Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2016 12:25 - DMS DIVITE – „Гласът на дивите“ - в подкрепа на фондация "Дивите животни" за лечение на пострадали диви животни
Автор: hadzapi Категория: Други   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кои сме ние

Фондация „Дивите Животни“ се е посветила на спасяването, лечението и отглеждането на пострадали или осиротели диви животни от градската и изцяло дива среда. Малкият ни екип приема за специализирано обгрижване и лечение животни от цялата страна, които не могат да получат подходяща помощ никъде другаде. Ако сте намерили безпомощно бебе гълъб, прострелян орел, ранено катериче, костенурка със счупена коруба или изнемощял таралеж, „Дивите Животни“ е мястото, където можете да потърсите съдействие и няма да бъдете върнати, тъй като ние приемаме животни от всякакъв вид, независимо дали са защитени или не. Сред пациентите ни ще откриете всякакви бодливи и летливи, разнородни опашати, космати, ушати и мустакати животни.

Усилията ни са капка в морето на огромния брой дивачета, пострадали в резултат на човешка немарливост, омраза, алчност или жестокост, както и от природни и случайни събития. Всеки спасен див живот обаче е от значение и бива върнат обратно в природата, за да заеме отново своето място във водовъртежа на естествения кръговрат.

Ние се издържаме само от даренията на човеци, съпричастни на каузата ни. Независимо, че парите почти никога не стигат, не отказваме да поемем случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане на каквото и да било.

Целта на кампанията

Изпращайки съобщение с текст DMS DIVITE, вие ще помогнете на „Дивите Животни“ да продължат да спасяват повече животни в беда. Средствата ще се използват в ежедневната дейност на организацията за закупуване на специализирани храни, медикаменти, консумативи и инструменти, в зависимост от специфичните нужди на приеманите за лечение и доотглеждане животни, както и за заплащане на манипулации и изследвания, нужни при лечението им.

Средствата са необходими и при организиране на спасителни акции на диви животни или други услуги, когато нуждите на дадено животно ги изискват. Не на последно място, финансовата помощ, събрана чрез DMS платформата, ще се използва за оборудването на първия по рода си спасителен център за диви животни от всякакъв вид, който предстои да започнем да градим и се надяваме скоро да отвори врати в София. За цялостната дейност на организацията  месечно са необходими около 1 000 лв, годишно – 12 000 лв.

image image image image image image


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите? Изпратете дарителски SMS DMS DIVITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS DIVITE на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

https://dmsbg.com/7997/dms-divite/

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3802077
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия