Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2018 04:44 - Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста...
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7166 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 30.08.2018 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви направим съпричастни на важен церемониален ритуал на Български рицари – тамплиери, които сега излизат по необясними причини на светло пред широката публика.
Показваме ви с помощта на репортьора 
Красимир Крумов начало на церемонията на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим на Паметника "Създатели на българската държава" в Шумен. . 

Красимир Крумов

https://www.facebook.com/leonartis/videos/o.109369886429756/10215191134764857/?type=2&theater
Начало на церемонията на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим на Паметника Създатели на българската държава в Шумен. Откъс.

 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
След видеорепортажа ви предлагаме някои от спонтанните и унищожителни саркастични мотивирани коментари на форумците, които също като новопокръстените тамплиери и техните лидери, си нямат и на представа какви са били истинските Тамплиери, но отлично познават местните тамплиери и знаят стартовия им обществено – политически статут и морален портрет!
Уточняваме, че истинските Тамплиери и непосветените им шуменските им колеги са родственици по една генеалогична линия, която ще ви разкрием в постинга след коментарния форум.
 
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на видеото и пуснете ръчно, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 
https://www.youtube.com/watch?v=7U9lVjZg-Kg&list=PLa5-aFdApZnJSn3zSgXonM6FZXACJNwrL&autoplay=1&loop=1 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Дарина Полихронова
 
Това не се ли прави тайно?
 


Огнян Пейчев
 
Все едно един клас кифли да си направят абитуриентската тайно. 


Aleksandar Kostadinov
 
Ей всичко светло и хубаво в тая държава държите да го хетнете. Засрамете се.


Nevqna Stancheva
Не разбирам какво правят на паметника "Създатели на българската държава"? 


Деян Коматински
 
Тез ли са рицари? 


Darina Kaykova
Не нам Господи, не нам, на Твоето име дай слава!


Диана Митева
 
С "Отче наш",направо ме довършиха
 

 
Огнян Пейчев 
Крумов, не те ли е страх да снимаш толкова отблизо? Може да е заразно. 

 
Красимир Крумов Огнян Пейчев,
без никаква ирония - беше ми интересно даже.



Михаил Ангелов
 
Откачалки

 
Radostina Adamidovska 
"Всъщност зад инициативи от типа на т.нар. ордени на рицарите тамплиери в България и прословутия Върховен архонтски събор стои стремежът на една определена класа да легитимира себе си като аристокрация"
http://kultura.bg/…/%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B8…/
 


Иван Бочев 
Каква аристокрация бе ? Да не продължавам че може и да ги на псувам
            


Веси Петрова 
Пффффф ква аристокрация бе!


Kremena Dilova
 
Рицари тавплиери и то на Йерусалим?
Защо не се кланят там вьв вечния град, а са на нашия паметник?
Спонсорството им е доста високо могат до там да стигнат. А иначе граждани без полза не им трябват.Тьй като сами се избират вьв етажите на властта сами
 си подписват правила и документи и проекти и между тях се делят и бонусите и комисионните...йерархиата си я определят база дадени дарения: старши и новопостъпили легализиращи далаверите...



Коста Енчев
 
ДЕБИЛИ


Пламен Петров
 
Най - много ми ареса: "Благородни рицари!" Чаршафите също кефят.



Svetlin Minev
 
Те са яздили и по двама на кон, ама нейсе


Огнян Пейчев
 
Интересно, има ли някакви правила за това, какво може и какво не може да се прави на Паметника? Защото това "мероприятие" изобщо не се връзва с посланията на Паметника. Ако по време на тази церемония има голяма група чужденци, какво ще разберат за историята ни от този миш - маш? Как екскурзоводът ще им обясни, че паметникът отбелязва създаването на БЪЛГАРСКАТА държава? Че то, както е тръгнало, утре на някого може да му скимне да опъне една дълга маса и да направи циганска сватба в краката на Аспарух, с всичките му зурни, тъпани и кючеци. Думба - лумба! 


Николчо Николов
 
Точно казано!


Вангел Панов
 
Както казваше дядо ми (Ще е трудно да го предам направо - много е нецензурно!!!😎): "За некои хора "мастурбацията" е най-хубавия "полов акт"! И за да бъде халтурата пълна: Дионисий чете "Отче наш"!?!?!?!
 · 


Спаска Иванова
 
Прочетете за този орден. Пресметливи, алчни, по-късно забравят за първоначалното си предназначение, поддържали са този политик, който отговаря на техните интереси. Днешните едва ли се различават от тази характеристика. Няма начин, след като си имаме мафия, да си нямаме и орден на тамплиерите!


Явор Вълчанов
 
Начи като фана ена сопа


Веси Петрова
 
Две, две ...



Спаска Иванова
 
Няма да стане само със сопа! Не знаеш какво носят под тези чаршафи!


Веси Петрова
 
Дано поне дрехи да имат под тях!!! Хахахахах


Eva Traikova 
Май сте се объркали, къде точно да провеждате сатанинските си ритуали
3


Ivailo Nanov 
Хората просто се забавляват !!!! Забавлявайте се и Вие !!!! Защо е тази злоба ???? Тук виждам моя добър познат и бивш колега - Добромир Добрев. Всеки си има хоби и лична кауза. Трябва да приемаме толерантно ....различните нам



Radostina Adamidovska
 
Не, това не е "просто забавление"...тук са вложени пари и членуват точно определени личности. Не само Вие познавате някои от тях. Дразнещото е, че се прокламират християнски ценности от хора, които до вчера са били върли атеисти, защото професията и принадлежността им са го изисквали. А сега ги гледаме да се кръстят и да споменават Името Божие.
Дами, които се занимават с астрология, което също не е свързано с християнството, но са ВИП персони, бидейки ТВ-лица, също са членки. И нямаше да се вълнуваме изобщо, ако тази колоритна заради професиите, постовете в обществото и миналото си група от хора, се беше събрала някъде, където не е обществено място, свързано с историята на България. Нито тамплиерите са български орден, нито даже е ясно дали е имало българи-тамплиери, нито Църквата го признава и сега. Така че да гледаш градските велможи да си играят на мечове и мантии, не е много забавно. Почваш да се съмняваш в техния, а и в своя разсъдък.



Ivailo Nanov
 
Оооооо....Много задълбавате !!! Как изобщо спите ????



Bogdan Martshev 
каква е връзката им с паметника създателите на БЪЛГАРСКАТА държава, да ходят на поляната над екарисажа да се вдетеняват



Darii Avramov
 
И тия ни кроят управление на града и на България


Милена Драгиева
 
Смешници!
 


Waif Ben Rassa
Не, тези са крали много


Bogdan Martshev
 
помислих, че тоз в бялата мантия и меча, ще обезглавява тези с черните чаршафи, в първият момент, във вторият - простотия/ телефони, снимки с телефони, скъпи часовници/ от участващите.
         


Галина Цвѣтанова
 
Всяка масонска ложа, всяка /!/, е продукт на юдео-масонската политика от 1897 година, когато в Базел се провежда първия Ционистки конгрес с водач и основател Теодор Херцел!
Ако преди това е имало масонски ложи, то те са били основани от рицарите! А сам
ите рицари са били особено жестоки формирования на Испанската инквизиция, която ги създава специално за излавянето и зверското унищожение на богомило-катарското движение в цяла Западна Европа, като разбира се се е целяло унищожението му в самия зародиш - България!
Съвременните масони са нищо повече от марионетни кукли в ръцете на световното ционистко правителство, което знаем държи за гушата всички правителства по цял свят и каквото те им наредят , това правя "суверенните" правителства!!!
Много далеч от Пътя, Истината и Живота е цялата тази.....приказка за наивници колко "благородни" били всякакви рицарски, темплиерски и прочие измислена гмеж!


Valentina Solo
 
Добре вървим - масони, темплиери и археолози иманяри управляват Шумен


Галина Цвѣтанова
 
То да беше тоя цирк само в Шумен.......ама не е.....в цял свят! Разликата е , че преди се криеха. ....Сега не им пука и не само това . Вече са нагли да се заявяват даже като благодетели, просветители, духовно извисени и прочие "кукички"- кой им се хване на лъжите - хване.......Това е.....лов на Души......


Valentina Solo
 
Почетния тамплиер археолога проф Н.Овчаров, който реши съдбата на Скаптопара и я предаде на унищожение въпреки богатите и многобройни добре запазени находки , включително изключително рядката за България римска сводеста гробница от който вид има само две по нашите земи!


Галина Цвѣтанова
 
Точно!


Valentina Solo
 
В Америка тамплиерите дигнаха паметник на своя бог
https://touch.otvet.mail.ru/question/26510491


image 


Nelka Lalovska
 
Тази измет какво прави на паметника "Създатели на българската държава".
Не знаех,че и в обичания ми град същесвуват тези смешници и то на високи управленски постове.
Тамплиери.ротариянци,масони,ционисти и каква ли не друга измет на високи постове.....Боже опази България.В правителството на Борисов е масона Красен Кралев няма спасение и закопават държавата ни.



Valentina Solo 
"Три дами има в Ордена на рицарите тамплиери в Шумен: Гинка Беджева (съпруга на председателя на общинския съвет), Мима Желева (съпруга на областния управител) и д-р Румяна Попова. Рицарите са девет, Борислав Беджев и той рицар, за Стефан Желев не знам."
Ако сте от Шумен ще разпознаете "филмовите герои"


Danail Borisov
Ама какви са деца всичките. И мечовете им пластмасови, и присъствието им/ролята им в града е бутафорна. Тия "дейци на културата", блюстители на просветата да вземат да си хвърлят ританките и добре избелените от мама пелеринки, да си обуят цървулките, да не им се оцапат крачетата, и да се разходят малко из града. Да видят с очите си докъде се простира влиянието им, какъв е резултата от присъствието им. Колко култура блика отвсякъде вследствие на детските им сценки и игрички. Препоръчвам им след разходката да изпият и по едно кафе на мегданя, ако мама не се скара, разбира се. Да си подпрат пластмасовите мечове до столчетата, па да седнат посред сакралното място за всеки град - центъра, и да зачакат културата да мине. Докато не мине, да не стават.


Valentina Solo
 
жалки палячовци


Valentina Solo
 
И такива хора управляват Шумен и областта доста парички имат в излишък щом за тази игричка са си платили членски внос 4 000 (хилядарки)и още толкоз за маскарадните дрешки


Waif Ben Rassa
 
Тъпото е, че уж накрая 2х1 дупка, 
Ама...детето ти да кара ново Х5 на наш гръб...


 
Waif Ben Rassa 
АК - 47!!! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото новопокръстените тамплиери и техните съвременни лидери си нямат и на представа какви са били истинските тамплиери и какъв необратим договор подписват с кръстническия посветителски ритуал , сега с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

ние ви разсекретяваме тяхната тайна, която е предмет на безкрайни изследвания и фалшифициране от професионалисти историци, както и занимавка на любители и езотерици, и най – вече на разследване и преследване от тайните полицейско –  репресивни служби на Инквизициятя, която е институционализираният официален инструментариум на заговорниците срещу Българите за перманентния геноцид срещу генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен жреческо – царски род Дуло.
 
Templiers (тамплиери) за защита на=за защита на Дуло от Бог Иса и Мария  

Тамплиерите са тайна херметична свръхсекретна военна организация на посветени Българи – Богомили (Катари) от Бялото Братство на Божия род Дуло, за охрана и съхранение на първосвещената генеалогична златна линия на потомците на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от която генеалогия е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален реалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си

БОГОМИЛИ=ГО ИМБОЛ=Ган (Хан, Кан – Жреци) от Ямбол 

Templiers от=от Мария и Иса от Дъбилин – 
тайна военна организация на потомци на Мария Магдалена и Исус от Дъбилин, което име е едно от древните имена на първосвещения Божи град Ямбол
 
Templiers=Рода на Иса от Ямбол

Същата информация ни носи и наименованието на Ордена на Тамплиерите:

Ordre du Temple=Рода Дуло на Богиня Матара

Популярно херметично име на Ордена на Тамплиерите е Орден на бедните рицари на ХристаБедни войни на Христа и Рицари на Храма на Соломон, които документи ни указват какви са рицарите от тази организация  :

ОРДЕН НА БЕДНИ РИЦАРИ НА ХРИСТА=РИЦАРИ от Рода на Богиня Диана и Иса от Тракия

БЕДНИ ВОЙНИ НА ХРИСТА от=от Богиня Диана и Иса от Трахия 

РИЦАРИ НА ХРАМА НА СОЛОМОН=РИЦАРИ НА ХРАМА НА Иса Ламя

храмът на Соломон е първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, който е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите    

В нашите пространни статии в блога ни ние сме разкрили висшата тайна доктрина и цел №1 на САЩ, НАТО, ЕС и всички заговорници срещу Българите, заради която те правят всички тия обходни заблуждаващи маньоври, на които върхът на ескалиращата глобалистична и местна истерична милитаристична спирала завихря и фокусира над България, Тракия и Първосвещения Божи град Ямбол с Първосвещеният Божи светилищен комплекс и храм Безистена – Командният център на Време – пространствения континиум  и Главен КПП и портал между световете, които са и заложени от древността за висша племенна доктрина и заветна цел и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео – византийците, турците, руснаците, европейците и американцитеи всички други племена без изключение!    

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena   ––
посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история
––––

Орденът на Тамплиерите е учреден през 1119 година за освобождаването на Светите места и Обетованата земя от поробителите им, но поробителите им не са мюсюлманите, а визайнтийците, поробили от 1018 г до 1187 г земите на Дунавска България, която е истинските Свети места и Обетованата земя, които са и истинските цели и крайна освободителна или завоевателна дестинация на всички кръстоносни походи, което се удостоверява с всички документи по темата в Свещения Сътворенчески Божествен Български език, кодирани със Свещения шифър:

СВЕТИ МЕСТА на=на Исус и Мат Диана

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана  

КРАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ=Тракия на Диана и Исус=Кан (Жреци) от Рода на Диана и Исус

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ срещу=
срещу Кристос и Бохиня Диана=
срещу Исус от Тракия и Бохиня Диана=
срещу Тракия на Исус и Бохиня Диана

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ срещу=
срещу Хан (Кан, Жреци) на Кристос и Богиня Диана=
срещу Хан (Кан, Жреци) на Исус от Тракия и Богиня Диана=
срещу Хан (Кан, Жреци) от Тракия на Богиня Диана и Исус=
срещу Хан (Кан, Жреци) от БЕЗИСТЕНА в Тракия=
срещу БЕЗИСТЕНА на Хан (Кан, Жреци) в Тракия 
 
Още един документ свидетелства кои са и какви са истинските тамплиери:

ИСТИНСКИТЕ ТАМПЛИЕРИ са=са Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Матара Диана 

Затова и изследователите установяват, че почитта на тамплиерите към Дева Мария е много по – силна от тази на всичките им съвременници:

  Светата Дева – постановява Уставът на Ордена – е в началото на нашата вяра, и ради нея, и в нейно име, ако такава е волята Божия, ще бъде свършекът на същата тази вяра.
 
Ето за пореден път коя е истинската Дева Мария, която църковно – инквизационните фалшификатори на истинската Българска=световна история, са фалшифицирали като майка на Христос, Който обаче е Бог Отец Демиургът, сътворил с Великата Богиня Майка Диана световете от безначалото на безкрая, което изключва всякаква и най – малка вероятност Той да се е родил само преди 2000 години от земна майка:

ДЕВА МАРИЯ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара 

На Великата Богиня Майка Диана, Която е Мария Магдалена от новоепохалното ѝ аватарно проявление, е почитта и преклонението на тамплиерите, които всички задължително са Българи от Божия род Дуло, и които първоначално са учредили тайната тамплиерска организация за защита на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена от геноцидните гонения от техните изродени родственици от Черното братство на рода Дуло по време на дългите векове на политическо изгнание на първосвещената златна линия на Божия род Дуло за времето на византийското робство, турското робство, фашисткото робство, комунистическото робство и последното псевдодемократично либералистично юдео –– ционистко робство.

Тази свръхсекретна информация Българските посветени Богомили=Катари=Тамплиери, скриват и в мотото на Ордена – Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini tuo da gloriam, която в прав текст за непосветените означава "Не на нас, Господи, не на нас, отдай на името си славата", но в превод за посветените указва състава, статута и целта на Ордена :

Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini tuo da gloriam=
Детса на Бог Исус и Богиня Мат Диана Мария Магдалена=
Деца на Бог Исус и Богиня Мат Диана Мария Магдалена
 
Ето разсекретени родовите досиета на учредителите на Ордена, които документират безспорния им Български жречески произход:

Hugues de Payns=Хан (Жрец) от Гена на Богиня Диана и Исус
 
Godefroy de Saint Omer=Иса от Трагия и Богиня Мадара Диана 
 

Andrй de Montbard=Андре от Богиня Мадара Диана 
 
Payen de Montdidier=Друид (Жрец) от Богиня Матара Диана 
 
Geoffroy Bisol=Българин от Бог Иса
 
Archambault de Saint Amand=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Тати Иса и Богиня Мад Мария 

Gondemare=Ган (Кан, Жрец) на Диана Мария=Ган (Кан, Жрец) на Мадара  

След падането на България под турско робство, организирано и провеждано от византийците, които са изродени български династични импланти от Дуло в юдейския клон на нефеноменното тракийско племе евреи (ЕВРЕИ=Вер – Змей), заговорниците срещу Българите (които са всички изродени българо – юдейски династи от Дуло) поетапно започват да преследват и унищожават тайните организации и структури на тамплиерите в България и в Европа, като техен основен коварен диверсионен византийско – фанариотски номер и метод е проникването в изградените вече тамплиерски структури и завладяването им от вътре, като от организация за защита на читавите праведни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена фрамасонските тамплиерски организации се превръщат във филиали на Инквизицията за примамване на доверчиви и непосветени династи от Дуло и тяхното контролиране, подвеждане да се разконспирират и унищожаване.
Такива са всички тамплиерски фрамасонски организации от 14 век до сега, работещи в синхрон с псевдо – Исусовата анти – Българска инквизационно – полицейска доктрина Християнство и официалната му институция Църквата.

ФРАМАСОНИ от рода на=от рода на Бог Иса и Мария 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 

институция от изродени династи от Дуло от Черното Братство, създадена от Исус и Мария Магдалена за постоянен геноцидиращ фактор и инструментариум за създаване на екстремални реалити условия за преследването и закаляването на границата на оцеляването на читавите Техни потомци и селектирането от тях на най – добрите за духовен разсад на всички племена и подготовката им за универсални Духовни водачи и лидери и управници за предстоящата скоро възстановена Свещена Българска империя, която е Божието феноменно царство на Земята.

ФЕНОМЕННО ЦАРСТВО НА ЗЕМЯТА на=
ЦАРСТВО на Иза и Богиня Диана МаМа=
ЦАРСТВО на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега ще публикуваме отново някои от форумните коментари под видео – репортажа на шуменските псевдо – тамплиери от началото на постинга и ще разсекретим вложените в тях от светейшите служители на Боговете ни шифровани документи.


Darina Kaykova
Не нам Господи, не нам, на Твоето име дай слава!

НЕ НАМ ГОСПОДИ НЕ НАМ а на=а на Иса и Богиня Диана Ма Ма (Мария Магдалена)


Диана Митева 
С "Отче наш", направо ме довършиха 

–– за молитвата Отче наш ще коментираме по – нататък!

 
Огнян Пейчев 
Крумов, не те ли е страх да снимаш толкова отблизо? Може да е заразно. 

 
Красимир Крумов Огнян Пейчев, 
без никаква ирония - беше ми интересно даже. 


БЕШЕ МИ ИНТЕРЕСНО=Богиня Матара и Исуш 


 
Radostina Adamidovska 
"Всъщност зад инициативи от типа на т.нар. ордени на рицарите тамплиери в България и прословутия Върховен архонтски събор стои стремежът на една определена класа да легитимира себе си като аристокрация"
http://kultura.bg/…/%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B8…/

   
СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара – 
имплантираният у всички човешки същества и най – вече у феноменните Божии генетични потомци – Българите и българите с малка б, неутолим копнеж и желание да намерят и познаят в свещено невежие Българските Богове и придобият благоволението и Божествените промоции и даровете им.

Тези хора от Шумен наистина са аристокрация, защото са генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от техния жречески род Дуло, обаче са от изродените му кланове, наредили се в тази организация за користи и келепир и експлоатация и потискане на читавите си родственици от клановете на Дуло от Бялото Братство и Сестринство и в компрадорска колониална верноподаническа предателска колаборация и служба на заговорниците срещу Българите, и които и представа си нямат какви страшни черноенергетични кармични последици си натворяват от тези си действия!

АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Рода на Иса 

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе от Иса от Тракия


Kremena Dilova 
Рицари тавплиери и то на Йерусалим?
Защо не се кланят там вьв Вечния град, а са на нашия паметник? 

Ето пак кой е истинският Вечен град:

ВЕЧЕН ГРАД на=ВЕТШЕН ГРАД на=ГРАД на Богиня Диана и Ешуа 

ВЕЧЕН ГРАД на=ВЕТШЕН ГРАД на=на Богиня Диана и Ешуа в Трагия/Тракия
Ямбол е истинският Вечен град и родно место и постоянно обиталище на Боговете, херметизиран в анаграмна маскировка като Олимп, който обаче е Импол, Иампол, Ямбол!


–– следва една точна формулировка и характеристика на шуменските и въобще на всички български тамплиери, заради които пишем извън нашите вътрешни граматически правила "Български" с малко б : 

Коста Енчев 
ДЕБИЛИ 

ДЕБИЛИ=ДЕБИЛИ + Н (кодировъчен назал)= ДЕБИЛИН=Дъбилин
изродени династи от Божия град Дъбилин с отрицателната характеристика на глупав човек, неадекватен, упорит, заинатен.


Пламен Петров 
Най - много ми ареса: "Благородни рицари!" Чаршафите също кефят. 

БЛАГОРОДНИ РИЦАРИ=РИЦАРИ от Диана България=РИЦАРИ Българи от Диана   


Svetlin Minev 
Те са яздили и по двама на кон, ама нейсе

В тази херметична документална композиция, която реално не се е случвала, посветените Българи – Богомили, Катари  и Тамплиери са имплантирали кодираната информация за своя жречески Божествен статут: 

ТАМПЛИЕРИТЕ СА ЯЗДИЛИ ПО ДВАМА НА КОН=
ТАМПЛИЕРИТЕ СА Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Диана

БОЖЕСТВЕН СТАТУТ от=СТАТУТ от Бог Исуж и Богиня Диана 


Огнян Пейчев 
Интересно, има ли някакви правила за това, какво може и какво не може да се прави на Паметника? Защото това "мероприятие" изобщо не се връзва с посланията на Паметника. Ако по време на тази церемония има голяма група чужденци, какво ще разберат за историята ни от този миш - маш?

–– и отново поредни култови херметични секретни документи от Българските посветени жреци, имплантирани в разговорния простонароден Божествен език!

МИШ МАШ=Ма Ма и Ешуш=Мария Магдалена и Ешуш  
 
И още вкусна и пикантна информация за култовия миш – маш и секс – маш вижте в статиите ни

Генно – инженерен миш – маш и защо изобретателят на Фейсбук–Марк Цукърбърг, се гордее толкова,че е Българин!"Част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/02/genno-injeneren-mish-mash-i-zashto-izobretateliat-na-feisbuk.1461953
 
Пикантен летен миш – маш с еротичен привкус с Партийният секретар на комплекса, Шведските крале и шведките на Слънчев бряг.Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/02/pikanten-leten-mish-mash-s-erotichen-privkus-s-partiiniiat-s.1462012


Николчо Николов 
Точно казано! 

ТОЧНО КАЗАНО от=от Кан (Жрец) на Диана и Изуш


Ilian Haralanov 
Такава показност е нетипична за такива организации, изненадам съм че са го направили по този начин. 

НЕ/ТИПИЧНО ЗА=Богиня Диана и Изуш

НЕ/ТИПИЧНО ЗА=ПИЗИЧТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ИЗНЕНАДАН СЪМ от=от Исуз и Ма (Майка) Диана 

ПО ТОЗИ НАЧИН го правят=правят го Богиня Диана и Изуш 

ПО ТОЗИ НАЧИН го правят=правят го на ПИЗИЧТОНА=правят го на БЕЗИСТЕНА 


Красимир Крумов 
Както каза Великият приор на България Румен Ралчев, шуменските братя нямали търпение да се оповестят в обществото. 

ОПОВЕСТИ ИДВАНЕТО на=ИДВАНЕТО на Бог Иса и Богиня Диана 


Вангел Панов 
Както казваше дядо ми (Ще е трудно да го предам направо - много е нецензурно!!!😎): "За некои хора "мастурбацията" е най-хубавия "полов акт"! И за да бъде халтурата пълна: Дионисий чете "Отче наш"!?!?!?!  · 

ДИОНИСИЙ=Диана и Иса
генетичен потомък на Исус и Диана, Мария Магдалена 

Относно култовата сакрална езотерична молитва "Отче наш" на Бялото Братство, от които са Тамплиерите, сега обобщаваме и известяваме на шуменските и на всички други тамплиери, че кажеш ли доброволно тази свръхсекретна и първосвещена кодирана молитва, ти си слагаш неизтриваемия подпис под договора с Българските Богове, имплантирани в синкретизиран лингва – образ в името на молитвата "Отче наш", и всяко нарушение на Божиите нормативи и закони от там насетне води до мултиплицирани негативни последици за нарушаващия договора и кармичната му генеалогия! 

ОТЧЕ НАШ=НАШИ Диана и Ешуа

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш

ОТ ТАМ НАСЕТНЕ=ОТ Мат Диана и Иса 
 
НЕИЗТРИВАЕМИ ПОДПИСИ на=ПОДПИСИ на Иза и Богиня Матара 

Спаска Иванова 
Прочетете за този орден. Пресметливи, алчни, по-късно забравят за първоначалното си предназначение, поддържали са този политик, който отговаря на техните интереси. Днешните едва ли се различават от тази характеристика. Няма начин, след като си имаме мафия, да си нямаме и орден на тамплиерите! 

НЯМА НАЧИН=НЯМА НАТШИН=Ма (Майка) Диана и Ешуа
за всичко, за което по човешки няма начин, има начин чрез Българските  Богове!

ИМАМЕ СИ МАФИЯ от потомци на=
от потомци на Иса и Богиня Ма Ма Ма=
от потомци на Иса и Богиня Майка Мария Магдалена 
 
ИМАМЕ СИ ОРДЕН от=от Иса и Мад Мария 


Явор Вълчанов 
Начи като фана ена сопа 

– Начи фани правилно сопата, Яворе (Вер – Змей), за да не стане някой фал, защото със сопа не се решават тия работи, и ето входящата парола и мантра за оперирането и сурвакането с нея!

НАЧИ КАТО ФАНА ЕНА СОПА=Кан (Жреци) от Бог Исуш и Богиня Диана – Българските Светии, бивши жреци в земния им живот, сега свръхестествени оператори на Божествения инструментариум за охрана и вразумяване на човеците


Ivailo Nanov 
Хората просто се забавляват !!!! Забавлявайте се и Вие !!!! Защо е тази злоба ???? Тук виждам моя добър познат и бивш колега - Добромир Добрев. Всеки си има хоби и лична кауза. Трябва да приемаме толерантно ....различните нам 


– Слушай, Ivailo Nanov !
Тази работа въобще не е за забавляване, за хоби и за лична кауза!
Тази работа е на живот и смърт и касае оцеляването на Българския род и етнос, на човечеството и на света изобщо!
Вашата толерастия и приказки за различия между хората, е приспивна песен за сваряваната на бавен огън крастава жаба!

НА ЖИВОТ И СМЪРТ=Исуж и Богиня Матара Диана

Ето и чия кауза е тази и всички други каузи на Земята!

КАУЗА на=на Кан (Жреци) на Иза 


Radostina Adamidovska 
Не, това не е "просто забавление"...тук са вложени пари и членуват точно определени личности. Не само Вие познавате някои от тях. Дразнещото е, че се прокламират християнски ценности от хора, които до вчера са били върли атеисти, защото професията и принадлежността им са го изисквали. А сега ги гледаме да се кръстят и да споменават Името Божие. 

СПОМЕНА ИМЕТО БОЖИЕ=
Бог Исуж и Богиня Диана МаМа=
Бог Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена

Радостина, Господ Бог Отец Исус е призовал всички – вярващи и невярващи, да Му се поклонят и подчинят и заживеят по Неговите правила и закони, и затова всички имат правото да Го потърсят и приемат за свой Бог, Спасител и Господар на живота им, и никой не може да ограничава тия хора да търсят спасение при Него! 
Освен това Исус страда и более най – вече не за тебе, примерно, Неговата праведна и читава потомка, защото ти си здрава и спасена при Него, а най – много за болните Му деца, които не Го познават и са смъртно болни, и затова най – се радва когато такива Негови болни и заблудени деца Го потърсят и намерят верния път към Него и дома!
Точно за тях, за заблудените Му и болни деца – блудни деца, Той ни състави новозаветната притча за блудния Му син!

И много често тези влезнали в правия път блудни Божии синове и деца влизат по – първи в Божието царство от много други "заслужили" и "примерни" вярващи и религиозни догматици и фанатици, за пример и насърчение на останалите заблудени!

Нека да се кръстят с кръстния знак и споменават името Божие – така те струват оброк и сключват нерушим и необратим договор с Господ Отец ни Исус, с Който както виждате навсякъде е и Любимата му Богиня Диана / Мария Магдалена, от който договор отърване няма, за неосъзната радост на хората, считайки този акт за формален и необвързващ и незадължаващ! 
 
НЕРУШИМ И НЕОБРАТИМ ДОГОВОР с=ДОГОВОР с Ешуа и Богиня Матара Мария – 

както виждате, няма отказване от този договор!

Казваш още, че "Дами, които се занимават с астрология, което също не е свързано с християнството, но са ВИП персони, бидейки ТВ-лица, също са членки. И нямаше да се вълнуваме изобщо, ако тази колоритна заради професиите, постовете в обществото и миналото си група от хора, се беше събрала някъде, където не е обществено място, свързано с историята на България. Нито тамплиерите са български орден, нито даже е ясно дали е имало българи-тамплиери, нито Църквата го признава и сега. Така че да гледаш градските велможи да си играят на мечове и мантии, не е много забавно. Почваш да се съмняваш в техния, а и в своя разсъдък." 

И за твоя информация и на манипулираните от юдео – византийската псевдо – Исусова анти – Българска Християнска Църква вярващи повече или по – малко в свещено невежие християни, насъсквани срещу езичниците, ще ти кажем да знаеш, че точно астролозите и всички инкриминирани от Църквата и Инквицицията езичници като врачки, баячки, гледачки, лечители, екстрасенси и всякакви пси – феномени и езотерици, са истинските християни или т.нар. "ранни християни", все още в невежие за статута си  – защото те са феноменните генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, яростно преследвани от заговорниците срещу Българите вече 1500 години, чиято коварна геноцидна институция и инструментариум е Църквата!

– справка по тази фундаментална тема в блога ни с парола на търсачката "безистена и езичниците", и примерно серията ни статии по темата :

Честит празник "Валпургиева нощ" на всички Български вещици, екстрасенси и пси – енергетици, които сме младата генерация и банка кадри на Вси Светии
http://bezistena.blog.bg/history/2018/04/30/chestit-praznik-quot-valpurgieva-nosht-quot-na-vsichki-bylga.1606152

Света Валпургис и разюзданият секс и разврат на вещиците или мерзката лъжа на Инквизицията и Гьобелсовата хилядолетна дезинформация на Църквата!част2
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/09/sveta-valpurgis-i-raziuzdaniiat-seks-i-razvrat-na-veshticite.1545809

 
Казваш още, Радостина, че " Нито тамплиерите са български орден, нито даже е ясно дали е имало българи-тамплиери, нито Църквата го признава и сега" – като те просвещаваме, че всички ранни истински Тамплиери, които са Катарите, които са Богомилите, до един всички те са само Българи – което документирахме по – горе в статията, от което следва, че Орденът на Тамплиерите е на 100% Български, което е и голямата тайна на Тамплиерите, за която чутовна тайна най – много се страхуват душманите ни ние да не я научим и се познаем и просветим за Божествения ни феноменен статут!

А пък че Църквата не признава това, нас потомците на святите и праведни саможертвени Богомили – Тамплиери въобще не ни интересува и не ни пука от мнението ѝ, защото нали знаете Света Ванга, по – малката Дъщеря на Свети Петър Дънов и по – малка внучка на Свети Васил Левски, какво пророкува! 

Че скоро време всички религии на Земята ще бъдат премахнати в раз и отведнъж и на Земята ще се възстанови най – древното истинско Божие Познание и Учение на Разума, което ще бъде задължително и безалтернативно за всички!

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария 
 
Задължително и безалтернативно за всички ще бъде това Учение на Българските Богове, чиято друга точна формулировка и практическо приложение е Абсолютна Диктатура на Любовта, Братството и Мира за абсолютно всички с висши Божествени свръхестествени практики и феноменни технологии!

За вашето възходящо просвещение и развитие в курса ни за напреднали Жреци в Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, ще разсекретим и документите във повествованието "Така че да гледаш градските велможи да си играят на мечове и мантии, не е много забавно. Почваш да се съмняваш в техния, а и в своя разсъдък." 

Ето чия играят в пълно невежие тамплиерите от Шумен, незнаещи каква примка са си сложили на шията или спасително въже на кръста – по техен доброволен избор с нашето съдействие в положителната посока!

ИГРАЯТ СИ НА МЕЧОВЕ И МАНТИИ с=
с Гристош и Богиня Диана МаМа=
с Исуш от Трагия и Богиня Диана Мария Магдалена

ГРАДСКИТЕ ВЕЛМОЖИ са=са Кан (Жреци) от Мат Диана и Исуж Българина
и именно в това осъзнаване и познаване за вашия Божествен произход и статут – наши неосъзнати родственици тамплиери, и заживяване максимално стриктно по Божиите правила и закони, е вашият последен шанс за Спасение, за което ние ще ви изпратим тези просветителски документи със статията ни! 

И още един документ, да знаеш Радостина и вие новите невежи, да не казваме саркастично "пишман" тамплиери, защото те наистина са разклонения на Българските Богомили или на техните гонители, които всички са ни родственици все от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена доста поизродени, та да знаете всички от Кой ви е разсъдъка!

РАЗСЪДЪК=КРАСДЪЗ=Крисдоз=Кристос=Исус от Тракия
безапелационни и категорични документи за всемогъщието и всесилието на Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът, основал световете от началота на безначалието на безкрая на времената, Който не само че е от и постоянно в Тракия, която е Същинският Земен Рай и Център на Време – пространствения континиум, но и за наше безкрайно удивление и възхищение, и най – вече за нашето Спасение – е и Българин!

image

Като уточняваме, че Българският Господ Бог Отец Исус не е такъв стар и архаично облечен, а е вечно млад и най – Божествено красив и модерен !

Ivailo Nanov 
Оооооо....Много задълбавате !!! Как изобщо спите ???? 

Ето и сакралната конструкция и състав на обобщаващата дума изобщо :

ИЗОБЩО=ИЗОБШТО=Богиня Диана и Изуш

ИЗОБЩО=ИЗОБШТО + Н (кодировъчен назал)=ИЗОБШТОН=БОЗОШТОН=БЕЗИСТЕН


Bogdan Martshev 
каква е връзката им с паметника създателите на БЪЛГАРСКАТА държава, да ходят на поляната над екарисажа да се вдетеняват

Разсекретяваме и кои са създатели на Българската държава:

СЪЗДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА=
ДЪРЖАВА на Кан (Жреци) от Дуло от Сина на Диана и Исуз Българина

Българската държава и по – точно новоепохалната Свещена Българска планетарна империя (33 – 518), е създадена от потомците на синът на Исус и Мария Магдалена –Павел, който е истинският Кан и Цар /КанЦер/Кайзер/Император Авитохол (33 –333), който е всички  т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, който е култовият Сеяч от новозаветната притча Семето и Сеяча, посял феноменното Божие генетично семе сред всички племена по света и присъединил ги към Свещената Българска империя, който е ... – вижте пълната му характеристика в блога ни с парола "безистена и Павел", "безистена и Кан Авитохол"      


Valentina Solo 
В Америка тамплиерите дигнаха паметник на своя бог
https://touch.otvet.mail.ru/question/26510491 

–– А ние дигаме неръкотворни паметници на нашите Богове с нашата култова статия

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 

и откъс от нея:

Дяволът или Сатана е наричан още и Принц на демоните и Тъмния принц на мора, както и мистичния Бафемот.

ПРИНЦ НА ДЕМОНИТЕ=Иса и Богиня Матара Диана   

ТЪМНИЯ ПРИНЦ НА МОРА=Иса и Богиня Диана Мат Мария 

image
И тука вече религиозните фанатични догматици, като видят рогатия козел, за наш кеф се вцепеняват ужасени и пищящи и като навирят срещу му кръста, почват да бълват заклинания и пускат картечницата на анатемите...   

Ето разсекретеното досие и на страховития Бахомет, който е и Baphometh, на окситански (Български херметичен жречески език) –  Bafometz – изобразяван със страховитата композиция на рогат козел с обърнат пентаграм:

БАХОМЕТ=БОХЕ МАТ=Бохиня Мат  

Baphometh=Бог и Богиня Ма (Майка) Диана  

Bafometz=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана  

Разсекретяваме и описателно – обяснителното му досие :

РОГАТ КОЗЕЛ С ОБЪРНАТ ПЕНТАГРАМ=Богиня Матара Диана и Исуз Българина от Тракия
 
Нали забелязахте Българския жречески атрибут в скута на Бафометс – кадуцея, двете преплетени влюбени змии – Исус и Мария Магдалена, Боговете Демиурзи и Родоначалници на Божия Български жречески род Дуло, чийто сакрален конспиративен хералдически символ е Змия, Змей ...с всичките им 12 рептилски синонима по Древно – Българския календар, която рептилска символика е най – древната символика на Боговете Демиурзи, регистрирана във всички древни документи.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Засега толкова за новите тамплиери от Шумен, за които имаме мисията да ги просветим и преосветим и преминат в редиците на Тамплиерите с главна буква Т  заради тяхното Спасение!

ИМАМЕ МИСИЯ от=от Иса и МаМаМа=от Иса и Майка Мария Магдалена

Няколко думи за Шумен и разсекретяване на истинската му сакрална етимология на името.

ШУМЕН=ЕШУ М + Н (кодировъчен назал)=Ешуа и Ма (Богинята Майка)=Ешуа и Ма (Мария)

За първи път Шумен се споменава като Симеонис (Шимеонис) през 1153 година  Споменаван е с различни имена като Шумена, Шумна, Шумулар, Сумунум

СИМЕОНИС=ШИМЕОНИС=ИСОС МЕ=Исус и Ма (Богиня Майка, Мария Магдалена)

СУМУНУМ=УСУ МУМ=Иса и МаМа=Иса и Мария Магдалена 

Честито кръщене, шуменци, и ще почерпите за ваша сметка!
Ако не почерпите, ще е пак за ваша сметка, затова си правете добре сметката!

ЗА ВАША СМЕТКА=ЗА Кан (Жреци) от Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

ПРАВИ СИ СМЕТКАТА=Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Матара Диана

Култова местност край Шумен е местността Кьошковете, която е жречески мегалитен светилищен комплекс. 

КЬОШКОВЕТЕ=КЬО ЕШ ВОК ТЕ=Кая (скала, скално светилище) на Ешуа и Бокиня Диана 
 
МЕСТНОСТ по имената на=по имената на Исус и Мат Диана  –
сакралната универсална топонимна характеристика и входяща пускова парола за активиране на светилищата по всички местности

Кодирана секретна информация за този мощен енергиен светилищен комплекс получаваме от пътешественика Барбие дьо Бокаж, който през 1810 пише за него в кода на Свещения шифър за посветените Българи, че  „Околностите на Шумен са украсени с голям брой места за разходка и прелестни градини. Под Замъка („Шуменска крепост“), който се издига над града се намира широко и открито място, наречено „Дагбунар“ („Планински извор“). Тук през лятото е истинско място за почивка. През долината протича бърза и свежа рекичка, която движи колелата на много воденици.“

МЕСТА ЗА РАЗХОДКА И ПРЕЛЕСТНИ ГРАДИНИ=
МЕСТА ЗА Кан (Жреци) от Рода на Диана и Христоз Българина  

ШИРОКО И ОТКРИТО МЯСТО за=за Кан (Жреци) и Шаре от Мат Диана и Иса от Тракия 

ДАГБУНАР=Диана Бург (Българка)=Бурги (Българи) на Диана 

ИСТИНСКО МЯСТО за=
МЯСТО за Кан (Жреци) на Диана и Исус=МЯСТО за Кан (Жреци) на Дионисиус

светилищен комплекс за свещенодействие на Българските жреци на Богиня Диана и Исус, херметизирани в синкретичния им митологичен образ като Дионисиус, където са се провеждали Дионисиусовите мистерии, които са Божествени свръхтехнологични мероприятия на тия мултифункционални съоръжения по производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух от жреците –
 феноменните оператори на светилищата.

МИСТЕРИИ от/на=от/на Матара и Иса

МЕСТО за ПОЧИВКА=МЕСТО за ПОТШИВКА=
МЕСТО за Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Ешуа 

Съобщението, че рекичката движи много воденици, ни указва в код, че осветените от жреците –
 оператори води на рекичката лекуват и зараждат енергийно Българите:

ВОДЕНИЦА=Богиня Диана и Иса

ВОДЕНИЦА=Деца на Бог/Богиня

СВЕТЕНА ВОДА=ВОДА от Иса и Богиня Диана

Оставилият ни тази шифрована информация френски пътешественик 
 Барбие дьо Бокаж е задължително Българин, потомък на съхранила се от геноцидното изтребление линия на Българските жреци – Богомили – Катари – Тамплиери, знаещ кода на Свещения шифър.
 
БОКАЖ=БОК ЖА=Бок Ежуа=Кан (Жрец) на Бог Ежуа 

БАРБИЕ ДЬО БОКАЖ=Кан (Жрец) от Богиня Диана и Бог Ежуа Вер (Змей)  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Демонстрирахме ви един истински свещен ритуал по кръщение в тайните на истинските Тамплиери!

СВЕЩЕН РИТУАЛ на=СВЕШТЕН РИТУАЛ на=РИТУАЛ на Богиня Диана и Исуш 

СВЕЩЕН РИТУАЛ на=СВЕШТЕН РИТУАЛ на=
РИТУАЛ на ВЕСЕШТН=РИТУАЛ на БЕЗИСТЕНА 
 

С тази демонстрация се разсекретяват истинските параметри и характеристики на истинските Тамплиери и на местните и на световните българо – юдейски ментета тамплиери, както разкриваме и защо сега излизат по необясними причини на светло пред широката публика.

БЪЛГАРО ЮДЕЙСКИ МЕНТЕ ТАМПЛИЕРИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана Мат Мария и Иса Българина

НЕОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ=НЕОБЯСНИМИ ПРИТШИНИ от=от Бог Исуш и Богиня Матара – 
защото по Божия проектен план –
 график вече дойде времето да изплува мръсната пяна на трансепохалната екстремална реалити драматизация и генно – инженерен експеримент "Българите и човешката цивилизация", в които главните + и роли се играят от генетичните потомци на Българските Богове Демиурзи сред всички племена, които по тази следствено – родова причина всички са преди всичко Българи и българи!

МРЪСНАТА ПЯНА от експеримента на=от експеримента на Иса и Богиня Матара 

С тази публикация разясняваме и двете алтернативи от заглавието ѝ "Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста..." – като изрично показахме, че влизайки в договор с Българските Богове чрез този ритуал и сакралната молитва Отче наш и кръстния знак, тамплиерите и Тамплиерите по техен свободен избор и воля имат само два възможни изхода от този им договорен статут – да си 
турят сами въже на шията и стегнат примката и ритнат бурето, като нарушават Божиите закони и правила, продължавайки с мерзостите срещу Свещения Божи Български род и етнос, или да си вържат спасително въже на кръста и се спасят, като спазват стриктно и ревностно Божиите правила и върховния закон за универсалната Всемирна Любов, Братството и Мира !

КРЪСТЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) на Кристоз=на Кан (Жреци) на Исуз от Тракия 

ВЪЖЕ НА ШИЯТА от=от Богиня Диана и Ежуш

image

ВЪЖЕ НА ШИЯТА на=на ВЕЖИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА – 
първосвещеният Божи храм, който е и Върховният съд, където ще се проведат епичните процеси на Съдния Ден на всички човеци и племена.

СПАСИТЕЛНО ВЪЖЕ НА КРЪСТА=Спасителя от Бог Кристож=Спасителя от Бог Исуж от Тракия  – 
Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръхекстремален реалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си  
 
АПОГЕЙ ЕМАНАЦИЯ И АПОТЕОЗ=
АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ И АПОТЕОЗ=
Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

АПОГЕЙ ЕМАНАЦИЯ И АПОТЕОЗ=АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ И АПОТЕОЗ=
Гена на Бог Исуз и Богиня Мат Диана

АПОГЕЙ ЕМАНАЦИЯ И АПОТЕОЗ=АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ И АПОТЕОЗ=
Сина от Гена на Бог Иза и Богиня Мат Диана
обещаният ни и дългоочакван Спасител

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Светии Великомъченици Богомили, Катари и Тамплиери, водени от Отец ни Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песен!

И в режим на редакция един коментар под публикацията ни във фейсгрупа:

Kiril Gruev:

Непрекъснато излизат на бял свят все нови и все по – блестящи археологически открития, които хвърлят в изумление целият съвременен научен и изследователски свят, трупайки категорична фактология и доказателства, че България и Тракия са люлката и родоначалието на съвременната човешка цивилизация, а Българите са основоположници и разпостранители на всички древни култури и са цивилизатори на човешките племена от дълбока древност, всички произлезли от Тракийските племена!
С едно уточнение -"тарки" е понятие, което византийщината е "кръстила" - Българите! Траки - означава - езичници... и ето защо ВИЗАНТИЙЦИТЕ НИ НАРИЧАТ ТАКА...
А ЗНАЕМ, ЧЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПИШАТ ИСТОРИЯТА.
Когато ние Българите сме паднали под "византийското иго" и едва освободили се... само няколко века по-късно отново падаме но този път за пет века под робство... през това петвековно робство Европейските новооформящи се "лидери" си пишат историята и я преиначават в тяхна полза.
И за това време изтръгват из корен Българщината... а Тя остава само във Фолклора, който макар и мощен е като за деца, а не за Водачи на Света!

 





Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.08.2018 04:45
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Коментар от Srebrina Petkova Encheva под постинга ни в една фейсгрупа
31.08.2018 12:58
Свещенодействието на благото слово или богословието. Така лесно възприетото благо слово омайниче. Или на достъпен език казано "ОМАЯ."
"Аз ще те ОМАЯ, и ти ще ми служиш."
Докато не последваш чутивния ми пример. Могъщество и дарба едновременно. Неоспорим факт. Но и вяра ,също. Дали е богоугодно? .Не знам.
Знам само, че в днешно време е неправомерно използвано:."Аз ще те нарисувам божествено, за да ми станеш роб"(Макар и отдалеч и само мисли...)
Не знам защо, но не ми се иска да съм възпитана.
С хора, потънали като скотове в лукса си.
Изпълзяват за царски трапези.
И пак се скриват в покварените си блудства в Интернет
Пфу! !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675556
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!