Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2016 23:34 - Нас убиват ни бавно, неусетно почти…
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1891 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.05.2016 23:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През 1991 година Филип – първият джентълмен на Съветска Британия, е предупредил човечеството какво го чака. Доста преди него, през 1968 година, издадоха книгата на преподавателя от Станфордския университет, евреинът д-р Пол Р. Ерлик,[112] озаглавена „Бомбата население: Контрол на населението или надпревара към забвението?“.[113] Той я написал заедно със съпругата си Ан, която била поканена за членка на Римския клуб. От нейните разкази косата на доктор Ерлик започнала да се изправя. Още през шейсетте години скритият глобален елит бил готов с планове за прочистването на земното население, когато му дойде времето.

Днес много от вас знаят за т. нар. химически следи, които самолетите оставят. Също – за генно модифицираните растения и продуктите от тях, които са доказано вредни за здравето.

Предлагам ви свидетелство на потърпевши от „боговете“ на гемеотата – вездесъщата, недосегаема транснационална корпорация „Monsanto“. Както и на други – “Kraft Foods Inc”, погълнала “Cadbury”, “Jacobs”, “Milka”, “Nabisco”, “Philadelphia”; “Danon”, в която са “Kronenbourg”, “Evian”, “Gйnйral Biscuit”; “PepsiCo”, която притежава “Pizza Hut”, “Taco Bell”, “KFC”, “California Pizza Kitchen”, “Stolichnaya”, “The Coca-Cola Company” – “Fanta”, “Sprite”, “Nestea” (съвместно с “Nestle”), “Fruitopia”, “Dasani”, “Minute Maid”, но по едно време и парцел от Холивуд – “Columbia Pictures”, продадена на “Sony”…

vimeo.com/168462092

Пак заявявам: Те ни предупреждават. Същевременно отклоняват вниманието на масите с долнопробни, кичозни забави – например с песенния конкурс на „Евровизия“.

Още от ранните ми телевизионни изяви в телевизия СКАТ опитах да ви предупредя: „Данон“ не произвежда кисело мляко, а кремове с такъв етикет. Те не съдържат уникалната Lactobacillus Bulgaricus и киселинните бактерии, които превръщат уникалното древно българско кисело мляко в изключително полезен хранителен продукт. Направих специално предаване. С гостите ми изяснихме, кои производители действително произвеждат йогурт – древнобългарска (тракийска) дума за кисело мляко. И кои пускат на пазара кремове – често, съдържащи съставки, вредни за организма.

Не след дълго лично проверих в някои магазини. Никакъв ефект – населението наблягаше на „Данон“. Последиците бяха за мен.

Фирмата, която еврейската корпорация „Данон“ ползваше за рекламни услуги, заплаши да ме съди. Неин собственик е Максим Бехар. Той е престъпник не само, понеже е евреин. Принадлежността към тази религиозна секта следва автоматично да светва червена лампичка в съзнанието на нормалните човешки същества, особено на християните. Тъй като евреите опитали да убият нашия Бог Исус Христос. А само в разпалените от тях войни през ХХ век унищожиха повече от 60 милиона души, повечето от тях – християни.

Този Бехар е престъпник и понеже е членувал в БКП. Но също заради сътрудничеството си на репресивния орган на комунистическата диктатура Държавна сигурност като агент на Шесто, Трето и Второ главно управление с псевдоним „Димо“. Работил е в Прага. Беше кореспондент във Варшава на вестник „Работническо дело“ – след промените – „Дума“. Сетне Иван-Костовият приятел Красимир Стойчев, комунист и агент на ДС, го гуди в екипа, основал отпечатвания на синя хартия всекидневник „Стандарт News”, където беше заместник-главен редактор!

„По времето на комунизма баща му Мончо Бехар е директор на завод „Мадара“ в родния му град Шумен.“[ Христо Христов – „PR-експертът Максим Бехар се оказа агент на Шесто управление на ДС“, Държавна сигурност.com, desebg.com, София, вторник, 20 март 2012 г., online: http://desebg.com/2011-01-06-11-45-39/653-pr-]

Като агент на „03 отдел на Шесто управление, натоварен с борбата срещу подривната дейност на противника по направление на религията и ционизма“. Сега има резервирано място в синагогата и членува в ционистките организации!

„Бехар е проверен в качеството си на член на Централния Израилтянски Духовен съвет в периода 2003-2011 г.“

Близък е с посолството на Израел…

„Почетен консул е на Сейшелските острови в България, член на множество управителни съвети на организации, сред които са Атлантическият клуб в България, IPRA Bulgaria, Junior Achievement Bulgaria и на фондация „За всяко дете“. Член е на Надзорния Съвет на „ДЗИ БАНК“ АД и на координационната комисия на международния форум за съобщения Communication on Top. Член е на Public Relations Society of America – най-голямата световна организация на PR специалисти.

Участник е като лектор на световния PR форум в Давос, Швейцария. Бехар е преподавал в много университети по света, автор е на статии в сферата на публичните комуникации.

На 50-годишнината си през 2005 г. става почетен гражданин на Шумен. Една от последните кампании на Бехар е създаването на фейсбук-групата „Върни се, Бербатов, България те очаква!“.“

Тук вместо да търка затворническите нарове, Максим Бехар не слиза от екраните на ефирките и от страниците на вестниците. Него смятат за свестен, припознат от Запада. Такива като моя скромност сме обявени за… „хейтъри“, за „лоши“, „бивши хора“, пак „врагове на народа“?!

Колко предавания за холистична медицина, разкрили как официалната ни убива, направих? Участваха доктори и лечители, прилагащи доказано успешни и безвредни методи за изцеряване на болести. Например д-р Атанас Гълъбов, автор на пет книги, една от които е озаглавена „Световният заговор срещу здравето“, Лазар Поповски, смятан за един от най-успешните хомеопати…

И какво от това? Пред очите ми напускат този свят мои близки, вярващи само на официалното!

У нас е комунизъм. По света – също. Все повече. Успокоява ли ви това?

Защо на Запад – вярно, съвсем малко хора – протестират против задаващото се Трансатлантическо търговско и инвестиционно споразумение – ТТИС или TTIP, както е съкращението на английски? Ами понеже още притежават свяст и са наясно, че с него на Европа ще бъде наложено да отвори широко портите си за произвежданите отвъд Океана генно модифицирани храни и стоки, произлезли от тяхната преработка.

Но вас ви „развличат“ или по-точно – отвличат и без друго тъй оскъдното ви внимание: „Само „Левски“!“ „Да спасим ЦСКА!“ „Само „Лудогорец“, „Литекс“, „Локомотив“ или „Ботев“ – Пловдив!, „Славия“!“… „Да живее „Берое“!“ Кумирите са ви дегенерати. „50 години номер 8“! Леле-мале – безумие! То все повече заразява и съществата от уж женски пол.

Суетата се превръща в напаст[Маргърет Атууд, канадска поетеса и писателка, смятаща се за „червена консерваторка“. Някои казват, че е „дясна левичарка“. Без да е еврейка, тя е убедена ционистка. (Margaret Atwood – “Cat’s Eye”, Bantam Books, New York City, 1989 г., стр. 5.)]

Бих допълнил горния цитат с: и глупостта, парвенющината, простащината…

На стадиона на „Сантуш“ липсва паметник на Етсьо Ъретиз де Нъсимьету, както се произнася името на Пеле, обявен за „крал на футбола“ по света. И пред игрището на „Бока Хуниорс“ в Буенос Айрес не е издигнат монумент на Дьейо Армандо Марадьона. На никой на Албиона не му минава през ума, че по такъв начин може да бъде ознаменуван жив човек – Робърт Чарлтън, Дениз Лоу, даже покойния капитан на световните шампиони от 1966 г. Боби Моор или на отишлия си от този свят гениален северноирландец Джордж Бест…

Пред “Old Trafford”, както се нарича стадионът на „Манчестър Юнатед“, има скромен паметник на сър Мат Бъзби – „икона“ на запалянковците. Той беше вдигнат две години след смъртта на треньора, преживял със своите „бебетата“ самолетната катастрофа в Германия, и извел отбора до първата европейска шампионска титла.[ През пролетта на 1968 г. имах шанса да гледам пряко, но с ужасно качество, по белградската телевизия финалния мач с лисабонския „Бенфика“, начело с Еузебио, Колуна и т.н. По онова време в английския тим играеха трима носители на „Златната топка“ за най-добър футболист на Европа: освен капитанът Боби Чарлтън, вездесъщият Джордж Бест и централният нападател Денис Лоу (не участва в този мач). Но също – още куп тогавашни футболни знаменитости – вратарят Алекс Степни, Ноби Стайлс, Брайън Кид…]

В Холандия едва сега може би ще уважат така Йохан Кройф. Не отварям дума за Германия и Франц Бекенбауер или за Бразилия и Аржентина с покойните Гаринча и Алфредьо ди Стефано, за Унгария и Ферен Пушкаш, за Италия и куп знаменити играчи, начело с Джани Ривера, да речем…

Няма паметник на най-успелия човек в тази игра – бразилеца Марио Загало – два пъти световен шампион като състезател (1958 и 1962) и пак толкова – като треньор (1970 и 1994). При това неговият отбор от 1970 година е смятан за еталон, който трудно може да бъде постигнат.

Единствено примитивно население издига тотеми на хора приживе – на Тодор Живков и Цола Драгойчева, севернокорейския комунистически сатрап Ким Ир Сен (изпреварил тукашните), сега на Христо Стоичков – по манталитет и дух – като тях. Даже Енвер Ходжа – кървавият диктатор на Албания, беше почетен посмъртно.

Тукашното е тежка форма на сталинизъм. Първият паметник на Йосиф Висарионович бил вдигнат тъкмо за неговата 50-годишнина през 1929-а. Какво ви говори това?

За туземното ни мнозинство промиването на мозъците е без значение. Не, тук не е страната на чудесата, в която попаднала Алиса. Това място е страната на Алисия. И е цяло чудо, че още сте живи! В интерес на истината – не го заслужавате.

Вие сте като американския комик Джордж Карлин. Той беше сериозен обществен критик. Черният му хумор, въплътен в неговите “Seven dirty words” – „Седем мръсни думи“, достатъчно прочути на Запад, доведоха до съдебен процес във Върховния съд на САЩ. В него с 5 на 4 гласа беше постановено, че във властта на правителството е да регулира непристойни материали в публичния ефир! Това се нарича „свобода на словото“.[
„Седемте мръсни думи, които никога няма да чуете по телевизията“ на Карлин, крайни вулгаризми, са: shit – лайно, piss – пикая, fuck – чукам, меко казано, cunt – жаргонно за женски полов орган – по-точно пут.а, cocksucker – духач или духачка – някой, който прави фелацио, motherfucker – шибаняк, по-точно таковал си е майката, tits – цици. ]

Та непознатият у нас покоен Джордж Денис Патрик Карлин, който не си поплюваше, рекъл:

„Причината да си говоря сам е, че аз съм единственият човек, чиито отговори приемам.“

Вие, всичкознайковците, сте същите.

Докато Те напредват. Ще припомня онзи многократно представян от мен епизод от разговор между германски автор и анонимен масон:

„Смятате ли, че възпитаваме моите деца и децата от останалите наши семейства по същия начин, като останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни. Посещават елитни училища, говорят по няколко чужди езика и мислят глобално. Това са бъдещите водачи.

Виждате как изглеждат днешните млади хора. Някои дори не се поглеждат в очите, какво остава да си стиснат ръцете или да проведат смислен разговор помежду си. Признавам: ние ги объркваме. Ала всеки сам решава дали да се остави да го объркват – сам носи отговорността за това… Който търси, намира. Но повечето хора изобщо не желаят да търсят. Ето защо ние не ги различаваме от животните. Защото като тях не търсят. Ясно ли ви е? Онзи, който не използва своя ум и не се бори за свободата си, не усеща нейната липса.“[ Jan van Helsing – “Hande weg von diesem Buch”, Ama Deus Verlag, Fichtenau, Deutschland, 2004 г., стр. 220-221.]

Напълно съм съгласен с масона. Нямам какво да добавя. Присъдата му е справедлива и точна. На какво основание, след като толкова дълго време – вече почти 27 години – имате право на избор, и предпочитате това, се сърдите, ако някой като мен не проявява съчувствие към слабоумието ви и пълното отсъствие на съзнание, вяра, ценности и воля у вас? Откъде накъде, на какво отгоре?

Ами мрете – така ще е най-добре! К’во съм ви виновен аз, та още ме ругаете в личната ми електронна пощенска кутия и из т. нар. форуми? Пукнете! Вървете при своя баща – сатаната! Та да отървете света от „отровната си плесен“! Да, да – това би било песен! Наистина.

Само преди дни – навярно в рамките на „конспиративните теории“ – Ротшилдовият седмичник “The Economist” отправи поредното предупреждение. То е озаглавено: Когато лекарствата не действат: Как да преборим застрашителното нарастване на резистентността срещу антибиотиците“. Според анонимните автори на списанието, всяка година „700 000 души загиват от инфекции, причинени от съпротива срещу лекарства“ – така наречената резистентност. Което – както смятат те, проявявайки неоправдана и неуместна ирония към вярващите в Божието сътворение – е доказателство, че Дарвиновата еволюция не е „само теория“.[ “Antibiotics – When the drugs don’t work: How to combat the dangerous rise of antibiotic resistance”, “The Economist”, economist.com, London, Saturday, May 21st, 2016 г., online: http://www.economist.com/news/leaders/21699116-how-combat-dangerous-rise-antibiotic-resistance-when-drugs-dont-work]

С последното съм съгласен. Онова, което виждам, белким напусна моя дом – моята крепост, както и телевизионните репортажи, ме убеждава – еволюционистите имат право. Как иначе можете да обясните наличието на твари като Джейкъб и Нат Ротшилд, братята Рокфелер, семейство Буш, чийто представител Джордж-младши, както и туземното ни депутатче Ненков, Александър Руменович, са копия на маймуни, без образите им да ме убеждават, че са произлезли от човекоподобните…

Не сте ли виждали как изглеждат принцовете Чарлз и Хари, шведската наследница на трона Виктория, Евгения Живкова, Сергей Станишев, Ирина Бокова, Б.Б., Ц.Ц. – двамата, Сталинка „Кристалина“ Георгиева, Михаил Миков, Искра Фидосова, Филип Димитров, Радан Кънев, Валери С. Балевски, Мустафа Карадайъ, Петър Стоянов, Красен Кралев, Николина Ангелкова, Томислав Дончев, Екатерина Михайлова, Владислав Горанов, Красимир Каракачанов, „звезди“ от сорта на някой си Любомир Нейков, Славчо Трифонов, Димитър Ковачев – изцяло „Фънки“, Ана Цолова, и почти всички телевизионни говорителки (сред тях няма мъже)…
А външният и здравният министри – Даниел Митов и Петър Москов, са красноречиво свидетелство, че извънземни навестяват тукашните комунистически бардаци…

В младостта ми взеха да показват Боби Симеонов – съмахленец с изумителен мъжки глас, ползван от радиото в Царството, познат на тате, славист като него, с чийто син Огнян – понастоящем спортен радиожурналист, и досега се уважаваме. Съседката ни леля Пека – от Парашкева, писа до телевизията с настоятелна молба, повече да не го поставят на екран. Жената, работила в Германия през Райха, без да има нищо общо с политиката, твърдеше, че като го види, се стряска. Плаши се. Опасяваше се, че може да получи инфаркт пред телевизора.

И аз като нея. Как да гледаш предавания, чиито водещи, освен че са курви, са и грозни? Страшно е! Добре, че спряха TV7…

Вярвам в сътворението, но не отхвърлям изцяло дарвинизма. Може би на Галапагоските острови или на Огнена земя Чарлз Дарвин е заварил дегенерати, изхвърлени от предишни цивилизации, избавили се от тогавашна комунистическа зараза…

Както навярно се досещате, „антимикробиалните лекарства, такива като антибиотиците и антималарици, са основната причина за резистентността спрямо лекарствата, започнала още през петдесетте. За съжаление, пригодени микроби означава негодни човешки същества. Съпротивата срещу лекарства не само е един от най-ясните примери за еволюция в действие. Тя е една от най-големите непосредствени причинители на човешки загуби. А става още по-лошо. Ако днешните тенденции се запазят, някъде около 2050 година седемстотин хилядите, умрели от това, ще достигнат 10 милиона.

Трябва да простим на циниците, които мислят, че са чували този аргумент и преди. Има хора, които се страхуват от резистентността още от началото на широкото прилагане на антибиотиците от края на четиридесетте. Тяхното заключение, че в резултат именно на този вид медикаменти бактериалните болести могат отново да се превърнат в епидемии, се оказа невярно и ще остане такова. Така е, защото намаляването на масовите зарази от ХІХ век, като например туберкулоза и холера, се дължеше на по-добрите жилища, на отводняванията и чистата вода, а не на пеницилина.“[ “Antibiotics – When the drugs don’t work: How to combat the dangerous rise of antibiotic resistance”, “The Economist”, economist.com, London, Saturday, May 21st, 2016 г., online: http://www.economist.com/news/leaders/21699116-how-combat-dangerous-rise-antibiotic-resistance-when-drugs-dont-work]

Само че, вместо да напредва, човечеството е в застой, подобен на онзи от Брежневата епоха, която наричаха „развит социализъм“. Напредналият западен свят пое надолу към нашия, чието развитие беше преднамерено посечено от интернационалния комунистически елит, постепенно завладял политическите ръководства от Френската революция насам. Съгласен съм, че бедността е основна причина за завръщането на туберкулозата. Както и с това, че антибиотиците са спасили живота на милиони. Но защо не изнася данни за броя на онези, които те са унищожили?

Както заяви американски доктор, използващ холистичната медицина, статистиката показва, че една трета от умиращите всяка година в САЩ са жертва на официалната – фармакологичната медицина.[ https://www.youtube.com/watch?] В това число и на хирургията. Не само поради некадърността на докторите, но и заради различните химически вещества, които използват в работата си.

„Истинската опасност е по-неуловима, но въпреки това – смъртоносна. Фактът, че подобряването на обществените здравни грижи,[ В оригинала “public health”, което ще рече „обществено здравеопазване. Термин, с който категорично не съм съгласен. Опазването на здравето не се извършва в поликлиниките и болниците. То е право и грижа на всеки отделен човек. За децата му – до навършване на пълнолетие, не повече.] като онези, които викторианците като пионери са въвели, рано или късно биха могли да снижат равнищата на туберкулоза в Индия. Но това трудно ще успокои загубата на 60 000 новородени деца всяка година в резултат на инфекции, причинени от резистентността към лекарства. Същото важи и за богатия свят. Версиите на организми, проявяващи съпротива спрямо медикаменти, като Staphylococcus aureus,[Грам – положителен микроорганизъм, който образува токсини: хемолизини, левкоцидин, ексфолиатин, ентеротоксини и TSS – токсин 1. Ексфолиатинът или наречен още епидермолитичен токсин, предизвиква синдрома на „попарената кожа“ у малки деца или някои други токсични увреждания на кожата. Ентеротоксинът причинява хранителни интоксикации. TSS – токсин 1 предизвиква токсичен шок в жени, използващи менструални тампони или в пациенти с инфекции от рани. Входна врата на инфекциите предизвикани от Staphylococcus aureus са кожата и лигавиците. В организма патогенните стафилококи се разпространяват по лимфен път. Като причина за болести, класифицирани другаде, Staphylococcus aureus се делят на две групи – токсимедиирани и инвазивни. Към първата група спадат токсичният стафилококов шоков синдром, острите хранителни интоксикации и синдромът на „попарената кожа“.] увеличават риска от следоперативна инфекция.“

Прочетох, че не е изобретена ваксина против Staphylococcus aureus. Ала нима ваксините не са друго средство за убиване? Начинът, по който правителствата „доброволно“ ги налагат, се родее с милиционер-комунизЪма на местните ни другари. Понастоящем у нас, но и в доста по-напреднали в „демократично“ отношение държави, едно от условията за приемане на деца в детски градини, да речем, е ваксинирането.

Каква свобода!

Ужасно е, че родителите нямат думата. Лишават ги от права над собствените им рожби. Държавата, криеща се под маската на „общество“ (можете ли да го пипнете или помиришете), не допринася с почти нищо за отглеждането на малчуганите. Но нейната дълга костелива ръка се протяга и достига все по-далеч. Приема закони, с които напълно противоестествено нахлува в личния живот на хората, намесва се в семейния бит. И нарушава най-съкровените права на родителите. Като например въвеждането на задължително образование от четиригодишна възраст. А както наскоро припомних – някъде даже чрез национализация на най-мъничките – двегодишните, които практически още са бебета.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728798
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930