Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2013 01:29 - Славяните са тракийски племена от Сливен,обучавани и подготвяни от Българските жреци на Карандила за разселнически мисии по света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 17196 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 22.02.2019 17:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Славяните са елитни отряди от тракийски племена, населявали в древността територията на сегашния Ямболски и Сливенски регион, и подготвяни за разселнически мисии по света от Посветени инструктори – свещеническата каста на Българските жреци от рода Дуло, които са потомци на Исус и Мария Магдалена, на светилищния полигон Сините камъни, и които отряди са засекретени във постСътворенческия жречески регистър под секретния титулен индекс Слав, Слави, Славини.
Във Българския език Слав, Слави, Славин (Слави + Н /кодировъчен назал/) е един от 12 – те синонима на змей, ламя, змия.
Змия, змей и общо 12 рептилски синонима, е най – древно познатият животински символ на Българските Богове Демиурзи от древно – Българския животински календар, преминал в сакрална съкровена херметична хералдика на Техните генетични потомци –Българите от жреческата династия Дуло.

image

Така титулът Слав, Слави, Славини означава Змей, Змейове – Жреци на Исус Змея, по имената на които са кръстени водените от тях нефеноменни тракийски племена за разселване из Европа и по света.
Тези тракийски племена са първичният етностен генетичен извор и прототип на толкова спорните и мистично исторически безплътни Славяни. 
Това твърдим и доказваме в нашите материала с безспорни доказателствени документи, разсекретявани чрез Свещеният шифър и код на Българския език, които разшифровки са винаги

МАТЕМАТИЧЕСКИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО ТОЧНИ и КАТЕГОРИЧНИ ! 

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на кода на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Тази епохална информация сега ще извлечем подбудени от компилативния материал 

ПРАБЪЛГАРСКИ ЕТНИЧЕСКИ СУБСТРАТ? ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ-SPAROTOK  
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/11/03/prabylgarski-etnicheski-substrat-pavel-serafimov-sparotok.1200485  

на Григор Симов, като този здрав и читав изворен материал ще ползваме за стабилни истинни основи, върху които ще надградим нашата информационна историческа постройка на истинската Българска история. 

"Според официалната историография старите българи са късни пришълци на Балканите. Смята се, че хората на Аспарух се се смесили със "славянски" племена и са изгубили езика и културата си, като са останали съвсем малко белези от най-древния облик на народът дал име на държавата ни. Тези останки се наричат от специалистите етнически субстрат."

Свещеният шифър и всички други документи от блога ни разкриват чрез Българския жречески шифър сакралната Божествена семантика на толкова спорното и мистично наименование СЛАВЯНИ.

Големият Български родолюбец и изследовател Йордан Вълчев разкодира древно - Българската владетелска календарна животинска индексация на династията Дуло, закодирана със зверинската символика на Змия, Змей, и в която символика той откри 12 синонимни наименования за Змей в древния Български език:

ЕЛ, ЗМИЯ, ЗМЕЙ, ЛАМЯ, ХАЛА, КАЛА, ГАЛА, ДРАКОН, СЕЛЕН, ХИДРА, ВЕР и...СЛАВ!

Проучванията на независими изследователи доказаха, че животинската династична символика на основополагащия владетелски Български род ДУЛО е змейската, регистрирана чрез владетелската хералдика и зашифровка още на АТИЛА (АТИЛА=ДУЛО=ДИЛОН=Диана Ел=Диана Змеица), Аспарух (Хан/Кан на Иса Вер) , Калоян (Кала/Змей, Кан Ел) и всички династи от Дуло.

Езотеричната Християнска иконография и апокрифната и официална зашифрована Християнска документалистика ни информират категорично, че Змия, Змей...Слав, е животинският всевластен и господстващ символ на Исус!
Той е Исус Гала (Исус Змея), нескопосано манипулиран на Исус Галлиеа, уж Исус от Галилея!

Думата Слав, Славини, която е един от 12 – те синонима на Змей, е производна сборна именно – титулна комбинация на Исус по следната формула:

СЛАВ/СЛАВИН/СЛАВЯН=С ЛА В=Иса Ел (Змей) Бог=Бог Иса Ел (Змей)

Змейския династичен Исусов символ е наложен за владетелски хералдически символ и титул на Неговата Българска родово – генетична династия Дуло, състояща се само от Негови потомци от брака му с Мария Магдалена, Която е новоепохалното аватарно проявление на Българската Велика Богиня Майка Диана !
От Исусовата Българска Змейска владетелска династия Дуло произтичат абсолютно всички!!! владетелски династии и фамилии, управляващи в момента всички племена и държави!
Затова владетелските династични хералдики в Европа и особено в Азия – Китай и Япония, Индия и етносните етноними на народите в Европа, са натъпкани със Змии, Лами, Дракони и Славини!

Това са СЛАВЯНИТЕ – славони, словени, славени, слави...СЛАВИНИ – сиреч Тракийски племена, кръстени логично и задължително според традиционната жреческа херметична конспирация по змейския династичен титул на Исус Змея, Исус Слав, Исус Българина! 

ЗМЕЙ=ДРАКОН=СЛАВ –
змейските Исусови зверински династични титули и конспиративни синонимни зашифровки, имплантирани на всевъзможни места:

СЛАВ=СЛАВА=СЛАВЕН

ВСЕСЛАВЕН=Бог Иса Слав – Бог Исус Змея

Сред по-старото и ревностно поколение протестанти – евангелисти в България е съхранен и разпостранен и досега задължителния приветствено – хвалителен поздрав:

Слава на Бога
!,

възприеман от вярващите в неговия първосигнален екзотеричен смисъл на отдаване на слава и почит на Бог, без никой и да подозира, че това е засекретена прокламация и транслация на информацията, че Бог Исус има конспиративна змейско – рептилска титулна символика:

СЛАВА НА БОГ=БОГ СЛАВА=Бога Слав – Бога Змеей – Бог Отец Исус Змея Демиургът 

СЛАВ=Бог Иса Ел (Змей)

Същата сакрална информация е скрита и в култовия псалом 24 от Библията, в който се говори (пее) в конспиративно-поучителна и посветителска форма за тайнствения Цар Змей, кодиран в синонимната животинско – змейска Исусова символика като Царя Слав и завоалиран леко като Цар на Слава и още като Цар Слави:

      Царят на СЛАВАТА

...Издигнете, порти, главите си  
и бъдете издигнати, вечни врати,
за да влезе Царят на Славата.
 
Кой е Този Цар на Славата? 
ГОСПОД могъщият, силният, 
ГОСПОД силният на бой.
 
Издигнете,порти,главите си
и издигнете се вие, вечни врати,
за да влезе Царят на Славата. 

Кой е Този Цар на Славата? 
ГОСПОД на Войнствата —
Той е Царят на Славата. (СЕЛА)
 
Царят на Славата – християнски химн
http://www.youtube.com/watch?v=l36xg8CSAwY&list=PLA0DD975C9EEC6CAE

image

Много секретна епохална информация има вложена от Посветените ни предци в тази псаломна зашифровка, сега ще ви разкрием част от нея – фундаменталната, а именно, че Бог Исус е зашифрован в Българската владетелска царска династия Дуло със зверинската символика на ЛАМЯ, ЗМЕЙ, ДРАКОН, КАЛА,...СЛАВ.
Змейската конспиративна зашифровка на Исус е заложена още в библейската терминология на категорията ПСАЛОМИ, възхваляща Бога Творец, Който е Исус Христос:

ПСАЛОМ=Бог Иса Ламя –
кратки поетични послания от Бог Исус към хората и хвалителни молитви към Българските Богове, зашифровани със свещеният шифър за преодоляване на цензурата на заговорниците и душманите на геноцидирания Божи Български Народ. 

Реторичнните стихове ще ни разкрият кой е Царят на СЛАВАТА, когато получим сакралния код на шифъра, че СЛАВА=СЛАВ=ЗМЕЙ, и ще ни заведат ясно и категорично при Царя Змей, Който е Царят Исус!
 
     
Царят на Славата е Цар Слави, както се титулова в православието – Цар Змей, Цар Исус 

Като заместим в псалома Царя на Славата с Царят Слав=Царят Змей, Който вече не е анонимният бог, а е конкретният и единствен Цар Госпад Бог Отец Исус Българина, ще получим разшифрованото истинско послание, заложено в псалома, а именно, че Бог Исус Българинът е очакваният и призоваван, и възхваляван Цар на Славата!

В странните и досега коментирани в несъгласие от изследователите ПОРТИ, към които е отправено насърчението и които не са идентифицирани досега какво символизират, свещеният шифър открива безпогрешно истинските адресати на секретното послание:

ПОРТИ (врати)=ПРОТИ=Братя – 
братя от Исус, потомците на Исус, световното Бяло Братство 

Тази разшифровка на мистичните ПОРТИ, ВРАТИ, се потвърждава и от другите пояснения и характеристики за тях: ПОРТИТЕ са още и ВЕЧНИ ВРАТИ, което в превод значи:

ВЕЧНИ ВРАТИ=Богиня Диана и Ешуа Братя=Братя от Богиня Диана и Ешуа!

Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Затова се призовават ВРАТИТЕ (Братята) да си издигнат главите, защото са живи хора,

и още по – точно са династичните Исусови потомци!
 
image 

Царят СЛАВ е още и Господ МОГЪЩИЯ и СИЛНИЯ, което разсекретено значи:

Господ МОГЪЩИЯ СИЛНИЯ=Господ МОГЪЩИЯ Иса Ел (Змей)

Царят Слав е още и Господ СИЛНИЯТ НА БОЙ – много странна квалификациа за Исус, осмислила живота и научно – догматичната дейност на поколения богослови и изследователи!
За да бъде разсекретена сега:

ГОСПОД СИЛНИЯ НА БОЙ=ГОСПОД
Иса Ел (Змей) Бог
=ГОСПОД Бог Иса Ел (Змей)

Така и тази зашифровка указва безапелационно, че Царят на Славата е Царят Слав, Царят Змей, Който титуловахме с истинските му имена.

Спираме вниманието ви специално върху края на псалмовия стих, където след последната точка следва пояснени в скоби : (СЕЛА).
Кой и каквото да ви обяснява, знайте, че това е пояснително допълнение, носещо информация за Исус Змея:

СЕЛА=
Селен (Змей)=Иса Ел (Змей) – 
поредното кодирано съобщение за змейската Българска династична животинска титулна символика на Исус.
В конкретния случай това допълнение подкрепя общата разшифровка:


––––––––––––––––––––––––––––––––

Кой е Този Цар на Славата?
Господ на войнствата – 
Той Е Царят на Славата.(СЕЛА)

Сиреч Царят на Славата е СЕЛА, което значи Царят на Славата е Селен (Змей), диференцирано и конкретизирано като Иса Ел!
Допълнение, подкрепящо нашето разяснение за значението на титулната дефиниция ЦАРЯТ НА СЛАВАТА:

Царят на Славата – Царят Слав – Царят Змей

Царят СЛАВ=Царят Иса Ел Бог=Царят Бог Иса Ел (Змей)

СЛАВ=СЛАВЯН=Иса Ел Бог=Бог Иса Ел (Змея)

В друга обследваща статия ще разсъждаваме защо Българската митология и фолклор са пълни, както никоя друга митология, с лами, змейове и дракони, като преобладават добрите змейове пред лошите – сиреч чистите и съхранили светостта на Божията си кръв Исусови династични потомци са повече от изродените и загубили чистотата и светостта си Исусови династични потомци.
От последната категория са всички Византийски (изродени българо – юдейски династи от Дуло) змейове, хали и кали, властващи над целия свят сега.

Същата сакрална зашифровка е заложена и във Великденската възкресителна обредно – ритуална драматургия,
започваща в полунощ в събота, когато се отслужва тържествено богослужение.
Всички светлини на храмовете се изгасят, а малко преди 12 часа свещеникът излиза от църквата със свещник в ръка и вярващите палят свещи от него. Точно в полунощ камбаните започват да бият, а свещеникът произнася думите "Христос возкресе”.
След това вярващите започват да обикалят иконата на възкресението със запалени свещи в ръце.
Службата завършва с разиграването на сценка, в която църковният служител чука с кръста по портите на храма и ги натиска да ги отвори,казвайки: "Отворете се, адови порти, да влезе Царят на Славата”.
 
Отвътре запират портите и му отговарят: "Кой е този цар Слави?” Сценката се повтаря три пъти и тогава свещеникът бие един шут на вратата, отвътре отварят портата и свещеникът и хората влизат в храма с песнопения, за да се извърши литургията.
Описателното обяснение на финала на ритуала е засекретеното послание от нашите Деди – посветени зашифровчици, което сега разшифроваме за вас:

свещеникът БИЕ ЕДИН ШУТ НА ВРАТАТА=свещеникът е Брат от Богиня Диана и Бог Тати Ешуа
 
Отговорът на въпроса "КОЙ Е ТОЗИ ЦАР СЛАВИ?" вече го знаем!
Знаем от християнската митология, че Исус влезе в Ада и побеждавайки смърта, ни откупи завинаги за Себе си, да бъдем Негови!
Да бъдем безсмъртни, познавайки го и пожелаващи го, живеещи по законите му на Любовта!
Сега вече научихте, че Царят Слав е Царят Змей, с който просветителски акт и ритуал вече сте Посветени, че Цар Исус има херметичен жречески титул на Царя Змей, регистриран в православната ни Великомъченическа и Преславна християнска Църква с езотерическата зашифровка Цар Слав и натъпканата със змейове и лами иконографската живопис и дърворезбарска пластика в храмовете, за ужас и страх у непосветените духовници!     
 
Когато Българите – Жреците на Тракийските племена, им поставят Божествената индикация според шифрованите Божии титули, една от задължителните змейски кодировки е СЛАВ, СЛАВИ, СЛАВИНИ – сиреч Змейове, Лами ! 


Тази секретна и свещена информация се влага задължително в името на жреческото селище, познато днес като град Сливен, което свещено име учени и изследователи първосигнално и опростенчески – сравнително се мъчат да извеждат елементарно – сравнително (както цялата официална Българска и световна топонимия) като произлизащо от"место на сливане на три реки", без и наченки на познание и замисъл на търсене на Божествена сакрална семантика на името!
Предците им все високопоставени и първосвещени Исусови жреци, от които се заражда и посветената воеводска институция на водачи и закрилници на угнетените Българи –затова и прозвището на Сливен като града "на стоте войводи" (за които се знае официално, че половината са Ямболски, а неофициално всички са от Божия Ямболски жречески род Дуло) – и тези жреци няма да поставят задължително Божие име на града си да се помни Во веки веков и да носи сакралната информация през времената и изпитанията, ами ще се чудят как да се опозорят пред поколенията си с нищо незначещо обяснение на "место за сливане на три реки"!
Не реки, ами вадички!
И да оставят вечните си съперници – Ямболиите, да се перчат освен с най – красивите си жени в България, (което значи и с най – красивите в целия свят, защото вече знаем, че Българките са най – красивите жени на света) но и с високоразрядните си Божествени имена на града като Дианополис (Град на Диана), Диосполис (Божественият град, Града на Бог) и други подобни!
Абсурден алогизъм!

Разбира се, че са оставили сакрална свръхсекретна информация в това име на града : 

СЛИВЕН=СЛАВ=СЛАВЯНИ=Иса Ел Бог=Бог Иса Ел (Змей)
както и във всичките му други познати имена, каквато е задължителната жреческа практика за всички населени места в България!
Да, да – и да не забравяме: каквато е и кръстническата мисия и практика на Българските Исусови жреци по целия свят, дали имената на абсолютно всички села, градове и държави по света! 

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за
Иса от Тракия  

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Исус от Тракия и Богиня Матара

Другите резервни имена на Свещеният Божи Български център за обучение и посвещение на Тракийските змейски племена, подкрепящи сакралната зашифровка, са:

*Почетното доблестно – патриотично дефиниране на СЛИВЕН като града на "стоте войводи", което разшфровано значи:

ГРАД НА СТОТЕ ВОЙВОДИ=ГРАД на Бог Тати Иса и Богиня Диана

В топонимната фолклористика пояснителната формулировка за Ямбол също съдържа сто персонажа, но те дефинират официално Ямболци твърде нелицеприятно и негативно!
Ямбол е титулован от посветените си деди – кръстници като "града на "стоте луди" !!!

Правият текст и смисъл на дефиницията е на висша степен позоряща квалификация не само в регионален, но и в национален мащаб, и винаги е влизала в употреба при споровете от най – различен характер между Сливенлии и Ямболии, когато другите доводи се изчерпат...
Струвала си е жертвата на понесеното унижение, наранено самочувствие и накърнената местна патриотична гордост – жертва, програмирана и завещана на Ямболии от дедите ни – Първосвещените Исусови жреци и кръстници, когато сега разчупиме поредният печат на засекретените свещени документи, съхранявани в Свещения ни език, и разшифроваме спиращата дъха ни свръхсекретна информация, вложена в това позорящо послание: 

ГРАД НА СТОТЕ ЛУДИ=ГРАД НА Иса Тати (Баща, Отец) на Дуло
Ямбол е градът на Господ Бог Отец Исус, Родоначалникът на Дуло!
 
Ямбол е Първосвещеният Първопрестолен столичен град на Бога, Домът на Господ Бог Отец Исус, основоположникът на световната Българска имперска владическа династия Дуло! 
И още свръх секретна информация са ни турили в обидната квалификация Кръстниците ни, за да избършат сълзите и напоят Душите ни, пресъхнали от многовековния геноцид връз Божиите деца и най – малкото от тази обида!  

ГРАД НА СТО ЛУДИ=ГРАД на Диана и Иса Дуло
Ямбол е града на Диана и Иса, Родоначалниците на рода Дуло!
 
Ямбол е Първосвещеният Първопрестолен столичен град на Богинята, Домът на Богиня Диана – затова и носи името ѝ Градът на Диана !

И още една епохална главозамайваща тайна съдържа това чудно позорящо име, но като му дойде времето!

ГЛАВОЗАМАЙВАЩА ТАЙНА=ГЛАВОЗАМАЙВАШТА ТАЙНА=Богиня Мат Диана и Изуш са Балги (Българи)

*И още спомагателни хидронимни зашифровки са имената на трите рекички в Сливен:

АСЕНОВСКА=Бок Исус

НОВОСЕЛСКА=Бок Исус Ел (Змей)

КУРУЧА=КУРУТША=Ешуа от Тракия=Ешуа Тракона/Дракона

или още позната като

МАНАСТИРСКА=Кан (Жреци) на Исус и Матара,

или още и

СЕЛИШКА=Исуш Кала (Змея)

*И другите имена на града: 

САВУЛЕН=СЛИВЕН=СЛАВ=СЛАВЯНИ – Змейове
СВИЛНЕ=СЛИВЕН=СЛАВ= СЛАВЯНИ –   Змейове
СЛИВНО=СЛИВЕН=СЛАВ= СЛАВЯНИ –   Змейове

СУИДА=Иса и Диана

ИСЛИМИЕ=Иса Ламя

ИСТИЛИФИНУС – завъртяно и изчанчено име, звучащо много неБългарски, което обаче само чака да го лъхне полъхът на Свещения код, за се подреди светкавично и чинно –покорно във първосвещените титули на Всевластните Български Богове: 

ИСТИЛИФИНУС=Богиня Диана и Исус Ел (Змей)

ЗАВЪРТЯНО ИМЕ на=на Иза и Богиня Матара
 
ЗВУЧИ=ЗВУТШИ=Богиня Диана и Изуш

ПОЛЪХ НА СВЕЩЕНИЯ КОД=ПОЛЪХ НА КОДА на Богиня Диана и Исуш

СВЕТКАВИЧНИ=Бог Исуш и Бокиня Диана

ЧИННО ПОКОРНИ на=ТШИННО ПОКОРНИ на=ПОКОРНИ на Диана  и Ешуа
 

Други кодировъчни именни маяци на свещения Жречески регион са емблематичният изкуствен светилищен комплекс Хамам баир, чиято разшифровка ни води при очакващата ни на светилището си в западния край на град Сливен Богиня Диана и Която сега ни разкрива името си в него: 

ХАМАМ БАИР=Бохиня Ма (Майка) Мария

На изток от града е енергйната местност Рамануша, в чието име лесно ще откриете Боговете ни:

РАМАНУША=Мария и Ешуа

На север над града се извисява светилищната мега – мегалитна каскада Сините камъни, съобщаваща ни, че там са камъните, скалите, скалните светилища на Исус и Мария Магдалена, зашифровани като Иса и Диана: 

СИНИТЕ КАМЪНИ=КАМЪНИ на Иса и Диана – 
Скалните светилища на Иса и Диана 

СИНИТЕ КАМЪНИ=Кая (скала, скално светилище) на Иса и Ма (Майка) Диана

Енергийният светилищен кръг около града се затваря на юг от хълма БЪРШЕН, до който е самолетната писта и в името на който жреците са имплантирали показно поредната змейска Исусова династична шифрована титулна комбинация:

БЪРШЕН=БЪР ШЕН=Бер Ешуа=Вер Ешуа, където Вер означава Змей

image
 
Хълмът БЪРШЕН е изкуствено построено мултифункционално светилище с могилно –пирамидална конструкция и конфигурация, идентично с най – важния и величествен секретен светилищен обект, който е построен и засекретен на показ

НА ПОКАЗ=Бок Иза,

пред всички до наши дни – грандиозната изкуствена мегалитна пирамидална конструкция Бармук баир, маркирана с тридесет и три метров християнски кръст на върха - като присъствието на кръст е едно от многото категорични доказателства, че хълмът е изкуствено построена пирамида – светилище, от категорията на новоразкритите древноБългарски пирамиди край град Високо (Бок Иса) в Босна и Херцеговина, за които Интернет е натъпкан с възторжена информация на тази тема и която заговорниците срещу Българите, маскирани като световна научна историческа клика, се чудят как да потулят от Българите и света!  

Ще потулят ли?

НЯМА ВЕЧЕ ВРЪЩАНЕ НА ИЗТЪРВАНИЯ ОТ БУТИЛКАТА БЪЛГАРСКИ ДУХ!
ДУХЪТ НА ПОТОМСТВЕНИЯТ БОЖИ НАРОД!
СВЯТИЯТ ДУХ!
 

Ето ви още да пиете Жива Вода!

ПИЙТЕ ЖИВА ВОДА=ПИЙТЕ Ежуа Бог и Богиня Диана

Град ВИСОКО=Град на Бок Иса

БОСНА=Бог Иса

ХЕРЦЕГОВИНА=ХЕРТСЕГОВИНА=Бог Иса от Трахия – четено отзад напред!


Разгледайте големия снимков и статиен материал за разкритата Древно – Българска пирамида в древните изконни Български земи на днешна Босна и Херцеговина, и проумейте, че огромен брой такива открития ще има скоро в България и по света, което е категорична пророческа прогноза на Света Ванга, която ни каза,че в България има стотици огромни пирамиди, много пъти по – големи от Египетските (които също до една са Български, както и цялата Древно – Египетска цивилизация

ЕГИПЕТ=
ТЕ ПИГЕ=Диана Богиня=Богиня Диана,

и скоро ще ги открием, онемели от изненада и почуда!
Тия изкуствени пирамиди са пред очите на всички, но са покрити с тънък половин – един метров пласт земя и са толкова огромни, че нищата ни фантазия и непосветеност не ни позволяват да си представим и ги познаем, че са изкуствени строежи!

Вижте снимките и статиите за Босненските пирамиди:

https://www.google.bg/search?q=PYRAMIDS+IN+BOSNIA

Откривателят на Босненската пирамида Семир Османагич е потомък на Българските Богомили, на които пирамидата на Слънцето е светилищният жречески център

ПИРАМИДА НА СЛЪНЦЕ=ПИРАМИДА НА Исус Ел (Змей)

ПИРАМИДА НА СЛЪНЦЕ на=на Богиня Мадара и Исус Ел,

а потомствената му линия тръгва от жреците от Българските Богове:

СЕМИР=Иса и Мария

СЕМИР ОСМАНАГИЧ=СЕМИР ОСМАНАГИТШ=
СЕМИР от Ган (Кан, Жреци) на Ма (Майка) Диана и Исуш

Един от многобройните засекретени и нотариално заверени древни документи за собственост на Българите върху тази пирамида – светилище, разсекретяваме сега, и това е официалното наименование на обекта светилищен комплекс.
В наименованието му са посочени конкретно и поименно проектантите и ръководителите на строителните работи и собствениците на пирамидите:

БОСНЕНСКИ ПИРАМИДИ=Бок Исус и Богиня Диана Мария 

БОСНЕНСКИ ПИРАМИДИ построени от=построени от Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Мадара

image

image

image

image

На тези снимки потомъкът на Иса и Мария, индексиран като Семир (Иса и Мария), обяснява на многобройните постоянни посетители от цял свят резултатите от последните лабораторни изледвания, провеждани в най – реномирани световни лаборатории, които сочат категорично, че тия огромни облицовъчни панели, с която е покрита цялата пирамида, са изкуствени отливки от пълнежен конгломератен материал и невероятно здрав цемент с непознат състав и технология на изработване!
Датирани са прецизно на минимум 24 000 години!

С подобни строителни панели е облицована и пирамидата край Сливен, кодирана като  Бармук баир, както и многобройните други на територията на България и по света, които предстои да разкрием заедно с вас! 

Разкриването на пирамидата във Високо (Бок Иса) бе инициирано и организирано от Исус и Мария и се провежда под Тяхното пряко ръководство, за да се подготвят хората и човечеството за предстоящите скоро смайващи разкрития на още по – големи пирамиди и изкуствени светилищни съоръжения в България и по целия свят, предупреждаващи и подготвящи хората за Тяхното скорошно идване!

image

Пирамидата на Богиня Матара Диана – Мария Магдалена, засекретена  до сега като Бармук баир край града на славното Тракийско Змейско племе Славяни – Сливен, е три пъти по – висока от Българската пирамида във Високо.
Параметрите и характеристиката на пирамидата са безапелационни документални доказателства за произхода ѝ:

БАРМУК БАИР=БАИР на Бокиня Мария=БАИР на Кан (Жреци) на Богиня Мария 

БАРМУК БАИР=Бокиня Мария Вер (Змеица)=Кан (Жреци) Вер (Змейове) на Богиня Мария 

ТРИ ПЪТИ ПО ВИСОКА ПИРАМИДА=ПИРАМИДА на Кан (Жреци) Братя от Бог Иса и Богиня Диана

ТРИДЕСЕТ И ТРИ МЕТРОВ КРЪСТ построен от=
построен от Друиди от Рода на Исус и Богиня Матара Диана от Тракия

Идеятя и финансирането на проекта за Кръста е на братята Зафир и Димитър Гочеви

ЗАФИР=Иза Вер (Змей)

ЗАФИР ГОЧЕВ=ЗАФИР ГОТШЕВ=ЗАФИР Ган (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

ДИМИТЪР=Диана Матара

ДИМИТЪР ГОЧЕВ=ДИМИТЪР Ган (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Ешуа – 

двамата братя Гочеви са гинетични потомци на Исус и Мария Магдалена, активирани от Тях за това свещено мероприятие

Проекта се реализира по времето на кмета на града Йордан Лечков :

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ от=от Диана и Ешуа Бълкарина

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ=
ЙОРДАН ЛЕТШКОВ=Кан (Жрец) от Рода Дуло на Диана и Ешуа – 

феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от жреческа фамилия на Ямболските жреци, разселена в Ямболското градче Стралджа, определен и избран да донесе голямата радост на Българския народ с победния му гол срещу Германия на Световното първенство по футбол в САЩ 1994 г.!

СТРАЛДЖА=
Рода Дуло на Исуж


image

Голяма работа са нашите предци, а, приятели наши Сливенлии – Славини, Змейове!
И като феноменни строители на гигантски конструкции, и като вълшебни оператори на тия мултифункционални съоръжения за духовни и материални блага!

– Защо пишем че „са“, а не „били са“ ли?
– Ами щото вижте още един път обстойно постингите ни за Задушница и вникнете и осмислете посланията на вечно живите ни свръхестествени предци в него!
За какво мислите, че са построили всичките тия светилища по целия свят?
За красота и природни пейзажи ли са хвърлили толкова труд?
Разбира се, че за всякакви Божествени феноменни технологии са построени, и за управление и регулиране на всички процеси на Земята, и за постигане на тяхното Безсмъртие и Вечен Живот.
И за нас също като познаем Боговете и се познаем, че сме Техни и като Тях същите!

И да не пропуснем да ви кажем, че ще трябва да възстановим старите връзки и комуникации на храма Бармук баир с първосвещения храм на Кабила Артемида Фосфорос на Зайчи връх на Кабиле и Безистена в Ямбол!

КАБИЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=Бог Христош=Бог Исуш от Трахия

Има ли сте вече опит с проектирането и строежа на лифтове ли?
Че защо ви е лифт, след като сте Змейове, Лами, Дракони и Славини с криле?
А и криле няма да ви трябват, защото летенето без криле е минималната и начална промоционална екстра в договора ви с Българските Богове, който Те са ви подготвили за скорошно преподписване!

ЛЕТЕНЕ БЕЗ КРИЛА=Бълкари от Дуло на Иза

Скоро ще поговорим защо все по – често сънувате в почти реални осезания, че летите –и то все без криле!

СЪНУВАМЕ ЧЕ ЛЕТИМ=
Ел (Змейове) от Исуш и Богиня Диана МаМа=
Ел (Змейове) от Исуш и Богиня Диана Мария Магдалена
   

image

Голяма и славна епична работа ни чака скоро, за да възстановим истинския архитектурно – строителен вид на Божия великански храм, както прави сега в град
Високо Българският потомък и посветен археолог Самир, както и да възстановим на ръчен режим функциите на Светилищния мега – комплекс край града на Змейовете – 

СЛАВИ=СЛАВЯНИ=Сливен !

Диференцирането на змейското синонимно прозвище СЛАВ ни води до още по –  обстойна сакрална информация, заложена в него:

СЛАВ=Иса Ел Бог=Бог Иса Ел,

където Ел=Ил=Ал=ИЛИЯ, е най – древното тайнствено име на Бог, за което древните семитски мъдреци казват, че означавало Бога Змия, Змей, а ние вече знаем, че е първосвещеното змейско име на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена, участващо в синкретичната херметична комбинация, позната в екзотеричното християнство като призивната възхвала на Бог – Алилуя!

АЛИЛУЯ=АЛЕЛУЯ  – 
официално значи СЛАВА НА БОГ, чиято разшифровка пак ни води при Змея Бог (СЛАВА НА БОГ=БОГ СЛАВ=Бог Змей), а на вас – Посветените вече, ви съобщава, че означава поздрав, възхвала и пренос на сакралната информация за Българските Богове – Змейове:

АЛИЛУЯ=АЛИ ЛУЯ=ИЛ ИЛ=ЕЛ и ЕЛ –– Змей и Змеица – 
Бог Исус и Богиня Майка Диана Мария Магдалена! 

image

В протестанството и католицизма хвалителният призив е Халелуя! – сакрална Българска зашифровка, абсолютно същата както сакралната комбинация и информация, вложена от Посветеният Български Исусов потомък – Свети Пророк Мохамед, основател на истинското ранно и неманипулирано учение за Българските Богове, в официалното име на Бог за арабските племена, но в обратен прочит: 

ХАЛЕЛУЯ=АЛЛАХ=Хала и Ел=Ел и Хала Змей и Змеица
 
АЛЛАХ=АЛ и ХАЛА=Ел и Хала – Змей и Змеица – Исус и Мария Магдалена!

МУХАММАД=Хан (Кан, Жрец) на Диана МаМаМа=Кан на Диана Майка Мария Магдалена

Мухамед или Мохамед е познат още и като АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ – заплетена комбинация, която се разплита лесно като:

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=Балх (Българин) Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Ма (Майка)

Да не пропуснем да разкрием, че всички семитски мъдреци са задължително Българските Духовни водачи и цивилизатори и покръстители на семитските племена, имплантирали се пожертвователно – наследствено за интелектуален духовен и владетелски елит сред тях за продължителен период от време и така забременили културите и всички сфери на живота на тия племена със сакралната информация за Българските Богове и Българите.
Разшивровката на термините е безприкословна:

МЪДРЕЦИ от=МЪДРЕТСИ от=от Мадара Диана и Иса

СЕМИТСКИ ПЛЕМЕНА цивилизовани от=цивилизовани от
Кан (Жреци) на Мат и Исус от Ямбол

Българите, като жреческо съсловие и Духовни водачи и ръководители на всички тракийски племена, обучават и посвещават в тайните на  феноменалните жречески познания и свръхестествените Божии технологии жречески екипи и  отряди, като са свещенодействали – сиреч оперирали, в песенно – танцови и молитвени ритуали по многобройните и разнообразни светилищни комплекси на Сините камъни и Сливенския регион, които започваме да ви показваме сега в този постинг и следващия.
Тези отряди в различни цивилизационни мисии разнасят из континента и още по –надалече етнонима и епонима СЛАВ, СЛИВЕН като СЛАВЯНИ и сакралната змейска хералдическа символика и характеристика. 
Змейската символика и орнаменталистика в различни мащаби и форми ние ви показваме навсякъде в нашите статии .

image
 
image 
На тези снимки ви показваме един знаков обект за всички посетители и гости на Карандила – "природната" забележителност Халката.
Информационните туристически табла поетично и красиво обясняват как природата за милиони години издълбала този скален "природен геоложки феномен", до него достигало разплискано море, на Халката се завръзвали лодки и кораби и Халката била спасителен пристан, и който минел през нея приемал нов образ, сбъдвали му се всички желания и го спохождала Любовта!

Аналитично разсъждаващите ще изключат абсурдната възможност някога море да е достигало до тази височина и ще потърсят вложената сакрална информация в образно –лиричната метафорична зашифровка, завещана ни от посветените ни предци. 
Зашифрованото послание е в официално невинно – суеверна легендарна форма, която да предпази изкуственото светилищно съоръжение от разрушение от душманите на Божия народ, и същевременно да информира в достъпна форма посветените и търсещите Българи за същността и функциите му на светилище на преследваните Български Богове.
Метафорично – алегоричната разшифровка на красивото предание гласи:
 
ПРИРОДЕН ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕН от=от 
Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа
 
скално изкуствено построено мегалитно светилищно съоръжение на Богиня Мадара, Мария Магдалена и Исус, построено от Българските им жреци

Съобщението, че разплискано море достигало до Халката указва Чие светилище е тя:

РАЗПЛИСКАНО МОРЕ=Исус Бълкарина и Мария

Разшифровката на наименованието на енергийния светилищен комплекс ни води при Богиняня Диана:

ХАЛКАТА=ХАЛА КАЯ ДИЯНА=Хала Кая Диана=Кая (скално светилище) на Диана Хала (Змеица) – 

ЗАВЪРЗВАЛИ ЛОДКИ=Бълкари от Дуло на Бог Изуз

СПАСИТЕЛЕН ПРИСТАН за=за Саре от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана – 

зашифровано указание,че това светилище ще помага на изпадналите в нужда Бъгарски династични потомци от рода Дуло, които знаят истинските Български Богове Исус и Мария Магдалена и Ги потърсят на това место с разкаени и покаени души и отдавайки се на Боговете безрезервно с ум и разум и цялото си сърце и душа!
Приемането на нов образ от посвещаваният на халката означава оставяне в миналото на грешния човек и новораждането на новата чиста Дуща, отдадена на Исус и Мария Магдалена!

Става много интересна и сериозна работата, нали Приятели!
Хиляди от вас са минавали през халката и хиляди съкровени пожелания са изпращани безадресно на вятъра и на филанкишията!
Не са се сбъдвали, нали! 

image 
Продължаваме с разсекретяване на поредния документ, съставен с визуалната асоция, която предизвиква у нас скалната композиция Халката и съобщението, написано с нейното описателно обяснение.
А нейното описателно обяснение е "Халката е като удължена шия и врат на глава на Змей".

Защото тази информация е скрита и в официалното легендаризирано име на светилището Халката

ХАЛКАТА=ХАЛА КА Т=ХАЛА (Змей) Кан (Жреци) на Диана=Кан Хала на Диана 
Канове, Жреци от рептилската династия Дуло на Богиня Диана
 
ХАЛКАТА=ХАЛА КА ТА=ХАЛА Кая на Диана=Хала Кая (Змейската скала –
 светилище) на Диана

ХАЛКАТА Е КАТО УДЪЛЖЕНА ШИЯ И ВРАТ НА ЗМЕЙ=
ХАЛКАТА е Кая (Скално светилище) на Братя от Дуло на Ежуш Змея и Диана 
 

ХАЛКАТА Е КАТО УДЪЛЖЕНА ШИЯ И ВРАТ НА ЗМЕЙ=
ХАЛКАТА е на Кан (Жреци) Братя от Дуло на Ежуш Змея и Диана

Сега опитайте отново и по описания по –
 горе истинен начин адресирайте желанията си до Исус и Мария от свещеното мултифункционално съоръжение, чиято апаратура е настроена на честотата на параметрите на Българските Богове, използвайки препоръчваните от нас по – горе и във всички наши статии пароли и входящи данни, както и следващите

СЪКРОВЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ за=за Бог Исуж Бълкарина 

ПОТЪРСИ С РАЗУМ=ПОТЪРСИ Исуз и Мария

ПОТЪРСИ С ДУША И СЪРЦЕ=ПОТЪРСИ С Диана и Цар Исуш

ПОКАЕНА ДУША=Бокиня Диана и Ешуа 

СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИ само от=само от Бог Исуш и Богиня Мат Диана

ВХОЯЩИ ДАННИ=ДАННИ на Бохиня Диана и Ешуа

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще продължим в следващия постинг обследването на светилищните съоръжения на Сините камъни и Сливенския светилищен район, ще свещенодействаме и медитираме на тях с каракачаните – Християни, с Бялото Братство, с протестантите евангелисти, с висши посветени йога мастери и езотерични екстрасенси – християни, с твърди и неприклонни атеисти, и ще разкрием причините какво и кой ги привлича всички тях – все противоположни, непознаващи се и отричащи се – на едни и същи места, но не по едно и също време и заедно, а по различно време и поотделно!
Ще посетим заедно свръхмодерните високотехнологични регенеративни и лечебни инсталации и мултифункционални съоръжения, оставени ни от Дедите ни и ще се опитаме да ги активираме и задействаме отново.
Ще въведем биометричните си данни в централния компютър на Акаши и ще разговаряме с предците си в реално време и рационална сензитивност, ще ви предадем техните послания и мъката на Карандилската Душа чрез гласът на Планината, дочут чрез чувствената Нели Дамянова...
Ще разкрием удивителни нови пирамиди под Карандила и мощни светилищни центрове и генератори в центъра на Сливен.
В следващия постинг. 


ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ=Бог Исуш и Богиня Диана Мария

БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ=ДАННИ на Богиня Матара и Ешуа

СЕНЗАТИВНИ=Исуз и Диана
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все Змейове и Лами, вси все Българи – наши генетични Предци и Родители!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!












Гласувай:
6


Вълнообразно


1. olivie - Любопитно
09.11.2013 08:19
Само да допълня. Когато величедвената ТРАКИЙСКА столица и един от най - знчимите градове на Римската империя КАБИЛЕ /части от римският път до Анхиало още съществуват/ бива ликвидирана за да не засенчи Рим, духовната власт се оттегля в Сливенската крепост Туида, а простолюдието се разделя на две и образува с. Желю войвода и гр. Ямбол. За това и до сега Бургас и Ямбол са Сливенска епархия. Тепърва ще излизат и истините за Малката Света гора /от бившите военни поделения, обсебили земите й - те да не са вакъфски имоти, че някой случаен съдия да върне ей така, я/ и гробниците на Тракийските царе /може да се изчисли за какъв период от време става въпрос, след като са над 250 отстрани могилите по стария път към Бургас, които никой не иска да разкопава, страхувайки се от истината за Българската история/ Така че иронията тук е най - малкото неуместна. Това са свещени земи за истината за човешката история, която се опитваме да забравим по олигофренски подбуди, водещи началото си още от времето на ликвидирането на КАБИЛЕ. Друга тема-табу е Ватиканският апхеологически поход за търсене на наследниците на Христос, завършил в Пловдивско и оставил след себе си заселници-католици и достигнал до поречието на р. Стряма /земите на древната Палестина/, Като историята умишлено се маскира за р. Струма. Друго табу е Странджа и откритите в Созопол мощи на един светец, общ за всички религии, една от които изчезна, вероятно да се направи ДНК анализ, в които неизвестно защо имаше част от лицевия череп, след като не би трябвало да има , защото главата се съхранява в ислямски град и т.н. и т.н. А да не забравяме и мистериозната смърт на Л. Живкова, на която предстоеше да занимае с гробницата на богинята Бастет. Започнаха да излизат и книги с измислени разговори със Слава Севрюкова, които освен печалбарство, могат само да целят зомбиране по Оруел... НЯКОЙ ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ, ЧЕ ИСТИНАТА ПОЧВА ДА ИЗЛИЗА НАЯВЕ!!!
цитирай
2. bezistena - СЛИВЕН=СЛАВ=Иса Ел Бог=Бог Исус Змея-Българският Бог
10.11.2013 09:41
За просвещаване и освестяване на перманентно геноцидираните и обезпаметени Българи,ние даряваме нашите фундаментални статии,чрез които се отварят инстинктивно закърнелите спомени и сетива на Българският Великомъченически Божи народ и активираме наследствено имплантираните в потомците на Исус и Мария Магдалена феноменални екстрасенсни параметри,за да тръгнем всички ЗАЕДНО към спасението на Народа ни и на цялото Човечество!
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и другите документи от блога ни:
БЪЛГАРИТЕ-ЛЮБОВ И ГЕНОЦИД
СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА НА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА
ЗИЕЗИ,от когото са Българите,Е ИСУС!
Защо всички Римски императори са Българи и защо са се подвизавали все на Балканите?!
Каква глобална отговорност носи съвременният световен управленчески елит на всички народи,който е ИЗЦЯЛО ОТ БЪЛГАРСКИЯ династичен род ДУЛО
ОБЯЗДВАНЕТО НА САКРАЛИТЕ НА ЕДНОРОГА
Защо всички народи викат еднакво УРА!Защо всички ХАЛИФИ са Българи!Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?
Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
Рухва епохална фалшификация!Свещената Римска империя е била Свещената Българска Световна империя,а АТИЛА-нейният Първожрец и Император от рода Дуло и Светец!
Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Древните Българи или как академици ни направиха от сияйни и благородни европейци на азиатски безкултурни диваци
Разсекретени документи доказват,че цялата Египетска цивилизация е била основана от Българите
Големият заговор срещу Българските светини

Приятелю,както и да крият СТРЯМЯ или СТРУМА,те са все Иса и Диана Мария,Исус и Мария Магдалена,а ПАЛЕСТИНА=Бог Иса Дуло!
Вече знаеш какво значи и СЛИВЕН:
СЛИВЕН=СЛАВИНИ=ЗМЕЙОВЕ
СЛИВЕН=Иса Ел Бог=Бог Исус Змея-Българският ВСЕСЛАВЕН,ВСЕСИЛЕН И ВСЕМОГЪЩ БОГ!
Бъди благословен!
цитирай
3. bezistena - От постинга на olivie „За темите табу, които активират платените "заглушители"
10.11.2013 09:46
bezistena, благодаря за благословията. Бъди благословен и ти и Ангелския ти анализ
09.11 13:58
Точно над Сливен, в м-та "селището", до Бармук баир, за който пишеш, има древно гробище, в което иманяри са откривали двуметрова човешка бадрена кост, много преди нашумелите в последно време открития на скелети на Атланти, гиганти и т.н. Тук някъде трябва да се намира и р. Давидова, което ако свържеш не може да не се сетиш за Давид и Голиат. Но то е естествено, че онзи който пише, го прави за познати неща, нали? Далеч съм от мисълта, че Бог е написал Библията... Поздрави на Ямбол.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677077
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!