено и само в изкуствено създадена и генерирана реалност - Матрица - мисля, че ме разбирате какво се опитвам да Ви кажа.

Нека се върнем на момента с промяната земните полюси - Всички знаем, че планета образно има две страни - Светла и Тъмна, когато образно "натежи" тъмната, съответно показателите на полюсите тръгват в посока на смяна - натежаване, но в случай, в който имаме надделяване на Светлата, движението на полюсите се спира или се коригира, ние на практика този вариант не сме го виждали все още, тъй като е надделявало своеобразната тъмната страна. Това е своеобразен рестартиращ механизъм, който е заложен в организацията на пространството. Да отговоря "рестарт" означава катаклизми

Всичко останало с процесии, еклиптики, енергийно-вибрационни трансформации - въобще не искам да споделям за Нибиру и дрън-дрън - са предпоставки за енергийна промяна - да, но не и за моментална 3Д трансформация, такова нещо, като моментална 3Д трансформация не съществува, но пък за това имаме ЕВОЛЮЦИЯ, траеща, толкова, колкото е необходимо - 5,100, 300млн години и т.н.

Какви са изводите, които можем да направим за 2012 е чудесна стратегия и тактика на Просветените, с други думи:

С цялата си организация и власт Посветените, работят в две посоки - Квантов скок на човечеството, директно в капана 4Д и директна физическа сеч, като преди това ще ни пуснат малко предпоставки за ШОУ чрез холограмите на Син Лъч - атака на извънземни и други и тогава, ще дойде момента на техниките им на масова смърт, след това, над останалото живо население, ще се спуснат Новите Холограмни Богове, които ще се преборят с "извънземните" "нашественици" и остатъка от човечеството ще е готово не само на чипове в тиквите, ами и на всякакви други работи, та дори и в задниците - за винаги и вечно послушание  image

Нека да споделя, нещо от особено значение - в момента в океаните са разположени приятелски кораби, чийто размери са наистина гигантски, които за в момента стабилизират полюсите, за да ни се даде още време.Какво означава това -

ВСИЧКО ВСЕ ОЩЕ ЗАВИСИ ОТ НАС - ОТ ТЕБ И МЕН!!!

И последно, нека да не товарим човеците с излишни религиозни грехове, че човека е деградирал, че човека си заслужава участта и т.н., всички знаем кой предизвиква моралното и духовно разложение на човека, който по изначално му е невинен image


ulgen - от х нет - форум за конспирации и мистика



Гласувай:
4



1. mominasylza - А аз искам да ни оставят на мира
02.07.2011 01:45
Искам най –сетне ДА НИ ОСТАВЯТ НА МИРА? И хубави и лоши.За да се осъзнаем.Сами.
Ние тука какво сме?–едно опитно поле,както едно време ги имаше...И всеки кой ,какво му скимне,опааа, дойде тука, поексперементира си , и какво се получи.?!...ако не, прекопаваме, преораваме градината...и айде пак наново...
И искам да знам.ДА,ИСКАМ ДА ЗНАМ.Ама не измислиците на някой си, независимо на какво ниво е,и в какво Д? А, ИСТИНАТА? А и как се стига за има няма 70 години, от коня ,до ракетата? И какви са тия сценки с които ни отвличат вниманието?/ТВ, Риалита, политически сценки, надпревара за вещи,неща,които реално погледнато,дали са ни необходими? И още,и още,и още.../
Щото ако не ни с е отвлича вниманието...тогава какво?
Какво ще стане? Какво ще осъзнаем? Коя посока ще поемем?
Че сме кои? Или какво? Хлебарки ,нападнали пълен килер? Или като бълхи нападнали кучето и се бием на кого е то? Е, аз искам да знам? И после, сама да си вземам решенията кое и какво д а направя,а не некой да ми седи на главата или като заплаха,да ми диктува живота,съществуването/щото то сега май не е друго. / А и друго се замислям,КАКВО имаме ние, човеците,което толко се котира, че сме така инетресни за всичко , което си изброил по горе? Щото сметкаджийски погледнато,ако некой нема това което ми е нужно на мене,и аз да се опитвам на всяка цена д а го докопам, –ми какво да се занимавам с него,аре бегай! Не е ли така? И мисля ч е не са шарените хартийки , с финикийските знаци.Наблюдавайки световната сцена напоследък и каква стойност имат...та така...
цитирай
2. hadzapi - Да, и аз искам да зная.
02.07.2011 10:11
И все се питам и питам. Много има, които говорят за Висш Аз, едновременни инкарнации, опити, окито ние сме си пожелали. Но за мен... всичко е само една игра, която е и сурова, но и учеща.

Имаме енергетика, явно и нещо в биологимното тяло, в ДНК-то, говори се за жива библиотика поне в тази част на Галактиката, кодирана в ДНК-то на тези биологични тела. Отделно енергията е валутата във Вселената. Дават ти, работиш с нея и после я връщаш. Само че когато това не става с отговорна осъзнатост идват периоди и на разни робства и тем подобни игри.

Но накрая всичко Зависи, от НАС САМИТЕ. Някъде, някъде, където се осъзнаваме като част от всичко и там, къъдето сме Всичко. Там Някъде се зане защо и за какво е всичкото това. Засега още не омжем да знаем, И аз искам да зная и търся и продължавам да търся.

Затова ми хареса по-горното мнение, което прочетох и го пуснах тук, в блога си, заящото има доста за размисъл, все пак една по-различна и то лична хипотеза от многото идващи през какви ли не Богове, Личности, Ченълингови контакти, астрално-ментални съзнания и куп др. знайни и незнайни.

Все пак, може да звучи вече доста прозаично, но аз си зная, че Отговорността е на първо място и от поемането на отговорностите зависи колко знание ще получим ние самите, но търсейки, а не наготово, защтоо наготово нищо няма. И си зная, че Обичта е водещото правило, поне в Играта на тази Вселена (за други Вселени, когато стигнем до тях или имаме възможност до достъп до някои енергийни хроники от едновременно вървящите линии - и по хоризонтал и по вертикал).

Затова това, на което аз лично залагам е Обичта и Отговорността. Въпреки че от повечето хора отдавна имам разочарование точно относно тези две неща - Еготата са прекалено големи и няма обич, колкото и да се говори за нея (бъркаме обичта с плътските удоволствия), тотално нежелание да се приемат и поемат личните отговорности, а само се иска и иска наготово.

Само наблюдението на красотата на природата остава в доста моменти. :)
цитирай
3. hadzapi - Но.. в основата си и тази природа,
02.07.2011 10:16
която наблюдаваме е хищническа, дали ние самите хората, сме я създали такава вследствие информационното колективно съзнание, не зная, но поне се надявам и си зная, че ще дойде време поне тя да не е хищническа, а и тя да се основе на основата на обичта и отговорността, но това зависи преди всичко от нас - хората, защото ниемислено създаваме и творим и Матрицата на Природата, тъй като сме отговорни за растенията и животните, но какво правим - само ги унищожаваме и колкото повече се отдалечаваме от тях, мислейки само за техническия си напредък, с който замърсяваме и унищожаваме повече - накрая резултата е - тотално сриване. Но и в това сриване има нещо красиво, защото след него ще последва нещо ново, окето ще се изгради върху вече рухналите стари неща, върху нови устои, и дано вече тези новоизграждащи се неща, след рухването на старото, да бъде не на глинени крака, а на здрави основи и тогава да дойде разсъмването и прекрасния изгрев с души идващи на тази планета отговорни и знаещи какво са и за какво са тук и какво искат да постигнат тук.

Зная че някога, някога, в далечни времена и бъдещета, това все пак ще се развие и ще го има, от многото различни варианти на Тук и Сега. :)
цитирай
4. kiarasoto - Светът е на кръстопът.
02.07.2011 10:18
ОГЪН И ЛЕД СЕ СВЪРЗАХА И ОТ ЗЕМЯТА ДЪРВО ПОНИКНА.
ДЪРВОТО НА ЕДНОРОГА.
ДЪРВОТО НА БОГА.
НА ЗЕМЯТА СЕ ЗДРАВО ЗАКРЕПИ,
ТА ДА ИЗНОСИ НЕБЕТО.
СТВОЛЪТ МУ СИЛА ДУХОВНА
НАМЕРИ СИ РОДА ВЕКОВНА.

КОЯ ВОДА ТЕ ПОИЛА, КОЯ ЗЕМЯ ТЕ КЪРМИЛА?
КОЙ ПОД ТВОЙТА СЯНКА ЖИВЕЕ
И ПЕСЕНТА ТИ ЖИВА ПЕЕ?
КОЙ В ТВОЙТЕ КЛОНИ ГНЕЗДО СЪГРАЖДА,
КОЙ СИЛАТА ТИ ВЪЗРАЖДА?

Душата ти е природа, съградила е рода.
Черна в земята влезнала,
в златно Слънце изгряла.
Майчица ти станала,
а с тебе винаги пяла,
пяла ти песен в сърцето,
докато беше в небето.
Сърцето ти оживяло
и си душата познало,
та се на птица превърна
и на дървото се върна.
Сега в клоните пее,
а небето немее.
Душата ти се родила,
и в птицата се тя скрила,
та да лети в небето,
свободно да е сърцето.

ДЪРВОТО ПРОГОВОРИЛО
И НА СВЕТА СЕ РАЗКРИЛО.
ПТИЦА В НЕБЕТО ЗАПЯЛА
ОГНЕНИ РИТМИ РЕДЯЛА.
НЕБЕТО СЕ ОЖИВИЛО
И НА ДЕЦАТА РАЗКРИЛО
ЗА ЛЮБОВТА НА ЖЕНАТА,
ЗА ЛЮБОВТА И КЪМ БОГА,
ДЕТО ЗЕМЯТА ЗАПАЗИ,
ЗЕМЯТА НА ЕДНОРОГА,
ЗЕМЯТА НА ЖИВАГО БОГА.
----------------------------------

Аз вярвам в живото слово, което оживява в нас.
Носим ли словото на любовта, ще полетиме и без крила.
Земята си ще осветим и на Бога ще благодарим.



цитирай
5. mominasylza - Здравей отново
02.07.2011 12:10
Сещам се за нещо което бях прочела във нета
**Нещата са простички, само един сложен ум трябва да успее да ги разбере.**
Даже и да сме проекция на Висшето Аз, даже и да имаме код в ДНК–то...съгласна съм с всичко написано, но...това което не ми харесва, е /да се върнем на коментара в постинга ти/ вмешателството на Другите/ . АМи з а мене е все едно , да дойда у вас, и като по силна и с по добри подръчни средства, да ти кажа**Оооо,приятел, тая тука така нема А става! Внасям дразги между всички вас в семейството, кой хвана на саме, бой, после гледам невинно и клепам с мигли, или ако не е бой, то нещо друго което да те унижи и смачка, почвам да ръчкам като в кошер с оси, и да не ви давам мира, ама иначе,съм най добрия приятел, помагач, и съмишленик, ама всичко което правя е в моя изгода и ако може да ти сторя зулим, най ми е кеф..**–май така функционира сегашната система. Е това което не мога да разбера е, как не се усещат повечето, че става дума з а манипулация.А тия които са се осъзнали, и с е опитват да го променят биват тАКА ОМАСКАРЕНИ че да не им се вярва... Не с е ли сеща тоя народ/или май не го интересува/че нищо не е вечно, и че тоя принцип на хлебарките и скаклците, –като опоскаме там където сме на друго место ще с е преместим..не може вечно да функционира.И за какво се водят войните? ей така простичко? Власт, влияние, ново място под слънцето, територии...И тука искам да вметна нещо,четох нещо за Афганистан, знаеш ли че ПО СИЛИНИТЕ НА ДЕНЯ,независимо кои са, се опитват тази държавица да я **сложат в ред **още от 1879 година... и все нещо не с е получава...И кой ли не с е изредил там
Пак ти прочетох отговорите,ама нищо не можем да направим ,когато не сме оставени на мира.И още нещо, колко от нас, ако знаят кой или какво мъти водата, и дърпа так аконците за да сме в това състояние в което сме сега, не би гразбнал сопите или това което му епод ръка, и жална ИМ/МУ МАЙКА!пОНЕ С НАС БЪЛГАРИТЕ Е ТАКА...а като ги гледам тука немците....май и те не си падат по долу...
цитирай
6. mominasylza - мое мнение
02.07.2011 12:38
Има и доста други неща, които с е набиват в очи! Или събития. И ние като оФФце се оставяме д ани водят в стадо и да правят с нас кой,какво си поиска. Искам д азнам, кое е вмешателство и кое СМЕ СИ НИЕ. Хлебарки или не, ние, човеците д аси решаваме, тук в нашия си дом, кое искаме и кое не. И дали ще с е бием, или ще си намерим друг начин да се спогаждаме...Осъзнаването ни да е без намеса! И дали ако се осъзнаем, ще поискаме да продължим по сега наложения ни път,или ще поемем в друга посока?
**Ченълингови**–имаме си българска дума з атова –канал,или канални контакти.
Аз лично, не искам да чакам , да идва някой след мене ,за д а поправя грешки и да строи наново.НИЕ сме в състояние да си го оправим сами, и сами си го можем,да поправим грешките си,имаме достатъчно самосъзнание,ако сме оставени сами на себе си. И даже ид а се унищожим, /което не вярвам, щото има и доста силни положителни личности/, си е наш избор.НАШ! Айде неканени гости да си ходят. И да си взимат с тех ,донесеното.
цитирай
7. hadzapi - Да, затова, докато сами не си поемем отговорностите
02.07.2011 14:55
за собственото си съществуване и не спрем да чакаме все някой да дойде да ни спасява все отвън - все ще си бъдем така, но накрая поколенията идващи след нас, те ще научат и ще направят нещо от тази планета. Всичко навсякъде е взаимносвързано.

Сега чакаме да ни "спасяват" (говоря масово) или политици някои си отнякъде си взети, но докато САМИ не се научим и не започнем да си помагаве - нищо няма да направим. Затова е и старата-стара поговорка - "Помогни си сам, аз да ти помогне и Господ". Започнем ли сами да действаме отговорно, то Вселената откликва и всичко започва да се подрежда, спрем ли дейността и - сами пак сме си причината - спира и помощта.

Често пътуваме, из страната. Има хора и хора, и работещи и мрънкащи, но... за жалост мрънкащите и оплакващите са повече - чака се от държавата, от политиците, от партиите, от Господ..., от всеки, но... не и от нас самите на първо място и като желание и като мотив, но и като Действие. И пак опираме до Отговорността, личната отговорност и Действието и Обичта, с която извършваме дадената дейност и съответната нагласа, за да получим Резултат.

:)
цитирай
8. hadzapi - **Нещата са простички, само един сложен ум трябва да успее да ги разбере.**
02.07.2011 14:56
Да, само според мен и умът не трямва да е толкова солжен. Всичко сами си усложняваме, а е толкова простичко всичко в основата си.

:)

Благодаря Ви за коментарите.

цитирай
9. hadzapi - kiarasoto, Благодаря за прекрасното стихотворение.
02.07.2011 14:57
Еднорога - да!

:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785224
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия