Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 13:27 - Рептил стресна колоездачи в пустинята Сонора, Аризона.
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 6265 Коментари: 9 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Група от планински колоездачи съобщиха, че са видели рептилоиден хуманоид в пустинята Сонора миналата седмица. Колоездачите са участвали в състезанието “24 часа по пистата Стария Пуебло”, когато съществото е застанало на пътя им.

image

 “Трудно е”, споделя един от участниците Г. Джонсън – бизнесмен от Туксон на 34 години. “Това е 24-часов път, така че е по-добре да си подготвен с повече от просто достатъчно храна и вода. Има моменти, когато просто искаш да се върнеш или изобщо да не си тръгвал по пистата. Но когато човек види колко много може да му предложи природата тук… тези съжаления се разсейват доста бързо.”

 

Джонсън твърди, че той и още двама негови приятели са били по трасето, когато нещо “ужасяващо” е накарало групата да обмисли прекратяване на надпреварата.

“Карахме от около… не знам може би девет часа, почивахме си от време на време. Тогава Майкъл каза, че трябва да спре за минута. Изчаквахме го, когато изведнъж видяхме висока фигура да се разхожда по пътеката. Той беше може би около 6 фута висок и много, много слаб и имаше неприятна походка подобна на маймуна… или на болен мъж, почти като робот.” 

Според очевидеца двама от мъжете са гледали странното животно, докато третият Майкъл не е знаел какво се случва.

“После всичко, което помня за Майкъл е че попита - Какво по дяволите е това? или нещо подобно. Но звучеше някак отдалечено. Може да е използвал други думи, но работата е там че ние се бяхме доближили до съществото. Не ме питайте защо… може би за да го видим по-добре.”

„ После - твърди Джонсън, съществото е чуло Майкъл да говори и очевидно тогава е забелязало натрапниците, главата му се завъртяла на 280є

“То се спря и ме погледна в очите и можах да го видя ясно. Очите му бяха като на змия, но черни и с жълта ивица в средата на окото. Имаше зелени и червени люспи по лицето и главата. Червеният цвят беше същият като пустинния пясък там и изглеждаше сякаш самата тъкан беше от пясък. Нямаше нос, а само две дупки на лицето. Не можах да видя уши или коса. Червена уста, която изглеждаше сякаш имаше кръв около нея, но не изглеждаше да кърви, а по-скоро сякаш по принцип беше такава. Напомни ми на хамелеон, но изглеждаше и като човек. "

След това съществото вдигнало своите дълги ръце със странно изглеждащи нокти, които състезателите оприличиха на клон пълен с тръни и махнал с ръка към тях, издавайки силен звук с тракащи зъби. След това бързо е избягало по начин, който е напомнил на свидетеля за "гущер, който се опитва да се скрие."

Джонсън вярва, че това което са видели не е било плод на въображението им.

 “Когато четете подобни истории в интернет или ги гледате по телевизията, си мислите че тези хора са луди, на хапчета или имат нужда от внимание, но това ме накара да повярвам. Вероятно има много от тях там. Ако има едно, значи има най-малко още две, нали? Знам, че повечето хора няма да повярват и на дума от това, което казах, аз също не повярвал преди. Не ги виня. Но те са там. Не казвам, че е извънземно или чупакабра или нещо подобно. Това, което твърдя е, че не съм виждал никога подобно нещо през живота си. Но не съм биолог, така че какво ли разбирам.”



Гласувай:
50



1. whitelight1 - поздравления
20.02.2014 15:09
поздравления за поста наистина е било голяма среща, и наисти те са сред нас. Нека библейските фанатици да си четат Библийката и да не вярват на нищо друго, толкова им е затворен балона, че няма на къде. Един хубав пост ;)
цитирай
2. estirbg - Не се учудвайте
20.02.2014 15:20
Колоездачите са срещнали "случайно" това същество - един от многото видове биороботи на Луцифер и неговото войнство, тук, на земята.
Самите пътешественици забелязват, че
"имаше неприятна походка ....като робот".
Всичките видове"извънземни" - сиви, зелени и т.н. са продукти на падналия ангел. Не забравяйте, че сатана е ангел от първа величина, надарен с невероятни умствени способности и красота, но е ЗЪЛ ГЕНИЙ!
Още по-странни и необикновени чудеса ще видим, само имайте предвид от кого са - иначе шоуто наистина ще бъде необикновено. Наистина се е развихрил в последните времена, защото знае, че малко му остава. Всичката му сила и мощ е концентрирана да подмами колкото се може повече хора, които да му повярват, когато дойде и се представи за космическия Христос - бог на всички религии и същества.
цитирай
3. estirbg - whitelight1,
20.02.2014 15:25
ще те разочаровам, приятелю, но точно Библията ни предупреждава, че сатана ще действа "с всичката сила на измамата".
Дори не подозираш колко "чудеса" е правил и в древността и как е подмамвал и древните народи и цивилизации...Измамник е Луцифер с богат опит и стаж.
Бъдете готови за нови още по-изкусни илюзии!
цитирай
4. enigma3 - ммм
20.02.2014 16:12
Интерсено, определено, загадъчно ;)
цитирай
5. ufonlo - Не виждам нищо странно в това, преди ...
20.02.2014 18:44
Не виждам нищо странно в това , преди 2 години дори бяха заснели рептил по време на пресконференция на Обама
http://ufonlo.blog.bg/novini/2013/03/21/po-vreme-na-konferenciia-s-rech-na-obama-e-zasnet-reptiloid-.1066425
цитирай
6. godlieb - ЗА НЕФТОПРОВОДИТЕ, Хеми ВАРНАЛИУС
21.02.2014 11:20
ДАМИ И ГОСПОДА,

СТАВА ИЗВЕСТНО, КАКВО,
ЧЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ТЕКУЩАТА КАМПАНИЯ „ВАРНА – СТОЛИЦА НА КУЛТУРА – 2019.“,
ПРЕДСТОИ ВЪВЕЖДАНЕ НА МОБИЛНИ СУГЕСТИВНИ ПРАКТИКИ,
ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ КАНДИДАТСТВАНЕ С ПРОЕКТ ПРЕД ФОНДАЦИЯ „БЛУМБЪРГ“;
С ФОКУС – ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ВАРНА-ГРАД.
ПОЧТИТЕЛНО МОЛИМ, ЩОТО ДА ИЗСЛЕДВАТЕ И УСТАНОВИТЕ:
ПРАКТИКУВАТ ЛИ СЕ – НЕСАНКЦИОНИРАНИ ПО НАДЛЕЖЕН ПЪТ -
СУГЕСТОЛОЖКИ ПРАКТИКИ ВЪВ ДЕТСКИ ГРАДИНИ
И УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ ВАРНА И ВАРНА-ГРАД.
С уважение и респект: инж. Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ
N.B.:
НА ПРАКТИКА ВАРНА-ГРАД СЕ СЪСТЕЗАВА - ЧРЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТРЕЧЕНИ В СВЕТОВЕН ПЛАН ПРАКТИКИ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА - ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ.
цитирай
7. dohodat - Виж ти...
21.02.2014 11:35
До кога ще се занимаваме с глупости....
цитирай
8. borjanmljakov - Това е блогерката ангпискова с редуцирана гуша и уголемен бюст.
21.02.2014 12:53
.
цитирай
9. mobbidik - Някой си е направил "майтап" с колоездачите
21.02.2014 14:37
И понеже всеки търси извънземни къде ли не, някои по-будни човечета са решили да се избъзикат "сериозно".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839344
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031